קסם של תחרות

../images/Emo28.gif קסם של תחרות ../images/Emo28.gif

"קסם של אגדה ע"ש ירון ירושלמי", חגיגת סוף הקיץ לילדים ולכל המשפחה, הנערכת זו הפעם ה – 17, במרכז סוזן דלל בתל-אביב תתקיים בתאריכים 21 - 23 באוגוסט 2007 בשיתוף עיריית תל-אביב המחלקה למופעים. במהלך שלושת ימי "קסם של אגדה ע"ש ירון ירושלמי" יועלו מופעים ייחודים הכוללים הפקות בעיבוד חדש ומקורי, מתוך אגדות וספרי ילדים אהובים ומוכרים וממגוון אמנויות הבמה. חלקן בבכורה וחלקן הפקות חדשות שזו להן בכורה בתל-אביב, כולן רוכזו יחדיו לחגיגה אחת גדולה של סוף הקיץ. והצעה מיוחדת לפורום שלנו: רוצים לזכות בכרטיס זוגי להצגה? בחרו אגדה קלאסית מוכרת וכתבו אותה בסגנון מודרני, כיד הדמיון השורה עליכם
לתקנון התחרות רכישת כרטיסים ומידע 24שעות ביממה! באתר סוזן דלל www.suzannedellal.org.il באתר טיקט-נט www.ticketnet.co.il בטלפון -טלדלל - מענה ממוחשב 03-6370822 קופת מרכז סוזן דלל - בשעות הפעילות 03-5105656

היפהפיה הנרדמת

לאחר מי-יודע-כמה מאות שנה (כל מי שיכול היה לדעת היה עדיין מנומנם מכדי לספור), התעוררה הנסיכה לצלילי מנגינה מוזרה, כמותה מעולם לא שמעה. עוד בטרם הספיקה לפקוח את עיניה המלכותיות, נפסקה המנגינה המיוחדת, והיא שמעה את קולו של הנסיך שלה "הלו? מה?? אני לא שומע! אין פה קליטה!!... כן, אני חושב שהגעתי! צלחתי את התעלה עם התנינים, טיפסתי על הגדר הקוצנית התלולה, עברתי את הרוטווילרים, חציתי את המדשאות שורצות הנחשים, הצלחתי לפרוץ את הקוד של דלת הכניסה, לעבור את המבוך ולמצוא את החדר הנכון, ועכשיו הנסיכה פה מולי, ישנה... אני מנסה לחשוב מה השיטה הכי יעילה להעיר אותה... מצד שני, יכול להיות שזו עדיין לא היא אלא רק מכשול ששמו לי בדרך, אתה יודע, המפיקים האלה לא נורמלים... חכה רגע, היא ממצמצת, אולי היא מתעוררת, תיכף אני אדבר איתך. ביי". מול עיניה הנדהמות ראתה הנסיכה בחור צעיר, לבוש בבגדים פשוטים, קרועים ומלוכלכים, שערו סתור, זיפי זקן מעטרים את לחייו, מכשיר קטן ומנצנץ בידו האחת, ועששית מוזרה ללא נר בידו השניה. "אתה הנסיך שלי?" היא שאלה, לא לגמרי בטוחה שהיא לא חולמת עדיין. "נסיך? נראה לך? אני אמיר, ואני כנראה המנצח בתכנית". "איזו תכנית?" "בריאליטי, נו... תפוס את הנסיכה" "ריאליטי?... תפוס את... הנסיכה?" "כן, נו... בואי, הגענו עד לפה, נחלץ אותך ונראה מה הלאה". הנסיכה הושיטה יד מהוססת, ואמיר תפס אותה בבטחון וסייע לה לרדת מהבמה המוגבהת עליה היתה מונחת מיטתה. חדרה היה מאובק מאוד, עטוי קורי עכביש עבים כשמיכה, אך מלבד זאת נותר בדיוק כפי שזכרה אותו. היא רצתה להשתהות עוד קצת, להביט סביבה בחפצים האהובים עליה, אך הוא זירז אותה והם יצאו החוצה מהארמון, החוצה אל אור השמש הבוהק... רגע, איך יכולה השמש לזרוח בלילה? השמים היו כהים וזרועי כוכבים, ובכ"ז הבזקי אור חדים סינוורו אותה בלי הרף מהרגע שיצאה מהארמון, כשבמקביל נשמעות קריאות "הנה היא!... הוא הצליח!... הוא המנצח!..." תוך דקות ספורות הם הוקפו באנשים שחיבקו את שניהם, הריעו להם, ומטר הבזקים חדש נורה לעברם. הפעם האחרונה שהנסיכה הרגישה כך היתה בהכתרת בן-דודה הסקנדינבי למלך, לפני... אבל מי יודע לפני כמה זמן זה היה.

סינדרלה.

כשאורי גלר סיים לספור עד שלוש הטויוטה החבוטה הפכה ללימוזינה מפוארת,החנונים מהטכניון הפכו לבוקרים מסוקסים והבגדים שלבשה סינדי הפכו למילה האחרונה של `לי קופר`.היא עלתה על הלימוזינה והבוקרים דהרו בכביש לכיוון המסיבה המדוברת.הפקח שעצר אותם בדרך כדי להביא להם דו``ח כפול (מהירות מופרזת ודיבור בפלאפון בזמן נהיגה) לא הוריד ולא במעט מהתרגשותה של סינדי.כשהגיעו סוף כל סוף בריאים ושלמים לנשף של משפחת הילטון,כל המבטים הופנו אליה,מספרי טלפון נדחפו לה לידיים אבל היא חיפשה רק את הנצר למשפחת הילטון,זה שיציל אותה מגורלה המר.

המשך,

האמת שחצות התקרב בצעדי ענק,היא פילסה דרך בין המאבטחים הרבים שהקיפו אותו,את נסיך חלומותיה.הוא בדיוק דיבר עם אחיותיה החורגות שסיפרו לו על הבלוג החדש שלהן.הוא היה משועמם,ראו את זה עליו.בחמישה לחצות הוא שם לב לקיומה.היא הביטה בו והוא בה,היא ידעה שעוד רגע הקסם של אורי יעלם,לקחה את עצמה ורצה לכיוון הלימוזינה. הפלאפון נפל לה בדרך,אך היא לא שמה לב.כשהגיע חזרה להיות אותה סינדי בטויוטה חבוטה עם חנונים מהטכניון.ברור שהנסיעה חזור הייתה הרבה יותר איטית,מעצבנת ועצובה.כבר למחרת הוא התייצב אצלה בבית ``התקשרתי לאחד מהחברים

המשך אחרון.

``התקשרתי לאחד מהחברים שלך שהופיע בזיכרון,הוא נתן לי את הכתובת.שומעת בובה?נדלקתי עליך.מחר יש מסיבה באחד המלונות של סבא,אחותי פאריס תביא חומר יהיה סוף!רוצה לבוא?`` בחור ישיר,שאלה ישירה ובחילה נוראית.היא חטפה את המכשיר מידי הפורצלן שלו,ממאנת להאמין שהתאהבה בילד שחי על חשבון ההורים ולא יודע מה זה חיים,מלמלה ``תודה אבל לא תודה`` מגומגם,טרקה את הדלת ונפלה על הכורסא המתפוררת.לפתע הרגישה יד מלטפת וביטחון עטף אותה. ``אז מה?רוצה לראות איך אני מכופף כפית?`` שאל אורי גלר.חיוך עקום עלה לה על השפתיים. טוב,לפעמים צריך להתפשר.

LS Girl

New member
הברווזון המכוער

הברווזון המכוער יום בהיר אחד ברווזה אחת ישבה על חמשת ביציה. לפתע התחילו הביצים לזוז ויצאו ארבעה ברווזונים צהובים ויפים, הסתכלה האם על ארבעת הברווזים היפים בגאווה. הברווז החמישי היה ברווז אפור ומכוער. כל שאר הברווזונים לעגו לברווזון המכוער, וכך גם שאר חברי השכונה. כל חברי השכונה הטילו עליו חרם וגירשו אותו מיד מין המקום. הלך הברווזון לדרכו בשכונות השוממות, עבר ליד קיר מודעות וראה שם מודעה על תחרות טלוויזיה שנקרת "מהפך" בה הופכים מישהו ממכוער ליפה . מיד התקשר הברווזון אל המספר שמופיע במודעה, רשם את עצמו לתחרות וחיכה. לאחר כמה ימים התקשרו מהתחרות על הברווזון והזמינו אותו לתחרות, שמח מעוד הברווזון ונסע לתל אביב כדי להשתתף בתחרות. באותו ערב של שידור התחרות ישבו בני משפחתו של הברווזון לראות טלוויזיה. ראו את הברווזון מופיע ולא האמינו עד כמה יפה הוא לאחר המהפך. הברווזון נהיה לברבור יפה טוהר. לאחר התחרות התקבל הברווזון לסוכנות דוגמנות והצטלם בכל רחבי העולם.

מרב.

New member
כיפה אדומה

אמא של כיפה אדומה ביקשה ממנה לצאת לסבתא כדי לעזור לה להתקין את תוכנת האנטי וירוס החדשה ומזהירה אותה לא להיכנס לחנות המחשבים של זאביק וולף הנוכל. כיפה אדומה יוצאת לדרכה שמחה וטובת לב. בדרך היא רואה חנויות מחשבים ולא מתפתה להיכנס, אך חנות אחת מושכת את ליבה במיוחד. היא נכנסת ולא רואה שעל השלט כתוב "זאביק וולף מחשבים"... היא מספרת למוכר שסבתא שלה למדה לגלוש בקורס לפנסיונרים אבל עדיין אין לה שום אנטי וירוס, והמחשב שלה וכל המידע שעליו פרוץ, והיא הולכת אליה להתקין לה תוכנה שתגן לה על המחשב. זאביק וולף, המוכר המזוקן נראה מתעניין מאוד אך מביע זעזוע ובוז כשהיא מספרת לו על הנורטון אנטי וירוס שסבתא רכשה. "מה? זה אנטי וירוס זה? היום כל מחשב חייב אנטי וירוס המתקדם בעולם, "חומת מגן 5.1", מתוצרת "דלתות" אחרת כל האקר פשוט יוכל לפרוץ למחשב!!" כיפה אדומה מחליטה לרכוש את התוכנה. זאביק וולף מסיט את שומת ליבה ומראה לה את המשחקים החדשים על מחשב ההדגמה החדיש הנמצא בחנותו והיא מתפתה לשבת לשחק. בינתיים זאביק וולף הנוכל יוצא לדרכו לביתה של סבתא... כשהוא דופק בדלת סבתא פותחת והוא מזדהה כמתקין תוכנת אנטי וירוס שנרכשה על ידי כיפה אדומה נכדתה. בעוד סבתא עסוקה בשיחה עירנית עם חברתה הפנסיונרית על הטיול המאורגן שחזרו ממנו מהודו, פורץ זאביק וולף לפרטיה האישיים של סבתא ומעתיק לעצמו את זהותה האינטרנטית כולל כינויים וסיסמאות במסנג'ר, אודיגו וכו'. בינתיים כיפה אדומה בחנות גולשת ורואה שסבתא שלה מחוברת לאינטרנט. היא פונה אליה בשימחה במסנג'ר ושואלת אותה לשלומה, אך התשובה אינה ברורה לכיפה אדומה. "סבתא, למה הכתב שלך קטן כל כך?" שואלת כיפה. "כדי שאוכל להקליד מהר יותר!" עונה זאביק וולף תחת זהותה של הסבתא. "סבתא, למה השטרודל שלך גדול כל כך??" כדי שאוכל לגלוש מהר יותר!!", עונה הנוכל בשמה של הסבתא. חשדה של כיפה אדומה עולה והיא מסמסמת הודעה לסבתא שלה. מהתשובה היא מבינה מה קרה, והיא מייד פורצת למחשבי המשטרה ומזעיקה ניידת של מחלק המחשבים. השוטרים מגיעים במהירות שיא ועוצרים את זאביק וולף הנוכל...

רחל5

New member
../images/Emo6.gif ואני חשבתי

שזאביק וולף הולך להחדיר למחשב שלה סוס טרויאני ולפרמט אותו מרחוק...

anguly

New member
סינדרלה

סיפור הפוך.....ולא מהדימיון..... בארץ קטנה בעיר שכולה אבן, חיה לה נסיכה מתוקה, ושמה נעה. לנעה היו שתי אחיות קטנות שלקחו את כל הזמן של אמא. אז אמא הביאה אמא חורגת
לטפל באחיותיה של נעה ועכשיו שוב יש לה זמן לנסיכה הגדולה שלה. וכך הוחלט בשעות בין ערביים לצאת לבילוי בחוצות העיר (הלא הם יריד חוצות היוצר...). לבשה הנסיכה את נעלי הבילויים שלה - קרוקס (נו מה חשבתם נעליים מזכוכית???) נכנסה למרכבה שלה - הונדה סיויק 3 דלתות - ויצאה לדרכה. הנסיכה הסתובבה בין הדוכנים, וקנתה לה גלימה (קפוצ'ון יקר להחריד ב180 ש"ח אבל העיקר שלא יהיה לה קר). ועוד כמה שכיות חמדה מדוכנים ממקומות שונים בעולם כולל חברון - כן אני יודעת שחלק חושבים שחברון היא חלק מהארץ הקטנטונת, אבל לנסיכה לא היה אכפת היא שמחה שנפחו לה חסידה מזכוכית ואפילו עזרה במלאכת הניפוח. לאחר מכן סעדה הנסיכה את ליבה במשולש פיצה איטלקי, וישבה לשמוע מוסיקה דרום אמריקאית להעשרת הטעם. בתום הסעודה קיעקע את זרועה בפרפר זוהר - ככה זה היום, נסיכות לא צריכות תכשיטים הכי טוב זה קעקועים זוהרים. בתום הקעקוע, המלכה האם רצתה גם היא קצת מזון לנפש ולקחה את הנסיכה לשמוע את פורטיס בבריכת הסולטן - היתה הופעה נהדרת - הנסיכה נרדמה כבר בשיר השלישי (אולי היא קרובה של הנסיכה הנרדמת) - אבל המלכה נהנתה למרות הכל. כעבור שעה - העמיסה המלכה את הנסיכה על ידיה ויצאה במסע חזרה מבריכת הסולטן לאוטו שחונה כק"מ משם. המלכה הזו היתה רגילה לסחוב, ככה שלא היה לה אכפת... כשהגיעו לאוטו, העמידה המלכה את הנסיכה כדי שתוכל לפתוח את האוטו. ואז שוד ושבר - רגל אחת עם קרוקס ורודה ורגל אחת יחפה כביום היוולדה - הנסיכה איבדה את אחת מנעליה. המלכה עמדה וקיללה כמו מכשפה את כל הקללות שהיא מכירה, ושברה את הראש מה לעשות. להשאיר את הנסיכה לבדה בחניון לא בא בחשבון, לסחוב אותה כל הדרך חזרה נשמע כמו איזה עונש שרקחה מכשפה רעה. חזרה המלכה להציץ אולי נשמטה נעל הנסיכה בפתח החניון - אך לא היא לא שם. התלבטות קשה - מחר יש לנסיכה נשף והיא חייבת את הנעל הזו - אההההה סליחה התבלבלתי, מחר יש לנסיכה טיול לסטף - והיא חייבת את הקרוקס כדי ללכת במים. שלא לדבר על זה שהלכו 200 ש"ח. טוב אין ברירה אמנם 11 הלילה, וגם הנסיכה וגם המלכה עייפות אבל את הנעל יש למצוא. השאירה המלכה את כל הכבודה באוטו, העמיסה את הנסיכה על גבה ויצאה חזרה במסע לבריכת הסולטן. קודם הצעדה היתה בעלייה קשה, עכשיו הדרך לגיא בן הינום מהירה מאד. מגיעות לכניסה - שומר החוצות מודיע שסגור. המלכה מסבירה שהנסיכה איבדה את נעלה. השומר השוטר מציעה למלכה להשאיר את הנסיכה תחת חסותו ולחפש את הנעל לבד. ואז בהלצה של רגע שואל אבל איך תדעי שזו הנעל הנכונה בלי הנסיכה??? המלכה הלכה בדיוק באותו מסלול כמו קודם עד שהגיעה לאמפי ולמרגלות המדרגות היא רואה משהו ורוד זורח (תודה לממציאי קרוקס על הצבעים הזורחים) - הנעל של הנסיכה נמצאה!!! המלכה חזרה בריצה חזרה - כרעה על ברכיה ומדדה את הנעל לנסיכה - מתאים! עכשיו שהמלכה גמורה מעייפות ולנסיכה יש שתי נעליים הן צעדו יחד לכרכרה שחיכתה בחניון, ונסעו חזרה לארמון. הן נכנסו הביתה בדיוק בחצות. ומאז הנסיכה והמלכה חיו באושר ובכושר עד עצם היום הזה.

miyoos

New member
קרה לנו אותו הדבר בשבת

רק שלנו היה חיקוי ב- 20 ש"ח ואמרתי לבעלי שלא יעז ללכת לחפש בחום שהיה בחוץ

למעלה