../images/Emo15.gif../images/Emo103.gifמשהו קטן שאני לא מבינה |קוב../images/Emo15.gif
עם ישראל בכל והפורום בפרט מתחלק היום לשני סוגי אנשים: אלה שמבסוטים על דן, ואלה שלא. אלה שלא טוענים לרוב שזה בגלל שהוא נחש, תחמן, שקרן, לא נאמן, בוגדני, וכו' וכו' וכו'. ואלה שמבסוטים, טוענים שכל האמור לעיל נכון - אבל שמה לעשות, ככה משחקים את המשחק נכון, ככה מגיעים לשלבים הסופיים ומתקרבים למיליון. אז זהו, שבנוגע לזה יש לי איזה שאלונת... שאלתי: כל המתמודדים יושבים היום בבתיהם, או איפה שלא יהיה, ורואים את הפרקים האלה. רואים בדיוק מה אמרו מתי על מי, למה, איך כמה ומדוע. כולם רואים שדן מתחמן, כולם רואים שהוא משקר. כולם. הכולם האלה, הם גם החלקם האנשים שיקבעו אם דן ייקח את המיליון - חבר המושבעים (כמובן שלא יפתיע אותי אם יעשו להישרדות 'עליה' מלאה, והמנצח יבחר בעזרת SMSים של הקהל בבית..). הסטטיסטיקה אומרת, אם אני זוכרת נכון את העונות האמריקאיות, שכשלגמר מגיעים אחד תחמן ואחד קצת פחות, המושבעים יעדיפו לתת את הקולות למי שתחמן פחות, ולמי שפגע פחות בפחות אנשים. כך שבכלל בכלל לא בטוח שהתחמונים האלה משרתים את המטרה הסופית (הפרס הגדול),לא...?