משהו נחמד שיעזור לנו../images/Emo104.gif../images/Emo26.gif
פעמים רבות התפללנו מבלי לדעת אם יש מי ששומע בליבינו שיר מלא תקווה שבקושי הבנו אנחנו לא פוחדים למרות שאנו יודעים כי יש ממה לפחד חלפנו על פני הרים זמן רב לפני שידענו כי אני יכולים אוו, כן יכולים לקרות ניסים כשתאמין למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך כשתאמין איכשהו תאמין תדע כשתאמין.. אוו.. (אממ) בזמן הזה של פחד כשתפילה לעיתים נישאת לשווא תקווה נראית כציפורי הקיץ שבמהרה עפות הרחק וכעת אני ניצבת כאן ליבי כה מלא, איני יכולה להסביר מחפשת אחר אמונה ומדברת מילים שלעולם לא חשבתי כי אומר.. יכולים לקרות ניסים כשתאמין (כשתאמין) למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות (אממ) מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך (יכולים לקרות לך) כשתאמין איכשהו תאמין תדע כשתאמין.. הם לא תמיד מתרחשים כשאתה מבקש, אה וזה קל להיכנע לפחד שלך, אוו אך כשאתה עיוור על-ידי כאבך לא מצליח לראות את דרכך מבעד לגשם מחשבת קול דומם אך שמח אומרת כי אהבה בקרבת מקום יכולים לקרות ניסים (ניסים) כשתאמין (או, כשתאמין) למרות שקשה לאחוז בתקווה עדיין קשה להרפות (קשה להרפות, כן) מי יודע אילו ניסים יכולים לקרות לך (יכולים לקרות לך) כשתאמין.. איכשהו תאמין (איכשהו, איכשהו, איכשהו) איכשהו תאמין (אני יודעת, אני יודעת, יודעת) תדע (כש) כשתאמין.. (אוו..) תדע כש.. (תדע כשתאמין..) האמן פשוט האמן (תדע, תדע) תדע (אני מאמינה, אני מאמינה) פשוט האמן תדע כשתאמין..