סיכום שבועי

MaStuLa76

New member
עוד משפטי השבוע [:

"מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר מאור הגברגבר " כפול 1000000000000000000000000000000 -- "..בוא ספר לי צב,על רגעי הפחד.."
-- נירית:"שירה מימה עשוי אבטיח?"
-- אני:"נירית,יש לך ריח של בגט"
נירית:"לא נכון,יש לי ריח של נקניקייה"
-- "בוא ידפלאה בוא" -- אני לנירית:"לי ייקנו בגדים יפים לחתונה ולך יקנו בגדים מהשוק!"
-- יסמין:"מה בלונדינית עושה שהיא רואה תמרור עצור?" ספיר:"עושה לו שלום"

עונה נה נה : ]

שיר השבוע? כל השירים של הבויז : ] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הניצים האלופה כוכב נולד.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כלוםם.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ...כלוםם.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אני ניפגשת עם הבוייזז..!! : ] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלוםם.. מה קניתם השבוע? בגדים נעליים... אדם השבוע?
א ד ם
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אהיה מאושרת שאהיה רק איתו..."

../images/Emo25.gifעעוונהה +שבוע טוב בנות../images/Emo99.gif

שיר השבוע? אדם- הזדמנות שנייה חן אהרוני- מגדלור תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?->תמונהה מרדיו דרוםם שאני צילמתיי:) שון ראה שאני מצלמתת וחייך :) סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולדדד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אהממ..לא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי ביום ראשון עגיל באףף..חח (איזוו חויייהה,,משהו
) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?המפגש פורום בת"א..שיגיע המפגש מעריצים מהר בע"ה! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום.. מה קניתם השבוע? שני מכנסיים:) אדם השבוע? אושרי
, אדם, ואביחי.
(למעשה כל הבויז..אבל שלושתם באופן מיוחד:) ) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? בתת אל?! "אדםם החרמניתת הקטנהה שליי:) ",חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,קרעעת אותי! -מילה-,, אוהבתת אותךך:] ואתת אדםם הנסייך
שבתת שלוםם לכןן נסיכותת שליי

../images/Emo25.gifרגע!יש לי עוד תמונה../images/Emo13.gif

כשהואא מוזגג ליי שתייה.. שהוא שאלל כזה מישרוצה לשתות.ואני אומרתי אני..אזז הוא פתח את הבקבוקק ויישרר מזגג לי ראשונה ונתן לי
ואחר כךך לעמצוו.. איזהה נשמה טובהה הואא!!

../images/Emo25.gifועוד אחת אחרונה..

אני ישבתיי צמוד לאדם.. וכל פעם ששאלו משהו את אושריי או את אביי או את שרון או ערן..אזז.. מדי פעםם אנשים שםם דיברו אזז אני ואדם דיברנו חופששיי חופשי..חחחחחח כפפררעלליוו!!!
מאוהב| חבל שאושרי ישבב באמצעע..
הייתי יושבת לידוו..נשמהה טהורהה שלי.. אני יודעת שתמונות קצתת באיחורר אבל..זה לא תמוונותת שיש לכול.. זה תמונות מהמצלמהה שלי:) אמא שלי צילמה אותי פה עם אדם.. יצאה תמונה לא טובה ומטשטשתת..אבלל עדיןן עם אדם

../images/Emo204.gif חחחחחחחחחחחחחח נווווייייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אאאאאדדםםם באמת חרמנית
אבל אני אוהבת אותתתהה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lililulu

New member
נוייי!!! טעית!!!

זה לא חן אהרוני - מגדלור זה חן אהרוני ההומו - מגדלור
סורי הייתי חייבת

../images/Emo25.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תהיי בריאה. לא כל אחד הוא הומו.
אבל חן אהרוני דומה לאושרי
ואני בכלל אמורה לאהוב את דניאל..ופתאום אני מתחילה לאהוב את חן!? תוצייאיי אותי מזהה!!אעאעאעאעאעא

חן XD

New member
../images/Emo180.gif רק עכשיו ראיתי את זה ../images/Emo46.gif

חן אהרוני לא דומה לאושרי , אושרי מיוחד אפחד לא דומה לו דניאל אחח דניאל חחחח

../images/Emo25.gifאף אחד בחיים לא משתווה

לאושרי! אושריי הוא יחיד ומיוחד! הואא אחדדדד ויוחיד! ואיןן שווים לו.. פשוט הוא מזכיר לי אותו..חחח בהתחלהה אהבתי את דניאל... ואני עדיין אוהבת אותוו אבל פחות.. וכל פעם שאני רואה את חן?אני אוהבת אותו יותר,, חחח,, אבל את דניאל אני עדיין אוהבת..חחח ועכעשיו אני בדילמה קשה. אני לא יודעת את מי אי אוהבת יותר..חחחחחח

עוננה

שיר השבוע? את יאפה-עידן יניב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=> אניי (-: סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופהה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא השבוע אבל אחותי צריכה ללדת איזה כייף משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אין משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?נעליים מהזה יאפותת אדם השבוע? אושרי החיים שליי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אממ איןן

../images/Emo108.gifעונהההה:]]]

שיר השבוע? dana paola-bicho bicho תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->איזה יפה הואאא
סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,פבלו ואנדראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ידיעות אחרונות של יום רביעי הייתה שם כתבה על כריס בנואה ז"ל ועל ה-WWE... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמ..אין... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?כלום.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום רביעיי:[[ דודה שלי נוסעתת.. מה קניתם השבוע?אמ..שתי חולצות ומכנס:]חח.. אדם השבוע?באטיסטה ושרון... ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ?So what the line man ara you talking to me ?yas im talking to you whats the line ...are you talking to me כעבור כמה זמן חח... ?So what i need to say are you talking to me ?you are kidding on me man,this joke אחרי כמה שניות... ?!?!Be serious man whats the lina ...are you talking to me !ok im going from here חח כמה אני צוחקת מזההה חחחחחחחחח... שבת שלום3>

../images/Emo42.gif עוווווונה :)

שיר השבוע? את יפה-עידן יניב.. ברוווור :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לא באלי עם תמווונה סרט\סדרה\תוכנית TV? ארתור.. עשיתי מרתון.. חחח ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ממממ,, כלום S: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כןן,, הייתי בבית של דילב עם נווופרי היפפפפפה :] אני אוווהבת אתכןן 3> משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? א-י-ל-ת !!! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום.. חחחחח מה קניתם השבוע? נעליים :] אדם השבוע? נופר 3> דילב 3> וחןן (למרות שהיא לא באה) 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --

lililulu

New member
עונה :)

שיר השבוע? קוקוריקו, גאידמק - התקווה 6 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? יש לה ביצים, חברה של אח שלי, הנפילים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה של ריהאנה ועל ההוא מ-WWE שרצח את אשתו והבן שלו והתאבד במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי בים אחרי שנתיים שלא דרכתי שם ונראה מה יהיה היום/מחר [בעזרת ה'] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת לחברה שלי ולידיד שלי, אחותי חוזרת מתאילנד נראה מה היא הביאה ליD: ואולי ת"א נראה כבר... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום נראלי מה קניתם השבוע? פיצה אדם השבוע? חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _" כן הא...
[עזבו לא תבינוD:]

למעלה