Shir4Ever

New member
../images/Emo27.gif

כי יבש פה... שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מתגעגע למישהו? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאוהב? אם לא, משהו בסגנון? מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? מי עשה לך את היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

שם: מג. שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: רווקה. גיל: 16 מין: פעם אחרונה שבדקתי זה נקבה :] מספר זהות: חחח עוד משו!? סוג דם: מאיפה לי? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: קצת. גובה: מזה משנה!? משקל:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וכן מציקים. אכפת לך מזה? ^^ למה? כי ככה באלי. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? הרבה. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? בדר"כ. [נו נרקיסיזם..] לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ^^ את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? פףף. מה השעה עכשיו? 21:52 איפה בדקת? מחשב. למה דווקא שם? הכי קרוב[?] מה הצלצול של הפלאפון שלך? משו מכוער כי נדפק לי הכרטיס זיכרון#% מתי הורדת אותו? :S את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? ^^ את/ה עייף/ה עכשיו? מאוד. למה? לאמשנה. מתי הלכת אתמול לישון? מאוחר. מתגעגע למישהו? כה. מה עשית עד אז? כלום. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? כה. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? VOD למה? כי הכי כיף שם. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אין משו מוגדר. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא הרבה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? מספיק. זה הרבה לדעתך? לפעמים כן. מה את/ה עושה במחשב? מתכתב, שומעת מוזיקה, מורידה מוזיקה לפלאפון וכאלה את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן בטח! :| את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני נראית לכם חסרת חיים? את/ה משקר? אוח שקט. את/ה נוהג לשקר הרבה? שקרים לבנים יא קרציות. למי את/ה משקר הכי הרבה? למורים. למה דווקא לו/ לה? כי ככה באלי! היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? :S את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? אעה? גנבת פעם? בטח ממתק. רצחת?
נאפת?
בגדת?
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? hell no! הרבצת?
למי? לא מדברים על זה. למה? ככה. יש לך זיכרון טוב? לא. מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב. מהי הלהקה האהובה עליך? אוהו יש כמה. הזמר האהוב? אביב גפן, עברי לידר, בוב מארלי. הזמרת האהובה? לאדעת נו.. השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? חברים! למה דווקא הסדרה הזאת? כי הם פשוט גאונים! ממליץ/ה עליה? מאוד. ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאוהב? לא ממש. אם לא, משהו בסגנון?
מאכל אהוב? אורז למה דווקא המאכל הזה? כי ככה באלי! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? סלט יווני. כמה כסף יש לך בקופה? אינלי קופה. זה הרבה לדעתך? ששש כמה את/ה מבזבז/ת ביום? :] על מה בעיקר? P: באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בלו בירד!
עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא שקסי.. כואב לך משהו עכשיו? הראש ממכם, והתחת מהנסיעות. מה? ^^ למה? ^^ מה הספקת לעשות היום? הרבה. מי עשה לך את היום? היא. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 5 דקות[?] משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה ומשחקת כדורסל.

יאללה... מתאים לי עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא לשים לב לתשובות :)) כולי שיכורה... (ולא, לא שתיתי.) לקחת בעירבון מוגבל כל מה שכתוב כאן. שם: חבל שם משפחה: חבל מאוד חבר/ חברה/ בעל/ אישה: בעל, אישה חבר וילדים. גיל: 19 מין: נקבה. מספר זהות: נכון, ברור! סוג דם: חם. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: כן , כבר מודדת... גובה: 1.73 משקל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :) תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? ענק. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? יאאאא. אכפת לך מזה? ממש לא. למה? כאילו האהבה שלי באמת שווה משהו. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חולצה של הקורס... וואלה, לא מוכרת. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ברור. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ברור. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? וואלה, לא. מה השעה עכשיו? 00:00 איפה בדקת? בשעון של המחשב. למה דווקא שם? מול העיניים. מה הצלצול של הפלאפון שלך? "משא ומתן"
מתי הורדת אותו? כשקניתי את הפלאפון, אמ... לפני שלושה חודשים. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? כמה חפירות, יא'אללה. זה השיר הכי מושלם. את/ה עייף/ה עכשיו? לא. למה? כולה 12... מתי הלכת אתמול לישון? 2 בערך. מתגעגע למישהו? אוהוו, כמה שכן.
מה עשית עד אז? עד מתי?! (
, איזו שאלה... יא. לא מתאים למישהי שהולכת להיות קצינה.) יש לך יס או הוט? YES. מרוצה ממה שיש לך? מרוצה תמיד. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? אמ... 22. למה? מועדון לילה
, עדי אשכנזי.
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? ^ כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רק כשיש מועדון לילה בערך. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה. זה הרבה לדעתך? אוו-אה. מה את/ה עושה במחשב? מפלרטטת עם אנשים חחח סתם, ת'אמת, שאלה טובה!!! את/ה מסתכלת באתרי סקס? ברור, כל יום. כל לילה, בשביל זה נועד האינטרנט, לא?!
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? איכס, אוי. לא. את/ה משקר? סעמק, יאללה. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? חחחחחחחחחחח למה דווקא לו/ לה? חחחחחחחחחחח היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא משקרת, נו די. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? חלאס. גנבת פעם? לא. רצחת? ברור. נאפת? כה.
בגדת? הא?! ^ התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? אמ... לא. הרבצת? נו.
למי? לאחי... למה? ככה. יש לך זיכרון טוב? כן. מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב. מהי הלהקה האהובה עליך? כנסיית השכל, היהודים.
הזמר האהוב? אביב גפן, מוש בן-ארי. הזמרת האהובה? נינט טייב, ג'ניפר לופז. השחקן האהוב? נתי רביץ. השחקנית האהובה? מיה דגן. הסרט האהוב? אמ... עיניי מלאך. הסדרה האהובה? מה זה השטויות האלה (תכנית נו.) למה דווקא הסדרה הזאת? עדי אשכנזי
. ממליץ/ה עליה? וואלה כה. ז'אנר אהוב בטלויזיה: מאיפה לי. ז'אנר אהוב בספרות: יאא :) קומדיות ומחזות. מאוהב? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן , סתם. אחלה שאלה, אהבתי. :) אם לא, משהו בסגנון? משהו בסגנון, וואלה... עוד יותר אהבתי. מאכל אהוב? קורנפלקס. למה דווקא המאכל הזה? הלוואי והייתי יודעת, ככה הייתי נגמלת. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? חחחחח הכל. כמה כסף יש לך בקופה? פיייי :] זה הרבה לדעתך? כה. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אמ, לא יודעת. על מה בעיקר? נעליים
באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? פול אנד בר, TNT, סופר-פארם
עם מי? לבד :) למה דווקא איתו/איתה? כי אני אוהבת את עצמי. מה האייקון האהוב עלייך?
. למה דווקא הוא? איך ידעתי שזו תהייה השאלה הבאה... ככה. כואב לך משהו עכשיו? לא. מה? יא. למה? חפירות. מה הספקת לעשות היום? לאכול חחחחחחחחחח מי עשה לך את היום? היא!!!@111 רק שהיא לא יודעת את זה. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חחחחח עדיף לא לחשוב על זה. משעמם לך עכשיו? מאוד. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? נו, מה אני עושה עכשיו.

tooly111

New member
[=

שם:אריאל. שם משפחה:אין. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: ): גיל:17. מין:זכר. מספר זהות:מאיפה אני יודע? סוג דם:O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אולי 9. גובה: 1.76 משקל:65 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בגודל נורמלי. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? שמחת זקנתי על ראש התורן. אכפת לך מזה? ^ למה?ככה. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אני לא לובש חולצה כרגע. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא. מה השעה עכשיו?לא יודע ולא אכפת לי. איפה בדקת? לא בדקתי. למה דווקא שם?ככה. מה הצלצול של הפלאפון שלך? you've got to believe me של היהודים. מתי הורדת אותו? לפני 4 חודשים. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהב מאוד. את/ה עייף/ה עכשיו?לא כל כך. למה? מי המעצבן שתקע את הלמה הזה?!?!?!?!? מתי הלכת אתמול לישון?12. מתגעגע למישהו?כן. מה עשית עד אז?עד שהתגעגעתי למישהו? יש לך יס או הוט?יס. מרוצה ממה שיש לך?כן! היית רוצה להחליף?ממש לא. מה הערוץ המועדף עליך? 22. למה? ככה!!! איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?אמממ לא יודע. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? חצי שעה בממוצע. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא יודע. זה הרבה לדעתך? לא יודע. מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא. את/ה משקר? לא. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודע. למה דווקא לו/ לה? כנראה כי מגיע לו/לה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לפעמים. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?הא? גנבת פעם?כן. רצחת?לא. נאפת?לא. בגדת? זה אותו דבר. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? ממש ממש לא! הרבצת?כן. למי?להרבה אנשים. למה?הגיע להם. יש לך זיכרון טוב?כן. מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב. מהי הלהקה האהובה עליך? היהודים!(אוריתי בהריון!!!!) הזמר האהוב? תום פטרובר! [= הזמרת האהובה? אורית שחף!!!! [= השחקן האהוב? רן דנקר, רק בגלל שהוא חתיך והייתי בורח איתו לאי בודד. השחקנית האהובה? חנה לסלאו, כי היא שחקנית מצוינת, מיה דגן, כי גם היא מצוינת, אליסה מילאנו כי היא מלכה וניקול קידמן. הסרט האהוב? קולד מאונטן. הסדרה האהובה?מכושפות. למה דווקא הסדרה הזאת?כי ככה בא לי. ממליץ/ה עליה? מן הסתם. ז'אנר אהוב בטלויזיה:הא? ז'אנר אהוב בספרות:מתח. מאוהב?לא. אם לא, משהו בסגנון? אני תמיד משהו בסגנון. מאכל אהוב?גפילטעפיש! למה דווקא המאכל הזה? ככה!!! כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה, אבל יש לי איזה 9000 שקל בבנק. זה הרבה לדעתך? לא מספיק. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? מעט. על מה בעיקר? נסיעות. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אני לא אוהב להסתובב. עם מי? תלוי מתי. למה דווקא איתו/איתה? תלוי עם מי. מה האייקון האהוב עלייך? אין כזה. למה דווקא הוא? כי מי שכתב את השאלון הזה מעצבן. כואב לך משהו עכשיו? כן. מה? הראש. למה? כי זה שאלון לחפרנים!!!! מה הספקת לעשות היום? כלום. מי עשה לך את היום? אף אחד. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? מעט. משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כלום.

../images/Emo189.gif

שם: טל שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין:[ גיל: 16 מין: נקבה מספר זהות: וואלה סוג דם: לא כי אני פשוט יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חח מה גובה: 1.60 משקל: יותר מדי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? חח קטן יש לי יד קטנה את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? כשאני אפתח באטסה בשוק אני אודיע לך את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כה לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 12:32 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה מול העיניים שלי מה הצלצול של הפלאפון שלך? לכל אחד משהו אחד מתי הורדת אותו? כשקיבלתי ת'פלאפון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבתת את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי ישנתי כל היום מתי הלכת אתמול לישון? 11 וחצי נראלי מתגעגע למישהו? מאוד מה עשית עד אז? עד מתי? יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? לא משנה לי מה הערוץ המועדף עליך? הוט אקסטרה למה? כי יש שם CSI איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? CSI כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? שעה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא'דעת זה הרבה לדעתך? יש ימים שכה יש ימים שלא מה את/ה עושה במחשב? אייסי, מסן, מוזיקה את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא יחופר את/ה נוהג לשקר הרבה? פה שם למי את/ה משקר הכי הרבה? ענארף למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? שתוקק את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? מה גנבת פעם? כה רצחת? נמלה וכאלה נאפת? מה בגדת? כה התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כאפות למי? למי לא? למה? ארר יש לך זיכרון טוב? כה מה הטעם שלך במוסיקה? טראנסים, דאנס מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? נלי, שון פול הזמרת האהובה? כריסטינה, ג'סיקה סימפסון, שורטי השחקן האהוב? לא'דעת השחקנית האהובה? סנדרה בולוק הסרט האהוב? יש הרבהה הסדרה האהובה? CSI למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא אחת השוות ממליץ/ה עליה? מאודד ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאוהב? מאוד אם לא, משהו בסגנון? חח כן עדיף להגדיר את זה משהו בסגנוןן מאכל אהוב? ספגטי למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים ברמותעל איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? קציצות של אמא כמה כסף יש לך בקופה? 1200 משהו כזה זה הרבה לדעתך? כן אני משגשגת כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כל יום שונה על מה בעיקר? סיגריות, אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? TNT עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? חברות הכי כייף מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? זה ורוד וזה סקס:) כואב לך משהו עכשיו? לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום? מבחן, לישון, אימון, אצל נעמול ולמודיעין מי עשה לך את היום? נעמול כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חצי שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? רואה טלוייזיה

Pelagos

New member
../images/Emo12.gif

שם: ירדן שם משפחה: לאדעת חבר/ חברה/ בעל/ אישה: איזה
גיל: מתקרב ל-17 מין: נקבה מספר זהות: 123456789 סוג דם: AB אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי כוח לבדוק גובה: 1.54 מטרים משקל: 70 קילוגרמים תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? הוא נחמד את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואלה. אכפת לך מזה? לא. למה? ככה. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת, היא של איזה. וזאת בכלל שמלה ^^ את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? יא ^^ לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא, זה פשוט מעיד על אהבה עצמית. ותזדיינו אם רע לכם עם זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לפעמים, אבל זכותי, ויש לי סיבות. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? פחחחחחחח מה השעה עכשיו? 10:56 איפה בדקת? בשעות של המחשב למה דווקא שם? כי ככה מה הצלצול של הפלאפון שלך? סתם מעפנים כאלה
מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? תשובה שנייה את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? בסביבות אחת וחצי בלילה מתגעגע למישהו? כן מה עשית עד אז? עד מתי? יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כן, יש דיסקאברי. היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? דיסקאברי
למה? לאדעת איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? מכסחי המיתוסים
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לאדעת כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לאדעת זה הרבה לדעתך? תלוי מתי מה את/ה עושה במחשב? פורנו, כמובן. אמ, לא. סתם פורומים וזה. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? תלוי למי. יש כאלה שכל משפט שני שאני אומרת להם הוא שקר. למי את/ה משקר הכי הרבה? לאנשים שאני לא מכירה. למה דווקא לו/ לה? כי להגיד את האמת יסבך אותי. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. מה שבטוח- אולי :) גנבת פעם? כן רצחת? כן נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? אחותי ועוד כל מיני למה? ככה יש לך זיכרון טוב? המון. מה הטעם שלך במוסיקה? זוועתי
מהי הלהקה האהובה עליך? לאדעת הזמר האהוב? לאדעת הזמרת האהובה? איזה שלי
השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? לאדעת הסדרה האהובה? מכסחי המיתוסים?
למה דווקא הסדרה הזאת? ככה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: תוכניות של גיקים ז'אנר אהוב בספרות: מד"ב ופנטזיה, בעיקר פנטזיה הומוריסטית מאוהב? הכי בעולם אם לא, משהו בסגנון? מה כתבתי למעלה?
מאכל אהוב? לאדעת למה דווקא המאכל הזה? ככה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? יש המונים כמה כסף יש לך בקופה? אלף ומשו. זה הרבה לדעתך? תלוי. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי. על מה בעיקר? תלוי. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות ספרים, ובבודהא בורגר
עם מי? עם עצמי או עם איז למה דווקא איתו/איתה? כי אני אוהבת אותה מה האייקון האהוב עלייך? לאדעת למה דווקא הוא? ... כואב לך משהו עכשיו? כע מה? הלשון [כי נשכתי אותה], האצבע [כי נחתכתי אתמול בעבודה], והיד [כי נחתכתי את מול בעבודה] למה? פירטתי מה הספקת לעשות היום? להתקלח מי עשה לך את היום? עדיין לא עשו לי אותו כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? לא משעמם לי אפעם מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? לא משעמם לי

etieti1

New member
מתאים לגמרי...

שם:אתי שם משפחה:חסוי חבר/ חברה/ בעל/ אישה:חברה חח גיל:16 מין:נקבה!D: מספר זהות:חסוי חח סוג דם:מאיפה ליXD אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חחחחח לא יודעתXD גובה:מרט 61 ניראה לי... משקל:חסוי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בנוניXD את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?יודעתP: חח אכפת לך מזה?מאודS: למה?כי זה מפחידדדדד בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?0 חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?חחח לאאאאאאא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?מה זה?XD את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לאS: לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?כן... מה השעה עכשיו?14:58 איפה בדקת?במחשב... למה דווקא שם?כי אין לי כוח לבדוק במקום אחר XD מה הצלצול של הפלאפון שלך?רגיל.. מתי הורדת אותו?לפני שעה חח את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?סתם את/ה עייף/ה עכשיו?אההאXD למה?ככה חח מתי הלכת אתמול לישון?12 ניראה לי... מתגעגע למישהו?כן מה עשית עד אז?חיכיתיP: יש לך יס או הוט?יס מרוצה ממה שיש לך?אה הא חח היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?5 ישראלי למה?כי יש פה סידרות נחמדות חח איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?השיר שלנו 4 ועוד כמה שאני לא זוכרת חח כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?לא יותר משעתיים כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבה...S: זה הרבה לדעתך?מאוד מה את/ה עושה במחשב?מתכתבת באינטרנט רוב הזמן... את/ה מסתכלת באתרי סקס?בטחXD את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?XD את/ה משקר?ברור,תמיד!D: את/ה נוהג לשקר הרבה?כניראהXD למי את/ה משקר הכי הרבה?לאנשים שאני לא מכירה חח למה דווקא לו/ לה?כי אני לא מכירה אותם היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?לא יודעת גנבת פעם?ברור חחח רצחת?כן,יש בעיה?חח נאפת?הא?XD בגדת?לא חשובת חח התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן,אח שלי ואני משחקים חחח למי?אח'שלי למה?כי זה כיף חח יש לך זיכרון טוב?אני חושבתXD מה הטעם שלך במוסיקה?רוק,מטאל,קצת פופ... מהי הלהקה האהובה עליך?סינרגיה הזמר האהוב?אני חושבת שאין הזמרת האהובה?נינט טייב השחקן האהוב?לא זוכרת את שמו השחקנית האהובה?סקרלט ג'נסון הסרט האהוב?לדפוק חתונהXD הסדרה האהובה?O.C חח למה דווקא הסדרה הזאת?כי יש שם לסביות חח ממליץ/ה עליה?ברור!בחום! ז'אנר אהוב בטלויזיה:השיר שלנו חח ז'אנר אהוב בספרות:נרניה חחח מאוהב?ברור אם לא, משהו בסגנון?אמרתי מאכל אהוב?שוקולד למה דווקא המאכל הזה?כי הוא טעיםXD איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?פיצה,גלידה ועוד... כמה כסף יש לך בקופה?כלוםS: זה הרבה לדעתך?בטח חח כמה את/ה מבזבז/ת ביום?כלום חח על מה בעיקר?כלוםXD באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?חנויות של מצלמות ואומנות:) מה האייקון האהוב עלייך?אתושקה חח למה דווקא הוא?כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו?הראשS: מה?הראשXD למה?לא דעתXD מה הספקת לעשות היום?לאכול מי עשה לך את היום?לא יודעת כמה זמן את/ה מול המחשב היום?הרבה משעמם לך עכשיו?כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?אני חושבת שרוב הזמן לא משעמם לי

mexican idol

New member
עניתתתתייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: צוף שם משפחה: O: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא תודה גיל: 16 מין: זכר מספר זהות: --- סוג דם: --- אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 4-5 גובה: 1.88 בערך משקל: 68 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדווווול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן, יש לי לב גדול P: אכפת לך מזה? ברור! למה? אממ.... כי זה טוב [?] בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? מי לובש חולצה כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? גם ככה חושבים שאני חש, אז באמת אני חייב לענות על זה? :] לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא, הכל בצחוק לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 15:15 איפה בדקת? בפלאפון למה דווקא שם? כי הוא קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? סתם משהו שבא עם המכשיר מתי הורדת אותו? את מי? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא סבבה, אני מסמפט אותו את/ה עייף/ה עכשיו? מעט למה? כי חזרתי מביצפר אחרי יום ארוך מתי הלכת אתמול לישון? 11 ורבע מתגעגע למישהו? כן מה עשית עד אז? דיברתי עם חברים יש לך יס או הוט? לא זה ולא זה מרוצה ממה שיש לך? --- היית רוצה להחליף? --- מה הערוץ המועדף עליך? ל'דע למה? זה מסובך, עזוב איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? נולד לפזז! כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בקושי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המון זה הרבה לדעתך? המון זה המון, לא הרבה... מה את/ה עושה במחשב? מסנ'גר, אייסי, פורום... את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? כן את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? להורים, אני לא משקר... אני פשוט לא אומר את כל האמת למה דווקא לו/ לה? כי ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אמממ תלוי במה את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? התבלבלתי גנבת פעם? לא נראלי רצחת? כן נאפת? כן בגדת? כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? אממ לא הרבצת? כן למי? לאידיוט מהביצפר למה? כי הוא כזה אידיוט יש לך זיכרון טוב? אממ... אני זוכר מה שחשוב לי מה הטעם שלך במוסיקה? מתוק מהי הלהקה האהובה עליך? יש כמה הזמר האהוב? ל'דע הזמרת האהובה? ל'דע השחקן האהוב? דנזל וושינגטון, אלייז'ה ווד השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי, לינדזי לוהאן הסרט האהוב? אמממ זה משתנה, אתמול ראיתי 'בבל' והיה ממש טוב הסדרה האהובה? המומינים למה דווקא הסדרה הזאת? כי הם חמודיזים ממליץ/ה עליה? מקרב לב ז'אנר אהוב בטלויזיה: אמממ טלנובלות ישראליות, סתם... רק האיכותיות ז'אנר אהוב בספרות: לא קורא הרבה, אבל מתח בעקרון, ופילוסופיה מאוהב? לא אם לא, משהו בסגנון? אממ... תן לי לחשוב על זה, תחזור אליי אח"כ מאכל אהוב? יש המון למה דווקא המאכל הזה? כי זה הרבה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? וופל בלגי כמה כסף יש לך בקופה? הרבה, היא בארון בגדים במדף האמצעי מאחורי החולצות הקצרות זה הרבה לדעתך? כן, הרבה חולצות כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אממ 15, ולפעמים בכלל לא על מה בעיקר? אוכל בביצפר באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? no name man עם מי? עם סבתא למה דווקא איתו/איתה? כי היא מגניבה כל כך! וכי יש לה טעם טוב בבגדים מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי כשיש המון ממנו הוא שימושי כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש למה? תשאל אותו מה זה ענייני מה הספקת לעשות היום? להיות בביצפר מי עשה לך את היום? גבריאל
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 10 דקות משעמם לך עכשיו? לא במיוחד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? אוכל

eliormagick

New member
רק משעמום בחיי

שם: אליאור שם משפחה:אזולאי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אישתי שתזכה לחיים ארוכים גיל:20 מין:זכר מספר זהות:מזה עפתם סוג דם: לאודע
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי כוח למדוד גובה: 1.79 משקל: אין לי שמץ בערך 57-59 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? נראה לי שגדול:p את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? באמת? טוב לדעת... אכפת לך מזה? לא למה?כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אני לא לובש חולצה יצאתי מהמקלחת
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? מזה לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ברור לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? שלוש ורבע איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי בא לי מה הצלצול של הפלאפון שלך? השיר של אביב גפן - מחר מתי הורדת אותו? לא זוכר את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב שרוף עליו את/ה עייף/ה עכשיו? מאווווווווודדדדדדדדדד למה?כי עבדתי מתי הלכת אתמול לישון? ב 3 מתגעגע למישהו?כן מה עשית עד אז? קשקשתי לאוהד בשכל יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך? 3 למה? כי יש שם את הסדרות הכי טובוץת איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אין לי כוח לחשוב נוו אני עייף! כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא זוכר כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מידי זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? מחפש חיים את/ה מסתכלת באתרי סקס? חלילה
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לעולם לא
את/ה משקר?לא
את/ה נוהג לשקר הרבה?חלילה למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה?מה מי מו? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כוסשלרבק את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
גנבת פעם?חלילה רצחת?בקרוב
נאפת?נייט בגדת?ברור התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?בדיוק! הרבצת?דה למי?למי שרצה למה? יש לך זיכרון טוב? מממ לא כזהP: מה הטעם שלך במוסיקה? הכל מהי הלהקה האהובה עליך?אונסנס
הזמר האהוב?אביב ההומו הזמרת האהובה?אבריל חמודה והיא היחדה שעולה לי לראש כרגע השחקן האהוב?הנערף השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה?דוסון קריקP: למה דווקא הסדרה הזאת?כי ככה ממליץ/ה עליה?כה ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאוהב?לא אם לא, משהו בסגנון?תגדירו סגנון מאכל אהוב?אוכל של אמא למה דווקא המאכל הזה?כי היא מכינה את זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה?קופה? זה הרבה לדעתך?ברור כמה את/ה מבזבז/ת ביום?מליאנתלפים על מה בעיקר?על אה ודה באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי הוא נחמד כואב לך משהו עכשיו?כה מה?כל הגוף למה?כי הלכתי הרבה מה הספקת לעשות היום?לעבוד מי עשה לך את היום? באפי כמה זמן את/ה מול המחשב ? משעמם לך עכשיו?כה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים מפגרים

BIoNdY

New member
גם ככה אין מה לעשות

שם: נועם שם משפחה: עמיאל חבר/ חברה/ בעל/ אישה: XXXX גיל: 16 מין: זכר מספר זהות: טוב מה?! סוג דם: נראה לי אי בי אני יודע אנערף חחח אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חחחחחח גובה: 1.76 משקל: 65 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? הכל יחסי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה חח אכפת לך מזה?לא.. אני יודע שיש לי שם מספיק מקום לא משנה מה הגודל שלו למה? כתבתי כבר בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 שקל חחח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? אממממ לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא חחחח לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כה מה השעה עכשיו? 15:10 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? דרך ארוכה מתי הורדת אותו? אתמול את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה? כי ישנתי טוב בלילה מתי הלכת אתמול לישון? 12 מתגעגע למישהו? אהאה מה עשית עד אז? ראיתי השיר שללנו יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? לאא מה הערוץ המועדף עליך? ישראלי למה? כי יש שם השיר שלנו איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? השיר שלנו כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אממממ ארבעים כפול 3 ביום יום.. שישי שבת ארבעים כפול 5... תעשו חשבון כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אמממ שלוש שעות - ארבע שעות ביום זה הרבה לדעתך? אמממ לא מה את/ה עושה במחשב? פורומים... דיבורים... משחקים... את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? אמממ לאבא פעם.. היום כבר לא יודע אם אני משקר למה דווקא לו/ לה? כי הייתי צריך להסתיר ממנו הרבה דברים היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני כבר לא משקר את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?אממממממממ לא יודע... יש כאלה שאפשר לתת בהם אמון יש כאלה שלא גנבת פעם? כה =[ רצחת? לא נאפת? מה זה? בגדת? חחחח לא ממש הייתה לי אפשרות עוד התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? לא למי? לאאא למה? כי אני לא יכול להרביץ.. לא יודע למה... נראה לי כואב מידי יש לך זיכרון טוב? אמממממ תלוי במצב רוח שלו מה הטעם שלך במוסיקה? פופ וכאלה רגוע מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? רן דנקר חחחח הזמרת האהובה? נינט השחקן האהוב? רן דנקר השחקנית האהובה? סנדרה משהו נו לא זוכר.... הסרט האהוב? אמממ נוטינג היל הסדרה האהובה? השיר שלנו למה דווקא הסדרה הזאת? כי ככה ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: טלנובלות ז'אנר אהוב בספרות: פנטזיה מאוהב? כה אם לא, משהו בסגנון?-- מאכל אהוב?אממ פיצה למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? חסה חח כמה כסף יש לך בקופה? אין לי בזבזתי את כולו שבוע שעבר זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? בדרך כלל עד 30 שקל.. בימי קניון אפילו יותר משלושמאות על מה בעיקר? בגדים (ואני לא פקאצה) באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אמממ ביער ברעננה מי מכיר? עם מי? לבד למה דווקא איתו/איתה? כי זה רגוע ומגניב מה האייקון האהוב עלייך? =] למה דווקא הוא? כי הוא קצר וקולע כואב לך משהו עכשיו? כה מה? הלב למה? כי הוא שבוא מה הספקת לעשות היום? להיות בהצגה, לשחק כדורגל, להיות בבצפר, ולאכול =] מי עשה לך את היום? לא עשו לי אותו כמה זמן את/ה מול המחשב היום?בינתיים שעה ככה משעמם לך עכשיו? כה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מחשב.. טלוויזיה... אולי קורא חחח וואו זה היה סיום אופטימי =]

../images/Emo187.gif

שם: נוף. שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: רווקה ומאושרת. גיל: 17 מין: זה לא סתם. מספר זהות: חחח וואלה סוג דם: O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי זרת ביד ימין. גובה: מטר ופיסטוק. משקל: טון וחצי. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? מתאים בול לפרצוף שלך. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כמובן. אכפת לך מזה? ת'אמת שלא. למה? הלב שלי גם ככה לא שלם. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? הייתי אומרת 200+ את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? ברור. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ברור. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ברור. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ברור. מה השעה עכשיו? 15:35 איפה בדקת? בשעון של המחשב. למה דווקא שם? מול העיניים. מה הצלצול של הפלאפון שלך? i'm her without you מתי הורדת אותו? לא הורדתי אותו. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו? תמיד. למה? אין לי מושג. מתי הלכת אתמול לישון? 4 בצהריים חח מתגעגע למישהו? כן. מה עשית עד אז? בית ספר. יש לך יס או הוט? יססססס מרוצה ממה שיש לך? יאפ היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? יסס סטאר למה? התוכניות הכי טובות בעולם!
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמעט הכל. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בערב בעיקר. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא הרבה. זה הרבה לדעתך? חחחח.. מה את/ה עושה במחשב? אייסי, מסנג'ר, אמיול, אטרף את/ה מסתכלת באתרי סקס? חחח לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? חחחח שתקו את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? אבאמא למה דווקא לו/ לה? כי ככה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אוליי את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן. גנבת פעם? כן. רצחת? לא. נאפת? לא. בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא שזכור לי. הרבצת? כן. למי? לאיזו מישהי למה? דיברה לא יפה יש לך זיכרון טוב? היה. מה הטעם שלך במוסיקה? מגוון למידיי. מהי הלהקה האהובה עליך? אין אחת. הזמר האהוב? אין אחד. הזמרת האהובה? אין אחת. השחקן האהוב? אין אחד. השחקנית האהובה? אין אחת חח הסרט האהוב? אין אחד. הסדרה האהובה? מגרש ביתי,o.c למה דווקא הסדרה הזאת? כי יש שם שחקנים יפים. ממליץ/ה עליה? מאוד. ז'אנר אהוב בטלויזיה: אימה, קומדיה. ז'אנר אהוב בספרות: לא'דעת מאוהב? ממש ממש לא. אם לא, משהו בסגנון? ממש ממש ממש לא. מאכל אהוב? שקשוקה של חזי :) למה דווקא המאכל הזה? כי הוא מכין טעייים! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? עוף ותפוחי אדמה, פסטות כמה כסף יש לך בקופה? 100 בערך זה הרבה לדעתך? לא מספיק. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא'דעת על מה בעיקר? ^^ באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? ככה. מה האייקון האהוב עלייך? לא'דעת. למה דווקא הוא? ככה. כואב לך משהו עכשיו? כן. מה? הראש. למה? בגלל השאלון הזה. מה הספקת לעשות היום? ללמוד ולאכול מי עשה לך את היום? אף אחד. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 5 דקות. משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ישן.

Luli147

New member
יאללה

שם: ליאור שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: XD גיל: 17 מין: לא מזוהה מספר זהות: 666666666 סוג דם: אנערף אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: כבר מודדת... גובה: 1.59 משקל: חחחח שניה תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? לעומת מה? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? גס סו.. אכפת לך מזה? בטח...כל היום אני רק חושבת כמה גדול הלב שלי?! למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? שקל תשעים את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? XD לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? בטח את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? בטח לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 15:56 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי אני עצלנית! טוב? תפסתם אותי!
מה הצלצול של הפלאפון שלך? BTHE מתי הורדת אותו? מזמןןן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אני פשוט קלי פריקית.. את/ה עייף/ה עכשיו? מאד למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 23 בערך מתגעגע למישהו? כמה קשור
מה עשית עד אז? דיברתי עם חברים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? Xtra hot למה? הסדרות הכי שווה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? המון כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? 1-2 תלוי אם ממש משעמם או לא כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 2 בערל זה הרבה לדעתך? XD מה את/ה עושה במחשב? מוזיקה, סרטים, מסנג'ר וכאלה את/ה מסתכלת באתרי סקס? ברור! כל הזמן את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? בטח את/ה משקר? תמיד! את/ה נוהג לשקר הרבה? ... למי את/ה משקר הכי הרבה? לאמא למה דווקא לו/ לה? הכי כייף היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לשקר זה כייף את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? כן
בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? המון אנשים למה? ככה יש לך זיכרון טוב? נראה לי מה הטעם שלך במוסיקה? אוהבת הכל חוץ מקלאסית ומזרחית/דכאון XD מהי הלהקה האהובה עליך?ממ the all american rejects הזמר האהוב?XXX הזמרת האהובה?KC השחקן האהוב? ג'נסן אקלס השחקנית האהובה? פייפר פראבו/ג'סיקה אלבה הסרט האהוב?לא שואלים אותי דברים כאלה
הסדרה האהובה? DA/charmed ז"ל למה דווקא הסדרה הזאת? ככה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: מדע בדיוני ז'אנר אהוב בספרות: מדע בדיוני מאוהב? כן אם לא, משהו בסגנון? ... מאכל אהוב? תפוחי אדמה למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? הרבה דברים XD כמה כסף יש לך בקופה? אין קופה זה הרבה לדעתך?המון! כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יותר מידי
על מה בעיקר? סתם שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לאונדרו
עם מי? ממ הדס למה דווקא איתו/איתה? כי היא היחידה שעולה לי לראש כרגע מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? בא לי כואב לך משהו עכשיו? כןןןןןןן מה? האוזן
למה? עשיתי אתמול הליקס ויש לה דיליי קל מה הספקת לעשות היום? ללכת לבצפר מי עשה לך את היום? אפחד כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חצי שעה ככה משעמם לך עכשיו? מאד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה

../images/Emo42.gif >_>

שם: חן. שם משפחה: O_0 חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חברה
. גיל: 16 ויומיים
. מין: נקבה. מספר זהות: >_> סוג דם: לא יודעת. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: שניה. גובה: 1.56 משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? אע. בינוני כזה?|: את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן. אכפת לך מזה? לא ממש. למה? כדי שיהיה לך מה לשאול! בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? מי צריך חולצת ביצפר?|: את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא. מה השעה עכשיו? 16:06 איפה בדקת? במחשב. למה דווקא שם? כי ככה בא לי. מה הצלצול של הפלאפון שלך? Hysteria של מיוז. מתי הורדת אותו? לפני שניתקו לי את השיחות :< את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו? כן. למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 1 מתגעגע למישהו? כן. מה עשית עד אז? עד מתי? |: יש לך יס או הוט? הוט
. מרוצה ממה שיש לך? כן. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? לאדעת למה? חופררר.. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? חחח כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? חחח כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה. זה הרבה לדעתך? ^ מה את/ה עושה במחשב? אתרים. את/ה מסתכלת באתרי סקס? כל הזמן. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא. את/ה משקר? לא. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? לא. למה דווקא לו/ לה? לא. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? O_0 את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? יואאאאא גנבת פעם? לא. רצחת? לא. נאפת? אה בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? כן. למי? לאחותי. למה? כי היא עיצבה אותי? יש לך זיכרון טוב? - + מה הטעם שלך במוסיקה? בערך הכל, חוץ מדיכאון מהי הלהקה האהובה עליך? פרל ג'ם הזמר האהוב?
הזמרת האהובה? אנוק? השחקן האהוב? ההוא מבית השעווה D: השחקנית האהובה? ג'ניפר קונלי הסרט האהוב? רקוויאם לחלום. הסדרה האהובה? חברים. למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה מצחיק. ממליץ/ה עליה? יא ז'אנר אהוב בטלויזיה: דרמה\אימה ז'אנר אהוב בספרות: ^ מאוהב?
.. אם לא, משהו בסגנון?^ מאכל אהוב? שניצל. למה דווקא המאכל הזה? כי אמא מכינה הכי טעים
. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מקרווונים כמה כסף יש לך בקופה? חחחח יש <: זה הרבה לדעתך? כן. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי. בדר"כ כמעט כלום. על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? X_X עם מי? למה דווקא איתו/איתה? ככה!$$%@2!!%#@ מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד <: כואב לך משהו עכשיו? לא. מה? למה? מה הספקת לעשות היום? ללכת ללמוד מי עשה לך את היום?
. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה בערך, עד עכשיו משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? תלוי יאו איזה חפירה

RoNa lovely

New member
משעמם.

שם: רונה חבר/ חברה/ בעל/ אישה: =] גיל: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, משהו כזה... מין:
מספר זהות: 123456789 סוג דם:
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 3? גובה: 1.63 משקל: *****[צונזר למען הציבור] תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? אין לי לב.
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? שקל, זאת חולצת בצפר את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 18:00 איפה בדקת? בשעון, איפה? למה דווקא שם? :| מה הצלצול של הפלאפון שלך? goo goo dolls- iris מתי הורדת אותו? לפני חודשיים, משהו כזה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מתה עליו את/ה עייף/ה עכשיו? משהו כזה למה? משעמום מתי הלכת אתמול לישון? 00:30 מתגעגע למישהו? כן מה עשית עד אז? שיעורים יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך? MTV למה? מוזיקה, מה... איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל. כמעט. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמעט תמיד. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעה, משהו כזה זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? נכנסת לפורום את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא, זה המחשב של אבא שלי את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה?
למה דווקא לו/ לה?
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? יייווווווווווווווווו את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? ג'יזס... גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? אה? בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? למי שעיצבן למה? למה באמת? יש לך זיכרון טוב? לא כל כך מה הטעם שלך במוסיקה? מטאל, רוק ורוק-פופ [פינק, קלי קלארקסון] וטיפה פופ מהי הלהקה האהובה עליך? the feeling, hoobastank הזמר האהוב? עברי לידר הזמרת האהובה? פינק השחקן האהוב? קווין בייקון, רובין וויליאמס, אשטון קוצ'ר השחקנית האהובה? אממממ.... הסרט האהוב? אפקט הפרפר1, בוראט הסדרה האהובה? "חברים", "טלנובלה בע"מ" למה דווקא הסדרה הזאת? הכי טוב ממליץ/ה עליה? בטח ז'אנר אהוב בטלויזיה: מה זה ז'אנר? ז'אנר אהוב בספרות: ? מאוהב?
אם לא, משהו בסגנון? מאכל אהוב? בלינצ'ס למה דווקא המאכל הזה? זה טעיםםם איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל דבר מתוק, מה כמה כסף יש לך בקופה? 15 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי, בחורף קצת בקיץ מלא על מה בעיקר? שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בורגראנץ'
עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? חמוד? כואב לך משהו עכשיו? כן מה? המוח למה? מהשאלון הזה מה הספקת לעשות היום? ללמוד ו... ללמוד. מי עשה לך את היום? קיבלתי 95 בבוחן במתמטיקה
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה... משעמם לך עכשיו? כן. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? במחשב.

הילדה הכי יפה בגן ../images/Emo65.gif

שם: נופר שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר גיל: 16.5 מין: כוס מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 65 גובה: 172 משקל: 52 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 90 את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא, אני צוחקת לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 18:33 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? lithium מתי הורדת אותו? שבוע את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי ישנתי המון מתי הלכת אתמול לישון? 3 מתגעגע למישהו? כן מה עשית עד אז? עד מתי? יש לך יס או הוט? לא מרוצה ממה שיש לך? לא היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? 2 למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? א"נ כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רבע שעה? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? די הרבה זה הרבה לדעתך? די מה את/ה עושה במחשב? מסן בעיקר את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? כן את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? ליודעת למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? לא למי? למה? יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? מעורבב מהי הלהקה האהובה עליך? יש כמה הזמר האהוב? אביתר הזמרת האהובה? רונה קינן השחקן האהוב? לא השחקנית האהובה? לא הסרט האהוב? שמש נצחית הסדרה האהובה? מגרש ביתי למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה יפה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: דרמה ז'אנר אהוב בספרות: שירה מאוהב? לא אם לא, משהו בסגנון? כן מאכל אהוב? כל דבר ששמים במיקרו למה דווקא המאכל הזה? כי זה קל איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? 500 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי על מה בעיקר? סיגריות, אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? זארה
עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הצד של הבטן למה? די מה הספקת לעשות היום? מתכונת במתמטיקה מי עשה לך את היום? אמ, מיטל כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שאלתם משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלון

gooligay

New member
../images/Emo26.gif התשובון שלי...

שם:
גל/גלי. שם משפחה:
עופר. חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
אני בודד וערירי...
גם החברים שלי עדיין לא בטוחים... כנראה שזכר.
מספר זהות:
אם זה ממש עקרוני 304949043 - מזפר יפה, נכון? סוג דם:
לא ידוע. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
שניה אני אביא סרגל (איזה מזל שאני שומר פה אחד בשביל לבדוק את אורך ה...) 5.6 סמ'. גובה:
174. משקל:
59 קילו. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?
הוא בסדר נראה לי... את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
אני יודע שאתה יודע שאני יודע שאתה יודע שאני לא יודע. אכפת לך מזה?
כן. למה?
בדיוק היום הרהרתי עד כמה גדול הלב שלי... בכמה כסף אתה מוכר את החולצה שאתה לובש כרגע?
מי רוצה לקנות מדי בצפר? אתה מסתכל במראה ואמר לעצמך "בואנה, אני חתיך"?
בד"כ כשאני חוזר מהסטודיו באישון לילה וכל הבית ישן אז אני מסתובב בתחתונים. לאלה שאמרו כן: אתה חושב שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
בכל יתר הזמן אני חושב שאני נראה נורא אז לא. אתה חושב/ת שאתה חש את עצמך?
בגבול הטעם הטוב. מה השעה עכשיו?
18:53:32 איפה בדקת?
בשעון על היד. למה דווקא שם?
כי זה הכי נוח וקרוב. מה הצלצול של הפלאפון שלך?
הדואט של הראל סקעת ומאיה רוטמן "ואת" מגמר כוכב נולד 4. מתי הורדת אותו?
הווו לפני שלושה חודשים בערך. אתה אוהב אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
אני מאוד אוהב אותו ואת שני הזמרים המוכשרים ששרים אותו. אתה עייף עכשיו?
אני מתמוטט מעייפות. למה?
כי אני מותש משיעורי המחול האחרונים ולא ישן הרבה וטוב בלילות האחרונים. מתי הלכת אתמול לישון?
23:32. מתגעגע למישהו?
כן, לכמה. מה עשית עד אז?
מה לא עשיתי? יש לך יס או הוט?
הוט. מרוצה ממה שיש לך?
כן, יש VOD והשמיניה עם ידידיה ויטל המתוק. היית רוצה להחליף?
לא, חוץ מזה שביס יש את אביעדי הקיסוס הרעיל שלי שאני רוצה לראות. מה הערוץ המועדף עליך?
001 - VOD או ערוץ 3 ואקסטרה הוט. למה?
כי יש שם את הסדרות שאני אוהב. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?
"החברה הגבוהה", "ורוניקה מארס", "לרכוב אל החופש" ועוד. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?
בVOD לפעמים שעה וחצי בכל השאר הרבה פחות אם בכלל. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?
שעה-שעתיים ביום רגיל. זה הרבה לדעתך?
לא, מספיק. מה אתה עושה במחשב?
נכנס לפה, מסנג'ר, בלוג ואטרף. אתה מסתכלת באתרי סקס?
לא יצא לי בזמן האחרון אבל בכלליות כן. אתה נוהג לשקר הרבה?
לא נראה לי. למי אתה משקר הכי הרבה?
אם כבר אז להורים - אמא. למה דווקא לה?
כי היא רוצה לדעת יותר מדי דברים שהיא לא צריכה או שאני לא רוצה לספר לה. היית מעדיף להפסיק לשקר?
בעיקרון כן. אתה גם חושב שמי שאומר שהוא לא משקר אז הוא משקר?
כולנו משקרים באופן כזה או אחר וברמות שונות. גנבת פעם?
כן, משהו קטנטן. רצחת?
לא יצא לי עדיין, מתנדבים? נאפת?
אהם... לא. בגדת?
לא. התמזמזת עם החבר של החבר?
לא יצא לי. הרבצת?
אני אומנם הומו אבל כן. למי?
אנשים שמגיע להם, לא בשש שנים האחרונות. יש לך זיכרון טוב?
כן, הוא משתנה בין נושא לנושא. מה הטעם שלך במוסיקה?
רוק - פופ וישראלי. מהי הלהקה האהובה עליך?
אין. הזמר האהוב?
הראל סקעת. הזמרת האהובה?
מירי מסיקה? השחקן האהוב?
אין. השחקנית האהובה?
סנדרה בולוק. הסרט האהוב?
"איזו מין שוטרת", "זרוקים בשלג". הסדרה האהובה?
"מכושפות". למה דווקא הסדרה הזאת?
היא מצחיקה אותי ומרגשת. ממליץ עליה?
נגמרה אבל כן. ז'אנר אהוב בטלויזיה:
דרמות, קומדיות. ז'אנר אהוב בספרות:
רומנים - רומנטיים, ספרי נעורים. מאוהב?
לא
אם לא, משהו בסגנון?
אפילו לא זה
מאכל אהוב?
כל המטבח האיטלקי. למה דווקא המאכל הזה?
אוכל מעולה עם תיבול עדין ומגוון. כמה כסף יש לך בקופה?
1200. זה הרבה לדעתך?
זה מספיק בינתיים, במיוחד כשכסף ליציאות ולקניות אני מקבל מההורים בכל פעם. כמה אתה מבזבז ביום?
אני בדר"כ לא מבזבז. על מה בעיקר?
אם כן אז על אוכל ושתיה בבית ספר. באיזה חנויות אתה הכי אוהב להסתובב?
נראה לי שבגדים וחיות. עם מי?
עם הידידות הטובות במיוחד עם מאי. למה דווקא איתה?
היא תמיד נחמדה ומצחיקה. מה האייקון האהוב עלייך?
זה ->
למה דווקא הוא?
הוא חמוד כזה ומתאים תמיד עם ברכת ה"יום מקסים" שלי. כואב לך משהו עכשיו?
אין איבר שלא כואב לי... מה?
רגליים, כתפיים, גב, צלעות, אגן ועוד ועוד. למה?
שיעורי מחול קשים. מה הספקת לעשות היום?
להכין פעולה, להכין את סדר טו' בשבט השכבתי, לשמור על אחותי, להתכונן למבחן בכימיה, לעשות ש.ב בביולוגיה, להתחיל להכין את העבודה בהיסטוריה, לקבוע ולקיים פגישה עם קרן המד"בית ועוד ועוד. מי עשה לך את היום?
אהם... היום יצא די גרוע כך שאני לא אפליל אף אחד... כמה זמן את/ה מול המחשב היום?
שעה וחצי בערך. משעמם לך עכשיו?
כן קצת. מה את/ה עושה בד&qu

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

שם: ספיר שם משפחה: זכריה חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חברה? גיל: 16 וקצת מין:נקבה מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה:172 משקל:חסוי חח תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?ממוצע? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואלה.. אכפת לך מזה?לא ממש למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?אני לא נוהגת למכור את פרטי הלבוש שלי את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?תלוי מתי לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?כנראה את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?אמממ לא יודעת לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו?22:00 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?ככה מה הצלצול של הפלאפון שלך?השיר של בוורלי הילס מתי הורדת אותו?לפני שבוע את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?כע את/ה עייף/ה עכשיו?כע למה?ככה מתי הלכת אתמול לישון? 1 מתגעגע למישהו?כן מה עשית עד אז?עד מתי? יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כע היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?ביפ למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?חברים, סיינפלד, תהרוג אותי וזהו כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבה זה הרבה לדעתך?כן מה את/ה עושה במחשב?דברים את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כע את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?יכול להיות גנבת פעם?כן רצחת?כן, חרקים נאפת?יכול להיות בגדת?כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?להרבה אנשים למה?ככה יש לך זיכרון טוב? ממש לא מה הטעם שלך במוסיקה?פופ, פאנק מהי הלהקה האהובה עליך?3 doors down הזמר האהוב?גורג מייקל הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה?שנות ה70 למה דווקא הסדרה הזאת?ככה ממליץ/ה עליה?כן ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:אין מאוהב?כן אם לא, משהו בסגנון? מאכל אהוב?עודת ביסקוויטים של אמא למה דווקא המאכל הזה?ככה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?הרבה כמה כסף יש לך בקופה?התרוששתי מהשופינג האחרון זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי באיזה ימים על מה בעיקר?בגדים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? קסטרו מן, פוקס מן, קרוקר, טומי הילפינגר וטימברלנד:) עם מי?עם אמא חחח, לרוב לבד למה דווקא איתו/איתה?כי יש לה כסף חח מה האייקון האהוב עלייך? המרים גבה למה דווקא הוא?ככה כואב לך משהו עכשיו?כן כל הגוף מה?כן כן למה? כי אני חולה מה הספקת לעשות היום? לישון ולהיכשל במתטמטיקה מי עשה לך את היום? ידיד שלי כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 3 וחצי שעות משעמם לך עכשיו?כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? במסנגר

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

שם: ספיר שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא גיל: מין: נקבה מספר זהות: חח למה נראה לכם סוג דם: חח אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? לא יודעת את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואלה אכפת לך מזה? לא למה? כי לא בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? הרבה את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חחחח לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 2:52 וואי הזמן טס. איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב אליי? מה הצלצול של הפלאפון שלך? הוא רוב הזמן על רטט.. וכשלא אז סתם צלצול של הפלאפון מתי הורדת אותו? מי הוריד אותו את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? זה כולה צלצול של פלאפון את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? כי ככה מתי הלכת אתמול לישון? מאוחר חח. מתגעגע למישהו? כן מה עשית עד אז? הרבה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? לפעמים היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? חחחחחח למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? טוב די כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא יודעת זה הרבה לדעתך? יש מצב מה את/ה עושה במחשב? חחח את/ה מסתכלת באתרי סקס? יש מצב את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? יש מצב.. סתם חח כמו כולם לא? :] את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? נו את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? לא נראה לי רצחת? לא נאפת? לא בגדת? בחיים לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? אולי ביסודי חח למי? למה? יש לך זיכרון טוב? בערך מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב מהי הלהקה האהובה עליך? יש כל כך הרבה הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: חחחחחחחחחח מאוהב? לא אם לא, משהו בסגנון? יש מצב מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? מה קופה חח זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש למה? כי זה היה יום מעייף מה הספקת לעשות היום? הרבה מי עשה לך את היום? חברים שלי כמה זמן את/ה מול המחשב היום? רבע שעה חח משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? תלוי איפה אני

the l girl

New member
../images/Emo203.gifגם אני!../images/Emo203.gif

שם:
רינת שם משפחה:
עדי חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
כלום גיל:
16 מין:
נקבה מספר זהות:
לא זוכרת... סוג דם:
לא יודעת! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
חמש וחצי גובה:166
משקל:55
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?
קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
כן.... אכפת לך מזה?
חחח זה מעיד על גודל הלב פיזית חחחח לא נפשית למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?
אני לובשת חולצת בית בפר, הייתי משלמת לאנשים שיקחו אותה את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?
לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?
כה מה השעה עכשיו?
אחת ושש דקות איפה בדקת?
בשעון על היד למה דווקא שם?
כי הוא הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?
הצוות שלי שר מתי הורדת אותו?
הקלטתי אותו כשחזרתי מהגדנע.... את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
אוהבת נורא =] את/ה עייף/ה עכשיו?
כה למה?
כי היה לי יום ארוך ושמח מתי הלכת אתמול לישון?
1 או 2 מתגעגע למישהו?
כה מה עשית עד אז?
צ'ופרים... עבודה בספרות יש לך יס או הוט?
הוט מרוצה ממה שיש לך?
כה היית רוצה להחליף?
לא מה הערוץ המועדף עליך?
ואי, יש כל מני.... עכשיו 5 אקסטרה למה?
כי יש שם csi איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?
חח csi כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?
אםםם חצי שעה, שעה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?
הרבה יותר זה הרבה לדעתך?
כה מה את/ה עושה במחשב?
אינטרנט את/ה מסתכלת באתרי סקס?
לפעמים.... את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה?
לפעמים למי את/ה משקר הכי הרבה?
אמממ לא יודעת... למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?
כה את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
כה גנבת פעם?
כה רצחת?
לא נאפת?
כה בגדת?
ל-א התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?
לא הרבצת?
כה למי?
לא זוכרת אבל בטוח הרבצתי למה? יש לך זיכרון טוב?
כה חח זה לא נראה ככה מהשאלון אבל כן מה הטעם שלך במוסיקה?
הכל מהי הלהקה האהובה עליך?
אין אחת ספציפית הזמר האהוב?
אין אחד הזמרת האהובה?
יו! אין אחד השחקן האהוב?
אין השחקנית האהובה?
אין הסרט האהוב?
יש מ-ל-א הסדרה האהובה?
csi, האוס, the l word למה דווקא הסדרה הזאת?
כי אני פשוט אוהבת ממליץ/ה עליה?
כה, על כולן בחום רב ז'אנר אהוב בטלויזיה:
קומדיה ומתח ז'אנר אהוב בספרות:
לא קוראת הרב אבל מתח, בידיוני מאוהב?
לא יודעת אם לא, משהו בסגנון?
כה מאכל אהוב?
יש מלאאאאאאאאא למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה?
כמה שקלים זה הרבה לדעתך?
לאחח כמה את/ה מבזבז/ת ביום?
בשבוע ככה 50 על מה בעיקר?
אוכל ושטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?
ואו! כל החנויות פריקים וסקייטרים בשנקין עם מי?
לולי =} למה דווקא איתו/איתה?
כי היא גם כמוני כזה מה האייקון האהוב עלייך?
לא יודעת למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו?
כה מה?
הראש למה?
יותר מדי מחשב מה הספקת לעשות היום?
לקבל תשובה על אחד הדברים הכי חשובים שאני אעשה בחיים מי עשה לך את היום?
התשובותתתתתתתתתתתתתת כמה זמן את/ה מול המחשב היום?
לא כל כך הרבה משעמם לך עכשיו?
כה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?
מחשב....חח

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

שם: אוהד. שם משפחה: חסוי
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: ה'י ישמור לא. גיל: 18. מין: ז' מספר זהות: לא זוכר ;[ סוג דם: כזה שיעשה לך חורים בעור אם תיגע בו. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אנעארף. גובה: 1.77 משקל:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כע, לא ציפיתי לאגרוף גדול
אכפת לך מזה? לא. למה? כי אנחנו כאן בשבילך. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 120 שקל. חולצה ליגה. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כע D: לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 17:19 איפה בדקת? בשעון של המחשב. למה דווקא שם? הכי קרוב. מה הצלצול של הפלאפון שלך? מארש חתונה. מתי הורדת אותו? מזמן. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב. את/ה עייף/ה עכשיו? לא. למה? כי אנחנו כאן בשבילך. מתי הלכת אתמול לישון? 3. מתגעגע למישהו? כע. מה עשית עד אז? אמממממממממממממממממממממממ. יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כע היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? 3 למה? הכי טוב. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? מה שיש D: כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בלילה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מדיי. זה הרבה לדעתך? כע. מה את/ה עושה במחשב? מנסה לפוצץ את אמאשלך, איזה שאלון מעצבן איף. את/ה מסתכלת באתרי סקס? ברור. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? כע את/ה משקר? כע את/ה נוהג לשקר הרבה? כע למי את/ה משקר הכי הרבה? לכולם. למה דווקא לו/ לה? כי בא לי. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כואב לי הראש מהסלשים. גנבת פעם? לא. רצחת? לא. נאפת? לא. בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? כע. למי? אחותי :) למה? היא מעצבנת. יש לך זיכרון טוב? כע. מה הטעם שלך במוסיקה? חמוץ מתוק. מהי הלהקה האהובה עליך? Garbage הזמר האהוב?
הזמרת האהובה? שירלייייייייי
השחקן האהוב? אוח השחקנית האהובה? טוב מה. הסרט האהוב? שלישיית בלוויל. הסדרה האהובה? העשב של השכן כרגע. למה דווקא הסדרה הזאת? מצחיקה אותי. ממליץ/ה עליה? בחום. ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה. ז'אנר אהוב בספרות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוברות צביעה. מאוהב? לא. אם לא, משהו בסגנון? משהו בסיגנון, כן. מאכל אהוב? שים על זה מלח אני יאכל את זה. למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? לאיודע, צריך באמת לפתוח את הצפרדע ולראות :< זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? מעט :p על מה בעיקר? אוכל. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? איפה שיפה. עם מי? מי שרוצה. למה דווקא איתו/איתה? וווואייייייייייייייייייייייי איזה עצבים. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? הוא מצחיק אותי. כואב לך משהו עכשיו? הראש. מה? הראש. למה? ככה! מה הספקת לעשות היום? להסתובב בקריון עם אמא. מי עשה לך את היום? חכו שיגמר היום D: כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חצי שעה שעה. משעמם לך עכשיו? כע. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים.

למעלה