סיכום שבועי

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ואני מצטרפתת גם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif: גוווו עמיתתת גוו עמיתי

גוו גוו עמיתי .. נווו יאלהה כבר
תראיי כמה מתחננות אליךך :)

../images/Emo141.gifעוננה=]

שיר השבוע? הזדמנות שניה-אדם יוסף
חחח תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=] סרט\סדרה\תוכנית TV?הנמלטים =]]] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פעמיים מסעדה משו עם חברות=] ויומולדת של בת דודה שלי חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום בערב=]ים בריכה ועוד משו=
השתיקה טובה לפעמים!
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר=\ מה קניתם השבוע?בגד ים וטיץץ שחור אדם השבוע?ירדנושלייי ומורני=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"צלמי צלמי אותו מהאף"-D [מורן?!]חחחחחחח

../images/Emo210.gif היי,כוסית?!

הידעת שאת הכי הכי הכי הכי יפה בכל הארץ ובעולם!?!?!? הידעת שאת אחת לי ויחידה? הידעת שאני אוהבת ואתך כ"כ כ"כ כ"כ ?!

../images/Emo141.gifכפרלעיךךך../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

הידעת????שאת הכי יפה בעולם?את ורק את!!! הידעת??שאני אוהבתותך יותר מכול דבררר אחררררררררר את החיימשלייייי הידעת??שאת הספונית היחידה הכי מדהימה בעולם??? יופייי שידעתתת חחח אוהבת כפרעליךךך
=]

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עאעאעאע ספיריתתת י'כוסעע ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

../images/Emo15.gifספיריעעע ט'חחחחחח

דבר ראשון הסדרה זה נמלטים לא הנמלטים דבר שני לא ראית את זה בכלל רק אמרתי לך על הסדרה חחחח
לא משנה....>_< דבר שני וואי ט'חחחחח הרגת אותי שאמרת צלי אותו מהאף חחחחחXDDDD ינבלההה

../images/Emo141.gifמה את אומרת כנסי חסרת שכל../images/Emo6.gif

דבר ראשוןןןןןן שמדברים אומרים נמלטים אבל שאני כותבת את זה זה צריך להיות עם ה' הידיעה אזז זה ה-נמלטים אל תלמדי אותי חחחח ודבר שנייי אני ראיתייי כמה פרקים מהסדרה הזאת פעם עובדה שאמרתי לך עליהה ועכשיוו אני ימשיך לראות את כול הפרקיםםםם נבלה מנובלת חחחחחחחחחחחח חולה עליךךךך שגיא=שגידה

למעלה