svetaya mariya ../images/Emo4.gif
1) מה אתה שומע עכשיו? את המלויי שלי צועק באוזן.... "סשה קקה, סשה קקה". 2) תרמת פעם דם? שפכתי פעם דם, נחשב?!?! 3) ראית "שר הטבעות"? מההההההההההה??!!??!!?!?? יוווווווווו.... 27658493 פעמים, כולל את כל הגירסאות של הבמאי, כולל המורחבים (שזה אותו דבר) אני חולה על זה....... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 4) איזו דמות הכי אהבת? דוגרי..... הסרט הרס את הספר.. אבל אהבתי את "גולה" בידיוק כמו שדמיינתי אותו! 5) אתה יודע לבשל? הרבה דברים =/ 6) מה אתה מבשל הכי טוב? הרבה דברים =/ 7) מתי בפעם האחרונה סידרת את החדר? אני עושה עכשיו שיפוצים בחדר, זה ניחשב?? 8) החדר שלך מבולגן? לא..... אני שונא בלאגן, אבל כן הוא מבולגן 9) רכבת פעם באופנוע-ים? כןןןןןןןןןןןןןןן 10) היית פעם בבית משפט? לא, אבל אח שלי היה, ובגלל שהוא גינזבורג וגם (כאילו דה) עכשיו השוטרים עושים לי כל הזמן בעיות כשהם חוקרים אותי!!! =[ 11) הבאת פעם פרח למישהו\י? אגההה.... מיליון מיליון מיליון אלך רוז =] 12) מה הכי חסר לך עכשיו? עזבו... לא ניכנס לזה 13) אתה אינטרוורט או אקסטרוורט [למי שלא יודע מה זה - מופנם או מוחצן בשפה הפסיכולוגית ]? אני מחומצן 14) פרט למה התחפשת בכל פורים - חחחחחח עזבי, פאדיחות 15) יש לך כרטיס תלמיד? שרפתי אותו =] 16) כמה מסרים יש לך בתפוז ? לא יודע.... אבל מחקתי קרוב ל300 17) יש לך כינוי (ביום-יום)? יותר מידי: קוראים לי סשה, אבל אני ידוע גם בתור שוריק שזה בעצם אותו דבר.. אבל אני גם ידוע בתור "וסה" (אל תישאלו איך הגיעו לזה) פעם קראו לי "אנטיכריס" יש כאלו שקוראים לי "מלש" יש כאלו שקוראים לי "אח של מלשוק" ויש כאלו שקוראים לי "אח של קוט" 18) איזה? תעשי קופי לתשבוה שלי למעלה ותחשבי שעניתי על השאלה הזאת 19) אתה אוהב אותו? לא אכפת לי 20) כמה זמן נמשכת ההפסקה הכי ארוכה שלך בביצפר? זאת אומרת כשאני הולך לבית ספר כן?!?! ניראה לי 15 דקות... אבל לרוב אני מאחר בתיקווה שיעיפו אותי 21) מתי בפעם האחרונה היית בספרייה? לא זוכר 22) מה קראת? לא זוכר 23) מתי בפעם האחרונה חלמת חלום שזכרת אותו? אוי בלע...... מתי בפעם האחרונה לא חלמתי חלום?!?!
24) מתי בפעם האחרונה שקעת בהרהורים (ורוסטיק - לא שקעתי בהרהורים כרגע!!!)? בשירותים =/ 25) האם קרה שהקשבת לשיר מלא פעמים עד שהוא התחיל להתנגן אצלך במוח (חחחח)? אממממ..... בלי להעליב אבל זאת שאלה ממש טיפשה 26) ראית את הפרסומת של סינמטריקס ? כן... לא יודע, מה זה?!?! =/ 27) באיזו מדינה בעולם אתה הכי רוצה לבקר עכשיו? בכל מקום אותו חרא 28) באיזו עיר? אותו חרא 29) היית רוצה לגור כמה ימים באי בודד? אפשר להגיד שאני עכשיו גר במין אי בודד =( 30) עם מי? עם היד שלי 31) באיזה צבע היית רוצה שיהיו העיניים שלך? שחור 32) איזה חיות אתה אוהב? את שסיק =/ 33) יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות (אתה לא חייב לספר אותם חחח)? בטח... יותר מידי 34) חקרו אותך פעם שוטרים? אני יכול ליכתוב על זה ספר 35) למה? כי...... היו המון סיבות, אני ממליץ על הספר שלי 36) אתה מדבר הרבה בטלפון? רק עם אנוט 37) האם היה מישהו שתמך בך בניגוד למה שחשבת שיעשה? לא יודע 38) אתה אוהב להצחיק? =/ 39) האם עשית לאחרונה משהו בשביל אדם אחר (משהו שהוא לא ביקש שתעשה)? לאחרונה לא 40) לבשת פעם שמלה? חחחחח... כן =] 41) התלבשת פעם בבגדים של המין השני? אבל רק בגלל שהייתי שיכור 42) ניסית פעם לכתוב ביד שמאל? כן... פרשתי בשיא 43) האם תעשה פעם קעקוע? הרבה קעקועים 44) אתה מנהל יומן אישי? נט נט נט 45) לאיזו דמות בדיונית אתה הכי דומה? ל"גולה" =] 46) שיחקת פעם קלפים על כסף? כסף, סיגריות, בגדים.... כל מה שרק רוצים... וגם הרווחתי הרבה =] 47) וסטריפ פוקר? כמובןןןןן 48) מה השאלה המדעית שהכי מעניינת אותך? למה המחנכת שלי דומה לבולדוג?? 49) יש אדם שמצליח לנחם אותך תמיד,לא משנה מה קרה לך? כן =] 50) תדרג את מצב הרוח שלך מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי טוב - 4 51) מה הדבר האחרון שאכלת? הרבה ניקוטין 52) מה הסדרה האחרונה שראיתי? לא זוכר 53) מה היית רוצה לעשות כדי לצאת מהשגרה? למות.... או ללכת לצבא 54) אתה נוהג להשתמש בקללות כדי לתאר דברים חיוביים? אחוווווויית =] 55) באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת 100? שאלה לא בישבילי 56) אתה בעד או נגד דו"ח דוברת? זה לא מעניין לי את קצה הפילטר 57) אם לא היית גר בעיר שלך, איפה היית מעדיף לגור (בישראל)? הייתי כימעט בכל עיר בישראל, הכי אהבתי את אשדוד וכפר סבא 58) אתה זוכר איזשהו ציטוט מסרט? איזה (ציטוט...)? "פאק יו" אמריקן פיי, החתונה 59) אתה עובר את הכביש באור אדום? באור צהוב =] 60) מי נמצא עכשיו איתך בבית? אני לא בבית... 61) האם אתה נוהג להתייחס להכל בהומור? להרבה דברים.... אבל תמיד צריך לדעת איפה לעצור 62) אתה אוהב אומנות? איזו? פורנו?!?! =/ 63) מה יש לך מתחת למיטה? אין לי עכשיו מיטה..... =/ שיפוצים 64) באיזו כיתה הברזת פעם ראשונה משיעור? מהגן... עוד ברוסיה 65) כמה חדרים יש לך בבית? 4 כולל סלון 66) היית רוצה להתחלף עם מישהו בחדרים? חחחח..... עכשיו בחרתי חדר טאני עושה בו שיפוצים 67) כמה חלונות יש לך בחדר? ניפצתי את החלון... אין חלון =] 68) מה השם המלא שלך? אלכסנדר ולדימירוביץ' פושקין 69) על מה אתה חושב כשאתה רואה את מס' השאלה הזאת, יא סוטה!? על מיספר 70 70) איזו שאלה אתה רוצה שישאלו אותך? רוצה סיגריה?? 71) ומה התשובה שלך אליה? כן 72) מי? הכפרה 73) איפה? על הגג שלי 74) איך? עם הרבה אהבה ומחשוף 75) למה? כי אני רוצה לעשן 76) יש לך קומונה? לא 77) יש לך בלוג? לא 78) השכרת פעם סרט וידאו? אגה.... 79) אתה מתכתב עכשיו עם מישהו (איי סי קיו\מסנג'ר וכו')? כן" ריטה, מאשה, וטניה.... ויאנה הלכה לעשן 80) חסמו אותך פעם מפורום? כן.... פורום מזרחית, משהו כזה 81) מה האורך של שערות הרגליים שלך (הרעיון של ג'ניה - לא לבוא אליי בתלונות!) ? חחחחח........ 7 סנטימטר... =] ואני גאה בזה 82) התאהבת פעם בדמות מסרט\ספר? אממממ... =/ ל-א 83) היית פעם בחתונה? של מי? חתונה אחת ולצערי 14 לוויות =/ 84) כתבת פעם שיר? הרבה שירים... אבל רק מוסיקה 85) מחזה? לא 86) ביוגרפיה? כן... אני כבר המלצתי על הספר שלי 87) קראת פעם מחזה (שלא נכלל בתכנית הלימודים)? כן... היו כמה 88) איזה? לא זוכר.... אבל היה מעניין 89) היית רוצה לגור באיגלו? עם מזגן או בלי?? 90) היו לך ראסטות? אני לא צריך להיסתרק שבועיים ויש לי ראסטות 91) מה האורך הכי ארוך שהיה לשיער שלך? האורך שיש לו עכשיו, קרוב ל30 סנטימטר.... אולי יותר 92) אכלת פעם אוכל לא כשר? "סלה" עם חלב 93) מה הדבר הכי מוזר שאכלת? קוסקוס =/ 94) איזה תוספת אתה מעדיף על הפיצה? זיתים או פיטריות 95) אתה קורא עיתונים? כן.... אני מכור לזה, כל בוקר 96) איזה חלק מהם? את החלק של החדשות, ספורט קצת ועסקים 97) אתה מתכוון לקרוא גם תשובות של אחרים לסקר הזה? שאלון אחד בטוח אני אקרה.. יותר נכון כבר קראתי 98) מה אתה הכי שונא בבני המין השני (לא בכולם!) ? גאווה עצמית... שונא את זה 99) מה המקום הכי מוזר שהיית בו בחודש האחרון? בית ספר 100) צרף פרינט סקרין!!! (כשממזערים הכל) גאד דמאט... אי לי מושג איך עושים את זה