דן

Sk8er8

New member
מתי יעוף כבר דן

דן מנו הפלצני הזה כבר ממש בלתי נסבל, מתי יעוף?????????????????????? יוחזר נועם המהמם לאלתר!!!!!!!!!!!!!! נועם השולטטט

mipi87

New member
דן הרשע

להעיף אותו זאת שחיתות שהוא עדיין בתוכנית

deja vu 23

New member
חחחחח דן הזה כזה חמוד

הוא כזה נחש זומם מזימות ותככן אבל מצד שני הוא כזה חמוד!!!! איך הוא צחק במשימת חסינות אישית כשכל הצוות הצביע בעדו כשקרן חח, אפילו הוא בעצמו. חמוד, מגיע לו להגיע לגמר כי הוא היחידי שמשחק את המשחק. אחח האיחוד הולך להיות מעניין, יאמי.

TomCohen2700

New member
כל מי שרוצה שדן יעוף שיכנס!

מצטער לבשר לכם אבל דן עושה תתוכנית ובלעדיו התוכנית הייתה משעממת. כל מי שעוקב אחרי הישרדות האמריקאי יודע שאנשים כמו דן הם התותחים האמיתיים ובאים בשביל לקחת מיליון שקל ולא בשביל לרכוש חברים. אם הוא לא היה כנראה שאף אחד לא היה מתלהב מהישרדות. הוא נעמה ומרינה עושים תתוכנית הזאת! (אבל דן במיוחד) ובגלל זה ההפקה שמרה עליו שהעבירה אותו לקבוצה השנייה כשרצו להעיף אותו הם יודעים שהוא מביא תאקשן לתוכנית. בקיצור! הוא גאון! .:)

גרף1989

New member
שאלה קטנה לכל שונאי דן.

למה אתם קוראים לו בדיוק נחש, כי הוא העיף את עומר? אם טינה הייתה נראית טוב כמו עומר אז גם בסבאנה היו נחשים? או שזה בסדר להעיף אותה כי היא מקומטת קצת? דן כולה העיף מישהו שאיים עליו, דן לא היה היחיד ששם את הפתק של עומר, רוב השבט לא חיבב את עומר, דן העלה את הרעיון של להעיף אותו זה הכל, מה עוד דן עשה? ניסה להציל את בת הברית שלו ויקה על חשבונו האישי כמעט?(הרי אם הוא היה נחש אז מה אכפת לו, הוא הראה נאמנות). אה כן דן גם הציע למולי עיסקה, להעיף את נועם ומושיק, ומולי הגאון רץ לספר, אם הוא היה מביא איתו טיפה הגיון במקום תפילין הוא עוד היה במשחק, ולא היה מפסיד לכוורן בשם נועם, ולדוגמנית בשם ויקה. אנשים כנו לפורפורציה, אתם כלים במשחק של ערוץ 10, גורמים לכם לשנוא בן אדם על כלום, צאו מזה.

Fall Out Shir

New member
הוא לא צריך מליון שקל.

הוא ממשפחת מנו. מנו ספנות. הוא מליונר, אם לא מיליארדר!

פנומן 72

New member
נראה לי שפספסת איזה 15 פרקים ...

אין שום סיבה לאהוב את דן. הוא תחמן, הוא משחק מלוכלך, הוא מעיף את החזקים, הוא תוקע סכינים בגב, הוא משקר. לא אני אמרתי את זה, אפילו השבט שלו אמר את זה, כמה שעות לפני שהמשיכו לתמוך בו וברעיונותיו המטורפים להדיח עוד איש שבט חזק. וכמה סמלי: בדיוק כמו שהסירה שקעה איתו בתחילת התוכנית, כך כל השבט שוקע איתו.

../images/Emo45.gif,מילים כדורבנות../images/Emo9.gif

ניסיתי לאהוב אותו,באמת שניסיתי,אבל הבנאדם הזה הוא דוגמא לכל התכונות הכי גרועות שיכולות להמצא אצל בנאדם. בחיי שאני לא מבינה מה ויקה מצאה בו..

LiRs Lullaby

New member
אנחנו קראנו לו נחש?

אפילו השבט שלו קורא לו נחש (משה אמר שדן יתקע סכין בגב, נעמה אמרה לפני תקרית הברזנט שלדן אין סנטימנטים והוא יתקע אפילו לאמא שלו מקל בגלגלים), השבט היריב קורא לו נחש, אז אנחנו כנראה לא היחידים שמושפעים מהמניפולציות של ערוץ 10. ותכלס - גם דן עצמו מודע לזה שהוא הנחש בשבט, אז למה שנחשוב אחרת? הייתה אפילו משימה שלמה היום שבה כולם כולל כולם, כולל ההפקה, כולל גיא זוארץ שמעולם לא ראו הצבעה כל כך גורפת כלפי אדם יחיד.

Ranimi23

New member
הבנאדם מוציא שם למקצוע עריכת הדין

כאילו כולם נחשים וכלבים כמוהו. זה פשוט מבזה את מערכת המשפט. אני הייתי מעיף אותו מלשכת עורכי הדין.

Jen74

New member
../images/Emo6.gif עורכי דין מאז ומעולם לא נחשבו נחמדים

דן רק מחזק את טענת הכלל שעורכי דין הם תחמנים וימכרו את אמא שלהם כדי לזכות במשפט.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה מה שאני מוצאת את עצמי ממלמלת כל פרק-

"מה היית מצפה מעו"ד?"...

זאת ה-י-ש-ר-ד-ו-ת!../images/Emo2.gif

לדעתי את צודקת.. ת'כלס הוא באמת יידע לתקוע סכינים בגב כשצריך, הוא תחמן ומשחק מלוכלך.. אבל זאת הישרדות! הבנאדם יודע לשחק!! אם לא זה אז מה כן? לדעתי הוא השורד האמיתי.. דן כפרעלייך

../images/Emo15.gif../images/Emo103.gifמשהו קטן שאני לא מבינה |קוב../images/Emo15.gif

עם ישראל בכל והפורום בפרט מתחלק היום לשני סוגי אנשים: אלה שמבסוטים על דן, ואלה שלא. אלה שלא טוענים לרוב שזה בגלל שהוא נחש, תחמן, שקרן, לא נאמן, בוגדני, וכו' וכו' וכו'. ואלה שמבסוטים, טוענים שכל האמור לעיל נכון - אבל שמה לעשות, ככה משחקים את המשחק נכון, ככה מגיעים לשלבים הסופיים ומתקרבים למיליון. אז זהו, שבנוגע לזה יש לי איזה שאלונת... שאלתי: כל המתמודדים יושבים היום בבתיהם, או איפה שלא יהיה, ורואים את הפרקים האלה. רואים בדיוק מה אמרו מתי על מי, למה, איך כמה ומדוע. כולם רואים שדן מתחמן, כולם רואים שהוא משקר. כולם. הכולם האלה, הם גם החלקם האנשים שיקבעו אם דן ייקח את המיליון - חבר המושבעים (כמובן שלא יפתיע אותי אם יעשו להישרדות 'עליה' מלאה, והמנצח יבחר בעזרת SMSים של הקהל בבית..). הסטטיסטיקה אומרת, אם אני זוכרת נכון את העונות האמריקאיות, שכשלגמר מגיעים אחד תחמן ואחד קצת פחות, המושבעים יעדיפו לתת את הקולות למי שתחמן פחות, ולמי שפגע פחות בפחות אנשים. כך שבכלל בכלל לא בטוח שהתחמונים האלה משרתים את המטרה הסופית (הפרס הגדול),לא...?

LiRs Lullaby

New member
צודקת בהחלט.

אנשים שאוהבים את דן בגלל שהוא "משחק את המשחק בצורה חכמה", בעיקר חיים באשליה שבזכות זה הוא יגיע לגמר. הוא אולי יגיע אבל כל האנשים שהוא דרך עליהם בדרך לא יהססו להצביע עבור כל מתמודד שהוא לא דן.

easternstar

New member
הוא לא יגיע לגמר הסופי אבל בינתיים

הוא מוסיף צבע ועניין לסדרה. חלק מהתחמונים שלו הם כנראה הוראות מההפקה.
הוא באמת לא צריך את המיליון ולא יתנו לו להגיע לגמר.

AmitNHB

New member
לדן יש קשר כלשהוא עם ההפקה וזה די ברור.

הוא מדבר בביטחון מלא מהפרק הראשון שהוא מנהל את האי, ושאנשים עושים מה שהוא אומר להם, ולכאורה נראה כי הוא משחק את המשחק חכם, אך ללא גלגל ההצלה שההפקה זרקה לו בשניה האחרונה, הוא היה מוטס מהאי פה אחד ע"י הגברים ויוצא דביל בין דבילים. לדעתי הוא נבחר מראש בשביל לייצר את הדרמה בסדרה תוך כדי הבטחה מההפקה לשמור עליו על לסוף.

למעלה