אני...

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאני...../images/Emo35.gif

שרשור היכרות אנשים
שם: גיל: אזור מגורים: כיתה: מסן / אייסיי / סקייפ: מייספייס / בלוג / מקושרים: להקה אהובה: שיר אהוב: סרט אהוב: תמונה שלכם:

עונה :)

שם:ענבר גיל:18 אזור מגורים: צור יגאל (חור ליד טירה וטייבה וכל זה) כיתה: יב מסן / אייסיי / סקייפ: [email protected] מייספייס / בלוג / מקושרים: מייספייס inbar gargy להקה אהובה: ארקטיק מאנקיז. מולדי פיצ'ס. ניק דרייק. פו פייטרס שיר אהוב: times like these - FF האקוסטי סרט אהוב: טריינספוטינג (מה שממש מזכיר את סקינס תאמת) תמונה שלכם: לא פוטוגנית אז לא שמה תמונה כאקט של הגנה עצמית.

Shexy Peanut

New member
האקוסטי דווקא?

הוא שונה מהשיר בגרסת אלבום? לגבי טרינספורטינג כבר כמה וכמה זמן אני מתכננת עליו וזה לא יוצא לפועל. שמעתי עליו יחסית הרבה ואני לא יודעת מה מדוייק.. למשל שזו הגרסא האמריקאים לרקוויאם לחלום.. השאלה היא האם הוא דרמה או קומדיה שחורה או מה?

יש לי משהו לאקוסטי

כמו הדיסקים האקוסטים של אליס אין צ'יינס ונירוואנה -יאמי. הסרט הוא סוג של קומדיה שחורה אבל זה גם דיי דרמה. הספר שהוא מבוסס עליו הוא דיי שיקוף של דור ה-X שהיה בזמנו בסקוטלנד ככה שזה יוצא הרבה יותר בוטה (לאו דווקא מבחינת עירום אבל גם לא חסר -יואן מקגרוגר ערום זה לא שווה כמו שזה נשמע) וחזק מרקוויאם לחלום. בטריינס יש הרבה צחוקים אבל בדוגרי זה דיי עצוב וברקוויאם אנלא זוכרת שצחקתי בכלל (למרות שאני מתה על הסרט הזה -הוא הסיבה היחידה שאני מכירה את הלהקה המעפנה של זה שמשחק את הארי). אני פשוט הרבה יותר אהבתי את טריינס]וטינג. זה גם נון מיינסטרימי בטירוף- כמו שאני אוהבת. חוץ מזה יש הרבה מבטא סקוטי אז זה לא יכול להיות רע. סורי על החפירה. ואת חייבת לקרוא את הספר הוא מעולה הוא של אירווין וולש. ויש לך אחלה טעם במוזיקה.

Shexy Peanut

New member
תודה רבה על המחמאה ^^

אני פשוט מתה על רקוויאם הוא הסרט האהוב עליי אני חושבת.. למרות שיש לו פה ושם נפילות כאלה ואחרות [בתסריט לפעמים בחיבור של העלילה] יש המון דברים שמפצים על כך.. הפסקול המדהים!!! שעושה לי צמרמורת כל פעם שאני שומעת אותו.. הצילום האדיר והמושקע יחסית לסרט עצמאי בתקציב קטן. והמשחק המושלם של אלן בורסטין
[שמשום מה לא לקחה ת'אוסקר כי האקדמיה בשתי שקל הזו החליטו שלגברת ג'וליה רוברט יותר מגיע
] וזה פשוט סרט שלא עזב אותי במשך כמה זמן וכל פעם כשאני צופה בו [וחורשים עליו בהוט!] אני פשוט לא יכולה להתנתק ממנו. וכבר שאלתי כמה אנשים שישוו בינו לבין טריינספורטינג וזה אף פעם לא חד משמעי.. לדעתי אני פשוט אראה אותו וזהו ^^

רקוויאם

דיי זיעזע אותי בסוף אני אמרתי לעצמי כזה -פאק! לא משתמשת בסמים/כדורי דיאטה בחיים! בסוף אני יגמור כרותת יד או זונה של איזה כושי מגודל ומוטנטי!! באמת סרט מצויין-את יודעת מי היה הבמאי שלו?<

Shexy Peanut

New member
כן והוא יהודי ../images/Emo3.gif

[טוב שלא חצי מהקאסט שם יהודי.. ג'ניפר קונלי, אלן בורסטין...] שמו הוא דארן ארונופסקי והוא גם הבמאי של 'המעיין' [מ2006 נדמה לי] עם יו ג'קמן ועוד אחת.. שטרם הספקתי לראות..

Shexy Peanut

New member
שניה זה שרקוויאם זיעזע קשות

אומר שטריינספורטינג פחות מזעזע? ואכן רקוויאם מזעזע ברמה הטובה אבל. סרט אדיר.. מציעה לך לקרוא את הביקורת בעין הדג [http://www.fisheye.co.il/story.php3?id=369 ] ביקורת ממש טובה :]

Shexy Peanut

New member
אה וגם!

ממליצה לך לשכור ולראות בדיוידי פלוס לראות את הניתוח סצנות. זה ממש מעניין לראות אותם מסבירים על הצילום ועל השוטים שם.

ארגארג!

אני מתה על עין הדג!! אני אשכרה רואה סרטים לפי הביקורות שלהם!! את לומדת קולנוע או משהו שאת אוהבת ניתוחי סצנות וכזה? כי חברה שלי בתקשורת והיא תמיד מסבירה לי על הזוויות צילום וכל זה...דווקא מגניב! וטריינספוטינג יותר מזעזע ברמה הפסיכולוגית מאשר ברמה הויזואלית (הסצנה על היד הקטועה, הסצנה של ג'ניפר קונולי במסיבה של הסרסור הכושי) אתה יותר מפחד מהרמה שאנשים מגיעים אליה בגלל סמים (ואני יודעת שאני נשמעת כמו פרסומת לאל-סם אבל אני לא מדברת על מריחואנה אני מדברת על הרואין. הרבה הרואין. והרעיון של להזריק וודקה. (לא מומלץ)..

Shexy Peanut

New member
לא. אבל אני מעניינת בנושא

ובצילום בכלל.. ^^ ועין הדג מעולים. הם היחידים שאני אש-כרה מאמינה להם בקטע של הביקורות. לפעמים הם קשוחים מידי עם סרטים. [שודדי הקאריביים 2 ו3 למשל] אבל הם עדיין מעולים.

GypsyGirl

New member
וואי, גם אני בול ככה

בתכלס הם הכי אמינים. גם אם לפעמים יוצא שאני לא מסכימה איתם על דברים מסויימים, תמיד כיף לקרוא אצלם בקשר לשאלה המקורית שלך: יש קווי דמין בין טריינספוטינג לרקוויאם, אבל מדובר בז'אנרים שונים לגמרי. דרך הטיפול שלהם בסמים שונה וגם רמת המורכבות של הדמויות. טריינס', באופן כללי, הוא פחות על סמים ויותר על החברה המודרנית, לדעתי. הוא.. טוב, יש בו סצנות שמאוד זעזעו אותי בצפייה ראשונה אבל הוא יחסית קליל (הדמות הראשית מזכירה לי קצת את כריס מסקינס) ויותר משעשע.

Shexy Peanut

New member
כריס הוא הדמות האהובה עליי ../images/Emo6.gif

[מהבנים
] טוב אז אני אראה בימים הקרובים ואז נדסקס

GypsyGirl

New member
דיל

יש לי את הדוד שלהם^^ *מתלהבת מעצמה* יואן מקגרגר כאזה מאמם שם

דווקא רנטון הזכיר לי את סיד

וסיק בוי את טוני, בגבי את מד טוואטר וספאד את כריס.. יש הרבה מאוד קווי דימיון בין הדמויות והספר נכתב לפני איזה 40 שנה או יותר מה שמוזר.. יש סיכוי שהנוער המתוסבך של סקוטלנד\בריטניה לא השתנה בכלל במשך יובל!? קריפי!

Shexy Peanut

New member
זה אף פעם לא משתנה..

כשנהיה מבוגרים נחשוב אותו דבר על הנוער שלנו. הנוער תמיד יהיה מתוסבך ושרליל
זה הגיל מה לעשות.

GypsyGirl

New member
לוידעת, אני חושבת שהוא פחות נאמן מסיד, לוידעת

בקשר לכל השאר- כ"כ נכון! חוצמזה שהקבוצה עצמה פחות מלוכדת אז המנהיגות והדומיננטיות של סיק בוי גם פחות בולטות לדעתי דווקא די הגיוני שיהיו קווי דמיון כי בתכלס מדובר בתכונות אופי שהן דבר אוניברסלי ולאו דווקא מושפע ממקום מגורים.זה גם לא העניין של בריטניה- מה, בישראל לא תוכלי למצוא אנשים כאלה? אני חושבת שיש דברים שיוכלו לתאר את כל הנוער בעולם באשר הוא ולכן זה לא כ"כ מפתיע/ לא לא צפוי. חוצמזה- עוד מישהו חושב שכריס ממש דומה במראה החיצוני לג'וני רוטן (ג'ון ליידן) מהסקס פיסטולז?, בקשר לכל השאר- כ"כ נכון! חוצמזה שהקבוצה עצמה פחות מלוכדת אז המנהיגות והדומיננטיות של סיק בוי גם פחות בולטות לדעתי דווקא די הגיוני שיהיו קווי דמיון כי בתכלס מדובר בתכונות אופי שהן דבר אוניברסלי ולאו דווקא מושפע ממקום מגורים.זה גם לא העניין של בריטניה- מה, בישראל לא תוכלי למצוא אנשים כאלה? אני חושבת שיש דברים שיוכלו לתאר את כל הנוער בעולם באשר הוא ולכן זה לא כ"כ מפתיע/ לא לא צפוי. חוצמזה- עוד מישהו חושב שכריס ממש דומה במראה החיצוני לג'וני רוטן (ג'ון ליידן) מהסקס פיסטולז?

לגמרי ג'וני רוטן

סיד וישס- god bless his tortured soul מתה על הפריק הזה! חוצמזה שקצת הוריד לי ממנו כשראיתי תסרט התיעודי שלהם שהוא לבש חולצה שנראית קצת נאצית. אבל הו וול. סיק בוי הזכיר לי את טוני בקטע של ההצלחה עם הבנות וזה שהוא נראה טוב (חוצמזה שגם טוני וגם סיק בוי בסרט לא נראים לי משהו) וגם זה שהוא קצת פסיכי ומניפולטיבי (יורה בכלבים ברובה גומי ואז "מציל" את הבעלים מהתקיפה של הכלב ע"י ריסוק הגולגולת שלו. סייקו). אבל עדיין לא יצא לי לראות בישראל בני נוער כמו בסקינס או בטריינס. לא עד כדי כך בכל מקרה. את מכירה כאלה??

Shexy Peanut

New member
לא. אבל אני מתעניינת בנושא,

ובצילום בכלל.. ^^ ועין הדג מעולים. הם היחידים שאני אש-כרה מאמינה להם בקטע של הביקורות. לפעמים הם קשוחים מידי עם סרטים. [שודדי הקאריביים 2 ו3 למשל]

למעלה