ה"י 15.6.11

../images/Emo28.gifה"י 15.6.11../images/Emo28.gif

ספרו איך אתם מתרשמים מהאיוונט החדש
בינתיים נחמד לי, השגתי את הארטיק של ה+5 אטאק ומג'יק אטאק את זה של ה+10 ספיד, אני מקווה למצוא עכשיו את המושי, סתם בשביל הכיף. וצריכה עזרה במציאת הדבר הזה
מאיפה אני משיגה? אני צריכה את זה בשביל לסיים את הקווסט...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif|רמקול../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifמישהו../images/Emo35.gif

צ ל י ל 8

New member
זה 3 החלקים שנופלים בלודי או מ:

GIGANIC PIRATE או מ GRIMS. הרייט שלהם מאוד גבוה ולא בעיה להשיג. תבקשי קצת עזרה אם את רוצה. ואז, תצטרכי מדליה מהשומרים של פאפ ב-2 המפות ימינה או שמאלה, ויאללה - לכי עם מישהו שיעזור לך להרוג אות

צ ל י ל 8

New member
השומרים של פאפ נמצאים במפה אחת לפני הכניסה

והאחרים נמצאים במפה שלפני המפה של השומרים בהיידן סטריט. תבקשי עזרה ממישהו כאן בפורום. זה ממש לא קשה. הייתי עוזרת אם היית בוינדיה

תודה לך ולאסף../images/Emo9.gif

אני אחפש את זה ואחפש את השם של המפה בHS ליתר ביטחון. ועזרת מאוד גם ככה שרון.
[לול יש לי דמות בווינדיה האמת! הדמות הראשונהראשונה שלי במייפל, מ2007. שהגיעה לרמה המופלאה 8]

צ ל י ל 8

New member
וואוו 8 זה מספר יפה ../images/Emo6.gif

יאללה, בואי תבקרי אותי
משעמם לי לבד בווינדיה

אם הייתי זוכרת בכלל את הסיסמה והכל../images/Emo6.gif

אני זוכרת רק את הIGN של הדמות...לא יותר מזה
אבל מי יודע, אולי אני אפתח דמות בווינדיה יום אחד(; רגע, עכשיו בדקתי בראנקינג. היא ברמה 9! פשש...פרו! וכמובן שגם היא הייתה קוסמת

מ י ל ר

New member
החלקים נופלים מהוויקינגים

זה בצד שמאל, יש בתוך המפה פורטל להיידן סטריט. ואחרי הקווסט הזה, את עושה את הקווסט האחרון, שצריך ETC שנופל מהשומרים של פאפ, השומרים של פאפ הם מה שיש שמעלה וימינה למפה של פאפ, הם גדולים וגבוהים, לא חזקים במיוחד, תקפיאי אותם לפני התקפה. לא נופל כזה מהר, תעשי CC עד שתמצאי, זה DTC בצבע צהוב, שחייב להשאר בתיק בשביל להכנס למפה של פאפ.

Gen3siS

New member
מגניב ^_^

השגתי ארטיק של +3 לכל התכונות...והרגע תוך כדי שאני כותב את ההודעה מצאתי מושי גם

DC ../images/Emo99.gif

אני יכולה להישבע שראיתי מישהו שתפור עליו להיות האקר לפני הDC...
יופי נקסון, אמרתם שאתם מטפלים בבעיות.

173 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

מחר אכין פירסום דמות לקוסמת שלי..... וחידה: מה מוזר בתמונה של עליית הדרגה?

והנה הוכחה ממה אני עושה כסף

הלכתי לצוד במשך הרבה ימים ושעות את ההוביס בליפרי..... כן מפה מעצבנת ללוחמת שלא יודעת לקפוץ כמו מכניק או NL..... והיה משתלם. אני חושבת שאין כאן מישהו בפורום שלא יכול לצוד הוביס......

למעלה