סיכום שבועי

../images/Emo15.gifממש לעעעעעעעע....

מה הקשר ה-ה?.... זה נמלטים!!!לא הנמלטים....מאיפה הוצאת את ה?...=/// ואת ראית כולה רבע פרק לא כמה פרקים ט'חחחח
שגיא באמת כותבים עם ש'...אבל סגידה זה ס ולא עם ש' חחחחח שגיא סגידה!! (לא שגיא שגידה)לא משנה.... חחחח

עונה ,, * :)

שיר השבוע? כמה חסר-איציק שמלי. הכל זה לטובה.-של הדנה הזאת D= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אהבת חיי. 3> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד [;; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות אחררוונוות & [ = חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ספורט מלחייייייץ D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לסיים כבר ת'בצצצצפפר P ; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ל א מה קניתם השבוע? 3 חולצוות. אדם השבוע? שירני , קורל 3 > ,שלווווווווומי (= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ~ ....

../images/Emo210.gif חח קוראים לשיר : כל זה לטובה-של

דנה אינטרנשיונל
יאוו גלגל איזה יפפפיופית הילדה הזאתי איזה ממממאאמממי אמאאא -555- בלי עין הרע!! את יכולה להשאיל לי אותה ל.......כל החיים?! [
] אוחחח 3> התאהבתי בה!!!!!!

למה את קוראת לי גלגל? xD ^

חח כה אני יודעת \ ; פשוט השם משפחה שלה \ שלו , מסובך אז לא כתבתי D ; חחחח מה פתאאום ניראללך , היא שליייייייי

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם יצא לי גלגל :D

חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב
למה?! אז לפחות ליומיים? יום? יממה? 12 שעות? שעה? חצי שעה? רבע? לפחות ל-2 דקות!!

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo6.gif:-:D ../images/Emo6.gif:-:D ../images/Emo6.gif:-:D ../images/Emo6.gif:-:D ../images/Emo6.gif:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עאאעאעא זאת דניאל ? ../images/Emo99.gif

איזההה יפהה היאאא
3>

LiNoY EzRa

New member
|מסטיק | עונה 3ליוצור השקסי מקל שלי :) 3>

שיר השבוע? אמבורלה - ריאנה .. איציק שמלי - כמה חסרר בסוף כל יום- רן סנדלר מיכל גבריאלוב - שומרת לילה ג'קו הנוד ומאיה - קשה לי לא להתרגש תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ממממ לאא ראיתיי כלום השבוע |: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חחחח גם לא קראתי
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בבריכהההההההההה :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? החופשש 3> משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיעורר ספורט \: מה קניתם השבוע? אמממ מלא מסטיקים וסוכריות
אדם השבוע? אור וטל הנסיכות שלי 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות ..." 3\> "לאן שרקק תרצי אני שלך.. " "כי מה שיש לי זה אותי .. " שבת שלום [:

LiNoY EzRa

New member
***../images/Emo192.gif ../images/Emo3.gif והתמונה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בייגגג אתהה ה-כ-י יפהה בעולםם 3>

למעלה