אני...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהפסקול פשוט ממש מצמרר

ממש כאילו, אני רגילה לשמוע אותו לפני שאני הולכת לישון כי זה עוזר איכשהו חח והוא ממש...ברר סרט מדהים...קשה..

prinsezayuli

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: יולי שפרירי גיל: 14 אזור מגורים: מרכז תל אביב כיתה: ח מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: israblog.co.il/486767 להקה אהובה: יש המון ואין לי אהובה.... שיר אהוב: אין לי שיר אהוב יש מלא שירים שאני אוהבת.. סרט אהוב: אין לי סרט אהוב ניראה לי תמונה שלכם:

GypsyGirl

New member
*עונה*

שם: יעל גיל: 16 אזור מגורים: כפ"ס כיתה: י' מסן / אייסיי / סקייפ: אין. וכן אני יודעת שאני לגמרי מנותקת מהמציאות וזה מייספייס / בלוג / מקושרים: israblog.co.il/480882 להקה אהובה: סקס פיסטולז, מיוז, ארקטיק מאנקיז, ליטל מן טייט, ליברטינז, ג'וי דיוויז'ן, ליידי סוברין, פרודיג'י... קיצר כל דבר שבא עם מבטא בריטי. אה, וגם מיינדלס סלף אינדלג'נס שיר אהוב: וואו, זה קשה. יש יותר מדי סרט אהוב: טריינספוטינג, המספריים של אדוארד, שודדי הקריביים... נו די אני יכולה להמשיך לנצח תמונה שלכם: למה אני? לא עדיף מישהו שפחות מכאיב בעיניים? מקסי, למשל?

הייתי בהופעה של מיינדלס /m\ ../images/Emo47.gif

גם של my chemical romance מיינדלס חיממו את MCR היה בן זונה.. DD: ויש לי תמונות... שורה ראשונה.. DD:

GypsyGirl

New member
אומייגד אומייגד אומייפאקינגאד!

הקנאה, אלוהים! אני חולה עליהם מאז כיתה ח' ואין לך מושג איך התרגשתי כששמעתי על ההופעה הזאת (סוף סוף אחת מושקעת!) ועוד שהיה את הקטע עם ההגרלה... אני רוצה לשמוע הכל! (אבל לא כאן, בכל זאת זה די נחשב להספים את הפורום) זה המייל שלי: [email protected]

pilot promo

New member
...

שם:ים גיל:16 אזור מגורים:ירושלים כיתה:י מסן / אייסיי / סקייפ:[email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים:אין להקה אהובה:אין-שמע בעיקר אלטרנטיב ואינדי רוק שיר אהוב:כבר כמה שנים שהוא האהוב עליי bitter sweet symphony של the verve(מצטער על חסר המקוריות) סרט אהוב:ונדטה וספרות זולה תמונה שלכם:

InBaR 85

New member
עונהֹ)

שם: ענבר גיל: 15 וחצי אזור מגורים: השרון כיתה: י' מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: נופ.נופ ונופ. להקה אהובה: נירוונה שיר אהוב: קשה מדי
סרט אהוב: המספריים של אדוורד תמונה שלכם:

אני DD:../images/Emo38.gif

שם:אורפז גיל:16 אזור מגורים:ראשון לציון
כיתה:ט'-ירדתי כיתה לא בגלל שאני מפגרת אבל XD מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: אין -_-" להקה אהובה:my chemical romance שיר אהוב: נמנמ... של MCR-MAMA סרט אהוב:שיער
תמונה שלכם:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהזוועה.....הזוועה......

שם: מיכל,מיקי
אזור מגורים: קרית ביאליק
כיתה: י"ב
מסן / אייסיי / סקייפ: מסן[email protected] אייסי-263434394
מיספייס / בלוג / מקשרים: מייספייס מקושרים
להקה אהובה: מקפליי
וFOB...בלינק וגרין דיי
שיר אהוב: זה יותר מדיי קשהXD יש אחד לכל להקה
סרט אהוב:בחזרה לעתיד,ג'קאסס, ספיידרמן,כל מיני סרטי מלחמה והרבה אימה
תמונה שלכם:

Shexy Peanut

New member
יאסוווו :]]]]]

שם: בתאל [או בותול
] גיל: 15 אזור מגורים: רחובות כיתה: ט מסן / אייסיי / סקייפ: מי שרוצה מוזמן לבקש ממני :] [או פשוט לבדוק בעולם שלי.. מה שיותר נוח
] מייספייס / בלוג / מקושרים:
להקה אהובה: נירוונה
שיר אהוב:where did you sleep last night - nirvana של ה MTV אנפלגד. וסתם ככה לידע כללי השיר האחרון שהם הופיעו איתו.
סרט אהוב: רקוויאם לחלום וברוכים הבאים לבית הבובות. תמונה שלכם:
כוסית נכון?

sweet shir

New member
מממ~

שם: שיר. גיל: 15. אזור מגורים: רעננה. כיתה: י'. מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=356633 להקה אהובה: הו, יש המון. אני אכתוב רק את אלו שאני חורשת עליהן בזמן האחרון... (וזה עדיין יהיה המוןXD) מקפליי, לינקין פארק, ברייט אייז, רדיוהד, קווין, שוגרקולט, סימפל פלאן, בלו
, בויז לייק גירלז, סנואו פאטרול ואואסיס. שיר אהוב: אין. שניסיתי לעשות רשימה של השירים הכי מעולים ששמעתי EVER הצלחתי לצמצם את זה רק ל-25. נגיד ש~ Bohemian Rhapsody - Queen כי הוא נמצא ברשימה ואני שומעת אותו עכשיו.
סרט אהוב: בנים אינם בוכים, אמריקן ביוטי, אפקט הפרפר ו-13. ולפינת הקיצ': יורו טריפ, אמריקן פאי, מעודדות צמודות ובנות רעות. תמונה שלכם: איןלי כוח, אני בהודעה מהירה ;;

sweet shir

New member
חחחחחחח וואי, לא משנה כמה פעמים אני רואה את

הסרט הזה הוא עדיין לא מפסיק להצחיק. XD אולי כי אני דפוקה.

למעלה