אשליות

ה מוזה

New member
תמונת סטגנוגרפיה

תמונת סטגנוגרפיה התמונה הבאה תוכיח לכם עד כמה אסור להאמין למה שרואים!. אירגוני הטרור ברחבי העולם משתמשים ברשת האינטרנט להעברת מידע סודי בין חברי האירגון אחת השיטות להעברת המידע נקראת סטגנוגרפיה שיטה זו מאפשרת הצפנת מידע(מלל,תמונה) על תמונה אחרת מבלי שניתן להבחין בכך התמונה הבאה ממחישה את שיטת הצפנת תמונה על תמונה שנעשת ע"י פיזור פיקסלים(נקודות שבונות את התמונה) של התמונה המוצפנת במרחקים גדולים ובכך מוחנו לא יכול להבחין בתמונה כדי לראות את התמונה המוצפנת יש לכסות(בצבע אחיד) את הרווחים שבין הפיקסלים ואז נראה את התמונה את צביעת הרווחים בתמונה ניתן לעשות בפעולה פשוטה ביותר והיא: "SelectAll" או בעיברית "בחר הכל" עימדו עם סמן העכבר מחוץ לתמונה... לחצו על לחצן שמאלי... ובלי לשחרר גררו את הסמן על התמונה אגב אותה פעולה מתבצעת ע"י לחיצה CTRL+A כדי לבטל את הפעולה יש ללחוץ על לחצן שמאלי של העכבר על רקע הדף נו ראיתם כבר את הבחורה היפאנית.....? :O) מדהים כמה המוח הרע הזה מתוחכם... לו רק היו מנצלים את התיחכום לטוב...

ה מוזה

New member
מכוניות ?.. או רק אשליה?

לכאורה שתי מכוניות חונות אך שימו לב שהמכונית הנמוכה היא בסך הכל ציור המצוייר על המכונית הגבוהה

ה מוזה

New member
חחחח תעצרו אותי

טוב אחת אחרונה נשר מצויר..על ידיים את כל השאר אם תרצו עוד תוכלו לראות כאן
תודה שטסתם מוזה אייר ליינס

dance of life

New member
יאא

תודה מוזית אני מכירה אלפי תמונות כאלה אבל משום מה הצלחת להביא כמה שאני לא מכירה מקסים תודה!!!

פומפיה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

למעלה