סיכום שבועי

אליל מין ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא נורא זקן.XD

חחחחחחחחחחחח D: אהבת חיי את
!!!!!! אני אוהבת אותך.
3>.

פאק.את הבנאדם הכי מדהים בעולם:)

חחחחחחחח אתמול שהייתי בקניון אז ראיתי את עובד XD חחחחחחחחחחחח :) גם מור הייתה איתו |: נעמומה שליייייייייייי.היפה.:)

lililulu

New member
ברי סחרוףD;D;

טוב שהוא לא מת באמצע ההופעות שלוD: כבר קנה לעצמו חלקה בבית קברות הזקן הזהD: אבל יש לו שירים בסדר :) חוץ מ"עוד חוזר הניגון" שזה שיר מדהייייםP=

עוווווד חזור הניגגגגון שזנחת לשווווווא ^_^(:)

איזה שיר!!!!1 הו.ברי ברי.D: היית מתה חלקה בבית קברות D= מה עשית ממנו בן 80 D; כולה 50.

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה . :)

שיר השבוע? עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מעריב לנוער - ג'ייסי .
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אאאאו , אצל דניאל , עשינו צחוקים,התקשרנו לאנשים מחסום D= וגם הירררררדן , עם כל הכיתה על האש ראינו ילדים כאלה מסכננים! וגם ל"ג בעומר! יעלי השיכורה DDDD; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ירושלים!!!!!!!! :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?מבחן ארצי באזרחות . מה קניתם השבוע? אהמ , לא זוכרת , קניתי משהו בתחילת השבוע. אדם השבוע?תומי , דננננניאל הפוסטמה , יעל האנרוקסית , ונטלי הנשואה + שתיים D; ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"הלו אוהד?!" "כן מיזאת?" "מור,תקשיב כפרה אני צריכה עצה" "בכייף חמודה דברי" "נכון יש לך אח קוראים לו מתן?" "כן מה את רוצה להזדיין איתו?" "אז זהו,שהזדיינתי איתו" "נו ו..?" "אבל תקשיב יש בעיה,אני בהיריון ממנו" "אז מה את רוצה שאני יעשה?! טוב אני בעבודה אל תשגעי אותי עם הבעיות הנפשיות שלך" "אבל תשמע הוא יקבל את הילד?" "לא יודע תלוי במצזג אוויר,ביי"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבמזג** P; ושנייה אשים לכם את כל השיחה..

"הלו אוהד?!" "כן מיזאת?" "מור,תקשיב כפרה אני צריכה עצה" "איזה מור?! בכייף חמודה דברי" "מזה משנה? תשמע,נכון יש לך אח קוראים לו מתן?" "כן מה את רוצה להזדיין איתו?" "אז זהו,שהזדיינתי איתו" "נו ו..?" "אבל תקשיב יש בעיה,אני בהיריון ממנו" "אז מה את רוצה שאני יעשה?! טוב אני בעבודה אל תשגעי אותי עם הבעיות הנפשיות שלך" "אבל תשמע הוא יקבל את הילד?" "לא יודע תלוי במצזג אוויר,ביי"
אוי זה היה כ"כ מצחיק . :)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifזה עוד כלום! חחחחחחחחחח

את לא מבינה פשוט לכמה אנשים התקשרנו מחסום והסתלבטנו DDDDDD ; אין אחד הימים המצחיקים בארץ ! ואח"כ ישבנו בתחנה חיכנו לאטובוס, פתאום ידיד של יעל בא S; ישב , אמר "אחחח איזה חרמן אני!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחרי זה כל החברים שלו באו, ואחד מהם תקע נאד חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווואייייי אני מתארתת איך דיברתיי ואוייי איזהה מצחיקק זה היה בטחח D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבעעעעעעצם , זאת תמונת השבוע שלי../images/Emo70.gif

נופר עם פופקורן בניחריים DDDDDDD;

../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע?חחח שיר של מירי מסיקה , בשין של שירה הטיפשה D: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >נייס ? :] סרט\סדרה\תוכנית TV? היה את הארוויזיון חח אבל פדיחה ליראות את ישראל D: "פווש דהה בתםםםםםםם פווש דה באתם " ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאלאל חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חח עםם החמודות שלי , משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבייתה : ] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? \ : מה קניתם השבוע? אמא שלכם בלאפה D: יאממי אדם השבוע?חניי ודיללביי מושלמות שלי אני אוהבת אותכםם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שנינו יחד תחת מיטרייה אחת " "תאהביי אותיי נוונוו" "אחחח הלוטןן הזהה הוא עושה לי את זה D:" "אני :חחחח אייה חן כואב לי התחת . חן :אוויש את והתחת שלך . אני :אחח ניראלי עקץ ת'י משו " שבת שאלום חמודות שלי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifואני אותך (=

עולם שלי אאא=ת !
נופר ראתה אותי במצלמה ואתן ללללא
תות מה אני יעשה חיפשתי אותך ולא היית מחוברת

למעלה