סקר

מצב
הנושא נעול.

stan_southpark

New member
../images/Emo28.gifסקר../images/Emo28.gif

סקר

דרג את בקרון נוסעים האהוב(שפעיל היום) עליך, מהאהוב עליך עד לפחות אהוב: קרונות מתכנת קצרים מו-דו דאבל דק IC3

stan_southpark

New member
תשובות שלי

סקר

דרג את בקרון נוסעים האהוב(שפעיל היום) עליך, מהאהוב עליך עד לפחות אהוב: קרונות מתכנת קצרים מו-דו דאבל דק IC3
תשובות שלי
1 IC3
כמובן 2 מו-דו 3 דאבל דק (איכס!!!) 4 קרונות מתכת קצרים (איכס איכס!!!)

יש כמה תשובות שונות

תשובות שלי
1 IC3
כמובן 2 מו-דו 3 דאבל דק (איכס!!!) 4 קרונות מתכת קצרים (איכס איכס!!!)
יש כמה תשובות שונות
כי נניח שאתה בלי ציוד (בלי הצ'ימידן) והיא לא עמוסה אזי במקום הראשון הקומותיים. וממש ממש ממש ממש לא איכסה. ואפילו שעל טעם וריח אין להתווכח, הרי שבהגזמה קלה אומר שאין לך זכות לאמר זאת. כלומר, יש לך זכות, בקושי, לאמר זאת... 1. קומותיים 2. מודו (push-pull) 3. IC3 4. קרונות מתכת, כאשר הכי גרועים הצרפתיים אל חלד ואחריהם קרונות אסלינגן. וזה למרות שאני מת (כמעט אורגזמה) מקרונועי אסלינגן, קרונות אסלינגן הם על הפנים. אם הרכבות עמוסות (ימי א' בבוקר או ה' אחה"ץ) ויש לך תיקים רבים אזי זה הסדר : 1. מודו 2. IC3 3. קומותיים 4. קרונות מתכת.

omer landau

New member
זה קשה אני אוהב את כולם אבל...../images/Emo13.gif

סקר

זה קשה אני אוהב את כולם אבל...

זה באמת קשה אני מתלבט בין האיי סי והדאבל למקום הראשון ואת המודו אם בשני או בשלישי אבל ככה 1. דאבל 2.IC3(המודו הפסיד בנקודה) 3.מודו הקיצור באנגלית לא משהו פופו
4.קרונות מתכת קצרים אם רכבת ישראל הייתה רוכשת קרונות קצרים חדשים ויפים הם היו במקום הראשון או השני הקרונות של היום מתפרקים ולא יפים למרות שהנסיעה יכולה להיות כיפית מרגישים אותה ממש נחמד הסקר הזה למרות שנראה לי שראיתי אותו בארכיון הסקרים של הפורום אבל חפייייף תמיד טוב שוב

ליילנד

New member
אני אוהבת את כולם למעט

זה קשה אני אוהב את כולם אבל...

זה באמת קשה אני מתלבט בין האיי סי והדאבל למקום הראשון ואת המודו אם בשני או בשלישי אבל ככה 1. דאבל 2.IC3(המודו הפסיד בנקודה) 3.מודו הקיצור באנגלית לא משהו פופו
4.קרונות מתכת קצרים אם רכבת ישראל הייתה רוכשת קרונות קצרים חדשים ויפים הם היו במקום הראשון או השני הקרונות של היום מתפרקים ולא יפים למרות שהנסיעה יכולה להיות כיפית מרגישים אותה ממש נחמד הסקר הזה למרות שנראה לי שראיתי אותו בארכיון הסקרים של הפורום אבל חפייייף תמיד טוב שוב
אני אוהבת את כולם למעט
הקרונות של "הצרפתיה באפור" איכס אחד גדול. ולא יודעת למה אבל מאוד אהבתי את הקרונות של האסילינגן, למרות שלא היה להם מזגן, אבל אז מי חשב על אפשרות של מזגן
היו חלונות ותריסים שעולים ויורדים וזהו.

danezeq

Member
יש רכבות בלי מזגן בשנת 2003

אני אוהבת את כולם למעט
הקרונות של "הצרפתיה באפור" איכס אחד גדול. ולא יודעת למה אבל מאוד אהבתי את הקרונות של האסילינגן, למרות שלא היה להם מזגן, אבל אז מי חשב על אפשרות של מזגן
היו חלונות ותריסים שעולים ויורדים וזהו.
יש רכבות בלי מזגן בשנת 2003
בישראל? לא יתכן - זאת בדיחה?

four seasons

New member
אצלי לפי סדר...

סקר

אצלי לפי סדר...
מו-דו אנגליים (לא בשירות) יגוסלביים וקרונות אסליגן (עדיין בשרות IC3 דאבל דק

aas111

New member
בשביל כולם אותו דבר

סקר

בשביל כולם אותו דבר
כי הם יכולים לקחת את הכל חברים פורום ולנסוע לחיפה מבלי בעיות איפלו אם נקח אתינו כמה פילךים וכמה פרות לשם כייף
העיקר שהם נוסעים במהירות 140 קמ"ש לפי החוק אבל יש קרון שאני אוהב זה קרון מזנון
וקרון אישית

aas111

New member
נצל"ש בצומת יספטל

בשביל כולם אותו דבר
כי הם יכולים לקחת את הכל חברים פורום ולנסוע לחיפה מבלי בעיות איפלו אם נקח אתינו כמה פילךים וכמה פרות לשם כייף
העיקר שהם נוסעים במהירות 140 קמ"ש לפי החוק אבל יש קרון שאני אוהב זה קרון מזנון
וקרון אישית
נצל"ש בצומת יספטל
סיימו סוף סוף לבנות את הגשר יוספטל וכעת מוכנות זורמות עליו ובנתיבי איילון הזיזו את מוכניות לפינות ליד הקיר כדי לאפשר מקום לחפירה עדיין לא חפרו את ההכביש שישקשר בין דרום לצופן בדוב הוד עדיין אין שווניים משעותיים מה מיוחד לפורום הזה בגלל שבעתיד תהיה רכבת יוספטל מוולפסון לראשון לציון

david80

Active member
IC3 - ולמה?

סקר

IC3 - ולמה?
אני אוהב את רעש המנועים בחוץ (אגב, בפנים לא!!!), חתך הדפנות המעוגל מלמעלה וגם למטה נותן לי רושם שמדובר ברכבת מודרנית ומהירה. רק שצריך לדעתי לשפר את בידוד רעש המנועים בתוך הקרונות, בולמי הזעזועים ושהתאורה בתוך הרכבת תהיה יותר 'מאיר עיניים'. ובמילים פשוטות - אני חש כלפי הדגם כ'ידיד נאמן' וכן נולדתי באותה ארץ - דנמרק! אני בתוך לוי הייתי מאמץ את קרונוע מספר 09 (מפני שקרוי על שבט לוי)! ולגבי שאר הקרונות: 2) הקרונות הישנים - הם פשוט מזכירים לי את הקרונות השבדים הישנים בנסיעת הרכבת הארוכה ביותר שנסעתי אי פעם - בין מאלמו לשטוקהולם (וחזרה - יומיים לאחר מכן), רק חבל שלא ניתן להפעיל אותם בארץ במהירות 160 קמ"ש! 3)מודו - מושבים גדולים ורכים, בולמי זעזועים נוחים, ורעש סיבוב גלגלים עדין! - רק שהייתי מציע לגוון קצת בצורת סידור המושבים בקרונות השונים, וכן מזנון קטן באחת הקרונות יהיה נחמד! 4)הקומתיים - נחמד שכשיושבים למטה מרגישים את מהירות הנסיעה מכל רכבת אחרת - רק שבתור אחד שנוסע כל יום ברכבת, נמאס לי ממערכת הכריזה הנודניקית, הריחות, אין מקום לתיק שלי במדף, וכשהרכבת בולמת בתחנה הבלמים צועקים "הצילו!!!". בקיצור, אני מעדיף את כל הקרונות מאשר אוטובוס Royal class בפקק!

stan_southpark

New member
גם אני לא אוהב ת'קומותיים

IC3 - ולמה?
אני אוהב את רעש המנועים בחוץ (אגב, בפנים לא!!!), חתך הדפנות המעוגל מלמעלה וגם למטה נותן לי רושם שמדובר ברכבת מודרנית ומהירה. רק שצריך לדעתי לשפר את בידוד רעש המנועים בתוך הקרונות, בולמי הזעזועים ושהתאורה בתוך הרכבת תהיה יותר 'מאיר עיניים'. ובמילים פשוטות - אני חש כלפי הדגם כ'ידיד נאמן' וכן נולדתי באותה ארץ - דנמרק! אני בתוך לוי הייתי מאמץ את קרונוע מספר 09 (מפני שקרוי על שבט לוי)! ולגבי שאר הקרונות: 2) הקרונות הישנים - הם פשוט מזכירים לי את הקרונות השבדים הישנים בנסיעת הרכבת הארוכה ביותר שנסעתי אי פעם - בין מאלמו לשטוקהולם (וחזרה - יומיים לאחר מכן), רק חבל שלא ניתן להפעיל אותם בארץ במהירות 160 קמ"ש! 3)מודו - מושבים גדולים ורכים, בולמי זעזועים נוחים, ורעש סיבוב גלגלים עדין! - רק שהייתי מציע לגוון קצת בצורת סידור המושבים בקרונות השונים, וכן מזנון קטן באחת הקרונות יהיה נחמד! 4)הקומתיים - נחמד שכשיושבים למטה מרגישים את מהירות הנסיעה מכל רכבת אחרת - רק שבתור אחד שנוסע כל יום ברכבת, נמאס לי ממערכת הכריזה הנודניקית, הריחות, אין מקום לתיק שלי במדף, וכשהרכבת בולמת בתחנה הבלמים צועקים "הצילו!!!". בקיצור, אני מעדיף את כל הקרונות מאשר אוטובוס Royal class בפקק!
אני נוסע בהם כל יום וזה מעצבן זה כבר נמאס. השביל בין המושבים צר מידי כך גם הכסאות.

omer landau

New member
אני אוהב את הקומותיים אבל.......

אני נוסע בהם כל יום וזה מעצבן זה כבר נמאס. השביל בין המושבים צר מידי כך גם הכסאות.
אכן יש דברים מעצבנים כמו הדבר הבולט הזה ליד הרגל במושבים שבצד החלון כל השאר ממש לא מפריע לי כי הקומותיים זה נסיעות קצרות אני דווקא אוהב את מערכת הכריזה רק חבל שבשלט האלקטרוני לפעמים לא מופיע שם תחנות מסוימות באופן קבוע אם אף אחד לא אוהב את הקומותיים למה רכבת ישראל משתמשת ברכבת הזאת לכל שלט ולכל פרסומת שלה?

aas111

New member
קומותיים זה נראה כמו

אכן יש דברים מעצבנים כמו הדבר הבולט הזה ליד הרגל במושבים שבצד החלון כל השאר ממש לא מפריע לי כי הקומותיים זה נסיעות קצרות אני דווקא אוהב את מערכת הכריזה רק חבל שבשלט האלקטרוני לפעמים לא מופיע שם תחנות מסוימות באופן קבוע אם אף אחד לא אוהב את הקומותיים למה רכבת ישראל משתמשת ברכבת הזאת לכל שלט ולכל פרסומת שלה?
קומותיים זה נראה כמו
מגדל על גלגלים ממש לא מתאים לשם מילה רכבת רכבת צריך להיות כמו פעם כמו בחוץ לארץ אבל קומתיים זה לא מתאים בכלל לשם קרונות אני מעדיף אטובוס קומתיים מעל פניי רכבת קומתיים

אגב, טעות קטנה יש לך

קומותיים זה נראה כמו
מגדל על גלגלים ממש לא מתאים לשם מילה רכבת רכבת צריך להיות כמו פעם כמו בחוץ לארץ אבל קומתיים זה לא מתאים בכלל לשם קרונות אני מעדיף אטובוס קומתיים מעל פניי רכבת קומתיים
אגב, טעות קטנה יש לך
כתבת "כמו בחוץ לארץ". אז ככה, בספרד, הולנד, אוסטרליה אני יודע בוודאות (הן כי ראיתי והן כי נסעתי) יש רכבות קומותיים. ממה שהראו תמונות בפורום, אזי גם בגרמניה ועוד מדינות אירופיות יש רכבות קומותיים. ככה שכמו חוץ לארץ זה לא שגוי. הסיבה לפרסומות המרובות בקומותיים הן כי הרכבות הללו נראות הכי מודרניות ומתקדמות (יענו היי טקיות).

aas111

New member
הבנתי אותך .אני התכוונתי לטעם שלי

אגב, טעות קטנה יש לך
כתבת "כמו בחוץ לארץ". אז ככה, בספרד, הולנד, אוסטרליה אני יודע בוודאות (הן כי ראיתי והן כי נסעתי) יש רכבות קומותיים. ממה שהראו תמונות בפורום, אזי גם בגרמניה ועוד מדינות אירופיות יש רכבות קומותיים. ככה שכמו חוץ לארץ זה לא שגוי. הסיבה לפרסומות המרובות בקומותיים הן כי הרכבות הללו נראות הכי מודרניות ומתקדמות (יענו היי טקיות).
הבנתי אותך .אני התכוונתי לטעם שלי
בעניין פרסומת ..ככה זה היום בשביל כסף להכנסות
גם באטובוסים יש פרסומות

AndreyS

New member
....

סקר

....
1.IC3 2.דאבל 3.קרונות מתכת - איכסה של נסיעה אבל זו חוויה בלתי ניתנת להסבר, זה מטריף אותי הרעש בעצירה, הדלתות הלא אוטומטיות.. 4.מודו - לגמרי משעמם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה