סיכום שבועי

../images/Emo42.gif עווווונה ליפפה שלי :]

שיר השבוע? איציק שמלי-כמה חסר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?גם תמונה חדשה אין לי P: סרט\סדרה\תוכנית TV? מממ, ערוץ הילדים.. הגיימבויז היו שם :] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא ראיתי עיתון ת'אמת =\ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמממ, היה מופע סיום :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חווופש, יםםםם.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? איןן לי =\ מה קניתם השבוע? אובירול (לא יודעת אם ככה כותבים) ו-3 חולצות.. אדם השבוע? חןןן.. אני אווהבת אותך, תוודה על הכל 3>
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איןן לי.. חחח

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לפוטנה אהבתיי ../images/Emo99.gif

שיר השבוע? כמה חסר-אינ מודה לך-הנני- הכל של איציק שמלי אני -מאוהבת- בו
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד והישרדות D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כל השבוע עם דילב ונופר
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סיום בצפרר משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לעזוב את בצפר D: מה קניתם השבוע? בדיוק חזרתי מחנות קניתי 2 מכנסיים D: אדם השבוע? דילב ונופר :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " אני: הוא בטח מה זה יהנה" "נופר: כן חבר שלו יקנה לו סוכריה שלא נגמרת " חחחחחחחחחחח הרגת אותי או שיש את "גם ככה אנחנו מנודים מהחברה"

../images/Emo210.gif מסכמת [:

שיר השבוע? דנה עדיני-הסודות דנה אינטרנשיונל-כל זה לטובה אפרת גוש-לראות את האור יוני בלוך- אחריות [כן כן אני מודה שזה מוזר שיוני ואפרת אצלי בשיר השבוע
אנשים משתנים
] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כפרעליה הכי יפה שיש 3>
=>> סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני ,כוכב נולד, הימור מסוכן ספר\עיתון\כתבה כלשהי? "העתיד הלא אופטימי של נינט"
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ממממ...שום דבר מיוחד D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שפיים :] כ"כ חיכיתי לזה 3> ,, משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ששוב יקרה איזה ריב לא צפוי עם אחת הבנות :[ ו..שאחותי תיסע :[[[ מה קניתם השבוע? שוקו, אדם השבוע? אחותי [למרות שעצבנה אותי !] ומיכל :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "כל זה לטובה,גם אם זה נראה עכשיו אחרת תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה,, " שבת שלום נסיכות שלי:]

../images/Emo175.gifאני בשוק . ../images/Emo12.gif

חח מה שמת אותי שם ? ,
תשימי אותך !!1
את פי אלף יותר יפה .
אני סתם מכוערת ! \: אוראללללללי ? , אני אוהבת אותך כ"כ . 3> ונכון בחופש ? , :][: אז אנחנו חוזרות לשם ומדברות עם ,, ירקרק .
גרר כמה זמן לא היית איתי שם , לפני יומיים נכנסתי שוב ואתמול והיום . D;

../images/Emo210.gif טפי עלייךך!!!! איך את מדברת !! :O ../images/Emo4.gif

אעלק אני יפה?! חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח כן בטח,, את הכי יפה ב=ע=ו=ל=ם מלכת היופי שלי!!
מיכלי?! אני אוהבת ואתך יותר 3> ובארוררר שנכנס לשם בחופש
את תדברי עם ירקרק ואני עם אלדר
נכנסתי היום אבל סתם משעמם שם ,,
אוהבת אותך הכי הכי הרבה ב ע ו ל ם

../images/Emo175.gifסליחה את לא יפה ,,,

את מושלמת .
כפרעלייך .
חח כבר שכחתי איך קוראים לאלדר ,, D; הוא סתם חרא .
חח סתם . [; 3>

../images/Emo210.gif טוב טוב , אם את מתעקשת ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

ו...ממ.. אלדר?! בעע,, כאילו,הוא חתיך והכל אבל הוא לא הטעם שללי
ר=ק שרון עושה לי את זה
D;

../images/Emo90.gifעונהההה =p

שיר השבוע? אבא שמעון- ציון גולןןןן...חע שיר חזקקקקק זה בתימניייייית
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? האחיייות הכיי יפות ב-ע-ו-ל-םםם 333333> סרט\סדרה\תוכנית TV?תשוקת הנצים, הימור מסוכן, כוכבב נולדדד ספר\עיתון\כתבה כלשהי?---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? .... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אעעעע יום ביעי חופשש גדוללל משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ... מה קניתם השבוע? תחתוניםםם של דרדסיםםם (חעע נדייייייייר),מסטיקים ועדד פי לא לא זוכרתת אדם השבוע? התאומממממממות שלללי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אממ..

../images/Emo210.gif -555- אמא איזה יפפות !!

הן אחיות שלך?! יאוו אייזה יפוותת כל אחת מ א מ י ! אעאעאעאעא

../images/Emo90.gifכהה כפרעעליהן 3>

מחרר בנות שבועעע בדקיוווווק !!! חחחח כוסעוממממו אני לא מבדילהה בניהם עדין... אני כל שניה מתבלבלתתת

למעלה