מירוץ ^_^

../images/Emo140.gif אבל צרי הפסקה ../images/Emo7.gif

אני בקושי מספיקה להכין משהו ופתאום כולן כבר הכינו

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif - משימה הבאה . -

-_-" עכשיו זה מן חידות, שעל כל שאלה שאתה עונה נכון אתה מקבל חצי
. מי שעונה ראשון מקבל גם
בונוס. 1. חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא _____ . 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? _______ . 3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא _____ . 4. להתגלגל להתגלגל זאת ______ . [ התשובה זה הכינוי או השם . ] 5. פו הדובבבב זאת ______ . [ כנ"ל . ] קל קל!

Radio Joe

New member
P:

1. חמצמצה 2. דנה 3. רדיוג'ו [אני!] 4. גלגול [גל!] 5. עירית! [פואנדמי]

../images/Emo140.gif

1. חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא - חמצמצה. 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? דנה . 3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא Radio Joe . 4. להתגלגל להתגלגל זאת - גל . [ התשובה זה הכינוי או השם . ] 5. פו הדובבבב זאת עירית . [ כנ"ל . ]

../images/Emo163.gif אין לי מושג... ניראה

לי שאני מפסיקה להיום... לא יודעת >< המשימה הזאת אין לי מושג והמשימה הקודמת הייתה קשה כי זה באנגלית.. אולי המשימה הבאה תההי נורמלית (אם יש משימה הבאה..)

DOLLS GIRL

New member
מנסה לענות

1. חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא חמצמצה 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? דנה. 3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא לא יודעת 4. להתגלגל להתגלגל זאת גלגל לא יודעת שם [ התשובה זה הכינוי או השם . ] 5. פו הדובבבב זאת עירית. [ כנ"ל . ]

עונה

חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא _____ . חמצמצה 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? _______ .דנה 3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא _____ . רדיוג'ו-יאנה 4. להתגלגל להתגלגל זאת ______ . [ התשובה זה הכינוי או השם . ]גל 5. פו הדובבבב זאת ______ . [ כנ"ל . ]עירית

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

. חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא חמצמצה_____ . 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? דנה _______ . 3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא רדיו גו_____ . 4. להתגלגל להתגלגל זאת גל______ . [ התשובה זה הכינוי או השם . ] 5. פו הדובבבב זאת עירית ______ . [ כנ"ל . ]

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאז מה אם אני לא אקבל נקודות?

אני מופיעה כאן.
. חמוץ חמוץ, הניק שלה הוא _____ .חמצמצה 2. מה שמה של הילדה שבכינוייה מופיע עפרון באנגלית? _______ .דנה
3. אם ג'ו משדר ברדיו, אז הכינוי בוודאי הוא _____ .Radio Joe 4. להתגלגל להתגלגל זאת ______ .גל. 5. פו הדובבבב זאת ______ .עירית.

Radio Joe

New member
אפשר משימה אחרונה?

אחת קשה או משהו.
נו גםככה עוד מעט 11 ולא באלי ללכת באמצע :(

למעלה