סיכום שבועי

lililulu

New member
עונה../images/Emo163.gif

שיר השבוע? אייל גולן - בשבילך נוצרתי, כנסיית השכל - עושים אהבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? נמממ...אין
סרט\סדרה\תוכנית TV? משפחת טופוD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמיר פיי גוטמן בידיעות, הבעל של אחותי עושה לי "את יודעת שעכשיו הוא שינה את השם? קוראים לו אמיר גיי פוטמן" D:D:D:D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הטיול לגלילות היה די דפוק, שבועות היה די גרוע, אבל אתמול בערב היה חביב ביותר :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? צילומים לסרט, היום בערב הולכים לראות בופור ויום הנוער שאני לא יודעת אם זה השבוע אבל יש הופעה של שייגעצ :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אני חושבת שיש מבחן בהיסטוריה אבל זה כיף זה כמו למלות ווינר, אתה מהמר על כל התשובותD: מה קניתם השבוע? פלאפלללל
אדם השבוע? 2 ידידים שלי...אחד יצא גבר ואני שמחה בשבילו ואחד מסכן
אני מקווה שאני יצליח לעזור לו... ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תבכי ילדה תבכי, כי כבר לא נותר בך כוח, רק אל תישברי, כי את לא יכולה לברוח..." שיר מדהים, מאתמול

lililulu

New member
אההה...!!!! יש עוד משהו ששחכתייי!!

עוד חוויה: אתמול בערב
מאז שנגמרה העונה של הפועל לא ראיתי את השחקנים ואתמול איפה שהייתי אז גם מהם באו
אור
ודגן
וחן
ודביר
שי
ולירון
איך התגעגעתי אליהםםם...והם היו כאלה סקסיים כי הם סטייליסטים כאלה הם התלבשו לערב כזה אני תמיד ראיתי אותם או במדים של הקבוצה או בבגדי ספורט זרוקים כאלה לפני או אחרי המשחקים...אז היה שווה ללכת

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifזה לא את אמרת בדיוק ,

אבל עקב זה שאמרת את זה גרם לי להגיד את זה בבית ספרי . D; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמיר פיי גוטמן בידיעות, הבעל של אחותי עושה לי "את יודעת שעכשיו הוא שינה את השם? קוראים לו אמיר גיי פוטמן" D:D:D:D:

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחח D=

משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אני חושבת שיש מבחן בהיסטוריה אבל זה כיף זה כמו למלות ווינר, אתה מהמר על כל התשובותD: אהבתי . xD

lililulu

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא יודעת מה עשיתי לא בסדר אבל גם עכשיו וגם כשהגבתי לך קודם התייחסת אליי מגעיל. שיהיה

יא עמית.מה את נורמלית,זה בצחוקקקק כפרה D:

ורציני שזה היה בצחוק DD; ואם נעלבת אז סליחה..

../images/Emo175.gifהוא לא חרא ,, :[

חיחיח בואי נגיד שהוא לא כזה יפה כמו שדיברו עליו ,, אבל הכי מפחיד היה הבומים ,,, במיוחד שזה ב - 1 בלילה . D= אז כל הסרט הייתי מתוחה של ימות עוד אחד . ||:

../images/Emo141.gifעונה=]]]]

שיר השבוע? הלילה יעבור
... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?לא מעלה לי תמונונת אוף=\\\\\\\\\ סרט\סדרה\תוכנית TV?לעעע ספר\עיתון\כתבה כלשהי?==== חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יסתפרתי מדורג מזה יאפה ועשיתיי חורים אוזניםםם היהה מצחיקק עם מורן חעחע
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שני צילומים שליייי=]]]]]]]] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר כרגיללל=\ מה קניתם השבוע?שרשרתתת מזה יאפה עגילים ונעליםם אדם השבוע?מורן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אני רק מסמן לך" רק מורן תבין חעחעחע

../images/Emo15.gifחעחע ספיר וואי איזה מצחיק היהXD

איזה פחדנית את אלוהים חעחע כולה עגילים
והומכר הזה כזה דפוק אלוהים חחחXD הייתי בטוחה שהוא לא ישעה לך......

עונה לחחייםם שלייי !..

שיר השבוע? כל אהבה שבעולם -לירן טל ! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד , האלופה 2 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראשש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חזרתיי היוםם מאילתת היה הכי כיףף שיכול להיות! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כהה ! מועדון 24 אף אחד לא מבין כמה אני רוצה ללכת לשם! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מחר בית ספר! מה קניתם השבוע? הרבהה עגילים צמידים מלאא שרשרת פיצה המבורגר ועוד הרבה חוחחחחחחחחח אדם השבוע? אדם , דילבי ! ציטוט\סקופ\משפט השבוע?שיר השבוע?
אדם הוא החיים היפים שלי

../images/Emo20.gifעונה שוב סתם לכייףף חח רק שירעע תאביין

שיר השבוע? אני טורו סבלימינאלל שיאווווו איזהה שיררר פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין עליי ..! סרט\סדרה\תוכנית TV?משחק החיים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?דיסני חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D: ........קניתי בגדים אעאעאעאע משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?חחחחחח לעשות חורים באוזנים אעאעאע משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נאאנאנאמאנאנאמ לא 'דעת יענוו מה קניתם השבוע?חחח מ ל א אין ללליי קוכח לפרטטט ! אאעאעע אדם השבוע?חחח שירעע קבסעעע כפרעעע עליהההה האווור שבעיינייי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?חחח אעאעאע אני טורו מפוצץ בדינרוו רק שיררוושששליי תביין D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ף-ג אני סה"כ גבגבתי לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה