גמד-ענק

איילת כ

New member
ואני ראשונהההההה

איזה כיףףףףף לי ליעד תמיד דופקים את השחורים????? לא במקרה הזה.... גילת רשמה אותי ראשונה ואני לפחות למיטב ידיעתי ספרדיה כדת וכדין.

shadow dancer

New member
יוווווו גילת......./images/Emo10.gif

בס"ד אני לא חושב שאני אוכל להשתתף! מזה חבל לי! אני מת להשתתף! אבל....יש לי הצעת הגשה לעבודת גמר שאני חייב להגיש אחרת אני לא אוכל להגיש את העבודה ואני אצטרך להשלים כמה בגרויות!!! אבל....... אני אשתדל בע"ה להעלות סתם קבצים נחמדים..... (כן כן... יש לי כמה כאלה.......) ו....אם אני אסיים מהר....אולי אני אשתתף... אני גם ממש מצטער שאני מודיע כ"כ מאוחר!!! שבוע טוף...... (וזו לא עבודה קטנה...)

דחוף מאוד מאוד.../images/Emo26.gif

כולכם קיבלתם מסרים אישיים,נא לבדוק ולהרגיש חשובים... המשחק עצמו יתחיל ביום שלישי אחרי המפגש כי יש כאלה שיוצאים למסע. שלחתי את המסרים כדי שאם ייווצרו תקלות כרגע ומישו לא קיבל הוא יספיק להודיע לי לפני תחילת המשחק.

../images/Emo105.gif הקפצה,המשחק מתחיל ביום ג'

לכל מי שלא ראה או לא טרח לראות לא להתחיל ממחר, אלא מיום שלישי בערב תודה לכם.

tamarhp

New member
מזל שכתבת..

עוד הייתי מתחילה.. אבל יום שלישי זה המפגש... ויום רביעי אני לא בבית רוב היום!

קיפיק

New member
וווי! לא קבלתי ת'מסר...

תמיד זה קורה רק לי כי אני מיוחדת??? או ששוב פעם שכחו אותי????

ashkeloni

New member
ועוד משהו....

היום אני לא אהיה בבית... אני נוסע עם המשפחה...

tamarhp

New member
../images/Emo41.gifתיקון:

ליעד, איילת, נתן, רבקה, תמר, אלי7, רוני, יאיר, איתי, רחלי, שי, מיכל, אמוץ, יערית, קרן, שירית, שרוך, ניר, אילה, רחלי פרבר, שולי, אריאל, שירה.

r3fl3ct10n

New member
תמיד ידעתי...

שאתם גיזענים... למה שירה בסוף?!?! כי היא בלונדינית? אה?? יא רשעים!!

tamarhp

New member
../images/Emo41.gif תיקון:

ליעד, איילת, נתן, רבקה, אלי7, רוני, יאיר, איתי, רחלי, שי, מיכל, אמוץ, יערית, קרן, שירית, שרוך, ניר, אילה, רחלי פרבר, שולי, אריאל, שירה, תמר.

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif

אני מפלה את עצמי! (*אחחח*, סטירה לעצמי, *אווץ'*)

r3fl3ct10n

New member
זה לא מצחיק

זאת בעיה חמורה שנקראת אפליהפוביה זה נורא חמור היה לי חבר שהייתה לו את המחלה הזאת.. אני מעדיף לא לדבר על מה שקרה לו...

למעלה