בר עוד מוקדם למשקפי שמש
ותמחק תחיוך ומהר
הנה אני עונה מה שלומך? חארובטו כמו שבת דודה שלי אומרת חחח סתם תאמת ימים הזויים בהחלט של מחשבות וכל מיני המקום שאתה הכי רוצה להיות בו כרגע? בא לי קרית גת תכונה שאתה לא מסוגל לסבול באנשים? התנשאות תכונה שאתה מאוד רוצה שתהיה לאנשים? כנות האם אי פעם תקנה דבר כזה? אוי אסלה מגממת בהחלט - מה הפונקציות אבל
אם לא ישראל, איפה תרצה לגור? בעיר ציורית כלשהי משהו כמו של פעם עם בתים מגממים אגמים ושדות למה אתה אוהב תותית????? תותית זה אחד הגזוזים הטעימים שיש. מה שהזוי זה שאני לא אוהב תותים אבל תותית זה סוף אם היית דמות מצויירת, מי היית? לאחרונה גיליתי את לינור - ילדה קטנה מתה, אלה סרטים מצויירים קצרים ודוחים רצח. אז היא די חמודה איך אתה מפנק את עצמך בלילות קרים ובודדים? אתה באמת רוצה לדעת
סייבר זה פתרון מעולה. אני מכין לי צ'יוק(תה) עם שוקולד בצד וגוסס ליד הרדיאטור כמה פעמים הציעו לך להתחתן? בחודש האחרון 3 פעמים נראה לי, ויד עוד כמה בנות בתור אבל אני נגד חתונות האם "תפליצו לתוכי" יגיע גם למצבתך? אם תהיה מצבה אז אני אדעג שזה יגיע מאיזה קליפ/צילום אתה הכי מרוצה?[ממה שאתה צילמת] מהדברים האחרונים יותר כי הם יותר בוגרים והושעו בהם הרבה מחשבות ותכנונים. במיוחד אני אוהב את הקליפ האפל עם בת דודה שלי (ש"ראית" דרך המסנג'ר חחחח) מה המתנה הכי שווה שקיבלת אי פעם? ביום השיחרור מצג"ל קיבלתי שכמיה של ספר לשים על אנשים. אני כלכך אוהב אותה. הייתי בדוק שהצוות שלי חשב על זה בכלל הגורל ידוע מראש או שאנחנו משנים אותו כל הזמן ע"י מעשינו? הגורל יודע מראש אבל אנחנו או עוזרים לו בדרכו או מעכבים אותו, אבל בסוף יהיה מה שצריך לקרות. איזה מקצוע הכי אהבת בתיכון? אומנות ומתמטיקה ואיזה שנאת? היסטוריה,תנ"ך,גיאוגרפיה זכית במליון שקל מה תקנה ולמי? נו אני אקנה לי דירה ענקית שיהיה בה סטודיו לצילום ועוד כל מיני שטויות. לבת דודה שלי אני אקנה רכב. אתה יכול להחליט על טעם גלידה חדש - איזה טעם זה יהיה? תותית חחח סתם. גלידה בטעם גזוז איזו סלב הכי תרצה לספר? ואיזה תספורת היית עושה לה/לו? בא לי לעשות לאודטה קרחת. לא הייתי מתנגד לספר את דנקר ולא רק לספר טוב זה מה שעלה במוחי כרגע שלום