אוזניים

SCOOTERMAN

New member
לכי על זה,

אין ספק שתקבלי את הניקוד המירבי בסעיפי יצירתיות דמיון ושבירת מוסכמות לעומת זאת עם את רוצה להיות פקידת בנק תוותרי.

yaloner

New member
מצב הרכישה כרגע...

* הטיפול באוזניים עבר אלי (אמנם בכפייה אבל אני כבר אתחשבן עם מילו בהזדמנות). * המחיר במיקוח כבר ירד עוד והגיע ל-11$. * ההזמנה תתבצע בעוד יומיים (לידיעת מי שעוד לא ביקש). * האוזניים יגיעו לארץ בתיק של עומרי תוך 10 ימים עד שבועיים (למרות שייתכנו שיבושי טיסות בעקבות להטוטי בוש. * זהו. * ביי.

yaloner

New member
לא ממש אתגר... ../images/Emo8.gif

האמריקאים התמימים והמסכנים בטח לא יודעים מה היכה בהם... עומרי הוא זה שאחרי שקיבל קצת עבודות רס"ר כעונש בבסיס שכנע את הרס"ר שהוא לא מבין מה זאת אומרת לצבוע את הגדר, אח"כ הוא ישב וצפה ברס"ר מדגים לו למה הוא מתכוון על איזה 30 מטר גדר
בכל מקרה, כל מי ששלח לי מסרים לגבי קרבונית, הבנתי שיש כפילות שלא טופלה (
מילו !!!). כמו שאומרים אצלנו, הנושא בבדיקה

Tazz

Active member
ואם גם אני רוצה?!

אתם לא כל כך מכירים אותי פה (או בכלל...) אבל גם אני רוצה כאלה אוזניים אפשר גם להזמין? ואיך (מבחינת תשלום, קבלת המוצר וכאלה..)?

yaloner

New member
אז ככה

קודם כל Tazz, נעים להכיר
כמו שנראה לי, הדרך הכי הגיונית לעשות את זה היא שקודם כל אני אשלם במכה לעומרי (שאולי יזכה בתואר קניין של כבוד עכשיו). ואז כל מי שהזמין ישלח לי צ'ק על הסכום+משלוח ואני אשלח לו את אוזניו בדואר (נראה לי שיש איזה אופצייה לשלוח גוביינא אבל זה נראה לי ברדק). כמובן שמי שנמצא באזור י-ם יכול לקבוע איתי ולאסוף את ה
ים ישירות. אם יש למישהו איזה רעיון לוגיסטי
מבריק אחר שיודיע. אבל נראה לי שאפשר לסמוך על משלוח רשום.

גיZמו

New member
אני גם רוצה!!!

שני סטים. (יעני 4 אוזניים ו2 זנבות...) סט אחד של שפן ואחד של חתול מי רושם? למי להעביר את הכסף? וכמה זה יעלה לי בסופו של דבר? כולל מע"מ? יש מצב לקטנה...? סתם יצא לי.

royboy1

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני ו..

אני
אני רוצה DEVIL HORNS, בא טוב לקסדה האדומה
נו, למי מעבירים את השיקלונים, כמה להעביר ומתי?

royboy1

New member
לא קראתי את השרשור

לפני ששלחתי את ההודעה
קיצקו, אני מצאתי(|מנורה|) פתרון לוגיסטי. אתה תגיע עם ה"סחורה" למפגש בכ"ס [עם עדיין יהיה רלוונטי (אין פה מסר קוקי... או שכן
)]/ת"א ותחלק את השלל לזוכים המאושרים. מה אומר?

yaloner

New member
לא כזה רעיון רע רק ש...

אני עדיין קצת מנוטרל אחרי התאונה האחרונה שלי (יש למישהו חולייה מיותרת במקרה ?) בכל אופן, ממש לא נראה לי בעייתי, נוכל להסתדר איכשהו

royboy1

New member
אם זה לא בעייתי

אז יש לנו דיל
אתה מדבר עם החבר לגבי הרכישה
10X mate,

yaloner

New member
אל תי../images/Emo19.gif קודם כל שלא יירטו אותם עם

איזה
(פטריוט למי שלא הבין). גיZמו, nietzche, tolki, ixmix, royboy1 - הוכנסתם לרשימה. פומי - נוסף לך זוג קרניים. Tazz - יופי שאתה רוצה, אבל איזה ? (שאני אבחר?) כל השאר שסגרו כבר עם קרבונית - הרשימה הועברה אליי, אל חשש.

Tazz

Active member
אה שכחתי...../images/Emo9.gif

אני רוצה את האוזני כלב בצבע הדלמטי בבקשה!

yaloner

New member
../images/Emo28.gif אוזניים

(מצטער על השרשור החדש פשוט הישן - פג תוקפו) * כל מי שיש לו שאלות, או מכיר מישהו שיש לו שאלות בנושא האוזניים - נא לפנות או להפנות לאתר המצב שפתחתי עם כל תשובות לכל השאלות ששאלו אותי עד עכשיו (אני עדיין בהלם מהכמות
). * האתר נמצא ב- http://www.helmet-ears.tk. * הקנייה מתעכבת ביומיים ותתרחש ביום ראשון בערב, עד אז יש להעביר אלי את כל הבקשות. (מועד ההגעה לארץ לא השתנה, בזה אין עיכוב
) * עומרי ה-
הצליח להוריד עוד 20 סנט אוף דה טופ אבל אמרתי לו שנשלם 11$ ועם מה שישאר לו מכל הסנטים - שיזמין את עצמו ל
על חשבון הפורום. מי שיש לו התנגדות שישלם בסוך רק 10.80$ (אבל שמו יפורסם ברשימה שחורה ואיומה). * סלאמאת וכל-טוב.

yaloner

New member
יש כמה אפשרויות...

* שולח מזומן על אחריותו. * מלווה צ'ק מחבר/קרוב משפחה. * משלם ביחד עם חבר אחר שגם הזמין. * מבצע העברה בנקאית היישר אל חשבון הבנק שלי (בד"כ מלווה בעמלת בנק של 30ש"ח). * ממתין מעט עד שאגש למשרדי מע"מ, אחכה בתור, אפתח עסק ואקבל אישור עוסק פטור או עוסק זעיר, אגיש בקשה למשרדי ויזה/ מסטרקרד/ אמריקן אקספרס לקבלת אישור סליקת כרטיסי אשראי, אפנה אליהם שוב לקבלת ביצוע עסקאות טלפוניות (דורש אישור של אחראי על מתן אישורי חיוב במסמך חסר). ברגע שכל זה יתבצע אוכל בקלות לקבל ממך את פרטי כרטיס האשראי שלך ולחייב אותך בסכום המתאים. * כמו כן, נתן להשתמש השרותיהם של ההוצאה לפועל שיגיעו לביתך ויחרימו אביזרים שווי ערך לאוזניים.

למעלה