אוזניים

קרבונית

New member
אוזניים: קריאה אחרונה

מי שעוד רוצה הנה ההזדמנות. היום: ומה שיש בסטוק כרגע: 2 dalmation 2 pig 3 rabbit 2 black dog 2 browm dog 4 tiger/w tail 2 devil horns/w tail 3 black/white cat/w tail 1 grey cat 2 angel wings עם אתם רוצים אז אנא אלי במסרים אישיים. הקישור: http://www.tricktape.com/product.asp?0=313&1=349&3=1445

קרבונית

New member
מקפיצה, האם יש עוד מישהו

שרוצה?? אני רוצה להוציא הזמנה כבר היום בערב או הכי מאוחר מחר בבוקר. שוב להזכירכם: עלות: 14.95$ + דמי משלוח שמתחלקים לפי כמות המזמינים.

שוברים את השוק !!!

יש לי חבר שחוזר בקרוב מארה"ב, מאחר ומדובר במוצר קטן, לא תהיה לו בעיה להביא כמה עשרות כאלה. בכל מקרה, הוא כבר קנה לי זוג ב-11.95$ ואני מאמין שבביקוש שיש פה הוא יוכל להוריד את המחיר קצת. חוץ מזה, לא תהיה תוספת משלוח... אם בא לכם, שרשרו... קרבונית, את מוזמנת לשלוח מסרים לאלו שפנו אלייך ולשאול אותם אם הם מעוניינים במחיר זול יותר. יאללה ביי.

באבא2000

New member
אני מעוניין באוזניים. עזרו לי לבחור

כלומר, בבחירה אינסטנקטיבית הייתי מחפש אוזניי חמור, כי ביננו זה הכי מתאים ל MZ. אבל עכשיו ברצינות, מה נראה לכם הכי טוב? יש לי קסדה כחולה של AGV

דיברתי איתו...

הוא יביא בשמחה כל כמות ואמר גם שלא תהיה בעיה להוריד עוד את המחיר (לדעתו). עדכון נוסף יבוא כשעסקים נורמליים יפתחו בארה"ב.

עדכון חם מהשטח !!!

המחיר לאוזניים ירד בינתיים ל-11.25$ ועל פי נציגנו הממולח ששם יש מצב לירידה נוספת. אם מישהו יודע שהוא רוצה שיודיע לקרבונית או לי במסר.
<--- אוזניים.

Pumi

New member
שלחתי מסר אישי, מקווה שהגיע

שגם אני רוצה

EyalBMZ

New member
זה דווקא נראה נחמד, אבל...

אם משהו יראה אותי נוסע אם האזניים האלה, מיד יש תאונה.
לא חבל

נתן.ל

New member
שטויות אחי גם אני הזמנתי

ניהיה חבורת MZ עם אוזניים ואז נראה מי יוכל עלינו

EyalBMZ

New member
לא תאמין...

יש עוד כמה אנשים (אמנם בודדים) שמאמינים שאני בן אדם רציני. נכון, אני יודע את האמת, אבל זה בכל זאת נותן הרגשה טובה. אז למה לקלקל?

נתן.ל

New member
אדם רציני שיקנה מזדה ../images/Emo123.gif

אין דבר כזה אדם רציני על MZ

EyalBMZ

New member
זהו שלוקח להם זמן לעכל את השינוי

כי הרכב המשפחתי נשאר הוולבו 940 המאד סולידי.

נתן.ל

New member
כניראה אנשים כאן מוגבלים

אז הנה אני מסביר. אם את נוסעת לראיון עבודה - תורידי את האוזניים, סדר ? אפעלפי שאני חושב שזה דווקא יהיה די מגניב לראות אוזניים על הקסדה בראיון עבודה, זה מתוך הנחה שאת הולכת להיות שליחה על קטנוע ובאה עם קסדה לריאיון - לא מזמן היה כאן שרשור על זה (קסדה בראיון עבודה). אני אישית מאד מעוניין בדבר, יש לי קסדה חלקה ללא שום יחוד - האוזניים האלה מאד ישפרו לי את המראה (של הקסדה לא שלי, אני אשאר מכוער
)

למעלה