1) מה אתה שומע עכשיו?אנגלסאיה פיל של אריה 2) תרמת פעם דם?לא..

3) ראית "שר הטבעות"?אגא

4) איזו דמות הכי אהבת?חחחח... אפ'חד.. 5) אתה יודע לבשל?אגא 6) מה אתה מבשל הכי טוב?ממ.. מרק? כי זה הכי אני אוהבת

7) מתי בפעם האחרונה סידרת את החדר?היום!

8) החדר שלך מבולגן?לא ממש 9) רכבת פעם באופנוע-ים?לא 10) היית פעם בבית משפט?בקטנה.. 11) הבאת פעם פרח למישהו\י?כןןןןןןןןןןןןןןןן
12) מה הכי חסר לך עכשיו?חברצ'יק.. 13) אתה אינטרוורט או אקסטרוורט [למי שלא יודע מה זה - מופנם או מוחצן בשפה הפסיכולוגית ]?מוחצנת ומופנמת יחד

14) פרט למה התחפשת בכל פורים - אויש... כיפה אדומה, מלכת הלילה, תאומה עם מישהי.. אשת עסקים, מעודדת, ג'יני וכולי וכולי... אין לי כוח לפרט ממש..

15) יש לך כרטיס תלמיד?היה.. איבדתי את הארנק..
16) כמה מסרים יש לך בתפוז ?כרגע? יותר מידיי.. 17) יש לך כינוי (ביום-יום)?אגא 18) איזה?נסטיוחה, נסטיוצ'יק, "סבתא" [ממש חדש..:| ] וכל השאר הישנים

19) אתה אוהב אותו?נו.. תלוי איזה.. 20) כמה זמן נמשכת ההפסקה הכי ארוכה שלך בביצפר?הפסקה? למה פה מתכוונים? 21) מתי בפעם האחרונה היית בספרייה?היום 22) מה קראת?לא קראתי 23) מתי בפעם האחרונה חלמת חלום שזכרת אותו?אתמול 24) מתי בפעם האחרונה שקעת בהרהורים (ורוסטיק - לא שקעתי בהרהורים כרגע!!!)?ממ.. תמיד 25) האם קרה שהקשבת לשיר מלא פעמים עד שהוא התחיל להתנגן אצלך במוח (חחחח)?כןןןןןןןןן... מלאאאאאא.. 26) ראית את הפרסומת של סינמטריקס ?לא 27) באיזו מדינה בעולם אתה הכי רוצה לבקר עכשיו?פולשה
28) באיזו עיר?קרקוב 29) היית רוצה לגור כמה ימים באי בודד?סבבה.. לבד?
30) עם מי?חחח.. עם חברצ'יק וחברימצ'יקיות

ומוזיקה ואלכוהול
31) באיזה צבע היית רוצה שיהיו העיניים שלך?כמו שהם עכשיו סבבה לי.. 32) איזה חיות אתה אוהב?כולםםםםםםםםםם... וחרקים לא נחשבים..
33) יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות (אתה לא חייב לספר אותם חחח)?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..... מלא מידיי..
34) חקרו אותך פעם שוטרים?כן..
[
] 35) למה?
זה לא לפורום

36) אתה מדבר הרבה בטלפון?כן... חשבון גדול גדול..
37) האם היה מישהו שתמך בך בניגוד למה שחשבת שיעשה?כן..
38) אתה אוהב להצחיק?אגא
39) האם עשית לאחרונה משהו בשביל אדם אחר (משהו שהוא לא ביקש שתעשה)?כן
40) לבשת פעם שמלה?חחחחחחח... כן... האמת אפילו אתמול

)))) 41) התלבשת פעם בבגדים של המין השני?חח.. כן
42) ניסית פעם לכתוב ביד שמאל?אגא 43) האם תעשה פעם קעקוע?אגא 44) אתה מנהל יומן אישי?אממ.. בערך

45) לאיזו דמות בדיונית אתה הכי דומה?לבת ים.... חחחחח... ככה אמרו לי
46) שיחקת פעם קלפים על כסף?ממ.. לא, אבל התערבתי על משהו אחר.. זה נחשב? 47) וסטריפ פוקר?לא.. 48) מה השאלה המדעית שהכי מעניינת אותך?ממ.. איך שבב עובד
49) יש אדם שמצליח לנחם אותך תמיד,לא משנה מה קרה לך?כן 50) תדרג את מצב הרוח שלך מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי טוב -9.5
51) מה הדבר האחרון שאכלת?תפוח.. כרגע סיימתי 52) מה הסדרה האחרונה שראית?"השיר שלנו" 53) מה היית רוצה לעשות כדי לצאת מהשגרה?לברוח לקפריסין

54) אתה נוהג להשתמש בקללות כדי לתאר דברים חיוביים?אגא
55) באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת 100?פיזיקה
56) אתה בעד או נגד דו"ח דוברת?נגד 57) אם לא היית גר בעיר שלך, איפה היית מעדיף לגור (בישראל)?נתניה

58) אתה זוכר איזשהו ציטוט מסרט? איזה (ציטוט...)?תרגום... "אל תלך לשם אחי.. תחכה באחורי הספינה ואז תלך להילחם".. מטרויה
59) אתה עובר את הכביש באור אדום?כן :-O 60) מי נמצא עכשיו איתך בבית?אבא, סבתא, אחים, פרסיק

61) האם אתה נוהג להתייחס להכל בהומור?בדרך כלל כן... לפעמים זה לא טוב
62) אתה אוהב אומנות? איזו?כן.. פנטאזית-גותית כזו

63) מה יש לך מתחת למיטה?כלום.. בדיוק ניקיתי 64) באיזו כיתה הברזת פעם ראשונה משיעור?חחחחח.. לא זוכרת.. נראה לי ד' כי אני וחברה שלי רצינו להמשיך לשחק ושיקרנו למנהל שיש לנו טיול שנתי ושכחו אותנו בביצפר..
65) כמה חדרים יש לך בבית?7 66) היית רוצה להתחלף עם מישהו בחדרים?עם אימאבא 67) כמה חלונות יש לך בחדר?2 68) מה השם המלא שלך?אנסטסיה ולדימירביץ' חוטינסקי 69) על מה אתה חושב כשאתה רואה את מס' השאלה הזאת, יא סוטה! ?אני סוטה? האמת זה מזכיר לי עמוד של פורום אחר..
70) איזו שאלה אתה רוצה שישאלו אותך?"התנשאי לי?".. סתם סתם
71) ומה התשובה שלך אליה?" כן כן כן!".. חחח..
72) מי? מה? מו? :-O 73) איפה?בקפריסין

74) איך?ככה.. באונייה 75) למה?כי צריך 76) יש לך קומונה?כן.. משותפת עם אלה
77) יש לך בלוג?לא 78) השכרת פעם סרט וידאו?ממ.. לא.. רק הזמנתי וראיתי בקולנוע וכאלה.. 79) אתה מתכתב עכשיו עם מישהו (איי סי קיו\מסנג'ר וכו')?כן.. 80) חסמו אותך פעם מפורום?כן..
רק לראות איך זה נראה..
81) מה האורך של שערות הרגליים שלך (הרעיון של ג'ניה - לא לבוא אליי בתלונות!) ? קצוץ
82) התאהבת פעם בדמות מסרט\ספר?ממ.. לא ממש.. :| 83) היית פעם בחתונה? של מי?כן.. מלא.. חלק מילצרתי.. חלק הייתי מוזמנת.. באחרונה נראה לי של יאנה וסרגיי.. בן דודה שלי ואשתו הטרייה שנולד להם בן

84) כתבת פעם שיר?כן 85) מחזה?ממ.. בערך 86) ביוגרפיה?לא 87) קראת פעם מחזה (שלא נכלל בתכנית הלימודים)?כן 88) איזה?לא זוכרת 89) היית רוצה לגור באיגלו?כןןןןןןן 90) היו לך ראסטות?לא

91) מה האורך הכי ארוך שהיה לשיער שלך?ממ. מתחת לתחת 92) אכלת פעם אוכל לא כשר?כן.. חחחחחח 93) מה הדבר הכי מוזר שאכלת?מלפפונים חמוצים עם כריך שוקולד 94) איזה תוספת אתה מעדיף על הפיצה?ממ.. זעתר D: 95) אתה קורא עיתונים?כן 96) איזה חלק מהם?הכל בדרך כלל 97) אתה מתכוון לקרוא גם תשובות של אחרים לסקר הזה?כן.. כשיהיה לי זמן

עכשיו אני לא משו.. 98) מה אתה הכי שונא בבני המין השני (לא בכולם!) ?שהם יכולין להשתין בעמידה!!!!!!!!!!!1 99) מה המקום הכי מוזר שהיית בו בחודש האחרון?ממ.. מוזר?
100) צרף פרינט סקרין!!! (כשממזערים הכל) חח.. אוקיי..