מידאנק, פחים של ציקלון B
ש שונצצ New member 21/10/07 #22 ../images/Emo104.gif זקופנה. איך באלי לספר לכם שכזה נוף יש לי מהחלון בחדר ולא לשקר.
ט טוליפ הקטנה New member 21/10/07 #24 התמונה הזאת פשוט מדהימה ../images/Emo99.gif אני לא חושבת שנגיע לשם...
ש שונצצ New member 21/10/07 #25 ../images/Emo104.gif אשוויץ בירקנאו. המסילות שדרכם עברו הרכבות בכניסה למחנה.
ש שונצצ New member 21/10/07 #28 ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif אשוויץ בירקנאו. המשרפות ותאי הגזים (למי שלא יודע הגרמנים בשביל להעלים עדויות פיצצו את המקום והרסו אותו)
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif אשוויץ בירקנאו. המשרפות ותאי הגזים (למי שלא יודע הגרמנים בשביל להעלים עדויות פיצצו את המקום והרסו אותו)
ש שונצצ New member 21/10/07 #29 ../images/Emo104.gif כבר אמרתי שאני שונאת להקטין תמונות? התעייפתי תסלחו לי אם אני יעצור כאן? אשוויץ בירקנאו - הכניסה למחנה.
../images/Emo104.gif כבר אמרתי שאני שונאת להקטין תמונות? התעייפתי תסלחו לי אם אני יעצור כאן? אשוויץ בירקנאו - הכניסה למחנה.
L LaviDavi New member 22/10/07 #30 ../images/Emo109.gifתודה על התמונות../images/Emo70.gif מדהימות!!!!!!! זאת חוויה שחייבים לעבור אה? כשאני הייתי דווקא לא היה קר ממש...כל הזמן בהכנה אמרו לנו שיהיה ממש קר ובסוף לא היה כל כך נורא....אני נסעתי באמצע מרץ אבל ירד לכם שלג?
../images/Emo109.gifתודה על התמונות../images/Emo70.gif מדהימות!!!!!!! זאת חוויה שחייבים לעבור אה? כשאני הייתי דווקא לא היה קר ממש...כל הזמן בהכנה אמרו לנו שיהיה ממש קר ובסוף לא היה כל כך נורא....אני נסעתי באמצע מרץ אבל ירד לכם שלג?
ט טוליפ הקטנה New member 21/10/07 #23 תודה רבה על כל הטיפים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif לא חשבתי בכלל על שפתון... ממש תודה! אני נוסעת כבר עוד שבוע... כ"כ מתרגשת אני ממש מתלבטת עכשיו אם להתסכל על התמונות שהעלית לפה
תודה רבה על כל הטיפים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif לא חשבתי בכלל על שפתון... ממש תודה! אני נוסעת כבר עוד שבוע... כ"כ מתרגשת אני ממש מתלבטת עכשיו אם להתסכל על התמונות שהעלית לפה
ש שונצצ New member 21/10/07 #27 אל תשכחי שפתון! לי היה מזל שהמורה שלי מדהימה והיא נתנה לי להשתמש בשפתון שלה