המרואיין

i v g y

New member
מישה שלום

איך קראו לסרט הראשון שעשית/תעשה? לפני הסרטים עשיתי הרבה קליפים. לסרט הראשון קראו "סרט על כלום" כי זה היה אוסף של כל מיני דברים שצולמו באותה השנה. באיזה משחת שיניים אתה משתמש? CREST כמה פעמים ביום אתה מצחצח שיניים? בוקר-ערב. אם אני יוצא מהבית אז גם צהריים איפה שירתת בצבא? מודיעין ליד חוף תל ברוך (הזונות שם ממש אבל ממש מכוערות) איזה ספר ילדים היו מקריאים לך כשהיית קטן? לא זוכר מה הקריאו לי כי בטח הייתי ישר נרדם XD אם היית יכול לטוס עכשיו לאן שבא לך ליום אחד בלבד, לאן היית בוחר? לאוקראינה לעיר ילדות שלי לראות את כל חברי הילדות החליטו לתת לך כרטיס זוגי, את מי היית לוקח? שניצה (בת דודה שלי) נתנו לך אולטימטום - כרטיס זוגי במחלקת תיירים, או לטוס לבד במחלקת עסקים, במה תבחר? תיירים, ממש לא אכפת לי איך לטוס העיקר עם מישהו קפה או תה? (שניהם?) תה
אוהב שוקולד? ודאי איזה סוג? מריר

orrr18

New member
יאללה, הגיע תורי לשאול.. ../images/Emo9.gif

איב, מה המצב? :) מקווה שטוב... ועכשיו נעבור לשאלות הקצת יותר רציניות: 1. זמר/זמרת שאתה לא יכול בלעדיהם? 2. יש שיר/ספור מסויים שאתה זוכר מהילדות שלך? אם כן, שיר/ספר לנו אותו (רצוי בקול הצוחני מכיתה ו'
) 3. באיזה גיל עלית לארץ? 4. אם היית יכול לחזור אחורה ולעשות את הבחירה בעצמך, היית מגיע לפה? ואם כן, היית מגיע לנהריה או למקום אחר? 5. איפה הכי היית רוצה לבקר בחו"ל שעוד לא יצא לך? 6. סקס, סמים או רוק&רול? 7. משהו אחד שהיית משנה בעולם הזה כדי להפוך אותו למקום טוב יותר? 8. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? ועכשיו לשאלה החשובה מכולם: 9. כמה ילדים אתה מוכן לעשות לי? ואיך היית רוצה לקרוא להם?

i v g y

New member
בוקר טוב סווטה

איב, מה המצב? :) מקווה שטוב... - אתה לא באמת רוצה תתשובה שלי ועכשיו נעבור לשאלות הקצת יותר רציניות: 1. זמר/זמרת שאתה לא יכול בלעדיהם? - זימפירה (זמרת רוסיה) 2. יש שיר/ספור מסויים שאתה זוכר מהילדות שלך? אם כן, שיר/ספר לנו אותו (רצוי בקול הצוחני מכיתה ו' ) - בתור ילד הייתי ממציא שירים הזויים והייתי מדביק את כל הילדים בחצר. דוגמי קטנה "חרא חרא פנג'יחרא" לא היה לי מושג אז מה זה אומר חרא אבל זו בטח היתה נבואה שאני אגיע לפה. מיותר לציין שנושא האסלות נורא חביב עליי :) 3. באיזה גיל עלית לארץ? - כמעט 11 ב 94 4. אם היית יכול לחזור אחורה ולעשות את הבחירה בעצמך, היית מגיע לפה? ואם כן, היית מגיע לנהריה או למקום אחר? - ברור שהייתי מגיע, שם לא היתה לנו אפילו אסלה או מקלחת. והייתי רוצה לגור בחיפה. אני גר במעלות שזה חור החורים 5. איפה הכי היית רוצה לבקר בחו"ל שעוד לא יצא לך? - לא יצא לי בכלל לבקר שם חחח ותאמת זה לא הכי מעניין אותי. אם יקחו אותי אז אני אסע בכיף 6. סקס, סמים או רוק&רול? - סקס
7. משהו אחד שהיית משנה בעולם הזה כדי להפוך אותו למקום טוב יותר? - את כל הקטע של גזענות ודת 8. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? - נראה לי אני לא אחיה עד אז... ועכשיו לשאלה החשובה מכולם: 9. כמה ילדים אתה מוכן לעשות לי? ואיך היית רוצה לקרוא להם? - הכי חשובה הייתי אומר. שאלה יותר חשובה היא איך אתה רוצה שאני אעשה אותם
אממ אני לא רוצה ילדים אבל אני מוכן לתרום למי שרוצה חחחחח כמה שבא לך ולקרוא להם בשמות לא רוסיים זה בטוח.

orrr18

New member
יא, סווטה...

זהו שמי ברוסית...
ובקשר לשאלה הכי חשובה, שאלה 9 כמובן, אז בא לי שלושה! ואיך אני רוצה שתעשה לי אותם? נפרט לך בפרטי!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif יא זה כזה לא פייר!!

נבלה אחד ;[ שנה אני מחכה שזה יחזור ואתה מחזיר את זה כשאני כבר לא כאן1@?# :=\

GrimBoy

New member
את קצת לא בסדר...

באותה כמות אותיות שכתבת את הדברים ההזויים שכתבת הרגע יכולת גם לשאול שאלה... הרי הנה... את כאן... לא הלכת לשום מקום ואין חוק שמונע ממך להשתתף... הרי הרגע עשית את זה...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif כתבתי דברים הזויים?

כנראה ההגדרה שלך ושלי ל"הזויים" שונה מאוד. זה שראיתי את זה.. לא אומר שאני כאן וברור מאליו שאין חוק .. אבל אני זו שבחרה לא להיות.. לכן מה שאמרת מיותר.. למרות שאני משארת שהכוונה היתה טובה.

white star

New member
../images/Emo54.gif לא כזה הזוי

היא אמרה קודם שהיא עוזבת את ה"קן" אבל מסתבר שהיא בחרה לחזור לתקופה שהיא היתה עוקבת סמויה אחרי הפורום. זכותה

GrimBoy

New member
אתה לא ממש סמוי כשאתה...

מגיב וכותב שאתה לא יכול להגיב... לא הייתה בתגובה שלי שלילה על דרך הפעולות שלה אלא ניסיון להבין מה הרעיון ... המשפט "חלאס עם המשחקים" מתבקש... והיא יודעת שהכוונות טובות.. אני מקווה... המילה "זכותה" לא רלוונטית שכן אף אחד לא טען שאין לה זכות...

i v g y

New member
:) בעצם אתה אומר שהתפגרת כבר

מהתשובות שלי והספיק לי עד כאן ולא בא לך יותר :) צודק אני?

טוב נו...

מהי משמעות החיים לדעתך
א. למלא את היעוד הספציפי שנקבע לנו מראש. ב. להצליח מבחינה כלכלית-מפשחתית-השכלתית-וכו'. ג. אין משמעות לחיים, אנחנו כאן במקרה וכדאי פשוט לחיות בכיף. ד. אחר (כמובן שפרט, נמק והבא דוגמאות). :)

למעלה