המרואיין

TheRainMaker

New member
../images/Emo28.gifהמרואיין../images/Emo28.gif

לאחר הפסקה ארוכה, פינת המרואיין חוזרת! הפעם תוכלו לשאול כל מה שרציתם לשאול ועדיין לא העזתם את: איבגי, הלוא הוא i v g y. תפציצו

TheRainMaker

New member
../images/Emo98.gif

מה שלומך? המקום שאתה הכי רוצה להיות בו כרגע? תכונה שאתה לא מסוגל לסבול באנשים? תכונה שאתה מאוד רוצה שתהיה לאנשים? האם אי פעם תקנה דבר כזה? אם לא ישראל, איפה תרצה לגור? למה אתה אוהב תותית?????
אם היית דמות מצויירת, מי היית? איך אתה מפנק את עצמך בלילות קרים ובודדים? כמה פעמים הציעו לך להתחתן? האם "תפליצו לתוכי" יגיע גם למצבתך?
מאיזה קליפ/צילום אתה הכי מרוצה?[ממה שאתה צילמת] מה המתנה הכי שווה שקיבלת אי פעם? הגורל ידוע מראש או שאנחנו משנים אותו כל הזמן ע"י מעשינו? איזה מקצוע הכי אהבת בתיכון? ואיזה שנאת? זכית במליון שקל מה תקנה ולמי? אתה יכול להחליט על טעם גלידה חדש - איזה טעם זה יהיה? איזו סלב הכי תרצה לספר? ואיזה תספורת היית עושה לה/לו?

i v g y

New member
בר עוד מוקדם למשקפי שמש

ותמחק תחיוך ומהר
הנה אני עונה מה שלומך? חארובטו כמו שבת דודה שלי אומרת חחח סתם תאמת ימים הזויים בהחלט של מחשבות וכל מיני המקום שאתה הכי רוצה להיות בו כרגע? בא לי קרית גת תכונה שאתה לא מסוגל לסבול באנשים? התנשאות תכונה שאתה מאוד רוצה שתהיה לאנשים? כנות האם אי פעם תקנה דבר כזה? אוי אסלה מגממת בהחלט - מה הפונקציות אבל
אם לא ישראל, איפה תרצה לגור? בעיר ציורית כלשהי משהו כמו של פעם עם בתים מגממים אגמים ושדות למה אתה אוהב תותית????? תותית זה אחד הגזוזים הטעימים שיש. מה שהזוי זה שאני לא אוהב תותים אבל תותית זה סוף אם היית דמות מצויירת, מי היית? לאחרונה גיליתי את לינור - ילדה קטנה מתה, אלה סרטים מצויירים קצרים ודוחים רצח. אז היא די חמודה איך אתה מפנק את עצמך בלילות קרים ובודדים? אתה באמת רוצה לדעת
סייבר זה פתרון מעולה. אני מכין לי צ'יוק(תה) עם שוקולד בצד וגוסס ליד הרדיאטור כמה פעמים הציעו לך להתחתן? בחודש האחרון 3 פעמים נראה לי, ויד עוד כמה בנות בתור אבל אני נגד חתונות האם "תפליצו לתוכי" יגיע גם למצבתך? אם תהיה מצבה אז אני אדעג שזה יגיע מאיזה קליפ/צילום אתה הכי מרוצה?[ממה שאתה צילמת] מהדברים האחרונים יותר כי הם יותר בוגרים והושעו בהם הרבה מחשבות ותכנונים. במיוחד אני אוהב את הקליפ האפל עם בת דודה שלי (ש"ראית" דרך המסנג'ר חחחח) מה המתנה הכי שווה שקיבלת אי פעם? ביום השיחרור מצג"ל קיבלתי שכמיה של ספר לשים על אנשים. אני כלכך אוהב אותה. הייתי בדוק שהצוות שלי חשב על זה בכלל הגורל ידוע מראש או שאנחנו משנים אותו כל הזמן ע"י מעשינו? הגורל יודע מראש אבל אנחנו או עוזרים לו בדרכו או מעכבים אותו, אבל בסוף יהיה מה שצריך לקרות. איזה מקצוע הכי אהבת בתיכון? אומנות ומתמטיקה ואיזה שנאת? היסטוריה,תנ"ך,גיאוגרפיה זכית במליון שקל מה תקנה ולמי? נו אני אקנה לי דירה ענקית שיהיה בה סטודיו לצילום ועוד כל מיני שטויות. לבת דודה שלי אני אקנה רכב. אתה יכול להחליט על טעם גלידה חדש - איזה טעם זה יהיה? תותית חחח סתם. גלידה בטעם גזוז איזו סלב הכי תרצה לספר? ואיזה תספורת היית עושה לה/לו? בא לי לעשות לאודטה קרחת. לא הייתי מתנגד לספר את דנקר ולא רק לספר טוב זה מה שעלה במוחי כרגע שלום

i v g y

New member
נולדתי ברוסיה

אצל אחותה של מדרה וגדלתי באוקראינה :)

GrimBoy

New member
סק'אבלונצ'קי היקר...

אם היית יכול להיות דומה למישהו (פיזית) למי היית דומה? באיזה עיר אשר באיזה ארץ (כולל ישראל) היית הכי רוצה לגור? מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך ? (חוץ מ-"מת בגיל צעיר" :) )

i v g y

New member
אני רבינוביץ' אבל לא משנה

אם היית יכול להיות דומה למישהו (פיזית) למי היית דומה? ואי שאלה קשה - כרגע דייגו מ"צעירים חסרי מנוח" או המדריך שהיה לי בקורס באיזה עיר אשר באיזה ארץ (כולל ישראל) היית הכי רוצה לגור? גוסס על קיבוצים ונוף כפרי וכל הדרעק הזה. אז שם. לא אכפת לי מקום :) מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך ? (חוץ מ-"מת בגיל צעיר" :) ) "תפליצו לתוכי" סתם סתם אממ בוא נחשוב... אה לא יהיה שם כתוב כלום כי לא תהיה לי מצבה כי אני רוצה שישרפו את גופתי ויפזרו אותה ברוח :) למר למות בסתיו זה הכי סופני נראה לי :)

GrimBoy

New member
אוקי, עקשן... אז...

מי היית רוצה שיפזר את העפר שלך אחרי שתמות ומה היית רוצה שהוא יגיד לפני שהוא עושה את זה? וגם אני רוצה נוף כפרי וחצר גדולה עם ברווזים!!!! כןןןןןןןןןןן ברווזים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i v g y

New member
נו אני עקרב מה אתה רוצה

אממ נראה מי ישאר איתי לקראת המוות כעיקרון אם אתה מתנדב אז אין לי בעיה ולא רוצה שיגידו מילים טובות עדיף דרעק - ככה אני אדע בדיוק מה חושבים עליי אוי ברווזים זה מרגש

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif האם אתה חושב ששרון

צריכה להקשיב לרחשי ליבה ולנסות להיות עם דיאגו ולזנוח את ניק? האם זה בסדר לאהוב שני אנשים במקביל? למה תמיד אנחנו רוצים את מה שאנחנו לא יכולים להשיג? והאם אקט של טירוף מוצדק במקרים מסוג זה?

i v g y

New member
ואי נקרעתי

בדיוק עכשיו סיימתי לראות ת'פרק חחחח צריכה להקשיב לרחשי ליבה ולנסות להיות עם דיאגו ולזנוח את ניק? לדעתי שרון וניק גם ככה לא מה שהיו בגלל ההפלה וכל זה ודיאגו אוהב את שרון, אז יאללה האם זה בסדר לאהוב שני אנשים במקביל? לא יודע אם זה בסדר אבל זה קורה וכמו שאומרים אתה לא קבע את מי לאהוב ומתי למה תמיד אנחנו רוצים את מה שאנחנו לא יכולים להשיג? שאלה מגממת. כי אנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו כרגע והאם אקט של טירוף מוצדק במקרים מסוג זה? האקט שהיה להם היה מוצק - דייגו כזה חתיך! בכללי לא זה לא מוצדק, תתאפקו!

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif דייגו בהחלט מהמובחרים

למרות שעל הקעקוע בגב אולי הייתי מוותר.... עם גוף כזה מי צריך קעקועים?

i v g y

New member
מי בכלל שם על הקעקוע../images/Emo35.gif

הגוף שלו והפנים שלו מדברים בעצמם :)

starfield

New member
מה הדבר

הכי מטורף או מסוכן שעשית בחיים שלך? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה הגבר האידיאלי בשבילך? היו לך חברות בחיים שלך? כמה זמן ומתי ואיך הם נראו
?

i v g y

New member
:)

הכי מטורף או מסוכן שעשית בחיים שלך? אוקיי כשאני ממש כועס על מישהו אז אני יכול לעשות כמעט הכל. פעם אחת בצבא היינו בחרמון במוצב בחורף ,הכל קפוא. המ"פ אמר לי ולעוד אחד לעלות במדרגות למעלה לאנטנות ולעשות שם משהו. באנו ראינו תמדרגות אמרנו אין מצב שנעלה בהן (הן היו קפואות רצח) הוא אמר לנו לעלות בכל זאת אז אני רצתי לשם בטיל עליתי תוך שניה כמובן זה יכל לעלות לי במוות כי לא הייתי זהיר. משהו מטורף - חיכינו לרכבת ושיחקתי עם צרור המפתחות שלי והוא עף לפסים. ביקשתי אישור מהסובבים אותי במבט מהורהר וקפצתי לפסים לקחתי את הצרור וטיפסתי מהר לרציף. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? החיים שלי. בהצגת סיום כיתה ו' נתנו לי לשיר שורת סולו. היה לי קול של ילדה צווחנית. מיותר לציין שצחקו עליי במשך כמה שנים אחרי זה מה הגבר האידיאלי בשבילך? אני אחזור אלייך עם זה טוב? היו לך חברות בחיים שלך? כמה זמן ומתי ואיך הם נראו? NEVER.

starfield

New member
מוצב בחרמון?

מצפ"ש, ישראלי, עידו ,עליון? או אחד המוצבים היותר מכוערים בגזרה[אפילו יותר מעליון!?]? גם אני שירתתי שם באיזור :) אחלה חפשנות של מקומות יש במוצבי הצפון... אם לא הייתי נפצע הייתי ממשיך לשרת שם היום

i v g y

New member
יאק זה דוחה לשרת שם

למזלי לא שירתתי עשינו שם תרגיל במצפ"ש

starfield

New member
אני חושב

שזה אחלה מקום במיוחד מצפ"ש. התרשמתי מהמוצב מאוד לטובה והוא אחד המוצבים היותר חשובים בגזרה. ואפילו שאני בחופש וזה תאמין לי שהייתי נותן הכל כדי להיות בריא ולחזור לשם(מורעל חח)

למעלה