IC3 - ולמה?
אני אוהב את רעש המנועים בחוץ (אגב, בפנים לא!!!), חתך הדפנות המעוגל מלמעלה וגם למטה נותן לי רושם שמדובר ברכבת מודרנית ומהירה. רק שצריך לדעתי לשפר את בידוד רעש המנועים בתוך הקרונות, בולמי הזעזועים ושהתאורה בתוך הרכבת תהיה יותר 'מאיר עיניים'. ובמילים פשוטות - אני חש כלפי הדגם כ'ידיד נאמן' וכן נולדתי באותה ארץ - דנמרק! אני בתוך לוי הייתי מאמץ את קרונוע מספר 09 (מפני שקרוי על שבט לוי)! ולגבי שאר הקרונות: 2) הקרונות הישנים - הם פשוט מזכירים לי את הקרונות השבדים הישנים בנסיעת הרכבת הארוכה ביותר שנסעתי אי פעם - בין מאלמו לשטוקהולם (וחזרה - יומיים לאחר מכן), רק חבל שלא ניתן להפעיל אותם בארץ במהירות 160 קמ"ש! 3)מודו - מושבים גדולים ורכים, בולמי זעזועים נוחים, ורעש סיבוב גלגלים עדין! - רק שהייתי מציע לגוון קצת בצורת סידור המושבים בקרונות השונים, וכן מזנון קטן באחת הקרונות יהיה נחמד! 4)הקומתיים - נחמד שכשיושבים למטה מרגישים את מהירות הנסיעה מכל רכבת אחרת - רק שבתור אחד שנוסע כל יום ברכבת, נמאס לי ממערכת הכריזה הנודניקית, הריחות, אין מקום לתיק שלי במדף, וכשהרכבת בולמת בתחנה הבלמים צועקים "הצילו!!!". בקיצור, אני מעדיף את כל הקרונות מאשר אוטובוס Royal class בפקק!