coolit

New member
ארגיגיגייגייי...|בלוןכ|

יש לי כמה דברים יפייים, רק שהם לא בדיוק מתאימים לבייס... כאילו.. אני יכולה לשנות אותם קצת, אבל זה ממש מעצבן.. ו.. אני יודעת שכבר ביקשו את זה וזה נענה בתשובה שלילית (כתבתי שלישית..
), אבל.. לדעתי צריך את הביס שהוא השילוב של השניים שיש שם.. זה גם הידיים על המותניים והרגליים מפוסקות.. כי זה בייס כזה נוח.. ו.. וכי הוא מתאים! בלה.

coolit

New member
*מוחה זעה*|בלוןכ|

אני עובדת על זה כבר שעתיים בערך, מחר אני אגמור ואפרסם.. אני חייבת ללכת לקרוא תנ"ך (בשביל המבחן הארצי.. למרות שאני לא אעבור את המחוזי, אם אני אעבור את הבית ספרי), וללכת לישון.. ווי, איזו עבודה קשה.. אבל היא קשה הרבה פחות עכשיו, אחרי שהבנתי איך לעשות שקוף בצייר (אמנם אפשר לשמור את זה רק על רקע לבן, אבל כשמעבירים ממקום למקום, זה שקוף, ואני יכולה להתאים את זה לבייס בודי (יותר נחמד מבייס..) בקלות.. אקצור... לל"ט..

Shusho

New member
אוי בלע כמה טעויות יש לי בבגדים ../images/Emo10.gif

אבל לדעתי השיפור הזה לא נכון ועדיף המקורי....

אה...... ../images/Emo12.gif ../images/Emo186.gif

זה את עשית
בכל אופן, למה
החזה בכלל לא עשוי נכון

Shusho

New member
../images/Emo12.gif שאלה טובה... ../images/Emo4.gif

טוב זה שאני אהבלה כבר ידעתי...

Agent U

New member
הוי! כמה חיכיתי..

שהשם שלי יוזכר! שמישהו יחשוב עלי, יחייך, ויחשוב.. "כמה כמה מקסימה, עוזרת, תורמת וידידותית היא היתה ועודנה!" ואולם, לקח לכן המון זמן להזכר בי.. אך שירה לא איכזבה- וזכרה אותי! וכל אלו שלא- עליכן להתבייש בעצמכן! ללכת רגע לפינה שקטה ולחשוב על מעשיכן ועל השלכותיו! וכעת- די עם הבירבוריישן.. נתקפתי פטפטת כתיבה... אבל אני יכולה לעדכן את הדולמייקר למרות שאני בנאדם עסוק ומבוקש! כמה התגעגעתי!

Alexis14

New member
שירה!../images/Emo113.gif

אין לך מושג מי אני, אבל לי יש מושג גדול מי את:
L
L איפה היית?

BIG wannabe

New member
../images/Emo12.gif

"כמה כמה מקסימה, עוזרת, תורמת וידידותית היא היתה ועודנה!"

אוקי...

אתמול תיקנתי אחד.... עם מי שעשה את זה מתנגד למה שתיקנתי אז שיגיד.. אני לא רוצה להסתבך פה..
אני מצטערת על השינוי הדרסטי בהצללה, פשוט תיקנתי את זה ציק צאק בפוטושופ.. ניסיתי לעשות את זה קצת יותר בהיר אבל המעבר בין הצבעים היה יותר מדי גדול ולא מתאים.. עוד מעט אני אכין עוד כמה...

למעלה