i love gay boys
New member
../images/Emo120.gif
שם: הדס. שם משפחה: ביטן. חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
. גיל: 17. מין: נקבה. מספר זהות: מהזה חשתם. סוג דם:
לאדעת. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אנערף. גובה: 1.63. משקל:
. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן[?] את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
. אכפת לך מזה?
. למה? זה אמור לעניין אותי?! בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 0 ש"ח
. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?
. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ^.^ את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? יש מצבים. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ^.^ מה השעה עכשיו? 17:47. איפה בדקת? בפלאפון. למה דווקא שם? כי הוא מדויק. מה הצלצול של הפלאפון שלך? משהו של הפלא'. מתי הורדת אותו? >< את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מן הסתם שאוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו?
. למה? ככה. מתי הלכת אתמול לישון? 11 ומשהו. מתגעגע למישהו?
. מה עשית עד אז? הייתי בבצפר, אכלתי, הייתי במחשב. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך?
. היית רוצה להחליף?
. מה הערוץ המועדף עליך? HOT3 וויוה. למה? כי יש שם את התוכניות הכי טובות. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? ויוה- כמעט הכל, חוץ מ2-3 סדרות. בHOT3 כשיוצא לי. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בויויה- שעתיים-שלוש. בHOT3- שעה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? פף. מלא. זה הרבה לדעתך?
. מה את/ה עושה במחשב? מסן, אייסיי, גולשת. את/ה מסתכלת באתרי סקס?
. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר?
. את/ה נוהג לשקר הרבה?
. למי את/ה משקר הכי הרבה? אמא...? למה דווקא לו/ לה? כי... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?
. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן...? גנבת פעם?
. רצחת?
. נאפת?
. בגדת?
. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?
. הרבצת?
. למי? למי שדורש
. למה? כי הוא עצבן אותי, אני מניחה. יש לך זיכרון טוב? כן ולא. מה הטעם שלך במוסיקה? בעיקר רוק. מהי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ
. הזמר האהוב? אֶריק ברמן ומאור כהן
. הזמרת האהובה? רונית שחר. השחקן האהוב? ג'וני דפ ופקונדו ארנה
. השחקנית האהובה? בר בלפר. הסרט האהוב? מישהו לרוץ איתו
. הסדרה האהובה? Sos mi vida[?] למה דווקא הסדרה הזאת? כי... פקונדו ארנה
. ממליץ/ה עליה? למי שאוהב טלנובלות. ז'אנר אהוב בטלויזיה: אנערף. ז'אנר אהוב בספרות: >< מאוהב?
. אם לא, משהו בסגנון?
. מאכל אהוב?>< למה דווקא המאכל הזה?>< איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? אוכל של אמא ושל אחותי. כמה כסף יש לך בקופה? אנערף. זה הרבה לדעתך? אני מניחה... שלא. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כמעט ולא נוגעת בכסף. על מה בעיקר? סיגריות. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? טאטו שון זה נחשב לחנות? עם מי? חברות וידידים. למה דווקא איתו/איתה? כי כיף איתם. מה האייקון האהוב עלייך?
. למה דווקא הוא? כי הם חמודים. כואב לך משהו עכשיו?
. מה? ה
. למה? עזבו. מה הספקת לעשות היום? עניתי על זה כבר. מי עשה לך את היום? אמ. לא זוכרת. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? מ3 בערך.. משעמם לך עכשיו?
. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? לא משהו מיוחד. מחשב וכאלה.
שם: הדס. שם משפחה: ביטן. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: