שרשור היכרות

salt of earth

New member
../images/Emo28.gifשרשור היכרות../images/Emo28.gif

אז מי אתם
הזדמנות להכיר אחד את השני
1. שם/ניק? 2. למה בחרת בניק הזה? 3. גיל (לא חובה)? 4. מאיפה אתה? 5. מה אתה עושה בחיים? 6. איך הכרת את הפורום? 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו... 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? 13. תכונה טובה? 14. תכונה גרועה? 15. סרט או ספר אחרון שקראת... 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? 18. מי אתה בחמש מילים... 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו?

אונתן

New member
חח מותר לכופרים?

1. שם/ניק? יוני (אלפקה) אונגר 2. למה בחרת בניק הזה? כי לא היה אלפקה 3. גיל (לא חובה)? 17 4. מאיפה אתה? עשדוד 5. מה אתה עושה בחיים ? תלמיד וצופיפניק 6. איך הכרת את הפורום? מצאתי בשיטוטוים שלי אחרי מידע על הנצרות 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? לא מכיר מספיק אבל אני משאר שישוע (מי לא רצה להפוך שולחנות מול הממסד הרבני הרקוב? 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? אל תשפוט פן תשפט 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? האיתי פעם אחת (לא בשביל האטרקציה אני מתכוון) ולא חזרתי כי הפחיד אותי 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? לא 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? בתור אטאיסט...מסר האהבה וההשגחה מלמעה 13. תכונה טובה? סקרן 14. תכונה גרועה? ראש בקיר לפעמים 15. סרט או ספר אחרון שקראת...אני סימתי ההסיטוריונית ואני בהמצא אפקט בבל 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? טייקוואן דו צופים ולהכיר דתות שונות (ולפעמים משונות ...תשאלו אם תרצו) 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? רק ישראל! 18. מי אתה בחמש מילים...משעשע נמוך נחמד סקרן אני 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? האיתי רוצה לפגוש עוד סוגי כנסיות 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? אני אובה את הענות של אנשים לענות לפעורים כמוני יוני

salt of earth

New member
חחח נחמד

מה אתה רק בן 17? יעני ילד
בטח מכין לבגרויות וכל הכאב ראש. איך היה הטיול שלכם להר תבור? נהניתם? אני עונה מחר, יש לי קלסר מלא הרצאות עם השם שלי רשום עליו

yaponchik

New member
שלום לך איש נחמד:)

שומע, אני מקרית גת..מאמין שנושע בחסד ובאהבתו של ישוע המשיח גואל ישראל אדוניי צידקנו בן אלוהים חיים!:) ובימי שלישי אני נוסע לאשדוד לאסיפות נוער בקהילה, אתה רוצה אולי לבוא?! זה נמצא ליד מגה, רחוב האוגרים 4.. ממש ברכה ובימי שישי בערב:) אני מבטיח לך שזה לא איזה קטדרלה.. תבורך איש יקר.

אונתן

New member
בדיוק איפה שהאיתי

אבל הפריע לי כמה דברים....חוץ מזה נשארתי עם פה פתוח לאיזה מקום יפה המתם באשדוד (איזה ציוד הגברה!..לא קשור אבל נכון)

hhh האחת

New member
אני?!

1. שם/ניק? HHH משהו 2. למה בחרת בניק הזה? מי בחר? חחח... יש לי ניק אחר ושכחתי איזה אי מייל וסיסמא נתתי לו, ואת זה פשוט השתלטתי עליו בלי לשאול....לא סתם אני עובדת בחברת היי טק. 3. גיל (לא חובה)?קרוב ל21 4. מאיפה אתה? צפון 5. מה אתה עושה בחיים? עובדת בחברת הייטק, ובעלת אתר אינטרנט-- www.biblewalks.com 6. איך הכרת את הפורום? חיפשתי בתפוז. 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? לא מעריצה אף אחד בלי קשר לספר קדוש או לא... 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? עת לכל דבר. משפט כל כך נכון. 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו... 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? צילומים נחשב?! וזה מספר פעמים בחודש יצא.. 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? אני משתדלת באתר שלי לקדם את הנצרות ולכתוב כמה שיותר על אתרים קדושים לנצרות. אז זה סוג של פעיל... 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? אני פתוחה לכל הדתות, כל האנשים מתקבלים בשמחה. וזה בעיקר מעניין אותי מבחינה ההיסטורית... 13. תכונה טובה? חייכנית 14. תכונה גרועה? עקשנית 15. סרט או ספר אחרון שקראת... ההיסטוריה של אלוהים וערבים טובים במקביל. וסרט, מממ ניראה לי החופשה. 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? סוסים, חיות בכלל,ספרים, האתר שלי... 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? אולי איטליה , או פיג'י 18. מי אתה בחמש מילים... פיג'י (מילה אחת בנתיים) . על השאר אני אחשוב בקרוב.. 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? אני מקבלת המון חום ואהבה מהקהילות הנוצריות, כל הזמן מגלים פתיחות וסבלנות ועזרה...אז אני דיי מרוצה.. 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? שיש הרבה מידע שעולה לאתר, מעניין ומרתק שלא הייתי תמיד מוצאת..וכמובן אנשים מקסימים ועוזרים. אפשר להוסיף אולי עוד פינות אירוח כמו שהיה לפני שבועיים-שלוש.

Genevieve

New member
אני...

1. תיאה (שם בדוי) 2. הוא הדבר הקרוב ביותר לשם שלי שהצלחתי למצוא. (אל תשאלו) 3. עוד טיפונת 18. 4. חיפה 5. מסיימת בית ספר, ממתינה לגיוס. 6. דרך ידיד. 7.או, הרבה... שמואל הנביא, דוד, ירמיהו. 8.אני מצטערת על הבורות, אבל מה זה בידיוק אינג'יל? "אל תשלמו רעה תחת רעה או חרפה תחת חרפה כי אם-תברכו מדעתכם כי-לזאת נקראתם למען תירשו את הברכה: כי איש החפץ חיים אהב ימים לראות טוב יצר לשונו מרע ושפתיו מדבר מרמה" יסור מרע ויעשה-טוב יבקש שלום וירדפהו: כי עיני ה' אל צדיקים ואזניו אל-שועתם ופני ה' בעשי רע" הראשונה לפטרוס ג':9-12 (אני מקווה שצדקתי בהנחה שזוהי הברית החדשה). 9.האמ...זה קשה... אבחר מקרה, של האישה הגויה אשר ביקשה רפואה לביתה וישוע סירב באמירה כיצד ניתן להאכיל את הכלבים כל עוד הטף לא שבע...והאישה ענתה שגם הכלבים מלקטים את הפירורים הנופלים לרצפה כשהילדים אוכלים...ישוע ריפא את הילדה..זו הייתה אחת העדויות החזקות עבורי כי הוא הגיע על מנת לתת ישועה לכולם... 10. פעמיים-שלוש בשבוע. 11. אני מתארת לעצמי שכן =) 12. ממ.. התקווה לקבל את הישועה ולא להיות אחת הנערות הכסילות אשר שכחו לקחת שמן עמהן. 13. של מי? שלי? אין לי מושג... ובכללי-סבלנות. 14. גרועה? וכחנות. 15. אוסף השירה "העורב" של א. א. פו נחשב? 16.אני יודעת? נגינה,שירה, כתיבה, רישום, קריאה וכו'. 17. אני לא זזה מישראל. 18. "אין הנתחום מעיד על עיסתו" 19. יותר איחוד. פחות התפצלות לקבוצות קטנות עקב שוני בעמדות. 20. אני חדשה, אין לי הזכות לשפוט. בנתיים נחמד לי . =)

כמה תשובות

1) פרפר יצירתי 2) אני קצת כמו פרפר - אוהבת לעופף. חוץ מזה אני אוהבת פרפרים, חתולים ואריות. למה? אה... פרפרים כי הם יפים ועדינים, חתולים כי הם מתוקים ואריות כי הם חזקים. 3) גיל - אני זקנת הפורום. לא אומרת גיל, אבל הרבה מעל 45!!! 4) אני גרה בירושלים 5) עובדת בחברה מסחרית 6) השתתפתי בפורום "תיאולוגיה ודתות אחרות" ואחת המשתתפות הציעה לי להשתתף בפורום הנפלא הזה! ומאז כמעט לא פקדתי את הפורום הקודם. מצטערת. חוסר זמן. ככה זה. 7) חוץ מישוע? את רות המואביה בגלל מסירותה. את דוד המלך בגלל הקשר הנפלא שלו עם אלוהים. את יונתן (בנו של שאול) בגלל טוב לבו. את מרים אם-אלוהינו - בגלל רכותה, קדושתה והיכולת שלה לא לפחד וללכת יד-ביד עם רוח הקודש. לא קל לבחורה בת 15 לספר להוריה כי היא הרה מרוח-הקודש... 8א') משל "הבן האובד". כל פעם שאני קוראת זאת מחדש, עולות דמעות בעיניי. משל "האישה החוטאת" - ישוע אומר "מי שיזרוק הראשון אבן...". על החמלה שלו, איך שכולם התביישו לאחר-מכן. יש כל-כך הרבה דוגמאות שקשה להביא הכל. "דרשת ההר" כמובן, איך לא. 8ב') מעשי השליחים - בגלל ההתלהבות והקדושה וההתחלה של האמונה. נפלא. פרסיליה ובעלה (כמו גם אחרים) שפתחו את ביתם בפני המאמינים והפיצו את הבשורה. סטפאנוס הקדוש - המרטיר הראשון. אל הקורינטיים א', פרק 13 - אִם־בִּלְשֹׁנוֹת אֲנָשִׁים וּמַלְאָכִים אֲדַבֵּר וְאֵין־בִּי אַהֲבָה הָיִיתִי כִּנְחשֶׁת הֹמָה אוֹ כְּצִלְצַל תְּרוּעָה׃ 2 וְאִם תִּהְיֶה־לִּי נְבוּאָה וְאֵדַע כָּל־הַסּוֹדוֹת וְכָל־הַדָּעַת וְאִם תִּהְיֶה־לִּי אֱמוּנָה רַבָּה עַד לְהַעְתִּיק הָרִים מִמְּקוֹמָם וְאֵין־בִּי הָאַהֲבָה הָיִיתִי כְּאָיִן׃ 3 וְאִם־אֲחַלֵּק אֶת־כָּל־הוֹנִי וְאִם־אֶתֵּן אֶת־גּוּפִי לִשְׂרֵפָה וְאֵין־בִּי הָאַהֲבָה כָּל־זֹאת לֹא תוֹעִילֵנִי׃ 4 הָאַהֲבָה מַאֲרֶכֶת־אַף וְעֹשָׂה חָסֶד הָאַהֲבָה לֹא תְקַנֵּא הָאַהֲבָה לֹא תִתְפָּאֵר וְלֹא תִתְרוֹמָם׃ 5 לֹא תַעֲשֶׂה דְּבַר־תִּפְלָה וְלֹא־תְבַקֵּשׁ אֵת אֲשֶׁר־לָהּ וְלֹא תִתְמַרְמַר וְלֹא תַחֲשֹׁב הָרָעָה׃ 6 לֹא תִשְׂמַח בָּעַוְלָה כִּי עִם־הָאֱמֶת תִּשְׂמָח׃ 7 אֶת־כֹּל תִּשָּׂא אֶת־כֹּל תַּאֲמִין אֶת־כֹּל תְּקַוֶּה וְאֶת־כֹּל תִּסְבֹּל׃ 8 הָאַהֲבָה לֹא־תִבֹּל לְעוֹלָם אֲבָל הַנְּבוּאוֹת תִּבָּטַלְנָה וְהַלְּשֹׁנוֹת תִּכְלֶינָה וְהַדַּעַת תִּבָּטֵל׃ 9 כִּי־קְצָת הוּא שֶׁיָּדָעְנוּ וּקְצָת הוּא שֶׁנִּבֵּאנוּ׃ 10 וּכְבוֹא הַתָּמִים אָז עָבוֹר תַּעֲבֹר הַקְּצָת 11 כַּאֲשֶׁר הָיִיתִי עוֹלֵל כְּעוֹלֵל דִּבַּרְתִּי כְּעוֹלֵל הָגִיתִי כְּעוֹלֵל חָשָׁבְתִּי וְכַאֲשֶׁר הָיִיתִי לְאִישׁ הֲסִירֹתִי דִּבְרֵי הָעוֹלֵל׃ 12 כִּי כָעֵת מַבִּיטִים אֲנַחְנוּ בְּמַרְאָה וּבְחִידוֹת וְאָז פָּנִים אֶל־פָּנִים׃ 13 כָּעֵת יוֹדֵעַ אֲנִי קְצָתוֹ וְאָז כַּאֲשֶׁר נוֹדַעְתִּי אֵדַע אַף־אָנִי׃ 14 וְעַתָּה שְׁלָשׁ־אֵלֶּה תַעֲמֹדְנָה הָאֱמוּנָה וְהַתִּקְוָה וְהָאַהֲבָה וְהַגְּדוֹלָה שֶׁבָּהֶן הִיא הָאַהֲבָה׃ 9) לפקוח את העיניים של העיוורים - למדתי: אמונה 10) אני נוהגת לפקוד את הכנסייה לפחות פעם בשבוע (בימי א'), אבל פעמים רבות (אם יש לי זמן, כי הכנסייה מאוד רחוקה מביתי) - גם יותר מכך. 11) לצערי בכנסייה שאני הולכת אליה יש רק תיירים, ואין ישראלים כלל, לכן אין כל פעילות, וחבל. 12) לנצרות מקרב אותי ישוע המשיח אדוננו, ומרים הקדושה. 13) תכונות טובות? אומרים שאני טובת-לב, אני יודעת?
14) תכונה גרועה? איחורים...
15) ספר אחרון שקראתי - "עלילות אבירי השולחן העגול", בתרגומו של אריה סתיו, הוצ' הקיבוץ המאוחד (נחמד, אך לא מעבר לכך). 16) תחביבים - קריאת ספרות יפה, מוסיקה (קלאסית, גרגוריאנית, ישראלית, אתנית) 17) אם יש באפשרותי, הייתי רוצה לגור במדינה נוצרית ולא בישראל, אבל לא כי אני לא אוהבת את ישראל או כי אני לא ציונית, אלא כי אני רוצה שינוי. עייפתי מכל הפוליטיקה כאן, השחיתויות, האפליה (כן, גם של יהודים, לא רק של ערבים...) ובכלל. ואני לא "נפולת של נמושות" (כמו שרבין המנוח אמר), אפילו הבן שלו בארה"ב!!! אז "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר"??? 18) מי אני? בחמש מילים??? אפילו ב-500 יהיה לי קשה להגדיר את עצמי
19) בכנסייה המקומית הייתי רוצה לראות הרבה יותר חיים, דינמאיות וחופש אמונה! 20) בפורום אני אוהבת את הכל, וכל המוסיף גורע.

che guevara85

New member
../images/Emo127.gifהנה שלי

1 .צ'ה 2. בזמנו הייתי מעריץ גדול של צ'ה גווארה, היום לא הייתי בוחר בניק הזה. 3. 22 4. רמלה 5. מתמחה במשרד רואי חשבון + סטודנט 6 שמעתי עליו דרך פורום ערבים 7. חוץ מיסוע גם מרים אלעזרא ואיוב. 8. יש הרבה אבל הכי אוהב זה : ז אל-תשפטו למען אשר לא תשפטו: 2 כי במשפט אשר אתם שפטים תשפטו ובמדה אשר אתם מדדים ימד לכם: 3 ולמה זה תראה את-הקיסם בעין אחיך ואל-הקורה אשר בעינך לא תביט. 9. הקמת הילדה המתה מהתחיה 10. לצערי לא הרבה, כמה פעמים בשנה, בעיקר בחגים. 11. לא 12. הרצון בקירבה לאלוהים והעולם הרוחני. 13. רצינות, אחריות. 14. רצינות 15. האמתי לא יוצא לי לקרוא הרבה בספרים חוץ מהאנג'יל וספרי הלימוד, השניים האחרונים שקראתי לפני כמה חודשים היו רג'אל בל שמס לע'סאן קנאפני ואלנבי - הנביא לג'ובראן ח'ליל ג'ובראן. 16. מחשבים , פינג פונג, מוסיקה , שירה... 17. ישראל 18. אני עצמי לא יודע 19. שכל העדות יתאחדו, ולראות יותר השתפפות מצד הצעירים (ואני בתוכם) בפעילויות הכניסתיות. 20. בלחצים של היומיום אני זונח את האמונה וכמעט ולא הולך לכנסיות, הפורום מחזיר לי את האמונה, מספיק רק לעיין בתכנים שבו כדי לחוש קירבה לאמונה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאז אני גם רוצה להשתתף../images/Emo9.gif

1. הרועֶה שלי- My Shepherd - الرب راعيَّ
2. כי ישוע היה ועודנו הרועה הטוב, הרחום שאוהב את כבשיו ומכיר אותם והם מכירים אותו, כי ישוע הוא הרועה שלי, ששמח שהכבשה התועה חזרה אליו, כמו הבן האובד. וכמובן מתוך אהבה מיוחדת ל- مزمور23 لداود.الرب راعيّ فلا يعوزني شيء. 2 في مراع خضر يربضني.الى مياه الراحة يوردني. 3 يرد نفسي.يهديني الى سبل البر من اجل اسمه. 4 ايضا اذا سرت في وادي ظل الموت لا اخاف شرا لانك انت معي.عصاك وعكازك هما يعزيانني. 5 ترتب قدامي مائدة تجاه مضايقيّ.مسحت بالدهن راسي.كاسي ريا. 6 انما خير ورحمة يتبعانني كل ايام حياتي واسكن في بيت الرب الى مدى الايام תהלים פרק כג כג מִזְמוֹר לְדָוִד; יְהוָה רֹעִי, לֹא אֶחְסָר׃ 2 בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי; עַל־מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי׃ 3 נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב; יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי־צֶדֶק, לְמַעַן שְׁמוֹ׃ 4 גַּם כִּי־אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא־אִירָא רָע, כִּי־אַתָּה עִמָּדִי; שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ, הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי׃ 5 תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן, נֶגֶד צֹרְרָי; דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי, כּוֹסִי רְוָיָה׃ 6 אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל־יְמֵי חַיָּי; וְשַׁבְתִּי בְּבֵית־יְהוָה, לְאֹרֶךְ יָמִים׃
3. בת 31 לפני חודשיים
4. נצרתית במקור, כעת חיפאית.
5. עו"ד במקצועי, כעת עובדת במוסד פיננסי, בתחום שונה לגמרי, אך לא בטוח שאני שמחה מההסבה
נראה בהמשך..
6. איך הכרתי? קיבלתי הבזק רוחני לפני כמה חודשים.. שבשנותיי שעברו ניהלתי פורום אחר, ושרפתי הרבה זמן מול המחשב, אז למה שלא אתעל את האנרגיות הממוחשבות שלי לטובת האדון היקר, וכך היה, מסר להנהלת הפורומים ותפוז ענה בחיוב רב, מאז אתם הולכים ונהיים נפאלים יותר מיום ליום
בחסדו וברכתו של אדוננו שבשמיים.
7. אישיות? יסועי היקר-ישוע המשיח
! אליאהו הנביא..מרים הבתולה ועוד רבים וטובים.
8.
!!!יש המון, זהו ספר של פנינים
אבל קחו כמה טעימות מאבני הדרך שלי:
رو 8: 35 من سيفصلنا عن محبة المسيح.أشدّة ام ضيق ام اضطهاد ام جوع ام عري ام خطر ام سيف.
مز 23: 1 مزمور لداود.الرب راعيّ فلا يعوزني شيء.
مز 127: 1 ان لم يبن الرب البيت فباطلا يتعب البناؤون.ان لم يحفظ الرب المدينة فباطلا يسهر الحارس.
رو 12: 10 وادّين بعضكم بعضا بالمحبة الاخوية.مقدمين بعضكم بعضا في الكرامة.
1 كو 13: 4 المحبة تتأنى وترفق.المحبة لا تحسد.المحبة لا تتفاخر ولا تنتفخ
زك 2: 8 لانه هكذا قال رب الجنود.بعد المجد ارسلني الى الامم الذين سلبوكم لانه من يمسكم يمسّ حدقة عينه.
في 4: 13 استطيع كل شيء في المسيح الذي يقويني.
رو 8: 31 فماذا نقول لهذا.ان كان الله معنا فمن علينا.
מספיק בינתיים לא?
9. גם פה יש המון נסים נוגעים ונפלאים, כמו האשה עם הדימום שבנגיעת בגדו של ישוע קיבלה מחילה ונרפאה, כמו האשה שהיתה עם גב כפוף 18 שנים עד שהתיישרה כי נעמדה באימונה מול האדון מלא האהבה והרחמים שגאל אותה משרשראות השטן שהכבידו על גבה שנים ארוכות, ואני בטוחה שיש עוד אבל חבל להאריך, הנס החביב עליי הוא תחיית אליעזר חביבו של יש

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif המשך!! נקטע לי הטקסט..

9. גם פה יש המון נסים נוגעים ונפלאים, כמו האשה עם הדימום שבנגיעת בגדו של ישוע קיבלה מחילה ונרפאה, כמו האשה שהיתה עם גב כפוף 18 שנים עד שהתיישרה כי נעמדה באימונה מול האדון מלא האהבה והרחמים שגאל אותה משרשראות השטן שהכבידו על גבה שנים ארוכות, ואני בטוחה שיש עוד אבל חבל להאריך, הנס החביב עליי הוא תחיית אליעזר חביבו של ישוע, כי אז בכה ישוע, ואני בעצמי בוכה כל פעם שקוראת את פסוקי הנס הזה, כמה אהבה אלוהית וכמה אנושות טהורה התערבבו בישוע המשיח באותו רגע, ככה הוא אוהב את כולנו, וככה הוא יבכה על מותנו בחטא, על קבירתנו הרוחנית תחת מורתו של השטן, האם נרצה לגרום לאדוננו האהוב לבכות.. בגללנו, אחרי כל הכאב שהוא נשא במקומנו? והעלבון והסבל..? הוא הפך לחטא על הצלב בכדי שאנו נשתחרר, לקח את סבלנו לצלב, את מותנו , ושם הוא מת במקומנו בכדי לקום לתחייה ולהוכיח כי מולו כל דלתות שאול לא יעמדו וכי רק הוא יביס את השטן וישחרר אותנו!! זה המסר מהנס של אליעזר בעיניי, שגם אם החטא המית אותנו רוחנית, גם אם כלכך התרחקנו מישוע עד שנראה כי נקברנו תחת האדמה, ישוע יגיע, ויושיט יד ומתוך השאול ימשה אותנו לעולם שכולו או, אם נקרא לו, אם רק נאמין, כי מי שמאמין גם אם הוא מת, יהיו לו חיי נצח בישוע המשיח, אמן
הללוייה, תודה יסוע.
10. בכניסייה פעמיים עד שלוש בשבוע. והכוונה למיסה השבועים ולשיעורי הדת שם ואסיפות הקהילה שם לשם שיתוף , חיזוק ותפילה.
11. כן
12. זה בדם שלי, אהבת האדון ואורו, צומחים בלב, עם כל נשימה שאני לוקחת.. זו לא קרבה.. זו התמזגות, ורצון להידמות לישוע יותר ויותר מיום ליום.
13. אהבה ללא תנאים לכלל היקום ואנשיו! לאלוהים, לאחיי באימונה, לחוטאים כבולי השטן שליבי נקרע עליהם כל יום מחדש
14. חוסר סבלנות זמנית מעיקה, שפוקדת אותי לפעמים בעיקר עם האנשים הכי קרובים לליבי.
עייפת אותי מלח יקירתי..
בס היה שווה
תודה
נ.ב. אני יודעת שלא השלמתי
את הכל.

salt of earth

New member
והנה שלי ../images/Emo9.gif

1. שם/ניק? מלח הארץ 2. למה בחרת בניק הזה? בגלל האמירה של ישוע "אתם מלח הארץ", אמנם היא יועדה לכל מאמיניו אבל אני חשה שהיא הכי משקפת את המיעוט הנוצרי הזעום במזרח התיכון, כמו שצריך רק מעט מלח לתבשיל כדי שישפיע על הטעם כך אנחנו, אומנם מעטים אך עם השפעה גדולה
3. גיל (לא חובה)? 21 4. מאיפה אתה? נצרת 5. מה אתה עושה בחיים? סטודנטית 6. איך הכרת את הפורום? מקושרת להנהלה
7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? את ישוע המשיח כמובן, מרים הבתולה הצנועה והענווה, הקדוש אסטפנוס שהוא המרטיר הראשון בנצרות ואני תמיד אוהבת לקרוא את הדרשה שנשא לפני שנסקל כדי לקבל חיזוק לאמונתי, ואיוב שנשא את כל קשיי החיים אך נשאר עם אמונתו. 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? אל תישפטו פן תישפטו- אני מנסה בכל כורחי ליישם אותו בחיי, המשל על הבן התועה שהוא במידה מסוימת מייצג כל אחד מאיתנו, המשל על הרועה הטוב כי זה אומר שיש מעלינו השגחה תמידית, הדרשה על ההר- זה אחד הפרקים האהובים עלי באינג'יל, דבריו של ישוע אדוננו כל כך נכונים וכל כך מנחמים, המשל "انا الكرمة", והמשל על حبة الخردل והמשל על הדלת הרחבה והדלת הצרה... 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו...؟ הנס כאשר הלך על הים כי זה אומר שאנו צריכים תמיד להיות מוכנים ולהאמין ביכולתו של אלוהים להציל אותנו, הנס כאשר הבריא ישוע את הבת של המפקד הרומי- כי זה מראה עד כמה אנו זקוקים לישועה ובלי זה הנפש שלנו פשוט מתה. וכמובן הנס הכי גדול והכי חשוב בשבילנו הוא הניצחון שלו על המוות והתחייה שלו
10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? בד"כ פעמיים בשבוע, במהלך הצום אני פוקדת יותר בגלל התפילות של הצום שאני אישית מאוד אוהבת להשתתף בהם, ומפגשי שביבה 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? כן, כמה שהזמן הדחוס שלי מאפשר לי. 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? העובדה שאלוהים אוהב אותי עד שהקריב את בנו היחיד למען הגאולה שלי, בשבילי הקרבה משמעה לחיות את דברי אלוהים החיים בכל רגע בחיים שלי, ולשאוף להיות מושלמים כפי שישוע היה מושלם. 13. תכונה טובה? אוהבת לעזור, עם יכולת הסתגלות טובה. 14. תכונה גרועה? עקשנית חבל"ז
15. סרט או ספר אחרון שקראת... וידויים של אוגוסטינוס שזאת הצלחה בעיני בזה שהצלחתי לדחוס חומר קריאה שהוא לא מאמרים
16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? ספורט, מוזיקה, היסטוריה ובעיקר ההיסטוריה של הנצרות המזרחית, שפות. 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? לא הייתי בוחרת בשום מדינה אחרת
אולי הייתי עושה אותה שיוויונית יותר, עם פחות מלחמות והרבה פתיחות למיעוטים... אמנם מדינה שאני חולמת לשהות בה קצת זמן היא אירלנד או איטליה
18. מי אתה בחמש מילים... אדם, חברותית, סקרנית, סבלנית, ומדברת המון
19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? הייתי מאוד רוצה לראות איחוד- אבל אני אסתפק ביחסים טובים וחמים בין העדות השונות, הייתי רוצה שהצעירים יספיקו להיות פסיביים, והייתי רוצה לראות עדה מאורגנת עם שאיפות ויוזמה, הייתי גם רוצה לראות חזרה לשורשים הנוצרים שלנו במזרח במקום לחפש אותם במקומות אחרים. 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? אני אוהבת את החמימות, האחווה השוררת בינינו. הפורום בשבילי הוא כמו כנסייה וירטואלית המאפשרת מפגש בין נוצרי מפסוטה לנוצרי מהמרכז- דבר שקשה לראות בחיים האמיתיים. לילה טוב

הילדגרד

New member
תשובות של יהודי

7. האישיות שלי היא מרים המגדלית 8. אין איש יכול לעבוד שני אדונים שכן או ישנא אחד ויאהב את השני או יהיה מסור לאחד ויאהב את השני (זה לא ציטוט של הפסוק בשלמותו) 9. ההליכה על המיים שבה השקיעה של כיפא מראה שיש הבדל בינינו לאלהים 12. על הנצרות אני למדתי משמיעת מוסיקה ליתורגית מעולם לא הייתי קרוב לאמונה 15. "אחרי החגים" של יהושע קנז אבל הספר האהוב עלי הוא "שירה" של עגנון 20. אני אוהב בפורום את ליאון ועספורה והייתי מוסיף המלצות לפרוזה המבוססות שנכתבה בידי מאמינים ומבוססת על האינג'ל

SON OF JESUS

New member
הנה אני

1. שם/ניק? SON OF JESUS 2. למה בחרת בניק הזה?ברגע שהרגשתי הקרבה לישוע 3. גיל (לא חובה)?31 4. מאיפה אתה? חיפה 5. מה אתה עושה בחיים?כלום 6. איך הכרת את הפורום? היתי אחד מהשותפים ביוזמה 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש?ישוע 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו... 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה?פעם בשבוע 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה?קצת 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה?האימונה והרצון להאמין באלוהים בחוזקה 13. תכונה טובה?הקשבה 14. תכונה גרועה?להשתולל בצעקות 15. סרט או ספר אחרון שקראת...צמיחה רוחנית 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך?צילום ופולטיקה 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה?ישראל 18. מי אתה בחמש מילים... האדם הכי פשוט בעולם 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו?אני אוהב אותו איך שהוא בדיוק

michaeld1

New member
זה אני

1. שם/ניק? MICHAELD1 2. למה בחרת בניק הזה? כי MICHAEL זה אני; D אות ראשונה בשם משפחה; 1 כי MICHAELD תפוס. 3. גיל (לא חובה)? 30. 4. מאיפה אתה? תרשיחא (אחד הכפרים בצפון). נכון מלח?
5. מה אתה עושה בחיים? עו"ד. 6. איך הכרת את הפורום? דרך אתר ישוע-חי www.yasso3-7ai.net. 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? את ישוע הנוצרי כמובן אמו הבתולה מרים. ואת פאולוס השליח (שליח האומות) אשר היה לו חלק גדול בהפיכת הנצרות לדת מס' 1 בעולם. והוא "אללאהותי" מס' 1. 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? אל תעשה לאחרים מה שלא היית רוצה שיעשו לך. ואין אהבה יותר גדולה מזו כאשר מישהו מת למען האחרים. 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו...؟ הנס של הקמה לתחייה של הבת של האלמנה, זה כל כך נוגע ללב. והנס של תחייתו של ישוע עצמו (צריך לזכור שישוע קם לתחייה בכוחות עצמו + "סאר באקוראת אלראקדין" (בערבית)- קרי- הוא הראשון שקם לתחייה והביא לתחייתם של מתים אחרים). 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? בד"כ 3 פעמים בשבוע, במהלך הצום, כמעט באופן יומי (הכנסיה נמצאת 2 דקות מהבית). כמו שכתבה מלח, תפילות הצום אצלנו (הביזנטים) מאוד עשירות. 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? כן. שבייבי. וועד. 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? ישוע המשיח (דבריו ומעשיו) הברית החדשה (ובמיוחד הבשורה על-פי יוחנן החביב). 13. תכונה טובה? אהבת האחרים והרצון לעזור. 14. תכונה גרועה? בלגניסט !! (תשאלו את אמא). 15. סרט או ספר אחרון שקראת... דרשות של האפיפיור המנוח יוחנן פאולוס 2 ז"ל. ספר ממש עשיר. 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? שירה (שיעיר), ספרים הקשורים לנצרות- בכלל ולהיסטוריה הנוצרית המזרחית-בפרט. 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? בישראל. אסור שנשאיר מולדת ישוע הנוצרי בלי נוצרים. אני מאוד אוהב איטליה (במיוחד צפון איטליה). 18. מי אתה בחמש מילים... בן אדם (מילה אחת). 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? הייתי רוצה לראות כנסיה אחת (כניסה וואחדא, ג'אמעא, מוקאדאסא, ראסולייה). הייתי רוצה לראות שהכנסיה מתקשרת יותר עם הצעירים (וזו המגמה בשנים האחרונות ותקוותי שתצליח). 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? אני אוהב את הרעיון בהקמת הפורום (תודה המנהלת) ואת החברים/ות יקרים/ות. מעודד אותי שישנם נוצרים "ג'יוריין". זה אני.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifעוד עו"ד מתגלה פה ואני

בורחת
זה מדהים, איזא בתירמי 3 חגאר, איללא מא תסיב בוואחד מינהין מוחאמי

lion 7

New member
אם לא מאוחר

1 lion 7 2. אחת מכינויי האדון, כמובן שאני טלה מאד בחיים.. 3/ 40 פלוס ז``א זקן .. ‏4/ איפה חי האדון.. ‏5/ שכיר .. 6/ דרך מלח הארץ.. 7/בנוסף ליסוע , יוחנן האהוב , יוסף , יהודה , יהושע בן נון , כאלב בן יבבנה , פאולוס , רחל , מרים , פשוט כולם .. ‏8/ משל אליעזר העני והעשיר , 9/ פתיחת שני עיני העיוורים . מרגש , ונלמד מזה שישוע בא לפקוח את עיננו בכדי לראות כמה היא נפלאה החיים איתו , למרות הקשיים .. 10/ המשפחה וגידול הקטנות , מביא להיעדרות מהאסיפות בכנסייה, מזה שנתיים , לא טוב , גם המשפחה היא עבורי כנסיה קטנה ... 11/ כרגע לא , אולם בחיי הרווקות , הייתי פעיל מאד, כמובן אל תקחו אותי דוגמא אישית .. 12/קשר עם יסועי , מספיק כרגע .. 13/מיסוע קיבלתי הרבה תכונות בלידה החדשה .. לעזור לזולת, לתרום.. 14/ תמיד יש מאבק בין האדם הישן לחדש .. אולם יסוע איתי עד הסוף , רוגז למשל ולחץ ופחד מהעתיד .. 15/קראתי שוב את אופן קבלת יסוע בהודו דרך אחד הסיכים , סאד הו סנדר סינג בערבית , מרגש , ומומלץ.. 16/ ללמוד ולקרוא , לדעת יותר על סודות הספר הנפלא זה. 17/ ישראל , עדיפות שנייה , אוסטרליה .. 18/ אדם השואף לרצות את האדון .. 19/ לראות אמונה במקום דברים שטחיים .. 20/ איך שהוא , נפלא , ושוווב רב תודה שאתם סובלים את הצפיפות בכתיבה שלי .. וסליחה על ההיעדרות מכאן .. נ.ב למלח הארץ זה לא היכרות זאת חקירה .. חח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifתודה יקר..

אתה נכס יקר לנו פה, עם הצפיפות, ועם ההיעדרות, אתה תמיד מבורך וחסר, אלרב יבארקאק יותר ויקח ממך כל רוח של לחץ ופחד מהעתיד ובמקומה יתן רוח הניצחון, והשלום הפנימי, עד לחזרת יסוע האהוב אלינו.

למעלה