שיט[?]

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשיט[?]

בעודי מחפשת אתרים חדשים על אורלנדו נתקלתי בכתבה זו: Actress Kirsten Dunst has reportedly found love again just weeks after splitting from Jake Gyllenhaal, with British actor Orlando Bloom. The Spider-Man 2 star stunned Hollywood when she ended her longterm relationship with the Donnie Darko actor. But, according to sources, she has moved on quickly to eligible Troy star Bloom - her co-star on new movie Elizabethtown. Despite Bloom's relationship with actress Kate Bosworth, he and Dunst have been spotted drinking and partying together close to the film's Kentucky set מצאתי את זה ממש פה.

karin byrne

New member
למה שיט?../images/Emo12.gif

זה מגניבבבבב...יאללה קירסטן ואורלנדו!!יאיי הלוואי שיש בינהם משהו הם יהיו כאלה חמודים ביחדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!
....יאאא תמיד חשבתי שקיסרטן יותר מתאימה לו מקייט...היא כזאת חמודהההההה
....יאלללההההה הלוואי שהם יהיו ביחד...פליז פליז פליז...

karin byrne

New member
מאורס?../images/Emo12.gif

לאאאאא...לפי מה שידוע לי אלה היו סתם שמועות...אני ממש מקווה שזה לא נכון כי אני רוצה את אורלנדו עם קירסטן!!!ואחוץ מזה,גם אם הוא היה מאורס לה,אפשר לבטל אירוסים זה לא עד כדי כך נורא...

אה קראתי וקודם כל זה רק שמועות!

כי כתוב שראו אותם חוגגים ושותים ביחד..אבל לא יותר מזבהם עושים סרט ביחד , וכתוב שאורלנדו רב עם קייט אבל זה לא אומר שהם נפרדו, אומנם קריסטין כן נפרדה מהחבר שלה.. טוב הכל יכול להיות בעצם..כבר נראה
אני יהיה מאוד שמחה אם הם יהיו ביחד בעיני הם מתאימים

karin byrne

New member
אממממ...

כן אורלנדו וקיסרטן מתאימים שחבל על הזמן(לפחות לפי דעתי
)...ואמממ טוב ת'אמת תמיד כשרואים שני אנשים מפורסמים מסתובבים ביחד והכלמיני כאלה הופכים את זה לרומן...מקווה שהפעם זה נכון...

kittycatbone

New member
הכל פאקינג שטויות!!!!

דבר ראשון קייט ואורלנדו לא מאורסים. כאילו מילא כל שנייה אומרים בתקשורת שאורלנדו עומד להציע לה נישואים אבל זה רק עומד באף עיתון לא אמרו שהם כבר מאורסים או שאורלנדו אפילו הציע לה כבר נישואים אלא פשוט כל שנייה תוקעים ואומרים שטויות שהוא רוצה להציע לה נישואים (שזה בטח גם כן בולשיט
) ודבר שני, בקשר לקירסטין ואורלנדו-זה אפילו עוד יותר סתום!! אז אמרו שראו אותם שותים ומבלים ביחד-זה אומר שעכשיו הם חבר וחברה?!
לא אמרו שראו אותם מתנשקים או משהו כזה, אז יכול להיות שהם סתם התיידדו!! לפחות זה לפי מה שכתבו כאן. וגם בכלל זה נשמע כל כך מופרך כי זה היה צפוי שימציאו שעכשיו משהו יקרה בינה לבין אורלנדו..
ודבר שלישי, אני ממש לא רוצה שקירסטין תהיה חברה של אורלנדו בגלל שאחרי שהיא זרקה את ג'ייק גילנהילד (או איך שלא קוראים לו
) היא נשמעת ממש ממש זונה ואני לא רוצה שאורלנדו יהיה עם אחת כזאת שבטח גם אותו תזרוק..
גם מה יש לכם כל כך נגד קייט בוסוורת!?
(חח חוץ מזה שהיא קטנה ממנו באיזה 10 שנים כמעט
)

karin byrne

New member
אמממ...

למה זונה?אני לא מבינה....בסך הכל היא אמרה שלא התאים לה להיות עם ג'ק בגלל שהוא לא אוהב לבלות...סו וואט?זה הופך אותה לזונה?ובסך הכל היא אמרה שהם ניסו לתבל את היחסים שלהם בקצת סקס מסוכן(במקומות ציבוריים הכוונה)?אז מה זה הופך אותה לזונה?ממש ממש לא לפי דעתי...ואני ממש ממש ממש רוצה שהיא תהיה עם אורלנדו למרות שכמו שכבר אמרתי כל פעם ששני מפורסמים יוצאים קצת לבלות הופכים את זה לרומן וזה דפוק אבל...אני ממש מקווה שהם יהיו ביחד כי קירסטן נראית לי אחת שאוהבת להנות מהחיים וקייט נראית לי יבשושה כזו...לוידעת...בכל מקרה לפי דעתי..לא שיש לי משהו נגד קייט...אל תבינו אותי לא נכון,קייט ממש אחלה אבל קירסטן יותר...יש סיבות למה אנשים נפרדים וזה שהיא כביכול זרקה את ג'ק לא אומר שהיא תעשה את אותו דבר לכל הגברים שהיא תצא איתם...להזכירך,היא וג'ק היו יחד שנתיים...
...

../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גמני חושבת ככה.. אין סיבה לקרוא לה זונה....חוצמזה שאולי הם בכלל לא התאימו אחד לשני.....ויסמין את לא יכולה לעולם לדעת בוודאות למה הם נפרדו או מי נפרד ממי....בסופו של דבר זה החיים האישיים שלהם ויכול להיות שהם לא נתנו את הסיבות האמיתיות לציבור וזה סתם שקר כדי שאף אחד לא יתערב להם בחיים...(שאני בטוחה שאם את היית במצב כזה אולי היית עושה גם את אותו דבר ולא היית רוצה שכל העולם ידבר על זה...)

karin byrne

New member
צודקת..../images/Emo45.gif

אבל ת'אמת נראה לי שהסיבה שקירסטן נתנה היא דווקא האמת...מי יודע אולי הוא לא סיפק אותה
....

karin byrne

New member
אמממ...

לפחות זה מהש היא אומרת...והיא לא כלבה לפי דעתי...כנראה הם כבר לא היו מתאימים...ת'אמת גמני הייתי נפרדת מאחד כזה שלא מתאים לי...

karin byrne

New member
אמממ...

אפשר לשאול מה בדיוק טיפשי בזה?כאילו,היא רוצה לבלות והוא אוהב לשבת בבית...כנראה שזה לא מה שהיה בהתחלה כשהם התחילו לצאת...בעעע אני לא יודעת,קיצר גמני הייתי עוזבת מישהו שלא מתאים לי ולא אוהב לצאת וכל זה...
...

נראה לי טפשי שאם היא ../images/Emo19.gif|אליהו|

אוהבת אותו זה לא אמור להפריע לה מה שוא מעדיף והיא צריכה לקבל את זה.... שיהיה

karin byrne

New member
אמממ....

לי נראה שהם כבר לא כל כך אהבו...בגלל זה הם גם כנראה נפרדו...
...כנראה זה לא כמו שהיה בהתחלה...האהבה דעכה...הם לא הזוג הראשון שזה קורה לו...

למעלה