תעודות

edenick

New member
וזה באמת מעולה.

אבל אני כזאתי שחושבת שאני יכולה לשאוף ליותר, אבל אני לא.

m00n light

New member
אני מקבלת תעודות מחר על הבוקר

וגם מחלקים אותנו ליחידות

poohandme

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif

אני מקבלת בדיוק עוד שבוע... מה שאני כן יודעת זה שאני אקבל 100 באנגלית(אושר*) ו75 בג"ג....מורה מטומטם....הוא מתעקש שלא הגשתי לו חצי מהעבודות! והוא לא מסכים להודות שהוא איבד אחת ואחת הוא בדק, החזיר ובכל זאת אומר שהוא לא בדק!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif 1-0-0 באנגלית?!?!?!? ../images/Emo2.gif

הההההההה *מתעלפת*

poohandme

New member
חח../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif

יש לי מורה ממש נחמדה, היא עשתה שיחות אישיות לפני התעודות ואמרה לי שהצלחתי לשבור אותה והיא עוד אף פעם לא נתנה 100 למישהו בתעודה
|אניגאה||ולאמתלהבת|

loli dolly

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo182.gifאיזו כיתה את? ../images/Emo12.gif

אני בכיתה ז' ואני מעולה באנגלית אבל רוב הסיכויים שאני אקבל בין 90-95... (ואם היא תוריד לי יותר אני אבכה לה והיא תוותר לי
). 100 זה רק לנסגדים!

אבל זה מה שאני זוכרת...

טמטומטיקקע- 98 אנגלית-95 הזונה כולם ירדו בציונים בגללה והדוגמה שלי בשתי נקודות זה לא הכל- יש כאלה שהיו תמידים של 90 והם עכשיו על 70! גאוגרפיה- 98 היסטוריה- 100 וזה מה שאני זוכרת..

Negg108

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif מחררררררררררר!

חח גמאני משריינת לציונים ^______^

Negg108

New member
בינתיים כמה ממוצעים לתעודה שאמרו לי

שאמרו לי כבר המורות המעצבנות
+
אנגלית- 95 [יאיייייי באנ-סין קיבלתי 100!!!
] טימטומטיקה- 98 מדעים- 95 היסטוריה- 100
טכנולוגיה- 100 את השארררררררררררררר... תדעו מחר
.

vampires girl

New member
מחר היום הגדול ../images/Emo3.gif

לא רוצה ת'תעודה שלי!
מישהו רוצה אותה במקומי???

vampires girl

New member
98 במתמטיקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והכי מצחיק שיש לי פעמיים מתמטיקה במתעודה (קפצתי 3 הקבצות בחצי שנה
) בהקבצה ב' 98 בהקבצה א' 65 והממצוע שלהם 81.5 אני כל כך שמחה!!!!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gifגם אני מקבלת ב4!

חשבתי שאני לבד..
ובהחלט פורום גאונות
...

בשבוע הבא...

ציונים מטמתיקה-94 גאוגרפיה-90 אנגלית-87 תנ"ך-93 הנדסה-83 מדעים-86 מדעים-90 לשון- 87 וכל הבחנים הקטנים של 10 תרגילים ושאלות קיבלתי-80-100

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהנה.. [כבר כתבתי..]

ספרות- 90. התנהגות- טוב [זונה.] הבעה- 98. התנהגות- טוב מאוד. הבעה בע"פ- 88. [הזונע הכשילה אותי במבחן!!!] התנהגות- טוב מאוד. תנ"ך- 95. התנהגות- טוב מאוד. מתמטיקה- 95. התנהגות- כמעט טוב. [ארגגגג בן זונהה הייתי בסדר גמור.] מדעים- 87. התנהגות- טוב מאוד. אנגלית - [דוברי אנגלית.] 97. התנהגות- טוב מאוד. היסטוריה- 95. התנהגות- טוב מאוד. גיאוגרפיה- 98. התנהגות- טוב מאוד. ערבית- 95. התנהגות- טוב מאוד. ידיעת הארץ-100. התנהגות- טוב מאוד. מחשבים- 95- התנהגות- טוב מאוד. רישום וציור- 100. התנהגות- טוב מאוד. חנ"ג- 90. התנהגות- טוב מאוד. ויש הערכות מילוליות. מרוצה מהתעודה
.

למעלה