גמד-ענק

שאלה

ב"ה זה נראה לי ברור אבל אולי לא אז לכן אני שואלת . בנים הגמד ענק של הבנים והבנות הגמד ענק של הבנות?

שרוך

New member
../images/Emo45.gif בעזרת ה' אני משחק ../images/Emo45.gif

בס"ד הי לכולם לגמד שלי אל תפגע או תפגעי כי מחר ומחורתים אני לא יהיה פה !! אז לא נשחק בי שבוע טוב שרוך

רחלי פרבר??

א. מי זו? ב. איך היא העזה??? אני אמורה להיות הרחלי היחידה... ג. אל-חי, כאח חביב תדבר איתה
ד. אל תפגעי, הכל ברוח שטות ה. סתם כי בא לי לדבר

זו....

א)אחותי... ב)תשאלי אותה ג)אני לא מדבר איתה (אנחנו ברוגז...) ד)היא לא נפגעה... ה)גם לי בא לדבר!!! איזה כיף ש: תמיד דופקים תשחורים

*אהממ...*

א. אני יודעת ב. אמרתי מזמן שאם תצטרף עוד רחלי אז אני אקרא רחלי ולה יהיה שם אחר, או כינוי, ברשותכם... טוב? אל תעלבי, פשוט זה כזה מעצבן... מכיתה א' תמיד הייתה לי עוד רחלי בכיתה אז אני רוצה קצת להרגיש את הכיף הזה... להיותר חלי לבד... טוב? ג. דפוק... מה ברוגז??? היא אחותך!!! ד. תאני שמחה ה. לי כבר לא בא. ו. היא בכלל בפורום?? כי תמר אמרה לי משהו שזו תרצה ולא רחלי, אני יודעת מה היא קשקשה לי?

רחלי (אחלה שם)

א.אין לי בעיה שלך יקראו רחלי (אתם יכולים לקרוא לי פרבר -כולם קוראים לי ככה......) ב. כן הוא דפוק!!! נראה אותך חייה עם אחד כזה בבית ולא רבה איתו! ג.אני לא כ"כ בפורם- אני רק לפעמים נכנסת אבל אני מכירה את כולם מהסיפורים! ד.יש לאלחי 2 אחיות: רחלי (זו אני) ותרצה! הבנת?????

אוקיי, רחלי - עם השם היפה ../images/Emo3.gif

א. תודה, פרברית... ב. תמשיכו לריב... אין לי מה להגיד... ג. חחחחחחחחח.... טוב שלא! (בעצם, ככה זה אצלנו: אני ואחותי מדברות על הפורום כ"כ הרבה עד שאח שלי מכיר את כוווווולם, ואפילו מתח את כולם לפני איזה חודש וחצי...) ד. אני יודעת. וכל השאר (6) בנים. ד"א, יש לך אח (איתן) שנולד יום לפני אחיינית שלי... מגניב!

תשובות:

א. אחות של אל-חי (בעצם הוא אח שלי.... אנייותר גדולה!) ב.אני מצטערת מעומק ליבי! ג. אח חביב???? אל-חי?????? ד+ה. סתם כי בא לי לענות (ברוח רצינית ביותר!)

למעלה