שאלון

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשאלון../images/Emo88.gif

סתם בא לי^^;; לקוח מפורום הארי פוטר הסרט
שם\גיל- איסיקיו\מסנג'ר- צבע אהוב- שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- ספר אחרון שקראת- סרט אחרון שראית- איזה תכניות אתה רואה?- הסרט הכי טוב שראית אי פעם- תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- חמשת השירים המועדפים עליך- שחקן אהוב\שחקנית אהובה- באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מרוצה מהכיתה שלך?- מה טעם הארטיק האהוב עליך?- מה טעם הגלידה האהובה עליך?- במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- איזה יומן קנית?- בריטני או כריסטינה? אשר או אמינם? סרט מתח או קומדיה? מבחנים או עבודות? חתולים או כלבים? דיסקים או קאזה? טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? מיקי או דונלד? מיני או דייזי? אלאדין או פיטר פן? שחור או לבן? אלגברה או גאומטריה? אנגלית או עברית? MTV או VH1? ברד או קפה קר? בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[
]? פסטה עם עגבניות או פטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? חולצה או גופיה? תהנו^^

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשלי^^

שם\גיל- דורית, 14+ איסיקיו\מסנג'ר- אייסי:324413513 אי מייל+מסנג'ר:[email protected] צבע אהוב-סגול
^^ שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-לראות אנימה, לצייר, לדבר עם חברותי ספר אחרון שקראת-נמ...ארטמיס פאול=] סרט אחרון שראית-זה היה מזמן..אמ...נדמה לי שזה היה שחר המתים
איזה תכניות אתה רואה?-אנימה. הסרט הכי טוב שראית אי פעם-שר הטבעות
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-יש הרבה אני לא יכולה לבחור
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-אין משהו מיוחד
אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-הרקולס
חמשת השירים המועדפים עליך-3 שירי הפתיחה של סאקורה, "נבראתי לך" של לירון לב
ושער הרחמים^^ שחקן אהוב\שחקנית אהובה-ארולנדו בלום, ג'וני דפ ונעמי ווטס
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-מתמטיקקה>< מרוצה מהכיתה שלך?-
היא....בסדר. מה טעם הארטיק האהוב עליך?-לימון
מה טעם הגלידה האהובה עליך?-שוקושוקו
במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-כיף לפגוש אנשים עם אותו תחביבים או מעריצים שחקן*אהמ* כמוני^^ באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-לא יודעת
איזה יומן קנית?-The lion king
בריטני או כריסטינה? כריסטינה
אשר או אמינם?-אלא זה ולא זה
סרט מתח או קומדיה?-מתח! מבחנים או עבודות?-אה...אני חייבת לבחור?
חתולים או כלבים?-חתולים
דיסקים או קאזה?-דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?-איכות
מיקי או דונלד?-מיקי=] מיני או דייזי?-דייזי
אלאדין או פיטר פן?-פיטר פן
שחור או לבן?-לבן
אלגברה או גאומטריה?-יאק
. אנגלית או עברית?-אנגלית MTV או VH1?-לא זה ולא זה
ברד או קפה קר?-ברד...יאמי בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?טוסט
פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות
ספרי מתח או ספרי "מופת"?-מתח!!
חולצה או גופיה?-חולצה
=]

../images/Emo9.gifשלי

שם\גיל- לירון, בת 14 ממש עוד 6 ימים
איסיקיו\מסנג'ר[email protected] צבע אהוב- ממ גוונים של כחול,תכלת,שחור.. שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, לשוטט באינטרנט(במחשב) ספר אחרון שקראת- מממ.. ההוביט סרט אחרון שראית-
טומב ריידר 2 בטלווזיה ובקולנוע המלך ארתור :) איזה תכניות אתה רואה?- מירוץ לאתמול, באפי ואנג'ל ,דוסון קריק, חברים, כן מותק (לפעמים), בנות גילמור..וכ"ו.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- ממ שר הטבעות..ויש עוד..אפקט הפרפר..החוש השישי.. ממ..ספיידי אהבתי את הסרטים
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- ממ..דוסון קריק, המירוץ לאתמול ..באפי
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ממ לא יודעת \: אני לא ילדה של מסיבות אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- מוצאים את נימו, שרק וראיתי עוד מלא יפים חמשת השירים המועדפים עליך- קשה!!! אוקיי זה לכרגע.. 1. she will be loved- maroon 5 2. my happy ending- avril lavigne 3. here without you - 3 doors down 4.$#$$%^-my immortal אוח בקיצור אוונסנס.. חח 5. hands - jewel שחקן אהוב\שחקנית אהובה-בראדדד פיט ואורלנדו כמובן
שחקניות אין \: יש שאני מחבבת, אנג'לינה ג'ולי, קריסטין דאנסט וכ"ו. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- ממממ בכולם! אבל הכי מתמטיקה :( מרוצה מהכיתה שלך?- כן ממש
מה טעם הארטיק האהוב עליך?-ממ..לימון מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקולד וניל במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-בשעות הפנאי שמשעמם לי נחמד להתכתב , ולקרוא דברים על אנשים\דברים שאני אוהבת :) באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- קולנוע(לא משחק אלא קולנוע) איזה יומן קנית?- של פו הדוב
בריטני או כריסטינה? בעע שתיהן!!!
למרות שלבריטני יש שירים נחמדים.. אשר או אמינם? קשההה..אני אוהבת את שניהם!!
לא יודעת.. סרט מתח או קומדיה?
קשה! אני אוהבת את כל הסוגים.. \: מבחנים או עבודות? לא זה ולא זה..יאק יאק יאק חתולים או כלבים? מממממ לא יודעת.. דגים
דיסקים או קאזה? אני קונה דיסקים..אבל עדיין משתמשת בקאזה..חצי חצי אז טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכותיות ברור
מיקי או דונלד? חח מיקי
מיני או דייזי? חחחח שיהיה מיני אלאדין או פיטר פן? אלאדין
שחור או לבן? שחור... אלגברה או גאומטריה? איכסססס
אנגלית או עברית? אנגלית ברוררר
MTV או VH1? ממ אם טי וי..אבל גם בוי אייץ' ואן יש שירים מהממים שאני אוהבת :) ברד או קפה קר? ברד.. יאק קפה
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]? ממ לא יודעת \: פסטה עם עגבניות או פטריות? איכס :| ספרי מתח או ספרי "מופת"? לא יודעת
חולצה או גופיה? ממ...חולצה :)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשרק ומוצאים את נמו

הם של פיקסאר, לא דיסני

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני לא עוקבת כנראה

אחרי ההתחלה של הסרט.. חחח.. אבל תודה שתיקנת אותי..\: כנראה שאני אוהבת יותר את פיקסר.. אז.. מממ מסרטי דיסני אני מקווה שאני לא טועה אני הכי אוהבת את אחי הדוב :).. אני מכורה לסרטים כאלו
(אנימציה, מצויר וכ"ו)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo13.gif

רוב סרטי האנימציה שבינתיים יצאו היו של פיקסאר^^;;

NeT NiT

New member
הווו!! ילדה איכותית!!! ../images/Emo3.gif

אוונסנס שולטיםםם!!!
וכותבים את זה... Evanescence...

נחמד :) ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שם\גיל- שחר, 14 וחצי איסיקיו\מסנג'ר-[email protected] צבע אהוב-אממ...סגול?
שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-לנגן על הגיטרה, לשמוע מוזיקה, לישון ו.. כל מה שקשור לאורלנדו
מרשים לי 4, נכון?
ספר אחרון שקראת-המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט אחרון שראית-קלציום קיד
איזה תכניות אתה רואה?-אממ הרבה :) חברים, המורדים, מיכאלה (לשעבר..),המירוץ לאתמול, ג'ואן מארקדיה (גם לשעבר), שנות ה-70... טרללה הסרט הכי טוב שראית אי פעם-אני מתלבטת קשות בין מטריקס לשר הטבעות.. ואל תאלצו אותי להחליט
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-חברים. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס וטי
אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-ברור שמלך האריות :) חמשת השירים המועדפים עליך-גאד למה?! יש לי כל כך כל כך יותר מדי...
טוב אבל הראשונים שעולים לי... עברי לידר- ביום שמש יפה אביב גפן- מלאך ירמי קפלן- מודדת ברי סחרוף- עיר של קיץ משינה- את לא כמו כולם
שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אורלנדו. שיזדיינו השאר
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-ערבית
מרוצה מהכיתה שלך?-בארור! כיתת ערסים ופרחות זה הכי מצחיק ב-עולם!! מה טעם הארטיק האהוב עליך?-תות בננה.. גאד זה טעים מה טעם הגלידה האהובה עליך?-וניל שולט במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-מזה השאלות האלה? באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-מספיק לי מה שאני עכשיו..אולי חוג משחק יהיה נחמד. איזה יומן קנית?- של סנופי
בריטני או כריסטינה?בעיקרון אף אחת.. אבל אם כבר, אז בריטני. אשר או אמינם?אמינם סרט מתח או קומדיה?מתח מבחנים או עבודות?מבחנים.. לעשות ולגמור חתולים או כלבים? ברוררר שכלבים!!! דיסקים או קאזה?דיסקים יותר שולט, קאזה יותר נוח
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?כמה שאני אוהבת טלנובלות- סדרות איכות
מיקי או דונלד?באמת שאלה חשובה...דונלד מיני או דייזי?מיני אלאדין או פיטר פן?אלאדין! שחור או לבן?לבן אלגברה או גאומטריה?איכס!!! אני לא מאמינה שמישהו יכול לבחור בין 2 הדברים הדוחים האלה!!! להקיאאאאאא אנגלית או עברית?אנגלית MTV או VH1?ערוץ 24
ברד או קפה קר?אין כמו ברד צונן ביום חם
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]?בייגלה חם פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"?תגדירו מופת
חולצה או גופיה?חולצה

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifשלילילילי../images/Emo9.gif

שם\גיל-מיכל,14 וחצי
איסיקיו\מסנג'ר-297678384 צבע אהוב-כחול
שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-לשמוע מוזיקה,ללכת לנטלי ולישווון
ספר אחרון שקראת-צופן דה וינצ'י-כרגע אני קוראת{משימה מבצפר} את 'בעל זבוב
' סרט אחרון שראית-קייט וליאופולד
איזה תכניות אתה רואה?-פיייש,יש טונה
הסרט הכי טוב שראית אי פעם-שר הטבעות שיבת במלך
וטיטניק
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-רק בישראל
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-בגדים יפים אלה מה?
אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-שודדי הקאריביים
חמשת השירים המועדפים עליך- Lee Ryan - Stand Up As People Blue - Privacy Maroon 5 - Songs about Jane{אלבום..} Usher - Confessions2 BackstreetBoys - Ill Never Break Your Heart שחקן אהוב\שחקנית אהובה-קירסטין דאנסט
ואורלנדו בלום
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-מתמטיקה
מרוצה מהכיתה שלך?-ככה ככה.. מה טעם הארטיק האהוב עליך?-קולה
מה טעם הגלידה האהובה עליך?-שוקולד
...נאאאמיייייי.. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-תורמים לי?-ואללה לוידעת
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-אין לי.. איזה יומן קנית?-זהו שלא קניתי יומן
,שונאת יומנים...
בריטני או כריסטינה?:בריטני אופ קורס
אשר או אמינם?:קשההה.....שניהם. אשר בגלל שהוא יודע להיות כ"כ טווב
,אמינם בגלל השירים שלו{לא d12},אני חולה על השירים שלו
סרט מתח או קומדיה?:שניהם
מבחנים או עבודות?:מבחנים.. חתולים או כלבים?:שניהם
דיסקים או קאזה?:שניהם
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?:איכות
מיקי או דונלד?מיייקייי
מיני או דייזי?:מיייני
אלאדין או פיטר פן?:פיטר פן
שחור או לבן?:שחורררררר.. אלגברה או גאומטריה?:לא זה ולא זה
אנגלית או עברית?:שניהם
......חחחחחחחחחחחחחחחחח MTV או VH1?:אמטיוי
ברד או קפה קר?:לא זה ולא זההה...בלעעעכס. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]?:אההה?
פסטה עם עגבניות או פטריות?:שששנייייההםם
{זה עשה לי תאבבבבבבווון
} ספרי מתח או ספרי "מופת"?:גם זה וגם זה.. חולצה או גופיה?:כנ"ל. תהנו^^-

מיכללל../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

אל תתעצבני, "בעל זבוב" זה ספר מדהים. באמת באמת. הוא ממש השפיע עלי

karin byrne

New member
שלייייייייייייייי....../images/Emo9.gif

שם\גיל-קארין...בת 15 ו-5 חודשים..חפחפחפח..
איסיקיו\מסנג'ר-337069211... צבע אהוב-שחור וכחול... שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-לקרוא ספרים,לשחק ולצפות בכדורגל,מחשב...אמממ ויש עוד אבל ביקשתם רק 3...חחחחחחחחחחחחחח.... ספר אחרון שקראת-רשומות רומח הדרקון-"דרקונים של ליל החורף" סיימתי אותו היום..ואני הולכת לקחת ת'ספר ההמשך עכשיו...יאיי כיף לי...נראה לי שכל הסדרה של רומח בדרקון בכלל יפה...וממש התאהבתי בסדרה...יו איזה חפרנית אני!
סרט אחרון שראית-וואלה לא זוכרת... איזה תכניות אתה רואה?-שום תכנית...
הסרט הכי טוב שראית אי פעם-אממממ שודדי הקאריביים,גלדיאטור,טרויה ושרה"ט..
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-לא יודעת..
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-כל מסיבה משהו אחר..תלוי מי האנשעים שיהיו שם...שובבה... אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-כן דיסני שולט!!!הגיבן מנוטרדם והרקולס שולטים!!!!
חמשת השירים המועדפים עליך-written in the stars,close ypur eyes,home טוב בדוגרי אני יכולה לחרטט לכם אבל את כל השירים של ווסטלייף... שחקן אהוב\שחקנית אהובה-אורלנדו בלום ועוד כמה ושחקנית ניקול קידמן וג'וליה רובטרס... באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-אנגלית נראה לי... מרוצה מהכיתה שלך?-היא פסדר... מה טעם הארטיק האהוב עליך?-תותי פרוטי או פטל... מה טעם הגלידה האהובה עליך?-מסטיק או וניל... במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-לא יודעת...
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-לא יודעת... איזה יומן קנית?-ארגונית עם ציור של חתולה מזה חמודה..
בריטני או כריסטינה?אפאחת...פקצותתתתתתתתת
אשר או אמינם?אשררררר דהההההההההה... סרט מתח או קומדיה?מתח... מבחנים או עבודות?מבחנים...דפנטלי... חתולים או כלבים?שניהם...
דיסקים או קאזה?כנ"ל... טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?אפאחת...אבל אם כבר איכות... מיקי או דונלד?מיקי... מיני או דייזי?מיני... אלאדין או פיטר פן?אלאדיןןןןןןןןןןןןן.... שחור או לבן?שחור... אלגברה או גאומטריה?אפאחדדדדדדדדדדדדדדדדד
אנגלית או עברית?אנגליתתתתתת... MTV או VH1?אמ טי וי...VH1 סתם ערוץ של זקנים...
ברד או קפה קר?ברדדדדדדדדדד.... בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]?בייגלההה....יאמיי... פסטה עם עגבניות או פטריות?עם פטריות... ספרי מתח או ספרי "מופת"?מזה מופת???מתחחחחח... חולצה או גופיה?שתיהן....

Piece of Wood

New member
../images/Emo19.gif|אליהו|

שם\גיל- שי, 16 וחצי איסיקיו\מסנג'ר- 280011550 / [email protected] צבע אהוב- כתום
שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות- לרכב על סוסים, להיות במחשב, לישון ספר אחרון שקראת- נונגה נונגה סרט אחרון שראית- שר הטבעות - שיבת המלך איזה תכניות אתה רואה?- כלמיני, כרגע אין משהו מיוחד. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- טרילוגיית שר הטבעות תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- המומינים
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס וגופיה
אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב- כן, ספר הגו'נגל, רובין הוד חמשת השירים המועדפים עליך- Hoobastank - The Reason Evanescence - My Immortal Evanescence - Going Under the strokes - Someday Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes - Eternal Sunshine fo the Spotless Mind שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אלייז'ה ווד
/רייס ווית'רספון באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה
מרוצה מהכיתה שלך?- לא מה טעם הארטיק האהוב עליך?- בזוקה
מה טעם הגלידה האהובה עליך?- שוקו בננה במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- כייף?
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- הא?? איזה יומן קנית?- הסתכל בקנקן כחול כזה, עם ציפורים לבנות^^ בריטני או כריסטינה? כריסטינה! אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קומדיה? מתח מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? שניהם
דיסקים או קאזה? MORPHEUS טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? ברור שאיכות מיקי או דונלד? דונלד מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן? אפ'חד שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה?
אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אפ'חד ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? שניהם חולצה או גופיה? גופיה

CiNdErElLa3887

New member
נמממממממממממ אני!

שם\גיל-הילה בת 17
איסיקיו\מסנג'ר-170076129 ו[email protected] צבע אהוב-ורוד! לא ורוד פאקצות..ורוד בהיר שלושה דברים שאתה הכי אוהב לעשות-נממ 1.לגלוש באינטרנט. 2.לשמוע מוזיקה. 3.לראות סרטים 4.(כן הוספתי עוד אחד סו שוט מי!) לצאת עם חברים. ספר אחרון שקראת-התפסן בשדה השיפון
סרט אחרון שראית-נממממ "הקסם של אלה" (מומלץ
) איזה תכניות אתה רואה?-נממממ חברים, שנות ה70, אחיות או לא להיות, נמ זהו הסרט הכי טוב שראית אי פעם-שר הטבעות (כאילו דה) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-אממ חברים מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-אממ משהו נוח אוהב דיסני?סרט דיסני אהוב-מלך האריות (ולא ההמשכים לו!)שולט...בכיתי בסרט
חמשת השירים המועדפים עליך-נממ נכון לחודש זה.: 1.Maroon 5-She Will Be Loved 2.Maroon 5-Woman 3.Hoobastank-The Reason 4.Avril Lavinge-My Happy Ending 5.Ashlee Simpson-Pieces Of Me שחקן אהוב\שחקנית אהובה-שחקן : אורלנדו
..שחקנית: ריס וויתרספון (או ג'ניפר גארנר..שתיהן חמודות באותה מידה) באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-מתמטיקה..בע! מרוצה מהכיתה שלך?-אפשר להגיד
מה טעם הארטיק האהוב עליך?-נממ לא אוהבת ארטיקים...השיניים שלי רגישות מה טעם הגלידה האהובה עליך?-אמממ מפלצת..או אבטיח במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-בלהעביר להילה את הזמן
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-נממ..ריקוד..ציור...גיטרה (!)...פסנתר.. איזה יומן קנית?-לא קניתי..אבא שלי הביא לי ארגונית מהעבודה שלו בריטני או כריסטינה?..כריסטינה אשר או אמינם?נמממ אשר סרט מתח או קומדיה?אמממ זה תלוי..שניהם מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?כלבים דיסקים או קאזה?גם תלוי..שניהם טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?אממממ סדרות איכות מיקי או דונלד?מיקי! מיני או דייזי?מיני! אלאדין או פיטר פן?אלאדין.יש לי מצעים חמוטים של אלאדין
שחור או לבן?לבן אלגברה או גאומטריה?סיימתי גיאומטריה שנה שעברה..אז אלגברה!
אנגלית או עברית?אנגלית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר?נמממ ברד לא אוהבת קפה
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת[]?טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות!..בע פטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"?מתח (?) חולצה או גופיה?נממממ תלוי איזה דרגת חום יש בחוץ.

NeT NiT

New member
הממ....תהרגו אותי אם אני טועה.אבל..

לא היה שאלון כזה בדיוק לפני כמה ימים? O______o לא שזה רע..

למעלה