סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום [::

../images/Emo135.gifעונה.

שיר השבוע? השירים של סינרגיה. מרגיש- אמיר פיי גוטמן. יום אחרון- אמיר פיי גוטמן. הסודות- דנה עדיני. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? סרטים- "אני והמזל שלי" "הצד שלו הצד שלה" "אבא גנוב 1,2,3" "אמריקן פאי 3" תוכניות- תשוקת הנצים. כוכב נולד. אחד נגד מאה. האלופה. מונית הכסף.
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הביאו לי חתול חדש :] , הינה הוא בצד -> משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שלישי ורביעי . אני ושכנה שלי עושות לחן אחותי מסיבת הפתעה וביום שלישי קונות לה מתנות הכי יפות
,, משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין כזה :] מה קניתם השבוע? משהו שקשור למתנה שאני קונה לשחף :] תכף יומולדת שלה
אדם השבוע? ענבר שכנה שלי. אמא שלי.
חן, נופר, שחף . . .3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין.

../images/Emo20.gifאחח כמה חייכיתי D: מסכמממת !

שיר השבוע? יש מללא , מגדלור- חן אהרוני ,. כל השירים של אייל גולן . טיפה של אושר-שיקוו חייק. תיזהר ממנה -ליאור פרחי .. רק בגלל אור \ : -שיייר ישן וזהו אילו השירים שנוספו לי השבוע לפני שבועים פירטתי את כל הרשימה היום אין כוח ! ; D ! ! 1 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אווי יש מללא ואני הולכת להעלות את כולם : D .~! זאת דודה שלי באמצע הקניון :D:DD: סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני , כוכב נולד . ארתור . ראש גדול -ראיתי פעם ראשונה :- D והיום נתחיל ליראות באינטרנט את הנפילים D ;; . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אייין : D חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מלללא - יום שני -קרייון עם דודה שליי הקטנה D: היייה מצחייק רצח >>> יום רביעי - חח התבאסתי הייתי ככה בליסוע לחברות בטירה : [ אבל חברה שלי הלכה לבית חולים . יום חמישי - אחחחחחחחחח חנוש היהה כזהה כייף אני חן שרית [רישמי] אור [רישמי] הלכנו לסלקום בדרכים . אני וחן רצות לרכבת . קנינו כרטיס אזרח ותיק : D . 6 ש''ח עד לנהרייה . חחח מהר עברנו מחלף . וראינו את אור . והרכבת מה זה איחרה ועשיתי הכי צחוקים נכון חן ? :- D כממה צחוקים רק צחקתי , עלינו על הרכבת . היא עצרה במוצקין ואנחנו בנסיעה עוברות בין קרון לקרון , וחן ואור מפחדות לעבור בקרונות , :D בדוגרי , ברחנו מהכרטיסן D ,; ואאז התיישבנו במקום והיינו לייד אתיופיות , והיא צעקה , אז קייללתי אותה D:: היה מצחייק בנסיעה .. ואז ירדנו בנהריה ובדרך אני עושה כזה לאיזה אחד "איפה יש סופר ?,"אז הוא אמר לי ואז הלכנוו וזה ורציתי לישאול איפה הטיילת איפה שסלקום והיה אחד דתי מהממם נכון חן ? עיניים כחולות כאילו . אמרתי לו "איפה הטיילת" הוא אמר אני הולך לכיוון תבואו איתי וחן לאא , עושה לו ללא לא תודה רבה D: קופפפה הוא היה יפה , ודתיים לא מבקשים הרבה DDDDD !!: ..... ואז המשכנו ללכת וכל הזמן רק צחוקים והגענו ואז ראיינו את השומר איזה חתיך שמע , מוווורן | מאוהב | והייתה את ההופעה והיו משחקים ואני השתתפתי , ואמרתי לרודריגו קח אותי רודריגו DD : והוא קרץ לי חהחהח D: היה מצחייק קיצר הייתי על הבמה , תכף אני יעלה את התמונה ! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהייה כמו השבוע הזה :] יום חמישי , הרצליייה ! | מאוהב | משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שוום דבר אחחחלה שבוע ! מה קניתם השבוע? 2 בקבוקים קולה D : .... עגיל לאף , אוווכלל בקריון , גליידה D ;; נאממ .... זההו ניראה לי אהה ושרוכים לאולסטאר D ; אדם השבוע? שייירק העולם שליי שירה אני כ''כ אוהבת אותך את לא מביננהה כמה את האווור שלי
חןן ? חןןן היהה הכיהיכי כייף חיימשלי הכי נהנננתי בעולם שיירבוו מפגשיים כאילו : D .... דילב ? 3 > ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "בנות עם תחת כמו שלי לא מסתכלות על פרצוף כמו שלך " "אז מה ? בן כממממה ?" "וילדים מטירה מכיר ? ומיקנעם ? " "כמה יחידות מתמטיקה ? 5 . ואנגלית ? 5 . יייאללה בוא ניתחתן " חחח אני והשטויות שלי D ; "קחחח אותי רודריייגו" "אור 19 אבא לעובר" "אווור מה אתה עושה בחדר סקס בצ'אט נענע.?:S" חחחחחחחחחחח!! "הלוואי ויבואו אנננשים : D" וה -משפט , החיים אחחללה שאתה בן 15 ומאוווהב .... בשירה קבסה אחח שירה אניי אוהבב אותך הממווןן

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחח D;

הוא קרץ גם לייי חחחחחחחD: בואנה נופרר יחתיכת פדופילית של דתיים הוא אמר לנו אני הולך לכיוון הזה אז מה את חייבת להדחף אליו ינדחפת ועד שהיינו מגיעים איתם הייתה נגמרת ההופעה חחחחחחח מואן
הוא כ"כ דומה לשניר וואיי אמאא הוא כזה יפה נהנתי :] אוהבת אותך

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לאהבת חיי :]

שיר השבוע? מקום בלילה-מורן גמליאל לא מכירים אותך-הראל מויאל גלים ברוח-מורתן קריתי כל השירים של שון פולי :] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? סרט-בופור תכנית-כוכב נולד והשרדת-פי'גי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ויוה :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ווליום בדרכים --רודריגו החתיך על חלל
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמ דוד שלי חוזר מחו"ל :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום:] מה קניתם השבוע? אממ מכנס חולצות,2 משקפיי טיסים :] אדם השבוע? דילב, נופר,ואמאא שלייליליליל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "קח אותי רודריגו" חחחחחחח

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מוסיפה משפט ! ( נופר זה קשור אלייך)

חבר שלי זה לא קיר הוא בטון מזוין

MaStuLa76

New member
../images/Emo41.gifמסכמת [:../images/Emo41.gif

שיר השבוע?לאונרדו,בתי קפה,ביום שמש יפה,יום טוב,מרי לנצח#%#@^
,בחולצת פסים - עברי לידר !
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים!!!!!!!1
[ג'ייסייייייייי] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אייייין
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אוי אוי עם חנוש במרכז היה הכי מצחיק שיש [: "מי מכן שלחה ת'פתק? D;" משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מ~ל~א.!
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין [: מה קניתם השבוע? חולצה.בורקס,פיצה בורקס. אדם השבוע? נ-ו-פ-ק !1
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יאאא,רק לי סיפרת? אני מרגיש מיוווחד" -- "אור19 אבא לעובר"
-- "יאאא יש כאן משחקים!!!!11" -- רותם:"שירה זה לא מתחבר לייייייייי :[ (מה זה העטלף הזה?)" אני:"תתנתקי קודם יטיפשה" רותם:"האאא" עמית:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
-- חן:"שירה מקודם ירדתי למטה,את לא מבינה,נכנסה לקובצת בנות חתולה לאוטו חחחחחחחחחחחחחחחחח קראי לנירית"

MaStuLa76

New member
עוד משפט השבוע+עוד תמונה ../images/Emo3.gif

*נופר שולחת לי מסר* "היי,אני רוצה להיות הקורבן"

lililulu

New member
יאי איזה כיף לי [:

קיבלתי שורה במשפט השבוע של שירהD:

למעלה