שאלון

../images/Emo39.gif נשמע נחמד! ../images/Emo13.gif

שם\גיל- מיכל עוד מעט 14 איסיקיו\מסנג'ר- אין לי כוח לרשווםםם..מי שרוצה שיבקש שיבקש
צבע אהוב- ורוד, סגול, תכלת שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- לשמוע מוזיקה, לראות טלווזיה/סרטים, להיות בפורום אורלנדו בלום
ספר אחרון שקראת- אממ אני חושבת שזה היה יומני הנסיכה..
סרט אחרון שראית- "הכפר" איזה תכניות אתה רואה?- אממ..זה ארוך....אוקיי אז ככהף שנות השבעים, המורדים, חברים (למרות שנגמר
), בנות גילמור, חדשות ערוץ הבידור..חחח, TRL אממ ובטח יש עוד מלא ששכחתי..בלע. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- וויי...זה כזה קשה...אולי הארי פוטר...או ספיידרמן....
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- אאממ חברים
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אממ ג'ינס מתרחבות משופשפות יפה יפה....וחולצה כזאת מטיאנטי...עם לב יפה כזה...משהו יפה קיצר! חחחחחח אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- אממ ייאא....נוסטלגיהההה..אמממ היפה והחיה...ואולי שלגייה...וגם איך קראו לזה? הנסיכה הנרדמת...נוו..חחחח חמשת השירים המועדפים עליך- אממ כרגע? 1. jojo- leave 2. nelly- my place 3. usher- simple things 4. lil flip- sunshine 5. usher- conffsions part 2 שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו בלום....
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- אממ מתמטיקה....בלע. מרוצה מהכיתה שלך?-חח בערך... מה טעם הארטיק האהוב עליך?- שוקולד
חחח מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולד
במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- wtf? באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- ריקוד, ציור..(הייתי מציירת את אורלנדו) איזה יומן קנית?- של פוקה! פרוותי כזה חחח בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אאששררר סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? כלבים! דיסקים או קאזה? קאזה...סורי סורי טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות! מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? חח חמודות...מיני אלאדין או פיטר פן? אממ אף אחד...
שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? אלגברה אנגלית או עברית? עברית!! MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? מממ קשה
בייגלה חם..עכשיו עשיתן לי חשק! ואני לא יכולה לאכול כאלה דברים בכלל...חחח פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? ממתתחחח חולצה או גופיה? חולצה
שאלון נחמד....

NeT NiT

New member
עונה....../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif

שם\גיל- נטע 15 איסיקיו\מסנג'ר- 265527567 צבע אהוב- כחול ושחור שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- להיות במחשב, לשחק טניס, להיפגש עם חברים ספר אחרון שקראת- יעל ואני 8... XD סרט אחרון שראית- גארפילד
איזה תכניות אתה רואה?- מכושפות, חברים, רוזוול, אי אר, CSI מיאמי, כולם אוהבים את ריימונד.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- מוצאים את נמו!!!!
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- אי אר!!!
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- בגדים? O___o אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- אלאדין!
חמשת השירים המועדפים עליך- Evanescence - october Evanescence - lies Evanescence - eternal Evanescence - Tourniquet Evanescence - where will you go שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו בלום...דהה!! XD אבל גם את מל גיבסון, סנדרה בולוק וג'וליה רוברסט...
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- הממ..מתמטיקה...
מרוצה מהכיתה שלך?- לא...עוברת..
מה טעם הארטיק האהוב עליך?- שוקלד לבן מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולד רגיל ופשוט במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- חיי חברה סוערים? XD לא סתם...להכיר אנשים חדשים שמתעניינים באותם הדברים.. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- הוקי..אם רק יפתחו את החוג...
איזה יומן קנית?- No Fear בריטני או כריסטינה? אפחת!!
אשר או אמינם? אשר!! אני אוהבת אותו עוד מימי האנומימיות שלו... סרט מתח או קומדיה? קומדיה!! מבחנים או עבודות? חייבים לבחור? טוב..אז..עבודות..
חתולים או כלבים? כלבחתול!!!
דיסקים או קאזה? שניהם.. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות!! למרות שפה ושם אני נתקעת עם איזה טלנובלה דביקה...
מיקי או דונלד? דונלד!
מיני או דייזי? דייזי!
אלאדין או פיטר פן? אלאדין!
שחור או לבן? שחורררר!!! אלגברה או גאומטריה? איככככ!!!!!!! אלגברה..נראה לי..
אנגלית או עברית? אנגלית זאת שפת קודש!!!
אבל אני לא מבינה את הגרמר בגרוש...
MTV או VH1? הממ.. MTV ברד או קפה קר? קפה קררררר!!!
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? טוסט!!! ולקינוח בייגלה! פסטה עם עגבניות או פטריות? פסטה!?
אפשר רק את הפטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתחחחח!!!! ופנטזיה...וספרי נעורים טפשיים כאלו על אהבה ממבט ראשון... XD חולצה או גופיה? חולצה! (ורצוי חולצת טניס אדידס...
)

NeT NiT

New member
הוו...אני חייבת להוסיף...../images/Emo11.gif

בסרט דיסני אהוב...יש כמובן גם את מולאן!
ושחקן אהוב...זה גם ג'וני דפ כמובן...איך יכולתי לשכוח!?

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif עכשיו אני!!!

שם\גיל- מעין בת 17 (עוד 3 ימים!) איסיקיו\מסנג'ר- אייסי:148180787 מסנג'ר: [email protected](תרגישו חופשי להוסיף!) צבע אהוב- סגול, כחול וירוק. ^.^ שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- לקרוא, לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברות... ספר אחרון שקראת- קוראת כרגע- מלודי של וי ס. אנדרוס סרט אחרון שראית- *חושבת...* אממ אני לא זוכרת אז בקולנוע זה היה שרק 2... *פותחת את עניי בהפתעה* זה היה לפני חודשיים!! איזה תכניות אתה רואה?- הממ אם תחפשו טוב תיראו.. כתבתי את זה באחד השרשורים.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- אין לי מושג, אני אוהבת סרטים ואני נהנת מרובם. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מכושפות, בנות גילמור.. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- דברים שאני אוהבת איך שאני נראת בהם ושנוח לי איתם. אוהב דיסני? מאוד!! סרט דיסני אהוב- וואו כמעט כולם.. אבל אני אצמצם... אממ בת הים הקטנה, פוקהונטס, אלאדין, הרקולס... חמשת השירים המועדפים עליך- אווף, אל תכריחו אותי לבחור! שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו! טום קרוז, ראיין פליפה, פרדי פרייז ג'ונייור... שחקניות לא ממש משנה ליי..
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- המממ... מדעי החברה, מקצוע הבחירה שלי! ^.^ מרוצה מהכיתה שלך?- אמממ כן בערך.. מה טעם הארטיק האהוב עליך?- אמממ לא אכפת לי, אני אוהבת ארטיקים כמעט בכל טעם! מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולד, וניל, בננה... ועוד.. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- אני לא נמצאת בעוד פורומים של תפוז... הפורום הזה תורם לי שבכך שהיכרתי בנות מדהימות, שכייף לי להיות בו ולהעביר את הזמן וכמובן הכי חשוב שאני מתעדכנת במה שקורה עם השחקן שאני כל כך אוהבת! באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- ג'ז, ציור, אוליי אומנות לחימה כלשהי.. איזה יומן קנית?- של פו הדב! בריטני או כריסטינה? בריטני!!! אשר או אמינם? למי אכפת! ^.^ סרט מתח או קומדיה? לא משנה העיקר שיהיה טוב. זה תלוי במצברוח! מבחנים או עבודות? עבודות!! חתולים או כלבים? שניהם!! דיסקים או קאזה? קאזה.. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות "איכות". מיקי או דונלד? הממ לא'דעת... מיני או דייזי? כנ"ל.. אלאדין או פיטר פן? אלאדין... שחור או לבן? שחור. אלגברה או גאומטריה? למי אכפת, אני לא לומדת יותר מתמטיקה!
אנגלית או עברית? אנגלית... MTV או VH1? אמ.טי.יו ברד או קפה קר? קפה קר.. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? טוסט.. פסטה עם עגבניות או פטריות? שניהם! ספרי מתח או ספרי "מופת"? לא'דעת.. חולצה או גופיה? הממ תלוי במצברוח! תודה!! ^.^

NeT NiT

New member
הווו!!! מדעי החברה!! ../images/Emo2.gif

את לומדת מנהיגות!!??!

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif מנהיגות... המממ נראה לי

שנתחיל את זה מתישהו מאוחר יותר השנה... אני מניחה שגם את לומדת מדעי החברה?

kittycatbone

New member
נטוש שלי..

לומדת ביולוגיה-צילום, ועכשיו עוברת לתיאטרון במקום ביולוגיה..
(יאיי! היא תהיה איתי בכיתה..
) חח כן כן.. אני נהנית לענות במקום אחרים..

NeT NiT

New member
מה שיסמין אמרה.. ^__^

אבל אצלנו מנהיגות זה סטלנים... XD שותים תה/קפה ועוגיות בשיעורים.. XD

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gifנצל"ש...

חח כן אני מנצל"שת את עצמי... אמממ רציתי לציין שהמשחק ממשיך... אז קדימה זוזו לנסות!! פשוט אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש כשהנוכחי עוד פה... אז יאללה!! בהצלחה!

עונה../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

שם\גיל- זהר, 15 וחודש וקצת
איסיקיו\מסנג'ר- אין לי יותר כוח לכתוב. אם יש ביקוש אני אכתוב
צבע אהוב- כחול שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- לקרוא, קראטה, לגלוש ספר אחרון שקראת- "רצח באוריינט אקספרס" של אגאתה כריסטי [ספר מומלץ
] סרט אחרון שראית- וואי. זה היה מזמממן. לא זוכרת
איזה תכניות אתה רואה?- "איפה אתה חי?!" ו"לאס וגאס" ו... אה... זהו
הסרט הכי טוב שראית אי פעם- בטח שודדי, או "איש על הירח" או שרה. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- וואי. משמר המפרץ
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- המ. מכנסיים וחולצה אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- כןןן דיסני רולז. "היפה והחיה"
"מר מתוק מוזררררררר כשפוגשים איש זררררר שנראה מוכרררר"
חמשת השירים המועדפים עליך- עכשיו
"שה לה לה" של ברי סחרוף ויזהר אשדות, "נועה של הים", "איש השוקולד" של יזהר אשדות, "גניבה" ו"הימים שלנו" של היהודים
שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- ערבית ומתמטיקה [מורה זונהההההה לערבית, והמחנך שלי מלמד מתמטיקה
] מרוצה מהכיתה שלך?- ממש לא. מחוננים
מה טעם הארטיק האהוב עליך?- תפוח ומשמש מה טעם הגלידה האהובה עליך?- מנגו פסיפלורה. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- אני ממש נהנית פה
אחלה אנשים
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- המ. אולי ריקוד כי אני ילדה חסרת כישרון:-ג איזה יומן קנית?- אוניל בריטני או כריסטינה? לא זה ולאאאא זה
אשר או אמינם? לא זה ולא לא לאאאא זה
סרט מתח או קומדיה? קומדיה רולז מבחנים או עבודות? עבודות רוווווולז חתולים או כלבים? פיכס ביכס דיסקים או קאזה? קאזההה [עבריינית
] טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות, ברור מיקי או דונלד? מיקיייי מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן? אני לא בוחרת
שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? גיאומטריה אנגלית או עברית? עברית ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? מותכת. וטוסט. פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות ושמנת בבקשה
ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתחחחח חולצה או גופיה? גופי גופיההה תהנו^^ תודה

Galadriel 3000

New member
טוףף...

שם\גיל- מיכל, 15 איסיקיו\מסנג'ר- לוזוכרת צבע אהוב-טורקיז וסגול שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-להיות באינטרטנט, לראות סרטים בקולנוע ולראות סרטים בדיוידי. ספר אחרון שקראת- וסיימתי? "סיפורי כלבים", של ג'ימס הריוט. סרט אחרון שראית-בקולנוע? אני, רובוט. בטווליזיה לוזוכרת. איזה תכניות אתה רואה?-כולם אוהבים את ריימונד, ספין סיטי, שנות השבעים, חברים (כאני שמה לב שיש), אולי בנות גילמור, משפחת סימפסון... הסרט הכי טוב שראית אי פעם-שר הטבעים
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- אה? אה... חברים. ממש, אבל ממש, מצחיק. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-מכנסיים חגיגיים (הנוכחיים אפורים מבריקים) וטישרט מובחר. אוהב דיסני? לא ממש האמת. סרט דיסני אהוב- מצוייר? וואי לודת... לא מצוייר? שודדי הקאריבים. חמשת השירים המועדפים עליך-לוידת. מכל מני פסי קול בטח. שחקן אהוב\שחקנית אהובה-אורלנדו בלום, ג'וני דם, וכלמיני. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך?- בעררךךךך... למרות שיש לי מלא פרחות. מה טעם הארטיק האהוב עליך?- מישמיש. מה טעם הגלידה האהובה עליך?-אוריאוס. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- שכיף לי ואני דיי מכורה אליהם ככה ש... באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- אילוף כלבים
אני חייבת לסדר את התקשורת שלי עם הכלבים האלה שלי... איזה יומן קנית?- של מורדילו, כזה כתום ושחור. ארגונים למעשה... בריטני או כריסטינה? שתיהן בעע... אשר או אמינם? בעע בעע סרט מתח או קומדיה? וואלה לא יודעת... סרט מתח זה מותח, אז בטח קומדיה, כל עוד היא לא רומנטית או נעורים. מבחנים או עבודות?מממ... מבחנים. כי עבודות אפשר לשכוח לעשות והן לוקחות המון זמן וצריך לאסוף חומר. מבחן זה רק על חומר שלמדת. (רגע... מישהו ביקש ממני לנמק?) חתולים או כלבים? למה אתם חייבים לגרום לי לבחור?
נראה לי שכלבים, כי הכלב שלך לעולם לא יתקוף אותך, ועם החתול שלך אי אפשר לדעת... דיסקים או קאזה?דיסקים. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות. טלנובלות סאקס. מיקי או דונלד?
מיני או דייזי?
אלאדין או פיטר פן? פיטר! שחור או לבן? שחור, כי הוא מרזה ולא מתלכלך. ואם מתלכלך אז אפשר לטשטש בקצת מים. (שוב אני מנמקת שלא לצורך) אלגברה או גאומטריה? אלגברה. אנגלית או עברית? אנגלית. חינני יותר... MTV או VH1? אה... אני לא רואה אף אחד מהם אם יש לי ברירה... ברד או קפה קר? אממ ברד כי ממש אפשר לסיים אותו (שוב אני והנימוקים שלי) בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? בייגלה. אבל שיהיה עם גבינה מותכת. פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות. ספרי מתח או ספרי "מופת"? שניהם סבבה. חולצה או גופיה?חולצה. תהנו^^ וואי נגמר?

Number One1

New member
קצת באיחור...

שם\גיל- אביה בת 13 וחצי איסיקיו\מסנג'ר-200992154 (אייסי) צבע אהוב-כחול
שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- 1. להיות באינטרטנט... 2. לצאת לבלות עם חברות
3. לבהות בתמונות של אורלנדו חיחי
ספר אחרון שקראת-שר הטבעות-שני הצריחים
סרט אחרון שראית-פתאום 30...
איזה תכניות אתה רואה?-אנימל פלנט...
הסרט הכי טוב שראית אי פעם-חנות קטנה ומטריפה
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-הישרדות
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-מכנסיים וחולצה
אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-מוצאים את נמו
חמשת השירים המועדפים עליך- 1. טיטניק 2. השיר החדש של o-zone 3. come om over של כריסטינה אגילרה 4. burn של אשר 5. חחח אין לי שיר חמישי שאני אוהבת... שחקן אהוב\שחקנית אהובה-אורלנדו בלום
וג'ניפר אניסטון
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-חשבון!
מרוצה מהכיתה שלך?-ככה ככה..
מה טעם הארטיק האהוב עליך?-מפלצת ענבים ואבטיח!
מה טעם הגלידה האהובה עליך?-תות ושוקולד (חחח אני אוכלת אותם ביחד) במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-אממממ לודעת... באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-תיאטרון ותיפוף גוף
איזה יומן קנית?-של בטי בופ
בריטני או כריסטינה?כריסטינה
אשר או אמינם?אשר
סרט מתח או קומדיה?קומדיה
מבחנים או עבודות?עבודות
חתולים או כלבים?זה כמו לשאול אם אני אוהבת יותר את אבא או אמא.
דיסקים או קאזה?קאזה טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?סדרות "איכות"
מיקי או דונלד?מיקי
מיני או דייזי?מיני
אלאדין או פיטר פן?אלאדין
שחור או לבן?לבן
אלגברה או גאומטריה?פיכסההההה שונאת את שניהם!
אנגלית או עברית?עברית
MTV או VH1? אמ טי וי אבל לפעמים vh1... ברד או קפה קר?ברד..
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? בייגלה חם..
פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות..
ספרי מתח או ספרי "מופת"? מופת ללא ספק
חולצה או גופיה? גופיה!

AnGeL DoLlY

New member
ME ../images/Emo9.gif

שם\גיל- אבייייייב, 14 :] איסיקיו\מסנג'ר- 259579110 צבע אהוב- תכלת, כתום, סגול וורוד. שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- - לבלות עם חברים - ספורט (ריקוד בעיקר) - מחשב/טלויזיה :] ספר אחרון שקראת- "הארי פוטר 5". ואני עדיין צריכה לסיים
סרט אחרון שראית- "הכפר". איזה תכניות אתה רואה?- תשוקות, שנות ה-70 (
), ובקרוב אנחנו עושים YESSSSSS אז יצטרפו עוד לרשימה :]] הסרט הכי טוב שראית אי פעם- אין לי אחד מועדף מועדף... ראיתי המון סרטים טובים... אבל אהבתיייייי את שרק 1,2
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- "מכושפות". אבל יש הרבה. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס צמוד וגופייה יפה
אוהב דיסני? סרט דיסני אהוב- אוהבת?! גדלתי על דיסני! "מלך האריות" כמובן. פשוט אין על זה. חמשת השירים המועדפים עליך- בינתיים? Let's get it started - Black Eyed peas ואולי - עברי לידר Against all odds - Phil Collins My happy ending - Avril Lavigne Bubblin - Blue שחקן אהוב\שחקנית אהובה- קמרון דיאז, ג'ים קארי, קירסטן דאנסט, אורלנדו בלווווום, צ'אד מאריי, אשטווון קוצ'ר, ועוד ועוד
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- אנגלית. מורה מכשפה. מרוצה מהכיתה שלך?- רק מחלק הבנות שבה. מה טעם הארטיק האהוב עליך?- רמזוווור רולז! מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולדדדדד
ווניל עוגיות. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- לכיף, ולהפגת השיעמום. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- פיתוח קול (מתחילה עוד חצי שנה), קיקבוקסינג. איזה יומן קנית?- סתם קנו לי אירגונית מעפנה כזאת. רציתי יומן של פווווו ;[ בריטני או כריסטינה? שתיהן. אשר או אמינם? אשר. סרט מתח או קומדיה? המפ, שניהם אוהבת. אבל מתח קצת יותר. מבחנים או עבודות? גם כשיש חופש צריך לדבר על זה?????!!
חתולים או כלבים? כלביייים. דיסקים או קאזה? דיסקים צרובים :] טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? טלנובלות. מה לעשווות אני מכורה. בלע. מיקי או דונלד? מיקי! מיני או דייזי? מיני. אלאדין או פיטר פן? אלאדייין כפרעליו. שחור או לבן? תלוי על מה/במה. אלגברה או גאומטריה? אלגברה. אנגלית או עברית? גם וגם. MTV או VH1? MTV ואל צ'געו אותי... ברד או קפה קר? אייס קפה. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותכת[]? טוסט עם גבינה זה יאמייי
פסטה עם עגבניות או פטריות? פסטה עם עגבניות. ספרי מתח או ספרי "מופת"? ספרי "מופת". חולצה או גופיה? גופיה. קראת? לט מי נואו :]

../images/Emo80.gif|מטקה| אני ../images/Emo9.gif

שם\גיל- בר 14 איסיקיו\מסנג'ר- 306233553 ותזדהו [email protected] ועדיף מסנג'ר צבע אהוב- כתום רולזזזז
(אל תדאגי שי אני אגנוב לך ת'תיק) שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- מחשב, לישון ולהיות איתו
**סותמת** ספר אחרון שקראת- "ההוביט" סרט אחרון שראית- שרה"ט איזה תכניות אתה רואה?- אין לי ממש תוכנית קבועה... הסרט הכי טוב שראית אי פעם- כל שרה"ט
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מכושפות, רוזוול, ג'ואן מארקדיה... מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס... אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- בארור, אלדין!!
חמשת השירים המועדפים עליך- איך אפשר לבחור?! הו וול... first day of my life-the rasmus מומלץ!! my happy endidg-avril lavigne fall to pieces-avril lavigne crowling- linkin park fuck a dog-blink 182 (
) בכלל כל השירים שאווים ומומלצים ביותר!! שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו כמובן.. ואין שחקנית באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה וערבית
מרוצה מהכיתה שלך?- לא משו
מה טעם הארטיק האהוב עליך?-הכל
מה טעם הגלידה האהובה עליך?- כנ"ל.... במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-מוציא אותי משעמום
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- אווווו..... סוסיםםםםם, תופים, פיתוח קול וגיטרה הייתי רוצה ללמוד עם מורה.. איזה יומן קנית?-רגיל.. בריטני או כריסטינה? יאקקק אשר או אמינם? כנ"ל
סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? שניהם שולטים
דיסקים או קאזה? כנ"ל... טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות.. מיקי או דונלד? טחחחח... שניהם מיני או דייזי? כנ"ל..... אלאדין או פיטר פן? אלאדין!!!!!!! שחור או לבן? שחור
*אהמ*לקשחורשאווה*אהמ* אלגברה או גאומטריה? גאומטריה אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? שניהם
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? שניהם... פסטה עם עגבניות או פטריות? לא יודעת
ספרי מתח או ספרי "מופת"? כנ"ל חולצה או גופיה? שניהםםםם סופסוף
....

למעלה