כשנמאס לנו אחד מהשניה אנחנו באים לכאן אתה יותר מושך
T tkuihehr New member 28/11/06 #13 אז אחלה תוכנית עד עכשיו ידעתי שאני לא אמור להתלהב מזה יותר מדי ,מה זה השיר הזה?
T tkuihehr New member 28/11/06 #14 עכשיו לא תדעו למה התכוונתי כי אתם לא כאן, וגם אם שמעתם מה תזכרו איזה שיר היה ב20:24
T tkuihehr New member 28/11/06 #21 בוטנענע נכון ,רק הדר אוהבת אותו, זה השיר שבשבילו קמת בבוקר? וואי ,את חולה, מזל שהשרירים שלך תפוסים
C chen010189 New member 29/11/06 #72 שיגעו אותי עם זה יש את זה לכל הבנים בכיתה שלי כרינגטון וכל היום זה מצלצל או שהם משמיעים את זה
T tkuihehr New member 28/11/06 #22 מה שוב דיווחים?!!? לפני בדיוק 5 דקות היו, מה קרה מה נסגר? אוף ,אני שונא שיש המון דיווחים ואז מדווחים אותם כל רבע שעה במקום 20 דקות...
מה שוב דיווחים?!!? לפני בדיוק 5 דקות היו, מה קרה מה נסגר? אוף ,אני שונא שיש המון דיווחים ואז מדווחים אותם כל רבע שעה במקום 20 דקות...
T tkuihehr New member 28/11/06 #30 מזל שאני עוד מדבר באייסי אחרת בכלל השרשור הזה היה מתפוצץ מתוך התלהבות
T tkuihehr New member 28/11/06 #34 וזה השיר שאת מקדישה לנו? אנצל? את זה? את זה? זה השיר שאני הכי שונא בגלגלצ היום! עכשיו את צריכה להקדיש לי את בובסינקלר או את עברי [אבל הוא לא יהיה, אז שיהיה, שקט-כרית]
וזה השיר שאת מקדישה לנו? אנצל? את זה? את זה? זה השיר שאני הכי שונא בגלגלצ היום! עכשיו את צריכה להקדיש לי את בובסינקלר או את עברי [אבל הוא לא יהיה, אז שיהיה, שקט-כרית]