דן

לא הייתי אומרת עליו שהוא חמוד.

יש לו פרצוף חמוד שמרוח עליו חיוך מזויף,אבל הוא לא מהאנשים שאפשר לומר עליהם חמוד. ולא,לא חושבת שמגיע לו להגיע לגמר,כי הוא עשה את זה על חשבונם של אחרים. זו לא בעיה לשחק את המשחק,להתנהג בצביעות ולתקוע סכינים על ימין ועל שמאל,זו לא חוכמה להגיע רחוק ולהפיל אנשים בדרך. אם דן יצליח להגיע לגמר זה רק בגלל שהוא השתמש במניפולציות ודאג להעיף את החזקים ממנו. זו לא חוכמה להיות תחמן וצבוע,ולאדם כזה בטח ובטח שלא מגיע להגיע לגמר. נועם למשל הוא מסוג המתמודדים שהייתי רוצה לראות בגמר,ואפילו מנצח בו. גם עומר היה מתמודד מצויין[עד שדן החליט שלא נאה לו שעומר איתו בשבט] עם פוטנציאל להגיע לגמר. כמה מצחיק ששניהם היו על הכוונת של דן.

LiRs Lullaby

New member
את יודעת שגם אם נעם יגיע לגמר

זה יהיה על חשבון אחרים, כן? ותכלס - בדרך הוא גם יצטרך לתקוע לאנשים סכין בגב כי ככה זה כשצריך להדיח כל פעם מישהו.

כן,אבל יש הבדל.

יש הבדל בין לתקוע סכין בגב מחוסר ברירה,לבין לתקוע סכין בגב של מישהו כדי שישרת את המטרות והאינטרסים שלך. מה שדן עושה זה פשוט דורך על אנשים ללא רחמים סתם כי הם לא מוצאים חן בעיניו,כי הם מאיימים עליו,או כי הם לא אמינים. אני חושבת שמתחילת התוכנית ועד עכשיו לא היה מתמודד אחד שדן לא איים להדיח מג'יבארו[חוץ מנעמה,מרינה וויקה-שלושת הבנות שמההתחלה הוא שם לו למטרה שיהיו תחתיו נאמנות לו לאורך כל הדרך]. את יודעת מה,אני אגיד את זה ככה- אם נועם יגיע לגמר ואם דן יגיע לגמר,ושניהם יהיו נתונים לבחירת הקהל שבבית,אני מבטיחה לך שנועם ינצח את דן ברוב מוחץ של קולות. וזה לא בגלל שנועם נראה טוב. [בינינו- גם לדן לא חסר.]

Fairywitch

New member
טוב, למה כל פעם הודעה חדשה?

נמאס לי לשרשר- להבא פשוט נמחק.

או שנפתח שרשור כנגד דן

מקווה שבפרק הבא נראה את דן הנוכל והנחש מועף...בזכות חברים משבט סבאנה. הבן אדם הכי נחש שראיתי מתחילת הפרק הוא גרם לכך שג'בירו יהיו אוגואיסטים ומיהר להעיף את עומר עומר הוא היחיד שעבד בזמן שכולם השתזפו ושיחקו כולל אלכס.. בגלל שהעיפו אותו אין להם מקום מסודר כמו בסבאנה והם הפסידו במרבית הפרסים בגלל שנעמה צבועה שלא לדבר על מרינה.. הם הפסידו בגדול גם את נועם!!! אם עומר היה נשאר היה יכול להציל את נועם ,זוכרים את הדו קרב נגד יואב באי המתים?! דן מנו הוא השטן הכי גדול בשבט הכי אגואיסטי

JoNy Boi

New member
דן לא ילך כל כך מהר..

קשה לדעת מי ילך..אבל תסמכו על זה שהולך להיות עליהום גדול מצד ג'יבארו על וורה מסבאנה.

למה דווקא וורה?

אני מאמינה שעד שדן יעוף זה עיניין של פרק-שניים. אף אחד לא סובל אותו,בעיקר לא המתמודדים מסבאנה.

natali katal21

New member
גם לדעתי הוא יעוף השבוע

לפי דעתי עידן ומושיקו וגיא יובילו מהלך שבו מעיפים את דן. אלא אם כן דן עם התחמנויות שלו יצליח להינצל מזה ואני מקווה שלא יצליח.

mipi87

New member
דן

אנשים רעים לא מתים רקהטבים ולכן הזבל הזה עדיין בתוכנית אבל יש לו בקבוצה אנשים מפגרים שלא קולטים את זה

אני חושבת שהוא יעוף בקרוב.

בכל זאת,אחרי האיחוד והכל,לא נראה לי שיש לו סיכוי לשרוד שם,בין אם הוא ירצה ובין אם לא,כולם מכירים שם בפרצוף המכוער והאמיתי שלו. בג'יבארו היה לו קל לשחק עם הבנות ולדאוג לאינטרסים שלו תוך כדי שהוא מנהל ומחזיק את כל השבט בידיים,אבל מהפרק הבא נראה שדברים הולכים להשתנות.. יש תקווה!

נעמה התגאתה שספרדים אומריים הכל בפנים

לעומת האשכנזים..אז כמה דמעות היא עוד תשפוך וכמה פעמים תשקר לאדם שיעמוד מולה? צבועה אמיתית. מאד מקווה שלא תגיע לגמר. לא היא ולא מרינה ולא דן ולא משה..מנוולים.

נעמה זה אמא למופת

תינוק בן 10 חודשים השאירה בבית!!! גאות המשפחה. כל הכבוד לה. טיפוס מגעיל דוחה ועלוב. יש כאלה שלא צריכים לשחק אותה מגעילים הם מגעילים מהבית

Ranimi23

New member
נעמה יצאה אפסית. כמו יעל

יכלו להוביל פה מהלך ולהציל את עצמן, אבל הלכו על עיוור אחרי דן והוא זה שיוביל להדחה שלהן. הן יעופו כמו פתיתי שלג, אחד אחרי השני. אין סיכוי לאף אחד מסבאנה להישאר. זאת הנקודה שבה סבאנה חוסלה סופית. בנות לא חכמות, דן אמר את זה בעצמו

דן הוא השורד!

איזה תותח הוא לא להאמין !! פשוט להעריץ אותו חח...הוא ממש מזכיר לי אותי:) רק שלא יעיפו לי אותו שבועע הבאאאאאאא אז מי עוד אוהב את דן?

למעלה