מיטל101

New member
אוי ואבוי לנו!!!!!

הפורום הזה ממש ממש ממש ממש שומםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אני אחשוב על משחקים ושאלונים לעורר אתכן!!!!!!

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifאם זה כבר אוף-יש לי שאלה

איך לעזאזל אני אמורה כל פעם לעשות את הציונות שלי(הדגל-הסמל הקבוע)? אי אפשר לעשות איפשהו שזה יהיה קבוע???וסורי על בורותי!!

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif לא.....

אבל אחרי כמה פעמים את מתחילה להתרגגל פשוט תשתדלי לכתוב הרבה ביומים שלושה הראשונים...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifסבבי בבי.........

תודה לך מאמיייי!!!! אני אשתדל לזכור....חחח

SnoopyElf

New member
הנבחרת האולימפית של קוס 2004../images/Emo70.gif

וטודע לביל גייטס שהמציא את ה"קופי-פאסט"!!! (למי שלא הבינה - כתבתי הודעה שמשום מה - ואין כאן שום רמז לתפוזטיפש - לא התפרסמה) יש תמונות מקוס!!! ליתר דיוק, יש 74 תמונות מקוס, אבל אני מפרסמת רק את נבחרת התמונות האולימפית של קוס 2004... הנה זה מתחיל!

SnoopyElf

New member
היום הראשון ליציאתי מהדיכי

דהיינו - יום שני. שייט לארבעת האיים, ובתמונה מככבים איתי - בחיוך של אהבל, ואני - שדופקת חיוך סמיילי עצבני! וזה בסלון של היאכטה.

SnoopyElf

New member
ובאותו היום - באי השלישי (פלאטוס)

ככה נראה אי (במבט מהיאכטה) שגרות בו רק 14 משפחות...

SnoopyElf

New member
ובאותו אי - יש מוזיאון...

איזו אטרקציה! זו הכניסה למוזיאון התת-ימי (לא כמו באילת, יש שם רק דגי אבו-נפחא מפוחלצים וחליפות של צוללנים. והרבה ספוגים!!!) בכניסה עומדת הסירה הזו ואיש חלל שהוא בעצם צוללן יושב עליה.

SnoopyElf

New member
והנה סיפור קו-קוריקו על האי...

אנחנו יורדים מהיאכטה ודבר ראשון - שומעים קוקוריקו עצבני כזה... ובאותו רגע נזכרנו בהשכמה שהייתה במלון - קוקוריקו עצבני ב5:20 בבוקר! כולם התעצבנו והחלטנו למצוא את התרנגול. כמה קשה זה כבר יכול להיות? יש פה 14 בתים, מסעדה ומוזיאון - איפה כבר יכול תרנגול להסתתר? מסתבר שהוא הסתתר היטב... ממש לפני שהתחלנו להתקדם לעבר היאכטה כדי לשוט לאי הבא, מאוכזבים כי לא מצאנו את התרנגול, עוד קוקוריקו נשמע! יוני ואיתי החליטו שהם ימצאו את התרנגול ויהי מה, אפילו אם הספינה תפליג בלעדיהם! טוב, חלי ואני השארנו אותם בחיפושיהם והתחלנו לרדת לחוף, לספינה. אנחנו הולכות ופתאום - מה רואות עינינו? לול! ומה בלול? תרנגול! ומה עושה התרנגול? קוקוריקו! אז כמובן שצילמנו וקראנו לבנים, והלכנו לכיוון הספינה. בתמונה - הלול והתרנגול שקרא בקול גדול...

SnoopyElf

New member
ממש לפני שעלינו על היאכטה,

ראיתי את התמונה הבאה: חוף, עצים, מים צלולים, שמיים כחולים וזוג יושב. כמובן שראיתי את הפוטנציאל שיש בתמונה הזו וצילמתי אותה. מחר אני שולחת עותק ל"טבע הדברים" ולנשיונל, נראה - אולי יפרסמו אותה. צלמת או לא צלמת?

SnoopyElf

New member
וזה האי השני, משהו שמתחיל ב-ס'...

אין לי הרבה מה לספר עליו, לא עשיו כלום חוץ מלצלם סתם בית...

SnoopyElf

New member
האי השלישי והגדול מכולם - קלימנוס

זה ממש כשירדנו מהספינה (כן, ברקע זו הספינה שלנו - הקוסטקיס)

SnoopyElf

New member
ואחרי ארוחת צהרים - ירדנו למרינה

ובמרינה מצאתי ספינה מדהימה שנראית כמו ספינת פיראטים משופצת, ואנשים ממש חיים בה! אז הפקרתי את מצלמתי בידי איתי וביקשתי שיצלם אותי עם הספינה, ושיראו את האישה שתלתה כביסה מאחורי! נו, אז האדיוט צילם... את האישה על הספינה לא רואים, ובמקום לראות אותי - רואים אוטו שנוסע!!! אדיוט... אבל אם תסתכלו מקרוב תוכלו למצוא את הראש שלי ("איפה אפי?"...)

SnoopyElf

New member
בין האי השלישי לרביעי - עצירה!

מי שרוצה קופץ מהספינה לים. זה נסיון של חלי לצלם אותי ואת איתי קופצים יחד. רוצות לדעת איפה אנחנו? מתחת לקרש שרואים במרכז התמונה... שניה וחצי לפני שפגענו במים. יופי חלי! הפואנטה בתמונה היא המים. תראו איזה טורקיז מנצנץ! איזה חוף בראשיתי... כמו בתאילנד (מי שהייתה יודעת...)!

SnoopyElf

New member
ובאי הרביעי...

החלטנו שבכל יוון יש רק שני ארכיטקטים. למה? כי כל האיים נראים אותו הדבר. למה? כי בכל אחד מהם יש רק שני סוגי בניינים - סוג א' של ארכיטקט א' וסוג ב' של ארכיטקט ב'. לכן כבר לא צילמנו את האי, אבל הצטלמנו בחוף המדהים שלו!

למעלה