קרא אסון!!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifקרא אסון!!!!

שימו טלויזיה!! מעבורת החלל "קולומביה" התפוצצה

Dawson girl

New member
קרה אסון, לא קרא.

כן, ראיתי. כתוב בכל מקום באינטרנט (המקום בו אני נמצאת כרגע) אז ראיתי. וגם אמא באה להגיד לי. אני בשוק... חשבתי שהכל היה בסדר! וזה היה אמור להיות יום שמח, שבו הם חוזרים והכל... עצוב. פשוט עצוב. אילן רמון וכל חברי הצוות האחרים- יהי זכרם ברוך.
אגב- נכון אנחנו משתמשים באייקון הזה יותר מדי? נמש

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifהם עוד לא מתו!!!!

איך אתם לא מתביישים???? יש עוד סיכוי!!!!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifתיקון....

התכוונתי להגיד שעוד לא בטוח שהם מתו!!!

LillipooT

New member
נכון.. ../images/Emo60.gif

עוד לא ברור מה קורה איתם.. עד אז אין צורך בנרות.. פשוט להחזיק אצבעות ולהתפלל שהכל יהיה איכשהו בסדר ושהם יחזרו בשלום הבייתה! *מחזיקה אצבעות*

omris

New member
משהו נחמד שיעזור לנו../images/Emo104.gif../images/Emo26.gif

פעמים רבות התפללנו מבלי לדעת אם יש מי ששומע בליבינו שיר מלא תקווה שבקושי הבנו אנחנו לא פוחדים למרות שאנו יודעים כי יש ממה לפחד חלפנו על פני הרים זמן רב לפני שידענו כי אני יכולים אוו, כן יכולים לקרות ניסים כשתאמין למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך כשתאמין איכשהו תאמין תדע כשתאמין.. אוו.. (אממ) בזמן הזה של פחד כשתפילה לעיתים נישאת לשווא תקווה נראית כציפורי הקיץ שבמהרה עפות הרחק וכעת אני ניצבת כאן ליבי כה מלא, איני יכולה להסביר מחפשת אחר אמונה ומדברת מילים שלעולם לא חשבתי כי אומר.. יכולים לקרות ניסים כשתאמין (כשתאמין) למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות (אממ) מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך (יכולים לקרות לך) כשתאמין איכשהו תאמין תדע כשתאמין.. הם לא תמיד מתרחשים כשאתה מבקש, אה וזה קל להיכנע לפחד שלך, אוו אך כשאתה עיוור על-ידי כאבך לא מצליח לראות את דרכך מבעד לגשם מחשבת קול דומם אך שמח אומרת כי אהבה בקרבת מקום יכולים לקרות ניסים (ניסים) כשתאמין (או, כשתאמין) למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות (קשה להרפות, כן) מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך (יכולים לקרות לך) כשתאמין.. איכשהו תאמין (איכשהו, איכשהו, איכשהו) איכשהו תאמין (אני יודעת, אני יודעת, יודעת) תדע (כש) כשתאמין.. (אוו..) תדע כש.. (תדע כשתאמין..) האמן פשוט האמן (תדע, תדע) תדע (אני מאמינה, אני מאמינה) פשוט האמן תדע כשתאמין..

natalyrst

New member
נו, באמת....

באמת הגזמה לכתוב יהי זכרם ברוך... רב הסיכויים שהם באמת נהרגו
אבל לא בטוח, אז אל תאבדו תקווה

omris

New member
לא מאבדים תקווה והנה לינק ל../images/Emo26.gif

הורדת השיר שהעלתי את התרגום למילים שלו : WHEN YOU BELIEVE לא מאבדים תקווה.

LillipooT

New member
וואי.. ../images/Emo60.gif

כמה שאהבתי (ועדיין אוהבת) את השיר הזה.... שיר ממש מרגש לדעתי, והביצוע בכלל....

shirakl

New member
זה כ"כ עצוב...

בכל מקום שיש ישראלים, יש בעיות!!! זה לא פייר!!! היתה לי ממש תחושה רעה מהרגע הראשון. זה היה יותר מדי מדהים ומושלם, כדי שזה יסתיים טוב!!! תנחומי למשפחה של אילן רמון, ובכלל לכל משפחות האסטרונאוטים

omris

New member
זה רשמי. הצוות נספה. היו חזקים../images/Emo16.gif

שיר שאולי יעזור לכם לא רק ביום הזה אלא גם בכלל ברגעים קשים. שיר שמעניק המון כוח בכל מצב שהוא. מי יתן ולא נדע עוד צער ושכול. ישנו גיבור אם תסתכל עמוק בליבך אינך צריך לחשוש ממה שאתה ישנו מענה אם תושיט ידך אל תוך נשמתך והצער שידעת ייעלם ואז גיבור לפתע יופיע ויעניק לך את הכוח להמשיך ואתה משליך את פחדיך הצידה ואתה יודע שאתה מסוגל לשרוד אז כשאתה מרגיש שהתקווה נעלמה הסתכל בתוכך והייה חזק ולבסוף תיווכח לדעת כי גיבור נמצא בתוכך זוהי דרך ארוכה כשאתה מתמודד עם העולם לבד אף אחד לא מושיט לך יד כדי שתאחז בה אתה יכול למצוא אהבה אם תחפש בתוכך והריקנות שהרגשת תיעלם ואז גיבור לפתע יופיע ויעניק לך את כוח להמשיך ואתה משליך את פחדיך הצידה ואתה יודע שאתה מסוגל לשרוד אז כשאתה מרגיש שהתקווה נעלמה הסתכל בתוכך והייה חזק ולבסוף תיווכח לדעת כי גיבור נמצא בתוכך אוו , אווו אלוהים יודע כי קשה לעקוב אחר החלומות אך אל תיתן לאף אחד להרוס לך אותם החזק מעמד יגיע המחר ובבוא העת תמצא את דרכך כן, ואז גיבור לפתע יופיע ויעניק לך את הכוח להמשיך ואתה משליך את פחדיך הצידה ואתה יודע שאתה מסוגל לשרוד אז כשאתה מרגיש שהתקווה נעלמה הסתכל בתוכך והייה חזק ולבסוף תיווכח לדעת כי גיבור נמצא בתוכך כי גיבור נמצא בתוכך בתוכך כי גיבור נמצא בתוכך בתוכך HERO

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo105.gif

כל כך עצוב.....

LillipooT

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

מזעזע. פשוט מזעזע. ובאמת שאנחנו משתמשים באייקון הזה יותר מדי.. הרבה יותר מדי.

Digi Lista

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרו של אילן רמון האסטרונאוט הישראלי הראשון שבגלל 16 דקות לא הצליח להגשים את חלומו ולמרות הכול הביא לנו גאווה לאומית

omris

New member
בהחלט.. ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo26.gif

יהי זכרו ברוך

natalyrst

New member
אנשים... בבקשה תכנסו ../images/Emo10.gif

עבר עליי יום חרא... אני לא מצליחה לצאת מזה.... פשוט רע לי בגלל מה שקרה עם המעבורת... אני כל היום חושבת על זה, ויורדות לי דמעות...

זה כל כך עצוב......./images/Emo105.gif

ומה שממש מרגיז אותי שבבי"ס שלנו אפילו לא הורידו את הדגל לחצי התורן! ודיברנו עם המחנכת שלנו (שהיא סגנית מנהלת) והיא אמרה שהיא דיברה עם אנשים במשרד החינוך ולא אמרו שהם צריכים להוריד את הדגל. ואפילו שיעור בכיתה לא עשו לנו,כל אחד מתרץ שהוא חשב שכבר עשו לנו..
זה כל כך עצוב

למעלה