צריך עזרה .

bennyp22

New member
../images/Emo27.gif צריך עזרה .

בע"ה שנה הבאה אני מתחיל את התואר השני מי היה מאמין :p מנהל ומדיניות ציבוירת למנהלים מסול לאשנים עובדים.אני משתמש במחשב נייד במכללה יש לי רשת אלחוטית לא צריך מודם סלולארי האם באוניברסיטה קיימת רשת אלחוטית ? אם כן אני צריך ללכת לסלקום לעשות מודם אלחוטי סלולארי .ועוד שאלה לכמה מכם משתמשים במחשב נייד ואיך אתם מסתדרים איתו ? ומישהו לומד פה תואר שני או תואר ראשון במדע המדינה אשמח לקבל חות דעת על החוג והצוות המנהלי כי הבנתי שתואר שני עולה בסביבות 40 אלף ש"ח חשבתי להתחיל לחסוך כסף. . תודה

bennyp22

New member
חחחחחחחח

מה אני יעשה לקח לי הרבה זמן כי למדתי מקצוע קודם ...וסוף סוף עשיתי דברים.....:p וההיתי ביעוץ במכללה אמרו לי תלמד מקצוע תואר זה תיאורתי צריך משהו ישומי וגם רציתי להמשיך את המגמה מהתיכון אז עשיתי מנהל חשבונות סוג 3 וחשב שכר בכיר אמרו לי תלמד במכלללה ותואר שני תעשה באוניברסיטה . בע"ה עוד שנה אני באו' חיפה.

MsUnderstood

New member
ככה../images/Emo13.gif

מבחינת כסף אין לי מושג.. במזכירות של החוג ממש נחמדים,נחמד לפנות אליהם וכל זה.. אם במחשב שלך יש ווי-פי אז אין בעיה להתחבר לאינטרטנט באוני.. אני עם הלפטופ כל הזמן ומנהל ציבורי זה כיף

deathcaster

New member
תוספת

שכר לימוד לשנה לתואר שני: כ-13 אלף ש"ח ובניגוד להרבה דברים אחרים... אין לי טענות לאינטרנט האלחוטי שקיים בפריסה רחבה באוניברסיטה.

bennyp22

New member
תודה

חסך לי לשלם 200 שח בחודש לסקום, אבל במנהל ציבורי למנהלים התכנית זה 40 אלף שח . מה לעשות ... ככה זה לימודים. אז אני מתחיל לחסוך מהשנה הזו זה יוצא 20 אלף שח לשנה .

למעלה