סיכום שבועי

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונה עונה עונהההה

שיר השבוע? כל השירים של אס קלאב 7 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? של אס קלאב 7 סרט\סדרה\תוכנית TV? אס קלאב 7 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער חברה שלי מופיעה שםם חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בר מצווה לבן דוד שלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני אודישןןןן משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מתכונת באנגלית מה קניתם השבוע? נעליים ומכנסייםם אדם השבוע? אנייייייייייייייי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? s club 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hen love noli

New member
עונה : ] ../images/Emo13.gif

שיר השבוע?בסוף כל יום תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?>> סרט\סדרה\תוכנית TV? נאממ..תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?=אין= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמ..ש ב י ת ה חיחי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ירושליםם חוחו משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפפר מה קניתם השבוע? נאממ..כובעע אדם השבוע?
שרווווןן
הראללי
3> ת מ י ד הם אדם השבוע שללללי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?ש # ב # ת ש # ל # ו # ם

lililulu

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שיר השבוע? fall out boy - thanks for the mamory [נראלי שככה קוראים לשיר] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? השבוע הוא חזר לדאלאס
סרט\סדרה\תוכנית TV? בתול בן 40
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על ג'ייסון במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מממ...זה שאני חולה נחשב חוויה?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהיה שביתה א-מ-ן :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר...זה פשוט כזה חראאא
מה קניתם השבוע? כלוםםם :) אדם השבוע? חברה שלי:] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "מיקי דורסמן, תישאר! תהרוס אותם יותר" D:

lililulu

New member
אה יש לי עוד חוויה שאני מחכה לה :)

יום ראשון בית"ר ירושלים - הפועל ת"א יאללה ברקיייייי!!!! תיכנס באמ-אמא של הקקות האלהD=

עונהה :]]]]

שיר השבוע? הבוקר יאירר :)) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים, האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מממ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמולל חתונה :]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? טיול ביום ראשוןן משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מממממממממ מה קניתם השבוע? 3 חולצות D= אדם השבוע? אדםםםםםםםםם :)) ועוד שני ילדייםם :)) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נמנמנמנ "איך נקרא לו סנטיימטררררררר" חחחח עזבווווווווו

../images/Emo204.gif עונננה :]

שיר השבוע? שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני עשיתי :] סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופפהה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפפר מה קניתם השבוע? אממ.. לא זוכרת אדם השבוע? אדם יוסף
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo108.gifעונהה:]

שיר השבוע? בסוף כל יום-רן סנדלר... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ----> סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה... ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אמ....ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?שביתה:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא יודעת.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?מבחן בהיסטוריה,עבודת הגשה במדעים,ובוחן על מילים בערביתת!!!
מה קניתם השבוע?נעלי בובה...
אדם השבוע?שרוןןןןן ובטיסטה חחחחח... ציטוט\סקופ\משפט השבוע?......אין......

למעלה