שיט[?]

נכון!../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

ראיתי איזה סרט איתה והיא ממש חמודה... אני מתה גם על קירסטן אבל אורלנדו אוהב את קייט ומה שטוב לאורל טוב גם לי

../images/Emo39.gif ייאא...

דבר ראשון, נראה לי שזה סתם שטויות כי הם יכולים לבלות ולא להיות חברים...
ודבר שני....איזה ממש מרחמת על אורלנדו וקיית'...או יותר נכון קיית'...כי היא הרי לא קרובה עכשיו לאורלנדו ואם היא תקרא את הדברים האלו בעיתון היא בטח תהיה ממש עצובה...
כאילו לפחות אני ארגיש ככה אם אני אקרא שחבר שלי בוגד בי! ואני עוד אדע את זה מהעיתון ולא ממנו! חסר לאורלנדו אם זה באמת נכון

karin byrne

New member
אוי...

לא נראה לי שהוא בוגד בה...אורלנדו לא נראה לי טיפוס כזה...זה נראה לי סתם שמועות(למרות שאני מקווה שאורלנדו וקירסטן יהיו ביחד) כי כמו שכבר אמרתי,ועכשיו זאת הפעם ה-3 שאני אומרת אותו דבר בשירשור אחד-כל יציאה קטנה של שני מפורסמים נהפכת מיד לרומן...ככה זה בעולם הבידור אין מה לעשות...נראה לי שאם אורלנדו היה רוצה לצאת עם קירסטן הוא היה עוזב את קייט...לפחות למען ההגינות...ואני חושבת שקייט התרגלה כבר לקרוא דברים כאלה בעיתון,ככה זה כשאתה מפורסם,העיתון כביכול,יודע עליך יותר ממה שאתה יודע על עצמך
(וזה נאמר בציניות)...אז לא נראה לי שזה ממש מפריע לה הדברים האלה שכתובים בעיתון...לפחות לי זה לא היה מפריע אם הייתי חברה של אורלנדו...כי זה פשוט לא נכון...

../images/Emo39.gif אאמממ..

לדעתי זה היה קצת מפריע... וגם אני חושבת כמוך... זה כמו שבכל סרט של אנגלינה ג'ולי אומרים שיש לה רומן עם הכוכבה הראשי....וזה סתם שטויות...

karin byrne

New member
אההההה...

אולי לך זה היה מפריע אבל לי לא ממש...כי אממממ...אם את סומכת על החבר שלך ואם אתם כנים אחד עם השני אז אין סיבה להאמין לצהובונים מטומטמים שאוהבים למכור סיפורים מצוצים מהאצבע
...ועל הדרך אוהבים גם לסכסך...

Number One1

New member
הנה מה שיש לי לסכם:

1. זה ממש ממש בולשיט כי הרי קראתי פעם שאורלנדו בעצמו אמר שהם רק ידידים ולא יותר מזה! 2. אורלנדו מאוהב בקייט אנושות אז הוא לא יכול לבגוד בה אם הוא מאד אוהב אותה.... קצת נשמע לא הגיוני... 3. אני אישית לא אוהבת כל כך את קריסטן כי היא זרקה את ג'ייק ג'ילנהול כמו סמרטוט רצפה! (ואני אוהבת גם את ג'ייק you now...) 4. קיית כבר יודעת שזה הכל בולשיט ואורלנדו הוא באמת לא כזה טיפוס שבוגד בחברה שלו....

Number One1

New member
ואם כבר מדברים על קיית

יצא כבר בדיוידי את הסרט החדש שלה "לזכות בדייט עם טד" והיום לקחתי את זה! אחרי שאני יראה את הסרט אני אשמח לספר לכם איך היה.........

karin byrne

New member
רק הערה קטנה אחת...

איך את יודעת שאורלנדו מאוהב בקייט אנושות?הוא אמר לך את זה?חחחחח כאילו את לא יכולה לדעת מה הולך בינהם....אז...
....ואממממ קירסטן לא זרקה את ג'ק כמו סמרטוט ריצפה הם פשוט נפרדו-ושוב,את לא יכולה לדעת מה הלך בינהם...אלא את רק מה שהיא סיפרה...זה הכל...וקירסטן ממש חמודה לפי דעתי...
...אהההה...ו...אמממממ זה שהוא מאוהב בקייט לא אומר שהוא לא מסוגל לבגוד בה...הייתי אומרת פה איזה משפט אבל...הוא קצת גס ואמממ כנראה לא מתאים לפורום...זה אל שאני מפקפקת בנאמנות של אורלנדו(הלוואי עליי חבר כזה...קייט לא יודעת איזה מזל יש לה) אבל קרו מקרים...

וואי למה הפכתם את זה?../images/Emo19.gif|אליהו|

הרי ברור שהעיתונים ניפחו את זה בטירוף! הם כולה יצאו לבלות ביחד וגם זה בטח לא נכון... מכאן ועד לבגוד בקייט יש עוד דרך ארוכה.

Number One1

New member
אני יודעת את זה כי

קראתי שהוא מאוהב בה מעל הראש, יותר נכון, חברים טובים שלו ספרו את זה... וזה גם לא ברור שהם מאוהבים?

karin byrne

New member
אההההה....

חברים טובים שלו סיפרו את זה?אה סבבה....אבל בואי רק נגיד שלא כל הנוצץ זהב הוא...זאת אומרת,שאפילו החברים הכי טובים שלו לא יוכלים לדעת מה הולך ביניהם...
....זה ברור שהם מאוהבים אחרת לא נראה לי שהם היו ביחד...
...אבל כמו שכבר אמרתי...רק הם יודעים מה קורה ביניהם....ולא תמיד מה שקוראים זה נכון....לא שאני מנסה להגיד שהוא לא אוהב אותה,נראה לי שהוא באמת אוהב אותה מאוד אבל....תמיד יש אבל....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

דווקא אני לא חושבת שזה 'שיט'.. לפי דעתי הם יהיו זוג ממש חמוד
קירסטין ואורלנדו
-זוג מהמם

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif|כלב לא מצאתי באותו רגע כותרת

אחרת שתתאים
|אהבלה|

Number One1

New member
נצל"ש

ראיתי לפני כמה ימים את "לפגוש את טד המילטון" בדיוידי (מי שלא יודע בסרט משחקת לא אחרת מקיית בוסוורת...):
הסרט הוא כזה רומנטי קלילי כזה אבל מאד מאד מצחיק...
קיית לדעתי משחקת שם ממש יפה וגם היא מאד מצחיקה...
איזה חתיך האיש שמחשק את טד המילטון... הוא באמת נראה כמו כוכב קולנוע...
לסיכום קיית יותר חמודה מקריסטן לדעתי....

karin byrne

New member
אמממ...

משתמע מזה שזו קומדיה רומנטית...או שאני טועה?...אמממ אם זו אכן קומדיה רומנטית...אז...לפי דעתי אלה לא סרטים שבאמת אפשר למדוד לפיהם את איכותו של שחקן מסוים...אני אישית לא אוהבת קומדיות רומנטיות...אז...עדיף שאני לא אדבר
...וקייט אכן יפה וחמודה לפי דעתי...אבל...אני עדיין מעדיפה את קירסטן...היא יותר חמודה ממנה לפי דעתי...אבל אם לאורלנדו טוב איתה אז גם לי טוב שלאורלנדו טוב איתה...
...אבל יהיה לי טוב יותר אם הוא יהיה איתי...חפחפחפחפ...צוחקים...סתם...

למעלה