תמיד מפלים לטובה את האשכנזים, הא? חבל שגילת לא אשכנזיה, עוד היינו חושבים שזה נכון...
T tamarhp New member 12/10/03 #16 ../images/Emo6.gif תמיד מפלים לטובה את האשכנזים, הא? חבל שגילת לא אשכנזיה, עוד היינו חושבים שזה נכון...
../images/Emo6.gif תמיד מפלים לטובה את האשכנזים, הא? חבל שגילת לא אשכנזיה, עוד היינו חושבים שזה נכון...
מ מחורפנת שכמוני New member 12/10/03 #18 תמר מתה על האשכנזים../images/Emo70.gif אפילו עלי../images/Emo70.gif ...
T tamarhp New member 12/10/03 #28 הוא תימניייייייייי ואשתו היתה מחנכת שלי ביסודי. יש לי עוד טראומה. תשאלי את בת דודה של איתי (המשועמם)!
הוא תימניייייייייי ואשתו היתה מחנכת שלי ביסודי. יש לי עוד טראומה. תשאלי את בת דודה של איתי (המשועמם)!
צ צופי וחורפני New member 12/10/03 #38 ../images/Emo6.gif גשי הנה יעלת החן!!! (לא מדובר עליך, קרן... )
מ מחורפנת שכמוני New member 12/10/03 #44 מצחיקה../images/Emo70.gif או שלא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
מ מחורפנת שכמוני New member 12/10/03 #45 אני../images/Emo35.gif מחורפנת../images/Emo35.gif אולי אני מחורפנת אבל אתה לא מדליק...
S shadow dancer New member 12/10/03 #90 טוב תמר......אז אני לא......./images/Emo3.gif בס"ד חחחחחחחחחחחח לוידע..... אני זוכר מתמר!(נראה לי....)
טוב תמר......אז אני לא......./images/Emo3.gif בס"ד חחחחחחחחחחחח לוידע..... אני זוכר מתמר!(נראה לי....)