אח, לירון לב הדר, הוא נכנס לפלייליסט? אני ממש מקווה שכן
I Inbar789 New member 28/2/07 #259 אח, לירון לב../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif הדר, הוא נכנס לפלייליסט? אני ממש מקווה שכן
R RJlake New member 28/2/07 #278 שמשון הזה ממש יפה../images/Emo99.gif וליאורה שלחה לי אותו לפני המון זמן ומזה לא מסתדר לי שקוראים לה רג'ינה ספקטור לפני כמה ימים אז הדר אמרה רג'ינה ספקטור בלה בלה ואז צעקתי "רג'ינה פלנג'י!" ואז הבנתי שזה לא
שמשון הזה ממש יפה../images/Emo99.gif וליאורה שלחה לי אותו לפני המון זמן ומזה לא מסתדר לי שקוראים לה רג'ינה ספקטור לפני כמה ימים אז הדר אמרה רג'ינה ספקטור בלה בלה ואז צעקתי "רג'ינה פלנג'י!" ואז הבנתי שזה לא
L limors2 Well-known member 28/2/07 #285 חחחחח אני אמרתי את זה בחנות!!!!../images/Emo6.gif נראלי שאמרתי לך. כל הדרך אמרתי לעצמי בראש" ספקטור, לא פלנג'י. ספקטור!" ואז כמובן הגעתי ותל ואמרתי למוכר "יש לכם תחדש של רג'ינה פלנג'י?" ואז צחקתי ותיקנתי את עצמי
חחחחח אני אמרתי את זה בחנות!!!!../images/Emo6.gif נראלי שאמרתי לך. כל הדרך אמרתי לעצמי בראש" ספקטור, לא פלנג'י. ספקטור!" ואז כמובן הגעתי ותל ואמרתי למוכר "יש לכם תחדש של רג'ינה פלנג'י?" ואז צחקתי ותיקנתי את עצמי
T tkuihehr New member 28/2/07 #283 איזה שיר שווה לסינגלס מעפן שחום גופך בי אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתה הכאב הזה איך אפשר שלא לאהוב?!
T tkuihehr New member 28/2/07 #297 אז מזל שאני לא שומע גלגלצ כל כך הרב רק סינגלס וגם זה בקושי, לרוב רק באוטו כשיוצא, ומדי פעם במשך היום כשפתוח..
אז מזל שאני לא שומע גלגלצ כל כך הרב רק סינגלס וגם זה בקושי, לרוב רק באוטו כשיוצא, ומדי פעם במשך היום כשפתוח..
A AdamINC New member 28/2/07 #299 בעעעעעעעעעעעעעעעעע דווקא היום מצאתי לפתוח שרשור סינגלס ובקושי להיות בו עבודה IS BAD!!!
T tkuihehr New member 28/2/07 #300 סידי נחתך ובכלל לא היה זמן בסוף לשטויות של הדר ומשה ולסיום של הדר לסינגלס האחרון של השבוע...