האלווו

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif האלווו

זוכרים אותיי?... חחחח אוקיי יש לי בעיה שאלה התייעצות:] ואני רוצה שתעזרו לי בבקשהההה:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] כתבתי אותה בפורום אחר ואח"כ חשבתי עליכם והתביישתי בעצמי שלא פניתי ישר לפה! אז אני מעתיקה אותה ומקווה לקבל ממכם תשובות כי אני ממש נואשת... לבסוף אני אוסיף עוד דברים שהיו היום. יש לי מישהי שאנחנו חברות כאלה.. לא הכי הכי.. אבל מתחילות להיות מכיוון ושובצנו השנה באותה כיתה, בכל אופן... שנה שעברה שנפרדתי מהחבר האחרון דברתי איתה במסן ואמרתי ש"נמאס לי מכל הבנים ואני רוצה עכשיו למצוא מישהי, לנסות" (זה לא התחרפנתי סתם, אני דו.. או ככה אני חושבת) אז באותו רגע התגלה לי שהיא לסבית, והיא אמרה שאם אני רוצה אני יוכל להיות איתה.. נכון כשאמרתי התכוונתי לזה, לא ידעתי שזה יבוא כ"כ מהר, ולא ידעתי שעם מישהי מהשכבה שלי.. זה היה מוזר ומהיר, בנוסף לכל לא הייתה משיכה מינית... אני פשוט לא נמשכת אליה. כשגיליתי בחופש הגדול שיש לה חברה נהייתי ממש עצובה וכועסת עליה מבפנים(ואז כשדיברנו הייתי עצבנית כזאת) התחילה השנה, אנחנו באותה כיתה, ואני מוצאת את עצמי מנסה לגעת בה כל הזמן ומתקרבת אליה המון... היא רואה את זה ככה כי אנחנו חברות, וזה גם, בגבול החברות.. אבל אני לא. והיום החלטתי כבר לכתוב על זה כי חלמתי עליה! שהיא עומדת להיפרד מחברה שלה והיא אומרת שהיא אוהבת אותי. אני אובססיבית לגבי זה...(?) לא יודעת מה לעשות.. קודם לא רציתי אותה, ואני עדין לא הכי נמשכת אליה... אבל בכל זאת רוצה אותה.. וכשהיא מדברת עם חברה שלה ואומרת לה שהיא אוהבת אותה אנימקנאה.. אני ממש לא רציתי, רוצה או ארצה לסכסך ביניהן.. באמת שיהיה לה טוב עם חברה שלה, אבל אני אפילו לא מסוגלת להתכוון לזה שיהיה להן טוב(למרות שאני לא אנסה להזיק לחברות ביניהן לעולם!) מה עושים? זה כזה מעצבן... אני לא רוצה "להתחרמן" עליה כל השיעורים וההפסקות, זה ממש לא לעניין... והיום בנוסף לא הפסקתי להתקרב אליה... והרגל שלה הייתה צמודה לשלי כזה ואני ממש רציתי אותה.. אבל אני באמת לא נמשכת אליה מינית!! ארג זה מוזר..

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif כאילו כזה איפה אתם?../images/Emo10.gif

סורי נו אני ממש מתוסכלת.......

מממ

אני לא חושבת שאת אובססיבית.. תיראי..את אומרת שאת כל הזמן מנסה להתקרב אליה..לגעת בה.. ואז את אומרת שאת לא הכי נמשכת אליה.." אבל אני באמת לא נמשכת אליה מינית " זה ניראה שאת מאוד נמשכת אליה ומאוד רוצה אותה..אני לא יודעת איך את מגדירה נמשכת..אבל ככה זה ניראה.. יש לה חברה..אני אישית ממליצה לדחות רצונות..יש לה חברה..תחפשי אנשים אחרים..

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אני לא כזה רוצה אותה../images/Emo10.gif

ואני לא באמת נמשכת אליה.. אני חושבת שהמחשבה של "היא יכלה להיות שלי" ו "היא רצתה להיות איתי" ועכשיו אנחנו לא יחד.. גורם לי לרצות.. גורם לי לקנא עכשיו. זה מעצבן
אני בכלל לא מסוגלת לדמיין לעצמי שאני מנשקת אותה, תכל'ס.. באמת.. זה מגעיל אותי. אני לא מסוגלת ממש..

תחשבי על זה ככה..

היא רצתה אותך..מחמיא נורא...כיף נורא באיזה שהו מקום.. אבל את לא רצית אותה..אין לך על מה להתחרט..לא הפסדת שום דבר.. עשית מה שרצית..תניחי לזה.. את עוד תתנסי עם אנשים שאת באמת נמשכת אליהם זה יקרה... היא לא הייתה הבנאדם המתאים בישבילך.. זהו..

סורי שאני נדחפת אבל אני חושבת שאת..

כמו כולם..זה מין חוק כזה שאנחנו רוצים את מי שלא רדצה אותנו..כשהיא רצתה אז את לא רצית ועכשיו כשיש לה חברה אז זה פתאום זה מעצבן אותך.. ואת רוצה..

זה שתי הודעות כי אני פשוט מהפאלפון

אם את אומרת שאתן חברות אז את חייבת לפרגן לה.. את אומרת שאת לא מדמיינת את עצמך מנשקת אותה אז סביר להניח שגם לא לצאת איתה..אני חושבת שכדאי לרדת מזה..

אוקי,

קודם כל, מגיע לך כל הכבוד על אורך הרוח ועל זה שאת לא רוצה לבעול "אשת איש"
ועכשיו ברצינות.. תראי, לפי דעתי יש לך משיכה לעצם זה שהיא לא פנויה, לזה שהיא תפוסה.. בלי שאת יודעת, יכול להיות שזה עושה לך משהו, מדליק אותך איכשהו.. וזה קורה.. בגדול אם את שואלת אותי, העצה הכי גדולה שלי היא תתרחקי, לא בקטע של חברות, בקטע של יחד. כמו שאמרת בעצמך, יש לה חברה וזה לא במקום אם תתחרמני עליה כלשונך וכו... שוב, עצה שלי, או שתשכחי מזה, או שתמשיכי עם חייך ברגיל, ואם או כאשר הן יפרדו, ועוד יבוא לך עליה, תקפצי על המציאה
מאוד מאוד מאוד שמח שחזרת!! אני אישית זוכר אותך לגמרי
רן

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif תודה רבה רניייי על העצה

המצויינת!!!:] אני אנסה להתרחק ממנה.. זה סתם קשה.. אני מוצאת את עצמי מתחרמנת מזה שהרגליים שלנו קרובות או משו:O אבל יש לה חברה והיא אוהבת אותה ואני מנסה לפרגן הכי שאפשרר:] תודה איזה מותק אתה יאללה

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif יאא יכפרע אחד

איזה נשמאמי אתה. חולה עלייך. מה קורה יש חדש? שנים לא הייתי פה! (ועכשיו אני מבטיחה לא לנטוש זהו..)

מקווה גם! :)))

וואללה יש מלא חדשיפ בפורום! לא היית כאן הרבה זמן את מריכה לשים לב
את מביאה את ישבנך למפגש? [=

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif יא כפרע(שוב, כי אתה כפרה!)

חחח מתי נסגר בסוף המפגש? אני יגיע בחנוכה... 95% נקבע גם אז? תתחשבו אני באה מאילת
ושמתי לב שיש חדשים:] יותר טוב

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif מקפיצה

חיחיחי
מישהו יודע מתי נקבע המפגש? :]]]]]]]]]]] מואהההההההההההה

למעלה