אני...

Shexy Peanut

New member
אה ושאלה

בגלל החתימה שלך אני חייבת לשאול שאלה ^^ קראת את סדרת 'מנגוס, חוטיני ....' ?

sweet shir

New member
אכן. ג'ורג'יה. ../images/Emo47.gif

ובנים אינם בוכים סרט מעולה. כ"כ עצוב.

purple floyd

New member
הנני

שם: סתיו גיל: 15 אזור מגורים: ערד
כיתה: י' מסן / אייסיי / סקייפ: מסר :) מייספייס / בלוג / מקושרים: מייספייס - http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=235238208 להקה אהובה: יש מלא. שיר אהוב: Amy Winehouse - Valerie אקוסטי ^^ סרט אהוב: פייט קלאב, מופע האימים של רוקי, קאמפ, שיקאגו. תמונה שלכם: חה.

purple floyd

New member
הרבה לא שמעו ../images/Emo6.gif

זה סרט על "קייטנה" של נערים ששרים/רוקדים/משחקים וכל זה. לא סרט מפורסם כל כך.. אבל כל כך מושי שזה עצוב

sweet shir

New member
שרמוטה. ../images/Emo11.gif

סתם כפרעליך. 3> מה הקטע של להיות מחוברת במסן אם את לא באמת נמצאת שם, הא? |חותך| וואי, יצאתי מושפלת. ישלך מתחרה סתיוש D:

IndieCindy

New member
בונא כמה אנשים ../images/Emo98.gif

שם: מיי גיל : 17 תכף כיתה: י"א מסן - [email protected] מייספייס להקה ארקטיק DOH שיר?? אממ משתנה השבוע from the ritz to the rubble סרט: פייט קלאב תמונה במיספייס אין לי כוח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא הבנתי את פייט קלאב בכלל

יעני את הסוף.... זה הזיות או מה? כאילו...בכל לא הבנתי חחחח קיצר...

XsesA

New member
אני

שם: חיימי גיל: 17 אזור מגורים: חיפה כיתה: יב' מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: /Facebook - Haymi Shalom להקה אהובה: וואו, לא יודע, כרגע שומע הרבה Amy Winehouse ו- Panic at The Disco, נראה מה יהיה עוד שבוע חחח שיר אהוב: בכלל לא יודע :\ סרט אהוב: לא יודע, אולי אמריקה אקס, ממנטו, החשוד המיידי

Shexy Peanut

New member
ממנטו ../images/Emo23.gif

כמה פעמים ראית ממנטו? או כמה פעמים לקח לך לראות בשביל להבין? D:

XsesA

New member
חחחח

אחרי פעמיים הבנתי. ראיתי פעמיים ראשונות יום אחרי יום, כי השתגעתי בפעם הראשונה שלא הבנתי הכל :) ואחרי זה ראיתי עוד כמה פעמים.

Shexy Peanut

New member
גם אני D:

בפעם הראשונה שראיתי היה אצל חברות והיה מלא רעש והן לא היו מרוכזות ולא הבנתי כלום ^^ [וגם היה אמצע הלילה ורציתי לישון] ואז פעם שנייה כבר ראיתי לבד עם עצמי והבנתי :] אחלה סרט

L D N

New member
../images/Emo215.gifYou got me begging you for mercy

שם: שני גיל: 15 אזור מגורים: רמה"ש כיתה: י' מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: יש ואם אתם רוצים תבקשו. להקה אהובה: זמרת - לילי אלן!! שיר אהוב: נמנמנ... James morrison - Wonderful World. סרט אהוב: יומני הנסיכה ואפקט הפרפר. תמונה שלכם: נהה..

למעלה