והנה שלי ../images/Emo9.gif
1. שם/ניק? מלח הארץ 2. למה בחרת בניק הזה? בגלל האמירה של ישוע "אתם מלח הארץ", אמנם היא יועדה לכל מאמיניו אבל אני חשה שהיא הכי משקפת את המיעוט הנוצרי הזעום במזרח התיכון, כמו שצריך רק מעט מלח לתבשיל כדי שישפיע על הטעם כך אנחנו, אומנם מעטים אך עם השפעה גדולה
3. גיל (לא חובה)? 21 4. מאיפה אתה? נצרת 5. מה אתה עושה בחיים? סטודנטית 6. איך הכרת את הפורום? מקושרת להנהלה
7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? את ישוע המשיח כמובן, מרים הבתולה הצנועה והענווה, הקדוש אסטפנוס שהוא המרטיר הראשון בנצרות ואני תמיד אוהבת לקרוא את הדרשה שנשא לפני שנסקל כדי לקבל חיזוק לאמונתי, ואיוב שנשא את כל קשיי החיים אך נשאר עם אמונתו. 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? אל תישפטו פן תישפטו- אני מנסה בכל כורחי ליישם אותו בחיי, המשל על הבן התועה שהוא במידה מסוימת מייצג כל אחד מאיתנו, המשל על הרועה הטוב כי זה אומר שיש מעלינו השגחה תמידית, הדרשה על ההר- זה אחד הפרקים האהובים עלי באינג'יל, דבריו של ישוע אדוננו כל כך נכונים וכל כך מנחמים, המשל "انا الكرمة", והמשל על حبة الخردل והמשל על הדלת הרחבה והדלת הצרה... 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו...؟ הנס כאשר הלך על הים כי זה אומר שאנו צריכים תמיד להיות מוכנים ולהאמין ביכולתו של אלוהים להציל אותנו, הנס כאשר הבריא ישוע את הבת של המפקד הרומי- כי זה מראה עד כמה אנו זקוקים לישועה ובלי זה הנפש שלנו פשוט מתה. וכמובן הנס הכי גדול והכי חשוב בשבילנו הוא הניצחון שלו על המוות והתחייה שלו
10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? בד"כ פעמיים בשבוע, במהלך הצום אני פוקדת יותר בגלל התפילות של הצום שאני אישית מאוד אוהבת להשתתף בהם, ומפגשי שביבה 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? כן, כמה שהזמן הדחוס שלי מאפשר לי. 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? העובדה שאלוהים אוהב אותי עד שהקריב את בנו היחיד למען הגאולה שלי, בשבילי הקרבה משמעה לחיות את דברי אלוהים החיים בכל רגע בחיים שלי, ולשאוף להיות מושלמים כפי שישוע היה מושלם. 13. תכונה טובה? אוהבת לעזור, עם יכולת הסתגלות טובה. 14. תכונה גרועה? עקשנית חבל"ז
15. סרט או ספר אחרון שקראת... וידויים של אוגוסטינוס שזאת הצלחה בעיני בזה שהצלחתי לדחוס חומר קריאה שהוא לא מאמרים
16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? ספורט, מוזיקה, היסטוריה ובעיקר ההיסטוריה של הנצרות המזרחית, שפות. 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? לא הייתי בוחרת בשום מדינה אחרת
אולי הייתי עושה אותה שיוויונית יותר, עם פחות מלחמות והרבה פתיחות למיעוטים... אמנם מדינה שאני חולמת לשהות בה קצת זמן היא אירלנד או איטליה
18. מי אתה בחמש מילים... אדם, חברותית, סקרנית, סבלנית, ומדברת המון
19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? הייתי מאוד רוצה לראות איחוד- אבל אני אסתפק ביחסים טובים וחמים בין העדות השונות, הייתי רוצה שהצעירים יספיקו להיות פסיביים, והייתי רוצה לראות עדה מאורגנת עם שאיפות ויוזמה, הייתי גם רוצה לראות חזרה לשורשים הנוצרים שלנו במזרח במקום לחפש אותם במקומות אחרים. 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? אני אוהבת את החמימות, האחווה השוררת בינינו. הפורום בשבילי הוא כמו כנסייה וירטואלית המאפשרת מפגש בין נוצרי מפסוטה לנוצרי מהמרכז- דבר שקשה לראות בחיים האמיתיים. לילה טוב