סיכום שבועי

../images/Emo20.gifיוווווווווווווווו הוא יפה פה רצחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחח חחח חח ח השקעה D:

../images/Emo175.gifדיללללללללללב ? ,, ../images/Emo99.gif

אנננננננננני ,,,,,,,,,, כן כן אננננננני ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, P= הולכת לראותאתכככככן !!! אעאעאעאעאעאע בעזרת ה' ! יאאאאאאאאאאאאאי [: שירללללי רשמה אותי ,, P= חיחיחחי דיברתי עם אימא שלי והיא הסכימה , אבל היא "פוחדת" וזזזזזזה !!! חחחחחחחחחחחח כי אני לא מכירה אתכן . P;
33333333333>

../images/Emo109.gif מיכלוש אני יראה אותך איזה כיייף

יש אני יראה את כל הבנות בפורום באתי כזה לאמא שלי אמא זוכרת שסיפרתי לך על הצילומים של הקליפ היא כזה ... כן אמרתי לה היום זה היום האחרון להירשם ויש בנות שנוסעות מטבריה אז היא עושה לי טוב איזה כייייף שאני יפגוש אותך סופסוף

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אם יהיה...כנסי

לא בטוח שיהיה.אם יהיו עד ה-29.5 700 בנות.יהיו צילומים אם לא יתבטלו ! ואם כן זה יהיה בת"א אז תביאי חברות שלך :)

עונהה :]

שיר השבוע? חלום עצוב-דנידין המלך . . . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הניצים/האלופה 2 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על אמיר פיי גוטמן שהוא אמר שהוא הומו... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אמממ..לא היה בצפפר.. חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ... כלוםם משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?=בצפר= בבבבבבבבבבעעעע מה קניתם השבוע? בגדים . . . אדם השבוע? =אדם&דנידין= כאילוו דדדההה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? =אדם= "בשם האהבה אני נישבעת לך אתן את חיי"

../images/Emo25.gifעונהה לדילבוושששש:)

שיר השבוע? מישל-אתה המלאך שלי!,, דני דין-שיר אהבה למוזה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?===>>כבר ראיתן את התמונה אבל עוד פעם=] סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אהה...פגשתי את אושרי ! אעאאעאאא ואת שרון. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ההופעה בחולון ובמועדון 24!! עאע משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודיםם:/חרא! מה קניתם השבוע?חולצה צהובה:)יפה מאדד מאדד מאד:p אדם השבוע?אושרי...חיים שלי!? אני=אוהבת=אותך=יותר=מכל=דבר=אחד=ביקום=הזה! ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"כשהוא יבין שאת כבר לא שלא,,הוא יבין כמה הוא צריך אותך איתו
!"

../images/Emo204.gif עוננהה P:

שיר השבוע? פרשי כנפיים - גיים בויז תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אדם ואביחי היפים שלי :] סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה, כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבה על אמיר פיי גוטמן חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי בהופעה של הבויז פעם ראשונה D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? לא זוכרת... אדם השבוע? אדם יוסף
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

למעלה