*או
S SepteMber Lady New member 15/6/07 #22 עונה!! שיר השבוע? Beautiful Lier תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? גיבורים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ממממ כלום חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בגרויות בהיסטוריה ואזרחות:[ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר:[ מה קניתם השבוע? חולצה ונעליים ועגילים אדם השבוע? ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המתוקקקקק ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייי
עונה!! שיר השבוע? Beautiful Lier תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? גיבורים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ממממ כלום חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בגרויות בהיסטוריה ואזרחות:[ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר:[ מה קניתם השבוע? חולצה ונעליים ועגילים אדם השבוע? ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המתוקקקקק ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייי
ח חן XD New member 15/6/07 #23 ../images/Emo221.gif אחחח איזה פוזההה ../images/Emo99.gif כפרה על החמוד[ה]
ד דילב לוי XD New member 15/6/07 #30 ../images/Emo210.gifדיי הוא לובש חולצה כ"כ יפה ! ../images/Emo99.gif
א אוראליי XD New member 15/6/07 #33 ../images/Emo210.gif ככן!!! חחח אבל איזה פוזה הוא דפק ../images/Emo6.gif
S SepteMber Lady New member 16/6/07 #92 קבלו תמונה מצחיקה שמצאתי ..... אלה ערן ומידן ועוד מישהו כשהיו יותר קטנים!!( למי שלא זיהה חחחחח)
ח חן XD New member 16/6/07 #96 ../images/Emo221.gif יש לי תתמונה הזאת קבלו עוד אחת היייתי אומרת מפחידה :]
א אוראליי XD New member 16/6/07 #101 ../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif כןן מפחידה אחושילינגג :O ../images/Emo6.gif
ח חן XD New member 16/6/07 #102 ../images/Emo221.gif חחחח מפחיד שהיה קטן הא ? אבל היום הוא הכי יפה בעולם כפרה על החמוד[ה] הזה !
ח חן XD New member 16/6/07 #117 ../images/Emo221.gif באמא שלך איזה מפחיד ? אבל הוא הכי חמודהה בללעדיו משעמם לנו בחיים תגידי שלא D:
ח חן XD New member 17/6/07 #146 ../images/Emo221.gif שאני יירד על ערן ? ../images/Emo2.gif חס וחלום אני רק אומרת שהוא היה צעיר הוא היה נראה מפחיד אפילו הודעה קודמת אמרתי שהיום הוא הכי יפה בעולם ואם תתני לי ביס ביחד את תחטפי :]
../images/Emo221.gif שאני יירד על ערן ? ../images/Emo2.gif חס וחלום אני רק אומרת שהוא היה צעיר הוא היה נראה מפחיד אפילו הודעה קודמת אמרתי שהיום הוא הכי יפה בעולם ואם תתני לי ביס ביחד את תחטפי :]
נ נופר בוסקילה New member 17/6/07 #147 ../images/Emo20.gifשמע!! הוא אחד היפים פההההההה יאבא ברבי אבל מה הוא יוצא עם ערבים חחחחחחחחחחחחחחח חני ? זה יובי ?השמאלי משמאל D: ,,,,,,,,,,,,,
../images/Emo20.gifשמע!! הוא אחד היפים פההההההה יאבא ברבי אבל מה הוא יוצא עם ערבים חחחחחחחחחחחחחחח חני ? זה יובי ?השמאלי משמאל D: ,,,,,,,,,,,,,
ח חן XD New member 18/6/07 #166 ../images/Emo221.gif לא זה רוני אחד מחבריו D: מאיפה הבאתי עכשיו רוני ? חחחחחחחחחח