../images/Emo27.gif
בערב, כשהגעתי הביתה, הכנתי לי ארוחת ערב וישבתי לי במטבח זמן מה. לאחר שגמרתי לאכול ניגשתי אל זהבה, היא כל כך יפה, מאירה את החדר בעורה הבוהק. היה נראה שהיא עסוקה עם החברים המפוספסים שלה. לדג עם הפסים השחורים החלטנו לקרוא טוני ולזה עם הפסים הלבנים, דאג. לרוב הם הסתובבו יחד. שאלתי את זהבה אם יש דגים הומואים והיא אמרה שגם היא חשבה על כך כי דאג נראה כמו דאג קווין. דאג וטוני לא יכלו לדבר, לא איתי לפחות, פשוט שחו ומילאו פיהם מים. עם זהבה הם דיברו בדגית, שפת בועות מימית. זהבה, אני יכולה לדבר איתך רגע? שאלתי בשקט וזהבה שחתה מייד לכיוון שלי, כאילו רק חיכתה שאציל אותה מהשיחה המשעממת עם דאג וטוני, הם יכולים לדבר שעות, אין להם חוש של זמן, מין עולם משלהם. מה? את נראית לא משהו היום, איבחנה זהבה במבט מהיר, היא מכירה אותי כבר כל כך שזה מדהים, כאילו היינו שנים יחד. כן אני יודעת, האמת היא זה לא מהיום, כבר כמה זמן שאני מסתובבת עם זה ובשבוע האחרון גם דיברתי עם הבלוג שלי על זה אז חשבתי שהגיע הזמן שאדבר גם איתך. זה נשמע רציני, שאשב? חח.. מצחיקולה את. אני לא יודעת כמה את מכירה אבל יש אצלנו, האנשים אני מתכוונת, סוג של אנשים שיש להם בעיות זהות, למשל גברים שמרגישים שהם למעשה נשים בגוף של גבר ולהיפך, נשים שמרגישות שהן גברים בגוף של גבר. הקיצר, יש מין ניתוח כזה שהאנשים האלה עוברים כדי להתאים את עצמם למה שהם באמת מרגישים שהם, קוראים להם טרנסג`נדרס. מה שאני מנסה להגיד זה שחשבתי על זה הרבה לאחרונה, כמעט מהרגע הראשון שהכרתי אותך, ורק עכשיו הבנתי שלמעשה אני דג בגוף של בן אדם, את מבינה למה אני מתכוונת? לא רק בגלל שאני מזל דגים, למרות שאולי יש לזה חלק בענין. אני חו...שבת שאני מבינה, אמרה זהבה וראיתי את הסנפירים שלה מתכווצים. לא סיפרתי לך קודם, כי לא הייתי בטוחה, אבל ביררתי עם כמה רופאים והתברר שאני יכולה לעבור איזה הליך שבסופו אהיה דג, אני חושבת שאני רוצה לעשות את זה ולהיות איתך כמה שאני יכולה. וואו...תשמעי, אני לא יודעת מה להגיד, זה...זה מדהים, אף פעם לא שמעתי על משהו כזה, רק לחשוב שאת מוכנה לעשות את זה בשבילי. זה בשבילי, אני רוצה, למרות שאמרו לי שזה לוקח זמן ואולי אפילו כואב. ו...רגע, אז מה... החלטת סופית? מתי? כן, הרופא בדק עבורי והראה לי מין קטלוג דגים שאני יכולה לבחור מתוכו מה אני רוצה להיות. מקווה שלא לוויתן, או דג דוב, צחקה צהבה. לא, לא לוויתן ולא דג דוב. זה ישמע לך מצחיק, את אתאיסטית ולא ממש איכפת לך, שזה בסדר, אבל לי חשוב קצת כל ענין המסורת, אז כיהודיה חשבתי שארצה להיות דג כשר. מה זה אומר? לא משהו מיוחד, רק שיהיו לי קשקשים. אייייכס! קשקשים של דגים אני מתכוונת, לא של אנשים. אה...נבהלתי לרגע, רציתי להזהיר אותך שאין באקווריום הד אנד שולדרס. פפפפגרת פפפגרת אבל מזהההב!! מתה עלייך. היי...זה נורא מרגש, באמת, נשימתי נעתקת רק מלחשוב על זה שתהי איתי פה, נוכל לשחות יחד, להשתין יחד, אל תדאגי אני אראה לך. וואו, אם היו לי קשקשים וודאי היו נושרים בזה הרגע. תגידי, זה עושה אותנו לדגות לסביות? לא יודעת, זה מושגים שלכם, לנו אין את הבעיות האלה, fish don`t fuck you know. ממממ...סתם סיקרן אותי. טוווב.... לילה טוב ואני כבר אעדכן אותך מה קורה. לילה טוב, אוהבת אותך. קבעתי תור לשבוע אחרי אצל הרופא שלי. אמר שזה לוקח כשבוע, כל התהליך. עשיתי את כל הסידורים הדרושים מראש והגעתי למרפאה ביום שקבענו. לאחר הניתוח נשארתי במרפאה, במיכל, או יותר נכון מין אקווריום, פרטי. לאחר חמישה ימים, שזה הזמן שלוקח לוודא שהכל נקלט בגוף, העבירו אותי למקום ציבורי, עם דגים נוספים, כולם כמוני. התברר שהפכתי להיות בורי, את זה הבנתי מהדגים שאיתי, גם הם כולם בורים. עוד דבר שנודע לי הוא שנפלתי קורבן לרמאי, הרופא שטיפל בי התברר כסוחר דגים ממולח. הוא מחר אותי לחנות בשוק וזה אומר שהסיכויים שלי לראות את זהבה הם כנראה קלושים. הדגים הוותיקים אמרו שמסתובבת שמועה שזו עונת החגים וכנראה שלא נישאר זמן רב בחיים. עולמי חרב עלי, כך הרגשתי. ההרגשה התגברה כששלו אותי ברשת ועל לוח פלסטיק הנחיתו עלי פטיש, נתנו לי בראש, כמו שהיו אומרים אצלנו, האנשים, בזמנו. גמרתי על השולחן, אפויה, עם פטרוזיליה תחובה אל תוך פי. זהבה מיררה בבכי בבלוג הבית שלי: מי אכל לי את הדגה שלי? חזרה על עצמה שוב ושוב בלא שיהיה מי שינחמה, לא איש, לא אישה, לא דובים ולא יער.