שרשור היכרות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gifיום ההולדת../images/Emo9.gif

לחברי הפורום גם אלו שכבר ענו, להיכנס ולציין יום ההולדת, לא צריך שנה כמובן רק תאריך. שנשיר לכם סנה חילווה מע יסוע
אני ב6 ליאנואר
.

anonimitusa

New member
ממממ..........

1. אנונימית USA 2. בגופו של המשיח ה"אני" לא קיים. כולנו גוף אחד, גופו של ישוע 3. 41 4. ארה"ב במקור מישראל 5. אמא לילדיי ופעילה בקהילה שלנו. 6. ליון סיפר לי :)) היי ליון 7. ישוע כמובן, ודוד המלך והקשר האישי והקרוב שלו לאלהים. 8. דוקא מתהילים: 51:10 : לב טהור ברא־לי אלהים ורוח נכון חדשׁ בקרבי׃ 51:11 אל־תשׁליכני מלפניך ורוח קדשׁך אל־תקח ממני׃ 9. נס ההליכה על פני המים. מים בספר חזון יוחנן הם העמים, שבטים, אנשים ולשונות שהלכו אחר בבל הזונה. מים בספר איוב 26:5 הינו מקום בו נמצאים הרפאים (רוחות המתים). אלה אותם המתים שנשפטו במים (כפי שהמצרים טבעו בים). כשישוע הלך על המים הוא שם תחת רגליו את כל העמים, הלשונות, השבטים והרפאים = השטן וכל מי שהלך אחריו. ההליכה על פני המים הינה שלטונו המוחלט על הבריאה ובעיקר על המים. 10. קהילה (כנסיה) איננו בניין, חדרים או כיתה. המאמינים הם הקהילה, ולכן בכל פעם שאנחנו נפגשים ביחד שם גם נמצאת הקהילה (כנסיה). אנחנו נפגשים ללימוד, שבח והודיה, דרשה, פעילויות, חברותא במסגרות שונות כמעט כל יום. 11. אני מלמדת בקהילה שלנו, לפעמים מלמדת את הילדים גם כן, מנחה בסמינרים שיש לנו, מנחה קבוצת נשים, 12. אני לא רואה עצמי מקורבת לדת או לקבוצות דתיות. השתייכתי פעם ליהדות המשיחית, אבל כבר לא. אני נמצאת בקהילה שלא שייכת לשום זרם בנצרות אלא לאמונה בישוע כעם אחד. הקרבה שלי היא לישוע בלבד באמצעות הקשר שלי איתו והקהילה (גוף המשיח). אני חייבת לאמר שהנצרות כדת לא מוכרת לי למרות שאני נמצאת בכנסיה. אבל זאת קהילה נפלאה שחוזרת לשורשי האמונה (לא יהדות משיחית) כפי שנכתב לנו בתנ"ך ובברית החדשה. השנה חגגנו בכנסיה את חג הסוכות, וכל החגים בתנ"ך שהם שלנו כיום כעמו של המשיח, אבל נשכחו מן האמונה במשך הדורות. 13. אין בי שום דבר טוב. רק אלהים הוא טוב. ככל שאני מתקרבת לישוע אני יודעת עד כמה מושחת הבשר (האני) ורק ישוע בי הוא הטוב. הרומאים 7:24-25 Rom 7:24 Wretched man that I am! Who will set me free from the body of this death? Rom 7:25 Thanks be to God through Jesus Christ our Lord! So then, on the one hand I myself with my mind am serving the law of God, but on the other, with my flesh the law of sin. 14. כל מה שקשור ל"אני" שלי הוא חטא ומלא אנוכיות, ורצון למיצוי עצמי. האני חייב למות בכדי לחיות ברוח. 15. אין לי זמן לקרא ספרים לצערי. לומדת וקוראת בכתובים כל יום. סרט אחרון היה "נח" בהקפה איטלקית נהדרת. 16. לקרא וללמוד את הכתובים בכל רגע פנוי אם היה אפשר. 17. אני גרה ואזרחית מלכות האלהים. נמצאת בעולם הזה אבל לא שייכת אליו ברוח. 18. אפס, כלום, - הלואי והייתי יכולה להצטמק וישוע יהיה בי יותר ויותר. 19. אחדות גופו של המשיח. שה"כלה" של האדון תתגלה במלא תפארתה ותהיה מאוחדת וכולנו נהלל את מלכנו בגוף אחד ולא יותר "בפטיסטים, קטולים, מטודיסטים, משיחיים, מעוד אלף זרמים אחרים שיוצרים חיץ ופירוד. לא נמצאת בפורום הרבה מפאת חוסר זמן כך שלא כול לענות. כל טוב וברכות לכולם ושנוכל כולנו להיות עדות חיה למשיח שנמצא בתוכנו, שנניב פרי טוב לרב ונלך אחר אדוננו במדבר הזה שנקרא כדור הארץ. :))

lion 7

New member
שלום לך אנונימה ושמחים על כתיבתך

כאן ומעשירה את הפורום למרות הזמן המועט ... ...

fadamo

New member
תורי :)

1. שם/ניק? פאדמו 2. למה בחרת בניק הזה? אדם היה תפוס אז אלתרתי... 4. מאיפה אתה? ת"א 5. מה אתה עושה בחיים? סטודנט 6. איך הכרת את הפורום? דרך אתר קתולים 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? נר הַגּוּף הָעָיִן וְאִם־עֵינְךָ תְמִימָה כָּל־גּוּפְךָ יֵאוֹר׃ אבל יש עוד כמה.. 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? אני לא יכול להסביר במילים. מין תחושה פנימית כזו שגורמת לי להרגיש טוב בכל פעם שאני נזכר. 15. סרט או ספר אחרון שקראת... ארמון הירח. 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? לא החלטתי עדיין, אבל חשוב שהיא תהיה קרה ושיהיו בה הרבה אגמים, עצים ושלג. האמת שגם ישראל היא אופציה לא רעה, אחרי שבוחרים רק את הדברים הטובים. 18. מי אתה בחמש מילים... אדם (מילה אחת, ולא השם). 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? הפורום הזה הוא אחד הקשרים היחידים שלי לנצרות אז אני מניח שאת כל מה שקשור אליו. הייתי מוסיף כל מה שיעשה לנו טוב. 21. תאריך לידה 30/1

stanly3

New member
אני

1. שם/ניק? ---- סטאנלי 2. למה בחרת בניק הזה? לא מצליח להיזכר :) 3. גיל (לא חובה)? גיל 23 4. מאיפה אתה? גליל 5. מה אתה עושה בחיים? סטודנט 6. איך הכרת את הפורום? אני פעיל בפורום "מזג אויר" חובב חיזוי מזג אויר. משם ראיתי ראיתי הודעת תפוז לפורום זה 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש? חוץ מישוע ....פאולוס 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? موعظة الجبل :מצוין את שיא האדאליות ובן אדם יכול להתאמץ להגיד אלייה (לא נראה לי שיצליח) 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו... הסערה בים...מזכירה לבן אדם עד כמה שהוא חלש זעיר ללא משמעות אפילו בשיא השליטה לחייו המצב שמחזיר אותו לאמונה 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? כמעט ולא 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? לא אני פעיל בנתיים במסגר של עצמי 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה? המענה והמקסימום סיפוק רוחני 13. תכונה טובה? רגיש לפעמים!?!?!? 14. תכונה גרועה? גמיש לפעמים !?!?!? 15. סרט או ספר אחרון שקראת... 1-الشك ليس خطيئة الايمان ليس فضيلة ... موريس جوزيف 2-الحقيقة النسبيةوالموجة الثالثة 3-ملخص للسفسطة 4-نقد العقل الخالص .. ايمانويل كانط.. 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך? במדעים. פילוסופיה פסיכולוגיה סוציולוגיה רפואה ... תחום הלימודים 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה? היא לא קיימת.. אבל קנדה הכי דומה לה 18. מי אתה בחמש מילים... אני בתהליך הגדרה של העצמי אז לא יכול לספק את התשובה עכשיו 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו? אין הרבה חילוקי דעות וזה מרגיז אותי צריך לריב לפעמים ..מסכימים איתי

זו אני..נעים מאוד

שם/ניק? איש הפיל 2. למה בחרת בניק הזה? "איש הפיל", הוא אחד הסרטים הטובים והעצובים שראיתי בו מסופר על אדם שחלה במחלה כזו שעיוותה את כל פניו ואנשים לקחו אותו לקרקס כחיית מחמד והתעללו בו. לבסוף הוא מת. זהו סרט שגרם לי לבכות המון מהסיבה שאנשים יכולים להיות כל כך רעים לאנשים חריגים וזה נורא מתסכל אותי. 3. גיל (לא חובה)?31 4. מאיפה אתה? יפו 5. מה אתה עושה בחיים? עובדת בשירות לקוחות|+לומדת בבר אילן תולדות עם ישראל ותנ"ך 6. איך הכרת את הפורום?במקרה... 7. איזה אישיות אתה מעריץ מהספר הקדוש?אני לא נוצרייה כך שקשה לי לבחור. אנילא מכירה את הברית החדשה..סליחה.. 8. איזה פסוק או משל מהאינג'יל אתה לוקח כעצה לחיים? 9. תבחר נס אחד מהנסים שעשה ישוע, ותספר למה הוא הכי נגע בך ומה אתה למדת ממנו... 10. בכמה תדירות את נוהג לפקוד את הכנסייה? 11. האם אתה פעיל במסגרות של הכנסייה? 12. מה מקרב אותך לנצרות ולאמונה?ענין. תמיד רציתי לדעת אודות הדת שקרובה לי כל כך - הריי ישוע היה יהודי בסופו של דבר.... 13. תכונה טובה רגישה מאוד 14. תכונה גרועה?ביקורתיות 15. סרט או ספר אחרון שקראת...צופן דה וינצ'י 16. מהם התחביבים ותחומי העניין שלך?בעלי חיים, היסטוריה, תנ"ך,מופעי בידור,מוסיקה.. 17. באיזה מדינה היית בוחר לגור בה?אוסטרליה..(נראה לי) 18. מי אתה בחמש מילים..אדם לבבי שאוהב לעשות טוב 19. איזה דברים היית רוצה לראות בקהילה הנוצרית המקומית או בכנסייה שלך בפרט? 20. מה אתה אוהב בפורום? ומה היית מוסיף לו?אניא והבת את זה שיש כאן גם נוצרים וגם יהודים שדנים בנושאים מעניינים. אין כאן בורות ושטחיות ואני לומדת כאן המון.

shamas sliman

New member
תגובה

1- shamas sliman 2- זה השם שלי סולימאן ואני מקווה שבשנה הזאת אהיה כוהן (خوري) בכנסייה היוונית הכתולית 3- 25 4- נצרת 5- סיימתי את הלימודים יש לי שני תוארים 1- פילוסופיה 2- תיולוגיה )theology لاهوت) 6- נשלחה לי הודעה מאחד האחים שהם בפורום הזה ואני מודה לו 7- من رسالة القديس بولس" لولا قيامة السيد المسيح لكان ايمانكم باطلاً وكرازتنا باطلة" 8- مثل السامري الرحيم "من نظر الية وعامله بالرأفة" "وتحنن علية" 9-الاعجوبة الأولى التي صنعها يسوع في قانا الجليل. لأنه أعاد المرأة الى ما كانت علية في سفر التكوين قبل الخطيئة. عندما قال لأمه يا امرأة. وهنا اشرح قليلاً: بعدما خلق الله آدم صنع له الأنثى فقال آدم: هذة تدعى إمرأة لأنها من المرء أخذت" ولكن بعد الخطيئة دعاها آدم بحواء لأنها ام كل ذي حي. ومن هنا عندما قال يسوع لأمه في عرس قانا الجليل "يا امرأة " أعاد حواء الى الفردوس الى ما قبل الخطيئة. 10- בטח שכל יום 11- בטח אני נותן כל יום את עצמי לאלוהים 12- שאהיה נוצרי זאת מה שאלוהים נתן לי< הוא רוצה שאהיה נוצרי < למדתי את הדת הזאת ראיתי וחששתי את האהבה הנוצרית לכולם. ואהבתי את ישוע שהוא נתן בשבילי הכל וגם את החיים שלו 13- אני משתדל לאהוב את כל האנשים. החיות. הפרחים וכל הדברים שברא אותם אלוהים 14- אני לא יכול לעשות את התכונה הטובה שלי טוב 15- المسيحية المعاصرة في الاردن وفلسطين (הנוצריות המודרנת בירדן ובפלסתין) 16- לדבר הרבה על ישוע לנוער ואהיה כאח גדול עוזר להם 17- כל האנשים מסביב לעולם רוצים לגור פה בארץ שלנו (המוסלמים והיהודים והנוצרים) ואנחנו רוצים ללכת מפה . לא לא אני אשאר פה בארץ של ישוע 18-אוהב. מאוהב. עוזר. שמח. נוצרי<<< 19-שנהיה לב אחד. אוהבים אחד את השני. רוצה לראות כל הילדים והנוער שהם העתיד של הכנסייה בכנסייה. ולא נלך לכנסייה או לא נלך בגלל כוהן ........או אפפיור אנחנו נלך לכנסייה בשביל ישוע המשיח 20- אני מודה לכם ושיברך אלוהים את הפורום הזה ויהיה האור בתוך האנטרנט בשביל כל אחד שהוא בפורום הזה אלוהים יברך אותכם ואת הפורום הזה ושמרים הבתולה כמו שהייתה אם ישוע תהיה האם שלנו מעכשיו ועד עולם עולמים. אמן

למעלה