עונה....../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif
שם\גיל- נטע 15 איסיקיו\מסנג'ר- 265527567 צבע אהוב- כחול ושחור שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- להיות במחשב, לשחק טניס, להיפגש עם חברים ספר אחרון שקראת- יעל ואני 8... XD סרט אחרון שראית- גארפילד
איזה תכניות אתה רואה?- מכושפות, חברים, רוזוול, אי אר, CSI מיאמי, כולם אוהבים את ריימונד.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- מוצאים את נמו!!!!
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- אי אר!!!
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- בגדים? O___o אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- אלאדין!
חמשת השירים המועדפים עליך- Evanescence - october Evanescence - lies Evanescence - eternal Evanescence - Tourniquet Evanescence - where will you go שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו בלום...דהה!! XD אבל גם את מל גיבסון, סנדרה בולוק וג'וליה רוברסט...
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- הממ..מתמטיקה...
מרוצה מהכיתה שלך?- לא...עוברת..
מה טעם הארטיק האהוב עליך?- שוקלד לבן מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולד רגיל ופשוט במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- חיי חברה סוערים? XD לא סתם...להכיר אנשים חדשים שמתעניינים באותם הדברים.. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- הוקי..אם רק יפתחו את החוג...
איזה יומן קנית?- No Fear בריטני או כריסטינה? אפחת!!
אשר או אמינם? אשר!! אני אוהבת אותו עוד מימי האנומימיות שלו... סרט מתח או קומדיה? קומדיה!! מבחנים או עבודות? חייבים לבחור? טוב..אז..עבודות..
חתולים או כלבים? כלבחתול!!!
דיסקים או קאזה? שניהם.. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות!! למרות שפה ושם אני נתקעת עם איזה טלנובלה דביקה...
מיקי או דונלד? דונלד!
מיני או דייזי? דייזי!
אלאדין או פיטר פן? אלאדין!
שחור או לבן? שחורררר!!! אלגברה או גאומטריה? איככככ!!!!!!! אלגברה..נראה לי..
אנגלית או עברית? אנגלית זאת שפת קודש!!!
אבל אני לא מבינה את הגרמר בגרוש...
MTV או VH1? הממ.. MTV ברד או קפה קר? קפה קררררר!!!
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? טוסט!!! ולקינוח בייגלה! פסטה עם עגבניות או פטריות? פסטה!?
אפשר רק את הפטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתחחחח!!!! ופנטזיה...וספרי נעורים טפשיים כאלו על אהבה ממבט ראשון... XD חולצה או גופיה? חולצה! (ורצוי חולצת טניס אדידס...
)