סיכום שבועי

lililulu

New member
הוא לא חמוד../images/Emo46.gif

חמוד אומרים לאנשים נמוכים
טוב הוא די גמד אבל הוא לא חמוד הוא חתיך
ומתוק

../images/Emo141.gifעונה=]

שיר השבוע? הראל מויאל-לא מכירים אותך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דילבי הכינה לקומונה של דניאל=] סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד מונית הכסף אחד נגד מאה וסופר נני=] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כלום=] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יומולדת של חברה שלי ואתמול בטטילת היה אחד המצחיקים חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון=] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לאדעת=] מה קניתם השבוע? כול מיני עזבו חחחח אדם השבוע?דניאל=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?מאל מלאא אין לי כוח

../images/Emo175.gifעונננננה . [; *

שיר השבוע? משה פרץ - רק איתך . משה פרץ [ נראלי ] - רוצה אותך . D; אבי סינוואני - נסיכה . רגב הוד - בואי תגידי . איציק שמלי - כמה חסר .
הראל סקעת - כול הדיסר .
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> מהטיול השנתי .
סרט\סדרה\תוכנית TV? הבורר , האלופה , כוכב נולד , סופר נני . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אהההמ ,, חברות , ים ... , משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ראשון & שני ,, P = בע"ה . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום . [; מה קניתם השבוע? גופייה ומכנסון . D = ארטיק ובקבוק מים . P = אדם השבוע? אהההההמ ,, [ : ^ ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ---

-עונה- [ :

שיר השבוע? אמ. . מסיבה של אלון דה לוקו ו-את יפה של עידן יניב. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?איןן. .. סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד, סופר נני. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממ.. לא.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? "חוויה"- עבדתי כמו חמור \= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ . . ימית 2000...[; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?ע-ב-ו-ד-ה-\ = מה קניתם השבוע?בגדים . . אדם השבוע? אממממממממממממא , [= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יייייאללהה כברררר נוווו כברררררר האורחיםם רעעבייםםם הםם רוצייםם אווווווווכללללללללללללללל , בליי לחחץ בליי לחחץץ, " D : ( חחח אבנר הבוס... אהבל שכזה..D = ) שבבבבבבבבבבבת - שלוווווווווווווווווווווום ( :

-עונה לאהובה שלי-

שיר השבוע? מירי מסיקה-שלום לאמונות רוי אדרי-כבד לי rbd-lu-por besarte תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=> סרט\סדרה\תוכנית TV? הדבר הגדול הבא סופר נני כוכב נולד 5 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ויוה חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? היום =בריכה= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ממ יום שלישי יום הולדתת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מממ לא יודע מה קניתם השבוע? בגדייםםם אדם השבוע? דילביייי לי ולירז חברות שליי ו.. **** ציטוט\סקופ\משפט השבוע? -עוד 4 ימים יומולדת-

עונה + נעמצ' אני אוהבת אותך ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? אביב גפן, כל השירים. ברי סחרוף
-כמה יוסי. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ההוו, רוי הסקסי מקדיש לי שיר XD סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות, 7 לילות הכתבה על ברי :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמ, וואלה לא זוכרת D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הופעה של אביב גפן!!!!!!!1111111
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין מה קניתם השבוע? גופיית סבא כזאת, חוברת באנגלית -____________-" אדם השבוע? נעמה שלי
, נעמצ'? תקרא את זה..:) אהובתייי
יש ילדה א-ח-ת , בעולם הזה ,ששווה את הדמעות שלי, ששווה את הכאב שלי , ששווה את כל העצב שבי. והיא בחיים אבל בחיים לא תוריד לי דמעות , היא לא תרצה לראות אותי כואבת. היא לא תרצה בחיים לגרום לי עצב , היא שווה שאני ימות בשבילה , אני אוהבת אותה יותר מהמשפחה שלי, יותר מכל החברות שלי , מהאחים שלי , מההורים שלי. היא בכלל לא החצי השני שלי , היא אותו בנאדם כמוני. אנחנו ? -בחיים לא נתרחק , נשרוד את כל המשברים בנינו. נעמה אני נשבעת לאהוב אותך לעד. תודה על הכל. 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " ברי סחרוף ?!?!?!.!?! ><" דורין אוהבת אותך הכי שיש בעולםםםםםם !!!!!111111111 אה ומזל טוב "

אניייייייייי אוהבת אותךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

כל כך כל כך כל כך כל כךךךךךךךךך אוהבת אותך אני אוהבת אותך אבל רק אותךךךךךך, ר ק אותך אור שלי :] ,,

עונה באיחור קליל :]

שיר השבוע? את יפה-עידן יניב יום אחרון-אמיר פיי גוטמן שיר של יפתי ששחכתי איך קוראים לו הייתכן-דניאל סלומון תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מצאתי בוואלה D: סרט\סדרה\תוכנית TV?נממ,,,הניפילים ראיתי היום אצל דודה צ'לי P: ספר\עיתון\כתבה כלשהי?- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?נסיעה לירושלים :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?הווו-מפגש פורום שאני מקווה שירשו לי ללכת וחנוכת בית של דודה שלי ויומולדת לבת דודה שלי:] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע?כלום =[ אדם השבוע?ערן ואושרי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"את יפה, כל כך יפה הכי יפה בעולם"

../images/Emo85.gif עונה [:

שיר השבוע? כול השירים של הבויז , חסר - איציק שמלי . הסודות - דנה עדיני . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? = סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני , כוכב נולד , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל ? נסעתי לתל אביב [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר , התחלתי לעבבווד [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ה- 8.8 : ( מה קניתם השבוע? מקדולנס , גלידה , טופי , קולה , פיצה , אדם השבוע? מממ , הדררי , אווושרי , ועוד מישו [[: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? = שבווע טוב[:

../images/Emo204.gif עוננה [:

שיר השבוע? איציק שמלי - כמה חסר הילה זיתון - תישאר, אדם יוסף - הזדמנות שנייה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אמממ ... לא משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מפגש פרוום ולראות את נוי בע"ה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? נעליים אדם השבוע? אדם יוסף ודניאל בן חיים
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

למעלה