ממממ..........
1. אנונימית USA 2. בגופו של המשיח ה"אני" לא קיים. כולנו גוף אחד, גופו של ישוע 3. 41 4. ארה"ב במקור מישראל 5. אמא לילדיי ופעילה בקהילה שלנו. 6. ליון סיפר לי

) היי ליון 7. ישוע כמובן, ודוד המלך והקשר האישי והקרוב שלו לאלהים. 8. דוקא מתהילים: 51:10 : לב טהור ברא־לי אלהים ורוח נכון חדשׁ בקרבי׃ 51:11 אל־תשׁליכני מלפניך ורוח קדשׁך אל־תקח ממני׃ 9. נס ההליכה על פני המים. מים בספר חזון יוחנן הם העמים, שבטים, אנשים ולשונות שהלכו אחר בבל הזונה. מים בספר איוב 26:5 הינו מקום בו נמצאים הרפאים (רוחות המתים). אלה אותם המתים שנשפטו במים (כפי שהמצרים טבעו בים). כשישוע הלך על המים הוא שם תחת רגליו את כל העמים, הלשונות, השבטים והרפאים = השטן וכל מי שהלך אחריו. ההליכה על פני המים הינה שלטונו המוחלט על הבריאה ובעיקר על המים. 10. קהילה (כנסיה) איננו בניין, חדרים או כיתה. המאמינים הם הקהילה, ולכן בכל פעם שאנחנו נפגשים ביחד שם גם נמצאת הקהילה (כנסיה). אנחנו נפגשים ללימוד, שבח והודיה, דרשה, פעילויות, חברותא במסגרות שונות כמעט כל יום. 11. אני מלמדת בקהילה שלנו, לפעמים מלמדת את הילדים גם כן, מנחה בסמינרים שיש לנו, מנחה קבוצת נשים, 12. אני לא רואה עצמי מקורבת לדת או לקבוצות דתיות. השתייכתי פעם ליהדות המשיחית, אבל כבר לא. אני נמצאת בקהילה שלא שייכת לשום זרם בנצרות אלא לאמונה בישוע כעם אחד. הקרבה שלי היא לישוע בלבד באמצעות הקשר שלי איתו והקהילה (גוף המשיח). אני חייבת לאמר שהנצרות כדת לא מוכרת לי למרות שאני נמצאת בכנסיה. אבל זאת קהילה נפלאה שחוזרת לשורשי האמונה (לא יהדות משיחית) כפי שנכתב לנו בתנ"ך ובברית החדשה. השנה חגגנו בכנסיה את חג הסוכות, וכל החגים בתנ"ך שהם שלנו כיום כעמו של המשיח, אבל נשכחו מן האמונה במשך הדורות. 13. אין בי שום דבר טוב. רק אלהים הוא טוב. ככל שאני מתקרבת לישוע אני יודעת עד כמה מושחת הבשר (האני) ורק ישוע בי הוא הטוב. הרומאים 7:24-25 Rom 7:24 Wretched man that I am! Who will set me free from the body of this death? Rom 7:25 Thanks be to God through Jesus Christ our Lord! So then, on the one hand I myself with my mind am serving the law of God, but on the other, with my flesh the law of sin. 14. כל מה שקשור ל"אני" שלי הוא חטא ומלא אנוכיות, ורצון למיצוי עצמי. האני חייב למות בכדי לחיות ברוח. 15. אין לי זמן לקרא ספרים לצערי. לומדת וקוראת בכתובים כל יום. סרט אחרון היה "נח" בהקפה איטלקית נהדרת. 16. לקרא וללמוד את הכתובים בכל רגע פנוי אם היה אפשר. 17. אני גרה ואזרחית מלכות האלהים. נמצאת בעולם הזה אבל לא שייכת אליו ברוח. 18. אפס, כלום, - הלואי והייתי יכולה להצטמק וישוע יהיה בי יותר ויותר. 19. אחדות גופו של המשיח. שה"כלה" של האדון תתגלה במלא תפארתה ותהיה מאוחדת וכולנו נהלל את מלכנו בגוף אחד ולא יותר "בפטיסטים, קטולים, מטודיסטים, משיחיים, מעוד אלף זרמים אחרים שיוצרים חיץ ופירוד. לא נמצאת בפורום הרבה מפאת חוסר זמן כך שלא כול לענות. כל טוב וברכות לכולם ושנוכל כולנו להיות עדות חיה למשיח שנמצא בתוכנו, שנניב פרי טוב לרב ונלך אחר אדוננו במדבר הזה שנקרא כדור הארץ.

)