סקר סצנות!!

../images/Emo27.gifסקר סצנות!!../images/Emo37.gif

איזה סצנות הכי עשו לכם את זה?? איזה סצנות גרמו לכם לבכות?? ובאיזה סצנות הייתם דבוקים למסך??... [אתם לא צריכים לתת 3 סצנות.. רק סצנה אחת]

../images/Emo58.gif הסצנה ש...

שלוקאס היה בבית חולים ולא היה לו דופק! כולי רעדתי עמדתי לבכותתת!! אבל בסוך הוא לא מת
והיה לי חיוך עעענק על הפנים

G Baby

New member
../images/Emo58.gif לצופי ערוץ 10

הסצינה שלוקאס שכב בבית חולים אחרי התאונה וניית'ן בא לבקר אותו ואז לוקאס מתעורר..זאת היתה סצינה מדהימה. ואני חייבת עוד אחת: בעונה השנייה אחרי שהיילי עזבה לסיבוב הופעות וניית'ן שבר את לוח החתונה שלהם, זאת היתה סצינה כל כך עצובה, אי אפשר שלא לבכות בה.. ובגלל שאני לא יכולה להביא רק שתיים..
לאלה שלא ראו את העונה השלישית:
בפרק הראשון כשניית'ן אומר להיילי שהוא תמיד יאהב אותה רק הוא לא בוטח בה יותר זה היה ממש עצוב..בכיתי בסצינה הזאת

הסצנה הכי יפה שפייטון

נהגה באדום כי ככה אמא שלה נהרגה אז אהבתי ואז שלוקאס נכנס לאוטו ושהיילי ונייתן שכבו בפעם ה-1

../images/Emo58.gifלצופי ערוץ 10

הסצינה הכי יפה שנייתן הביא את היילי לבית חולים ללוקאס אחרי שהוא התעורר והוא אמר לה התגעגתי אלייך והם התחבקו ושנייתן הביא להיילי את הצמיד ואמר לה שלא תגידי שלא הבאתי לך שומדבר אף פעם משהו כזה...

NitsNats©

New member
הסצינה של פייטון עם האוטו ../images/Emo99.gif

רציתי גם לכתוב אותה. ואם אני כבר כאן... אז אחת הסצנות שהכי גרמו לי לבכות בסדרה (אני יכולה גם לומר בבטחון שאחד הדברים האהובים עליי בסדרה הוא העובדה שבכל פרק אני בוכה לפחות מסצנה אחת)
לצופי ערוץ 10 הוא סצינת התאונה של ניית'ן בעונה השנייה כשהוא התנגש בקיר. אחת הסצנות המורטות.

sweet fairy

New member
אני אהבתי את הסצנה

בפרק שנייתן עובר תאונה והוא נלקח לביה"ח ומתחיל לחלום שהוא לוקאס ולוקאס הוא נייתן. ובסוף בסוף שהיילי נותנת לו את הצמיד והצמיד הופכת לטבעת הנישואים שלו.

danieli92

New member
../images/Emo58.gifלצופי ערוץ 10

כשללוקאס היה את התאונה עם קית' ועצר לו הדופק וגם כשדן הוציא אותו מהאוטו מלא דם

תמריקי

New member
../images/Emo58.gifאני הכי אהבתי...

את הסצנה שבה הייתה את התאונה לניתן (וגם ממש הפחיד אותי הניתוח שלו...)ואז איך שהוא חלם שהוא כאילו לוקאס ולוקאס זה הוא...
זה היה חמדמד...

K a R n O n A

New member
אהבתי מאודד

את הסיצנה שנייתן הולך לפייטון אחרי שהיילי עזבה והיא מביאה לו כזה דף עם ציור...sometines they come back.....

mirymoo

New member
../images/Emo58.gifאני אוהבת את

הסצינה של ''ALWAYS & FOREVER''.. כי זה היה כל כך מיוחד .. זה שנייתן אמר להיילי שהוא אוהב אותה אבל הוא לא יכול לבטוח בה...

Ms Joness

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את הסצינה בפרק שפייטון מגלה שלוקאס שכב גם עם ניקי. בסופו של הפרק כשהיא נתקלת בו בבית ספר למרות שהם 'טכנית' בזמנו לא היו יחד ואומרת לו שאיפה שהלב שלה היה, היא לא הייתה יכולה ללכת ולשכב עם זר.

למעלה